5
jun
Seneste opdatering: 6/6-13 kl. 0732
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Just before the trial for FEMEN in Tunis French sextremists staged a topless prayer to Allah for the early release of Tunisian prisoners. FEMEN activists prayed infron of the Tunisian Embassy in Paris, blocking the traffic on the street Rue Barbet de Jouy. The prayer was led by famous Egyptian dissident, the blogger Alias Elmahdy whose naked protest, with the posted picture in the personal blog became one of the signs of the “Arab spring”. In religious Ecstasy activists were shouting “Amina Akbar!” “Pauline Akbar! ‘, ‘ Marguerite Akbar!”, “Josephine Akbar!”, “FEMEN women’s spring goes!”. Femen org.

Man kan mene så meget om Femen, hvis man har tid og lyst, men denne vartiation over temaet gadebøn i Paris, er svær ikke at blive draget af, og den rammer islams blødeste punkt: Angsten for og hadet til kvinder, især de nøgne. Det er synd psykoanalysen er gået af mode, jeg ville gerne høre Freuds efterkommer tolke det. Her er noget for en frisk feminist, bare hen ikke er svensk og anstændig, apropos diskussionen i Politiken/DN, som ikke rigtig kan engagere mig: Vores feminisme er anstændig, kære Nørmark. Jeg tror, Femen sætter en ære i at være uanstændig, og det kan jeg godt lide. Hold sammen, uanstændige. Jeg sender en tanke til min lille, blege sorthårede Fabienne i Toulouse, jordemoder og uanstændig. Hvordan er der nu i Toulouse tredive år efter?

Nu er han din landsmand

Taimullah Abu Laban Jeg ved, der er jøder der stemmer på disse partier, det må de ordne med deres psykiater. Vi andre må tage til efterretning, at danskere der installerer fjender af vores land som statsborgere, har valgt at være det danske folks fjender. Vi der havde forældre, der var unge under besættelsen, ved hvad en værnemager, en stikker og en landsforrædder er, og vi genkender dem, når vi ser dem. Afdøde frihedskæmper Gunnar Dyrberg beklagede kun, at han fik skudt for få forræddere. “Det var faktisk alt for få, vi fik ram på.” – Dette gør I ikke i god tro, vi har fanget signalet, regeringen Thorning. I startede i 1983, og I fremturer. I udfordrer skæbnen, besind jer! Det er så langt, jeg kan gå uden at skrive noget kriminelt, men det ligger lige på tungen.

‘En forbryderstat, en terrorstat, en torturstat, en illegetim ussel og menneskefjendsk kujonstat. Uanset hvilke ord man gør brug af for at beskrive jødestaten, så er det ikke længere muligt.’

‘Der kan ikke være fred i Palæstina, før jødestaten bliver udslettet. Så længe denne illegitime og beskidte terrorstat eksisterer, så kan der ikke være fred.’

‘Enhver der ønsker retfærdighed i Palæstina og på Vestbredden, enhver der ønsker, at civile ikke bliver tortureret og myrdet af jøderne, enhver der ønsker dette, han skal kalde til Jihad. Han skal arbejde for at etablere hæren og arbejde for khilafah (indførelse af kalifatet). Et khilafah, der ikke bare vil udslette jødestaten, men et khilafah, der vil give sådan en lærestreg, at ingen vil drømme om at tage Palæstina fra muslimerne igen.’

‘Det eneste, der løser problemet, er en hær, der rykker sig, og udsletter denne her stat (Israel).’

‘Det eneste denne her forbryderiske jødestat forstår, det er sværdet. Den forstår ikke andet end Jihad. Den forstår ikke trusler, den forstår ikke politisk pres, den forstår ikke diplomatiske kriser. Den forstår ikke kritik fra Amnesty International eller fra Røde Kors. Det eneste, den forstår, er lyden af den islamiske hær, der kommer marcherende for at befri Palæstina.’

‘Jeg vil, inshallah, slutte af med det glædelige budskab fra profeten… det glædelige budskab om, at jødestaten vil blive bekæmpet af muslimerne, og de vil ikke finde nogle steder at flygte hen. Selv stenene vil afsløre, hvor de gemmer sig henne.’

‘I kommer til at bekæmpe dem og dræbe dem. Indtil selv stenene vil sige, ‘åh muslim, dette er en jøde, så kom og dræb ham’.’

‘Den her ummah (begreb for verdens samlede muslimer) på 1,5 mia. vil få frie tøjler fra Khilafah til at udslette denne her jødestat. Og de vil fortryde meget alvorligt, hvad det er de har gjort.’

‘Det er kun muslimerne, det er hæren, det er sværdet, som jøderne forstår. De forstår ikke andet. Dræb.’

‘Khilafah er de eneste, der er i stand til at besejre Islams fjender. Der er ikke nogen andre, der er i stand til at besejre Islams fjender, USA og England og Rusland.’

‘For at udbrede Islam til andre nationer, så skal den islamiske ummah være i stand til at udføre en konventionel krig mod supermagter og ikke guerillakrig. Vores fjender i dag har jagerfly, krigsskibe, kampvogne og atomvåben.’

Læs Abu Labans groteske citater, Nu er han dansker: Se Abu Labans søns vilde udtalelser


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 5 juni 2013 - 11:15 - Svar

Det lyder visionært!

Og det visionære har vores politikere, som bekendt en soft spot for. Ligeledes taler de meget om unge energiske nydanske iværksættere, ja helt generelt om den nydanske iværksætterånd. Jeg har aldrig personligt lagt sønderligt mærke til den, dog må jeg indrømme, at jeg ikke godtager jihad, professionel klientelisme og halal-slagtere for iværksætteri der rigtig batter. Jeg tager åbenlyst fejl.

Og ikke nok med Laban ønsker sig en islamisk hær, et kalifat og Israels ødelæggelse. Vesten (og Israel) bevæbner og træner i disse dage tusindvis af sunni-muslimer som ham, der brændende ønsker sig det samme og mener deres kommende overtagelse af Syrien vil være et vigtigt skridt i netop denne retning. Tyrkiet, Egypten, Saudi Arabien og Qatar er utvivlsomt enige men mindre glade for højlydte proklamationer.

Vestens politikere må man tro fører politik udfra et ønske om at få så store problemer som muligt, ude som hjemme, så hurtigt som muligt.

Fru.Frøken

Posted: 5 juni 2013 - 11:45 - Svar

Ja,så gik endnu en våd drøm i opfyldelse for den galpende Jaka Bov (Zkinke) og Johallah Smæder Nielsen.
Så er der igen en endnu større chance for at der snart er et bombeangreb eller en henrettelse pååben gade undervejs – hvad mere kan de dog ønske sig? Nå joh,det skulle da lige være at endnu flere Kvinder bliver voldtaget eller endnu bedre gruppevoldtaget.Eller at ældre mennesker ikke kan gå på gaden uden at skulle være seriøst bange for at blive overfaldet – hvad mere kan de dog ønske sig? Nå joh, det skulle da lige være at de ældre ikke engang kan være i sikkerhed i deres eget hjem.Eller at en almindelig borger ikke kan gå på gaden uden at blive frarøvet sine ejendele – hvad mere kan de dog ønske sig?Nå joh,det skulle da lige være at borgeren kunne blive banket sønder og sammen til man ender i koma eller bliver knivstukket i ryg og hals og evt dør.
Alle disse ting er med undtagelse af en ting,gået i opfyldelse – så Jaka Boven og Johalla er nærmest i ekstase nu,ingen tvivl om det.
Deres had og foragt for Danmark og Danskerne er ikke til at tage fejl af.Og det er deres Løgne,Bedrag,Hykleri,Dobbeltmoral,Racisme og Landsforædderi heller ikke.
Og hvordor gør/mener de så som de gør? Fodi de allesammen seriøst mener at de tilhører den Elitære og Kreative ELITE.Ooh Yes! Problemet er bare at den Elitære og Kreative ELITE, desværre ikke er enig med dem deri.Hvorfor? Fodi man bliver ikke Elitær af at ha`taget halvdelen af en uddannelse elller slet ingen,for så at komme i Folketinget.Og man er heller ikke Kreativ fordi man kan sidde derhjemme og sy et par stykker stof sammen eller strikke en sok.Derfor!
Det Johalla og Jaka Boven og deres meningsfæller er tilhængere af er: Kvindeundertrykkelse,Dyremishandling,Pædofili,Vold,Sharia,Jødehad,Ek stremisme,Drab,,Fanatisme,Homofobi og Censur
– og at disse ting skal indføres med vold og magt.Føj for satan – og det gælder alle deres menningsfæller/ligesindede.
Jeg trøster mig med,at på et tidspunkt kommer det til at gå ud over dem selv,deres børn/børnebørn.Vi andre skal ikke betale hele gildet alene.Som det næstekærlige menneske jeg er,ønsker jeg nemlig at de OGSÅ skal ha`del i “festlighederne” og al “berigelsen”

Nielsen

Posted: 5 juni 2013 - 12:12 - Svar

De radigale, der har førertrøjen på i feltet bestående af resten af fjolsetingets partier minus DF, har nu som før, haft afviklingen af Danmark og samarbejde med fjenden (i dag: islam) som første prioritet på levebrødsagendaen. De fortjener som fremført at blive stillet til ansvar for deres overgreb mod danskerne, som aldrig er blevet spurgt om vi vil have muslimsk masseindvandring.

Morani ya Simba

Posted: 5 juni 2013 - 13:53 - Svar

Nej, at sådan en folkemords-tørstig psykopat skal have dansk statsborgerskab efter at hans holdninger er kendte, har jeg virkeligt også svært ved at skrive noget civiliseret om. Det er en skændsel af rang!

  Bjovulf

  Posted: 5 juni 2013 - 14:39 - Svar

  Og så endda lige op til en grundlovsdag – af alle dage – mageløst!

  Gad vide, hvor mange af vore naive, uvidende og dybt uansvarlige vatnissepolitikere,
  der rent faktisk overhovedet ikke havde begreb om., hvem det egentlig var de så letsindigt
  stemte om og bare uddelte statsborgerskab til på samlebånd – og hvad pågældende
  faktisk havde på samvittigheden af dødstrusler og demokratiundergravende virksomhed.

  Selv på Christiansborg må den slags rygter vel trods alt sive, selv om de er i stand til at
  holde masken ud af til – specielt i sådan en betændt sag?

   Morani ya Simba

   Posted: 5 juni 2013 - 16:15 - Svar

   Altså, de giver statsborgerskab til en terrorist (det er han jo; manden opfordrer til drab på jøder). Så er det vist klart at det ikke er danskeres interesse folketingets flertal er mest optagede af.

    Bjovulf

    Posted: 5 juni 2013 - 17:06 -

    Ja, eller i hvert fald til en person, som i hvert fald med en meget høj grad af sandsynlighed
    vil opmuntre andre af sine mange ekstreme og fanatiske trosfæller til at blive terrorister
    eller til at rekrutere dem.

    Mon ikke vi kommer til at se “vore fremsynede” politikere til at sætte ny verdensrekord i at
    løbe fra ansvaret, den dag denne person eller nogle fra hans organisation gør alvor af
    deres mange trusler for alvor? 😀

    Morani ya Simba

    Posted: 6 juni 2013 - 09:31 -

    ” i hvert fald til en person, som i hvert fald med en meget høj grad af sandsynlighed
    vil opmuntre andre af sine mange ekstreme og fanatiske trosfæller til at blive terrorister”

    Jeg tror faktisk det tæller som værende terrorist at opfordre andre. Bin Laden og Anwar al-Awlaki var jo terrorister i den forstand. Det er den unge Laban også med de udtalelser.

  Bjovulf

  Posted: 5 juni 2013 - 15:30 - Svar

  Gad vide, om ikke rigtigt mange af “vore” politikere kommer til at stå i en meget lang kø ved håndvasken eller desperat lede efter bagindgangen, så de kan liste sig uset bort, når det for alvor går op for dem, hvem det faktisk er, de så letsindigt har besluttet sig at give papir på, at han ghm. nu er dansker – og hvilke fjendtligtsindede, ekstremt truende og demokratiundergravende holdninger de dermed har blåstemplet!

  Og mon ikke det var dette, der var den virkelige årsag til hemmelighedkræmmeriet – for han og hans forening af ekstreme islamister kan vel næppe være i tvivl om, at de er under skarp overvågning af PET? Dummere er de vel – trods alt – heller ikke, vel?

  Konventionen rummer rent faktisk mulighed for at afvige fra pligten til at give statsborgerskab til statsløse personer i visse situationer ( se artikel 8 – ang. samarbejde med fremmede magter og
  trusler imod nationens sikkerhed etc. ), men så langt ned i den meget lange og meget tunge konventionstekst er vore naive, uvidende og dybt uansvarlige vatnissepolitikere og deres embedsmænd åbenbart aldrig nået 😉

  I hvert fald har de ikke ment, at vi skulle kende til disse muligheder, for de hellige konventioner går nu åbenbart forud for statens sikkerhed, grundloven samt den danske befolknings tryghed, accept og retsfølelse.

  https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=135725

  En hel del af de relativt få (civiliserede / vestlige) kontraherende lande har endda taget yderligere forbehold for netop at kunne undgå denne type åbenlyst urimelige situationer (se nederst), men de danske repræsentanter sov åbenbart i timen lige den dag 😉

   anno

   Posted: 5 juni 2013 - 17:54 - Svar

   – ja, vi skal overholde internationale konventioner (vi åbenbart selv har lavet)

   God grund til at fejre konvention om statsløshed
   30. august 2011
   Overopfyldt konvention

   ‘Danmark ønskede imidlertid ikke at ratificere konventionen, fordi den tillader frakendelse af statsborgerskab med statsløshed til følge i tilfælde af en statsborgers grove loyalitetssvigt. Danmark fandt, at det stred mod nordisk retsfølelse. Men i øvrigt ønskede man at leve op til konventionens krav til begrænsning af statsløshed.’
   http://www.information.dk/277433

   Det danske samfunds indsats og beredskab mod terror
   Kapitel 4: Udlændinges ophold i Danmark
   2. Opnåelse og fratagelse af dansk indfødsret

   ‘Det bemærkes, at FN-konventionen af 30. august 1961 om begrænsning af statsløshed, som Danmark har ratificeret den 6. juni 1977, indeholder et forbud mod at fratage nogen person statsborgerretten, hvis sådan fratagelse ville gøre den pågældende statsløs.’

   ‘Når UK har kunnet foretage udvisning og fratagelse af statsborgerskab for britiske statsborgere med statsløshed til følge, skyldes det, at UK havde en sådan bestemmelse og ved ratifikation af FN-konventionen erklærede at ville bibeholde denne bestemmelse.’
   http://stm.dk/publikationer/terror/Kap4.htm

Anonym

Posted: 5 juni 2013 - 14:48 - Svar

Mere “kulturberigelse” i Sverige – bare vent, nu skal de stakkels svenskere sikkert snart – når politikerne
helt mister kontrollen – høre på at dette da bare en helt naturlig del af deres ædle kultur, som det “barbarisk” og “fremmedfjendske” Sverige har så hårdt brug for og derfor bør vise den dybeste respekt 😀

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5571698/kaerestepar- faengslet-for-eksorcisme-i-sverige/

Kærestepar fængslet for eksorcisme i Sverige

Parret mente, at 10-årig var en heks. Derfor måtte hun drikke rengøringsmiddel og urin.

Et kærestepar fra det afrikanske land DR Congo er af en svensk domstol blevet dømt for at udøve eksorcisme mod kvindens datter, som parret mener er en heks.

Det afrikanske par var blandt andet tiltalt for at true og slå pigen.
22 måneder

Det er det andet [!!!] congolesiske par, der inden for en måned er blevet idømt fængselsstraffe for et eksorcisme-relateret misbrug i den vestlige svenske by Borås.

Manden, der identificerede sig selv som pigens far, men som senere har vist sig at være hendes onkel [!!!], blev tirsdag idømt fængsel i 22 måneder for grov vold, ulovlig tvang og for trusler. [!!!]

Moren skal otte måneder i fængsel for trusler mod sin datter.

Bjovulf

Posted: 5 juni 2013 - 14:49 - Svar

Mere “kulturberigelse” i Sverige – bare vent, nu skal de stakkels svenskere sikkert snart – når politikerne
helt mister kontrollen – høre på at dette da bare en helt naturlig del af deres ædle kultur, som det “barbarisk” og “fremmedfjendske” Sverige har så hårdt brug for og derfor bør vise den dybeste respekt 😀

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5571698/kaerestepar- faengslet-for-eksorcisme-i-sverige/

Kærestepar fængslet for eksorcisme i Sverige

Parret mente, at 10-årig var en heks. Derfor måtte hun drikke rengøringsmiddel og urin.

Et kærestepar fra det afrikanske land DR Congo er af en svensk domstol blevet dømt for at udøve eksorcisme mod kvindens datter, som parret mener er en heks.

Det afrikanske par var blandt andet tiltalt for at true og slå pigen.
22 måneder

Det er det andet [!!!] congolesiske par, der inden for en måned er blevet idømt fængselsstraffe for et eksorcisme-relateret misbrug i den vestlige svenske by Borås.

Manden, der identificerede sig selv som pigens far, men som senere har vist sig at være hendes onkel [!!!], blev tirsdag idømt fængsel i 22 måneder for grov vold, ulovlig tvang og for trusler. [!!!]

Moren skal otte måneder i fængsel for trusler mod sin datter.

Ole Burde

Posted: 5 juni 2013 - 15:29 - Svar

En enkelt ”Laban” sku’ det være muligt at slippe af med , på den ene eller den anden måde.. men hva’ nu hvis der var 50.000 labaner ? Der sker for øjeblikket noget i Israel som er relevant for enhver dansk hjemsendningsproces , på en stor måde.
Hvis man antager at Israel POLITSKT minder om et Danmark hvor DF har over 50 procent at folketinget , så bliver det interressant at se på hvorfor og hvordan det ALLIGEVEL er meget svært for regeringen at slippe af med de ca 100.000 ulovlige immigranter som ankom før grænsehegnet mod Egypten blev færdigbygget .

Det er lykkedes for den israelske regring at lave aftaler med flere afrikanske lande som er villige til at modtage disse ulovlige immigranter . Ideen er imigranter fra feks NORDsudan bliver sendt til SYDsudan , med lidt penge i lommen , hvorfra de så på en venlig måde vil blive ekspederet over grænsen til nordsudan …

Dette kan selvfølgelig kun lade sig gøre fordi der er et godt forhold mellem Israel og Sydsudan . Jeg tror roligt man kan sige, at der ikke havde været noget Sydsudan uden israelsk hjælp , herunder selvfølgelig 50 års militær støtte og våbenhjælp.
Så hvad er problemet ?
Problemet er det sammenkoblingen af det juridiske system og massemedierne . Hjemsendingsprocessen er forøjeblikket blevet standset af en juridisk process , og denne proces har 100 procent opbakning i medierne , selvom der i BEFOLKNINGEN er et stort flertal for at hjemsende de mange afrikanere uden stille ret mange spørgsmål .
Konklutionen , som også er relevant for Danmark , er at erobringen af den politiske magt i sig selv ikke er nok . Hvis vi vil BESEJRE den politiske korrekthed er et flertal folketinget kun det første trin på vejen i en langt mere omfattende omstrukturerring af HELE samfundssysstemet . Der skal NYTÆNKNING til på mange områder , herunder specielt det juridiske systems forhold til resten af samfundet .

  Anonym

  Posted: 5 juni 2013 - 21:24 - Svar

  Ja, det er i koblingen mellem underfrankerede politikere og overdydige jurister, at det går helt galt.

  Vi skal have sprængt den politiske korrektheds lænker, vi skal tale turde tale frit og vi skal ikke finde os i, at folkestyre helt åbenbart betyder, at folk skal styres af de folkevalgte. Det vender helt forkert, og det er beskæmmende på en Grundlovsdag at se afstanden mellem Grundlovens ånd og de politikere, der har aflagt ed på at ville overholde den.

  Israel kan mange ting, og selv om vi burde lade os inspirere, kommer vi aldrig til at nå dem bare til sokkeholderne.

falkeøje

Posted: 5 juni 2013 - 15:40 - Svar

Omvæltninger hører til dagens og Verdens orden.
Da Kenya blev afrikansk, da måtte inderne fortrække fra
dels Kenya, men også fra landet styret af en vanvittig
og sindssyg diktator, Idi Amin.
Dagen oprinder også for muslimerne. Ingen gider vide
af deres skod religion, og Verden har ikke forandret sig.

falkeøje

Bergfast

Posted: 5 juni 2013 - 17:39 - Svar

Vem är denne Laban?

Är han en – utsänd – hatuppviglare eller en slags – skrämseldemagog – ?

Läser han från ett – manuskript – ?

Är han galen?

Är det någon som betalar honom för att tala så pass hatuppviglande?

Är han en betald aktör som spelar en roll?

Kanske tror egentligen endast och allena han själv på vad han- säger sig – säga?

Vem vet…

  Bjovulf

  Posted: 5 juni 2013 - 22:43 - Svar

  (Ahmed) Abu Laban var den ledende salatistiske imam ( dengang formand for Islamisk Trossamfund (samhälle) i Danmark ), der i samarbejde med flere andre rundrejsende ekstremistiske imamer i Danmark formåede at ophidse hele Mellemøsten og andre muslimske dele af verden imod Danmark og danske interessser – samt afbrænding af danske flag og danske ambassader – bla. ved at vise grove tegninger og fotos, der aldrig havde været vist i nogen dansk avis / tidning.
  Han havde tidligere selv fået asyl som statsløs i Danmark, da han var uønsket eller efterlyst i flere muslimske lande i Mellemøsten for at opfordre befolkningerne til at styrte regimerne, indføre islamisk sharia-styre og slå landene sammen til en islamisk ummah.

  http://da.wikipedia.org/wiki/Abu_Laban

  Han blev bla. afsløret i trusler og i at sige én ting til de danske politikere og de danske TV-seere og præcis det modsatte til folk i Mellemøsten. Han døde i øvrigt af kræft i 2007 ca. et år efter Muhammedkrisen.

  Taimulllah / Tym Allah Abu Laban er hans lige så fanatiske og provokerende søn på 25, som nu helt ufatteligt har fået et dansk statsborgerskab pga. den forældede og tåbelige / tokiga FN-konvention om statsløshed og er med i ledelsen af den danske afdeling af den ekstremistiske islamiske bevægelse Hizbut Tahrir.

  http://www.bt.dk/danmark/labans-fanatiske-soen-vil-draebe-joeder
  http://www.bt.dk/danmark/laes-abu-labans-groteske-citater

   Bergfast

   Posted: 5 juni 2013 - 23:05 - Svar

   Tack för information och länkar.

    Bjovulf

    Posted: 5 juni 2013 - 23:08 -

    Tack själv 😉

    Bjovulf

    Posted: 5 juni 2013 - 23:14 -

    btw. trussel / trusler = hot 😉

anno

Posted: 5 juni 2013 - 18:04 - Svar

– de sov vist ikke.. 🙁

God grund til at fejre konvention om statsløshed
30. august 2011

Overopfyldt konvention
‘Danmark ønskede imidlertid ikke at ratificere konventionen, fordi den tillader frakendelse af statsborgerskab med statsløshed til følge i tilfælde af en statsborgers grove loyalitetssvigt. Danmark fandt, at det stred mod nordisk retsfølelse. Men i øvrigt ønskede man at leve op til konventionens krav til begrænsning af statsløshed.’
http://www.information.dk/277433

Det danske samfunds indsats og beredskab mod terror
Kapitel 4: Udlændinges ophold i Danmark

2. Opnåelse og fratagelse af dansk indfødsret
‘Det bemærkes, at FN-konventionen af 30. august 1961 om begrænsning af statsløshed, som Danmark har ratificeret den 6. juni 1977, indeholder et forbud mod at fratage nogen person statsborgerretten, hvis sådan fratagelse ville gøre den pågældende statsløs.’

‘Når UK har kunnet foretage udvisning og fratagelse af statsborgerskab for britiske statsborgere med statsløshed til følge, skyldes det, at UK havde en sådan bestemmelse og ved ratifikation af FN-konventionen erklærede at ville bibeholde denne bestemmelse.’
http://stm.dk/publikationer/terror/Kap4.htm

  anno

  Posted: 5 juni 2013 - 23:12 - Svar

  Hov, det er en fejl mit indlæg er med to gange, troede ikke det første var sendt da jeg ændrede ‘overskriften’
  Beklager, slet bare det ene og dette her 🙂

Peter Buch

Posted: 5 juni 2013 - 19:17 - Svar

Hver by har sin heks og hvert sogn sine trolde. Skrev Drachmann i Der var engang.
Virkeligheden overgår ofte andet.

Der er – ifølge ‘deklarationen’ – tale om en eventyrkomedie, men derfor kunne handlingen jo godt være ‘sand’ på én eller anden måde?
http://bjoerna.net//Der-var-engang.htm

Peter Buch

Posted: 5 juni 2013 - 19:18 - Svar

Hver by har sin heks og hvert sogn sine trolde. Skrev Drachmann i Der var engang.
Virkeligheden overgår ofte alt andet.

Der er – ifølge ‘deklarationen’ – tale om en eventyrkomedie, men derfor kunne handlingen jo godt være ‘sand’ på én eller anden måde?
http://bjoerna.net//Der-var-engang.htm

Allan Hansen

Posted: 5 juni 2013 - 19:28 - Svar

Islam er som en svinepest!
Der findes kun en løsning – møgslimerne
må ud af Europa, heller i dag end i morgen!
Buddha Love.

Allan Hansen

Posted: 5 juni 2013 - 19:44 - Svar

Somalisk center brændt ned
i U.K

  Santor

  Posted: 5 juni 2013 - 23:53 - Svar

  Ja utålmodige som de er kunne de ikke vente længere på at en Englænder stak ild til lortet så de gjorte det selv 🙂

Bergfast

Posted: 6 juni 2013 - 11:53 - Svar

Snaphanen säger, med anledning av Femen, och också med anledning av Dennis Nörmarks kritik av den svenska feminismen:…” Man kan mene så meget om Femen, hvis man har tid og lyst, men denne vartiation over temaet gadebøn i Paris, er svær ikke at blive draget af, og den rammer islams blødeste punkt: Angsten for og hadet til kvinder, især de nøgne”…(? …Kanske är det även vara viljor att upprätthålla skillnader mellan privatlivets sfär och det offentliga och allmänna rummets sfär, som också ligger bakom islamst motstånd mot – nakenhet – i det offentliga rummet?….). Snaphanen säger: ” Her er noget for en frisk feminist, bare hen ikke er svensk og anstændig, apropos diskussionen i Politiken/DN, som ikke rigtig kan engagere mig.”…(Visserligen är jag svensk, (men har släkt i Danmark….kan det kanske vara någon slags förmildrande omständighet i just detta sammanhang…?). Jag är kritisk till jämställdhets- och likhets- feminism och ser den mer eller mindre som hysterisk och fastlåst i slagords-formuleringar som låser in människor i positioneringar som förblindar, och som samtidigt inbillar sig vara – frihetsförkämpande – , eller någonting sådant, istället för att vara mer – människovänlig -….

Hur då?…

Nina Björk säger till Dennis Nörmark på DN debatt:.. ”Det kräver att den enskilda individen inte tar ställning utifrån frågan “vad är rätt?”– utan i stället svarar “detta är rätt eftersom jag har ett visst kön”. Om det är viktigare att upprätthålla skillnaderna mellan könen än att som människa stå för den världsbild hen finner vara den riktiga oavsett hur hen ser ut mellan benen lever vi verkligen i ett könsfixerat universum. Och det är inte feministerna som står för denna fixering vid könet. Det är Dennis Nørmark.”….

’Problemet med s.k. – feministisk logik – det är att feminism genomsyras av ett politiserat ideologiskt språk, där slagorden främst är kommunistiskt inspirerade slagord om förtryck och om bekämpande av förtryckare och en därmed inbillad kamp för – frihets-erövrande -. Dessa kommunistiska slagord och haranger om hur – onda och elaka rika – har övertaget över, och därmed automatiskt förtrycker – goda och snälla fattiga – , vilket översätts direkt till att kunna gälla också för de generella olika ekonomiska och sociala skillnader som i ganska stor utsträckning kan förekomma mellan män och kvinnor.

Men en sådan feminism vägrar att erkänna kvinnors och mäns olikheter. Feminism vill därmed försöka förneka kvinnor att få lov att vara svagare än män. Det är någonting som samtidigt är en verklighet för de flesta kvinnor. De flesta kvinnor är generellt sett svagare än de flesta män. Det har naturen själv sett till. Feminism vill anklaga män för att de i allmänhet är starkare än kvinnor samtidigt som många kvinnor uppskattar att män just generellt sett är starkare än kvinnor…..! Svagare män har helt enkelt i allmänhet mindre chanser till framgång hos kvinnor och har därmed generellt sett mindre chanser att kunna bilda familj och dana barn. Starkare män som alltså generellt sett är både fysiskt, psykiskt och intellektuellt starkare än generellt sett kvinnor är, har större möjligheter för den saken, (att kunna bilda familj), helt enkelt därför att kvinnor i allmänhet och generellt sett uppskattar starkare, duktigare och mer självständiga män mer än de generellt sett uppskattar svagare män. Detta vill feminism förneka som en verklighet fastän det är en verklighet som har med naturliga viljor till överlevnad att göra.

Feminism är därmed en naturvidrig ideologi som vill förneka de skillnader som förekommer mellan män och kvinnor på ett naturligt sätt. Dessa generella skillnader medför generellt sett olika fokus hos de olika könen kring vad som i allmänhet kan kännas och upplevas som varande viktigt, betydelsefullt, värdefullt och också meningsfullt att fokusera på för respektive mäns och kvinnors generella välbefinnande.

Det som alltså kvinnor generellt sätt tänker, känner och värderar som betydelsefullt för deras eget välbefinnande är ofta inte detsamma som vad män generellt sett värderar som viktigt för deras välbefinnande.

Att vilja förneka att dessa fundamentala skillnader finns det är att vilja vara mer eller mindre förblindad inför en oundviklig naturlig verklighet i det mänskliga livet. Det skulle också kunna beskrivas som att vilja försöka vara människofientlig. Naturen och människan är nämligen inte enkönad av en alldeles särskild anledning.

Nina Björk säger:..”Feminister kräver sin rätt. Sin eko¬nomiska och sin politiska rätt. Feminister vägrar godkänna de manliga privilegierna. Och vi tänker inte fråga männen: “Är det okej, eller upplever ni er hotade nu?””…

En sådan fixerad politisk formulering kommer ur ett kommunistiskt tänkande men detta kommunistiska tänkande går inte att överföra till de olika könens livsvillkor. Dessa livsvillkor är nämligen mer styrda av naturen och biologin själv än av någonting annat. Det som medför att män och kvinnor gör olika val för sitt välbefinnande är mer styrt av hormoner och av att finna välbefinnande, samt livsmening, livsglädje och därmed meningsfullhet och vars innehåll generellt skiljer sig mellan män och kvinnor, utan att de själva kan göra så mycket åt den saken. Det är naturen själv som har ordnat det så. Att vilja försöka förneka dessa generellt sett olika val för välbefinnande som kvinnor och män gör, det innebär att vilja förespråka en naturvidrighet. Att vilja försöka bekämpa dessa olikheter genom att försöka förneka basala skillnader mellan pojkar och flickor, män och kvinnor, mödrar och fäder, söner och döttrar, tanter och farbröder osv., det skulle kunna betecknas som varande ett – livsfientligt – förhållningssätt som i förlängningen riskerar att bli ett – människofientligt – förhållningssätt.

Nina Björk säger: …”Och ja, Nørmark, det beror delvis på att jag som kvinna ser mig som ett offer för den sexismen. Ser mig som offer eftersom jag är det – att vara ett offer är inte som du tror något som den enskilda fritt väljer att vara eller inte vara. Där¬emot är jag ett offer som vägrar acceptera handlingen som gör mig till offer.”…

Det är inte varken män eller kvinnor som med någon nödvändighet egentligen hindrar någon. Det är naturen själv som driver på olikheterna och skillnaderna i preferenser och olika fokus för välbefinnande. Varken kvinnor eller män kan undgå att påverkas av vad naturen själv driver på och vill och önskar sig. Att försöka, genom hjärntvätt och ett politiserat språk som är fullt av floskler och haranger att vilja mäta och väga alla rikedomar i inbillade mätbara värden, eller tro och inbilla sig att sådant går att överföra till skillnaderna mellan kvinnor och män, som om dessa naturliga skillnader automatiskt skulle försvinna om enbart de materiella rikedomsskillnaderna försvann, så fastnar man lätt i ett bedrägligt tänkande som riskerar att göra människan både blind och döv till vad livet och naturen själv säger till både kvinnor och män.

Naturen kan man inte förtrycka, förneka, nonchalera eller leka med. Den måste man lyssna till och ta på allvar.

Feminism verkar vilja förtrycka, förtränga, förneka och nonchalera det naturliga tillståndet att det i det mänskliga samhället finns män och kvinnor. Det är med hjälp av kommunistiska slagord och hatuppviglande hatiska haranger som man försöker egga avund, samt anklagelser och offerbeskrivningar, och konstruera förfalskade förklaringar av tillvaron där man vill utmåla och anklaga enbart det ena könet som ansvarigt, skyldigt och ont, och det andra som enbart oansvarigt, oskyldigt och gott. Den mänskliga tillvaron är inte enkönad, eller totalt jämlik, jämbördig, likvärdig, likadan eller jämställd, hur gärna än vissa inom både den kommunistiska ideologin, samt inom feminism, verkar vilja både tro och önska att så var fallet.

Men man ska nog se upp med vad man önskar sig. Det kan i värsta fall bli till någonting platt intet och fullkomligt dött, och därmed riskera att bli till någonting människofientligt i slutänden.

I praktiken kan sådan propaganda visa sig bli både mans – och kvinno- fientlig i förlängningen. Att försöka förespråka en enkönad mänsklig tillvaro istället för att tillerkänna den tvåkönade mänskliga verkligheten som naturlig kan visa sig bli problematisk. Det vore att i förlängningen vilja förespråka en fientlighet mellan både män och kvinnor, samt en fientlighet också mellan barn och vuxna, samt mellan åldringar och unga och även att vilja förespråka att ingen egentligen får vara duktigare vackrare eller bättre än någon annan för det vore ju – ojämlikt -.

I verkligheten medför det att förespråka avund, oginhet och offermentalitet istället för att vilja förespråka tacksamhet, generositet och ansvar som kulturella ideal. En offermentalitet vill istället skylla på och anklaga andra som ansvariga för eventuella upplevda brister, svårigheter eller motgångar i tillvaron och den vill förneka skillnader mellan människor som mest har med biologiska och naturliga faktorer att göra.

Därmed riskerar man att förespråka en människofientlighet genom en söndrande och hatspridande anklagelsekultur i samhället, istället för en människovänlig och ickesöndrande, tacksamhets-, ansvarstagande och icke-anklagande kultur.

(I USA har man faktiskt någonting som man nog måste se som någonting – gott – . De har någonting som kallas – Thanksgiving Day – . Där man då aktivt uppmärksammar det som man, trots allt, har att vara tacksam för.)

  Peter Andersen

  Posted: 6 juni 2013 - 19:46 - Svar

  Egentligt opfatter jeg hele denne kønsdebat som en slags semi-debat. I virkeligheden lidt som debatten om islam – dog med den forskel, at islam er til fare for os, hvis først det har vundet indpas i samfundet.

  Det er svært at diskuterer med hysteriske kællinger. Man sidder på passagersædet og gør opmærksom på at føren kører den gale vej. Tilsidst tænker man – nå, men det finder hun nok ud af, når vi ikke kan komme længere. Derfor interesserer kønsdebatten mig heller ikke synderligt mere.

  Islam, derimod, har altså ødelagt samfundet, inden vi har kørt den gale vej for længe.

Leave a Comment