12
jun
Seneste opdatering: 13/6-13 kl. 0152
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

eller set fra denne blogs synspunkt, ingen har mere at miste end vi. Verden er blevet 5 % mere ufredelig, indre konflikter udkonkurrerer dem mellem stater. Der er med andre ord masser af flygtninge og konflikter at importere for kommede generationer også, hvis FN’s asylkonvention stadig står uantastet. Undersøgelsen har mange fornuftige kriterier, men man skal tage den med et gran salt: Danmark får point for at skære antallet af jagerfly ned fra 48 til 30, Schweiz og Sverige taber point på en stor våbenindustri. Norge er henvist til en 11 plads på grund af enkelttilfældet Breivik. Island og Danmark er verdens fredeligste lande, Global Peace Index, 2013, pdf.

I orden at public service kalder SD for ‘fremmedfjendtlige’

Det är okej att kalla Sverigedemokraterna för ett främlingsfientligt parti. Det strider inte mot kraven på saklighet och opartiskhet anser Granskningsnämnden för radio och tv som därmed friar ett radioinslag i P4 Extra i februari. ”Ett fullständigt horribelt beslut”, tycker SD.Granskningsnämnden: Okej att kalla SD främlingsfientligt (‘Media may call Sweden Democrats xenophobic’)

SD bliver ikke behandlet værre end de altid er blevet, tværtimod lidt bedre, da de nu ikke bare bliver censureret bort. At svensk public service fortsætter med deres politiseren, er business as usual. Det eneste denne beslutning medvirker til, er at undergrave tilliden til SR og SVT yderligere.

Granskningsnämden skal sørge for, at ‘programindholdet på SVT og TV 4 opfylder krav til saglighed og upartiskhed,’ og det har det aldrig nogensinde gjort. SD er oppe imod næsten umulige odds, og det er på den baggrund man skal vurdere deres begrænsede succes.

Er Sverige et demokrati? Njah, en slags. De herskende klasser har kapret det politiske og gjort det til moral, derefter har de gjort deres egen moral og ‘värdegrund’ til den eneste legitime. Afvigere er ‘antidemokrater’ som ikke tror på ‘alla människors lika värde,’ hvad der i praksis betyder, at en sumparaber som ikke er statsborger har de samme rettigheder i Sverige som en svensker. Det er ikke demokrati, men jeg har nu heller aldrig ment, at de herskende ånd i Sverige var særlig kompatibel med demokrati, og det er vel en imødekommelse af den observation, at landet har en demokratiminister, noget vi andre klarer os fint uden. Vi har haft lidt tid at øve os i, verdens første kendte parlament, Isøre-tinget, lå ved Rørvig på Sjælland omkring år 500. Det er 300 år før Altinget på Island.

Granskningsnämnden för radio och TV er en myndighed under Kulturministeriet, og den klarer at beskæftige hele 25 medarbejdere plus en generaldirektør. Ganske imponerende bemanding for hvad der kunne ordnes af en sagsbehandler, en sekretær og et udvalg der mødtes nogle gange om året. Også på det punkt minder Sverige om ‘folkedemokratiet’ DDR.

Svenske liberalisters selvbedrag

Der er tre systematiske formidlere af islam og indvandrigsmiséren i Skandinavien på engelsk. Først var der Bruce Bawer og Peder Jensen, begge nordmænd, siden er Soeren Kern kommet til, så Dispatch International og ved siden af dem er der mere spredt fægtning fra en del andre som f.eks. Christopher Caldwell. Bawer skriver om det svenske selvbedrag, der fordeler sig ligeligt mellem socialisterne og liberalisterne, bedraget har bare forskelligt indhold og det udarter til en indenrigsideologisk krig på ord, og minder på den måde om, hvad indvandringen i det hele taget gør ved os: får alle til at rive hovederne af hinanden og ride egne kæpheste. Der er en tid til at samle og en tid til at sprede, og vi lever i spredningens og splittelsens tid. Artiklerne Bawer refererer til, har alle været gengivet her:

Why are leading conservative magazines buying into the lie that the Swedish riots have nothing to do with Islam?

It’s not surprising that Sanandaji, Norberg, and Neuding would proffer such nonsense by way of “explaining” the Stockholm riots. Despite certain philosophical differences, they’re all in the business of promoting non-socialist economic ideas in an exceedingly socialist country. When they see something like the tumult in the streets of Stockholm, then, their reflexive response is to blame it on problems with the socialist economy. In short, they’re so preoccupied with economic systems, economic problems, and economic solutions that cultural phenomena such as the Islamic doctrine of jihad simply have no place on their radar screen.

That such people would have such a major blind spot is, I suppose, understandable. Less understandable is why ordinarily sensible journals such as the National Review, Weekly Standard, and Spectator would choose to publish such patently misguided “explanations” of Stockholm’s recent unpleasantness.Bruce Bawer: Denial About Stockholm.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 12 juni 2013 - 16:43 - Svar

Jamen, så gælder det jo bare om at rigtigt at nyde det, …. så længe det nu varer 😉

Og Sverige ligger nr. 9 – med kraftig pil nedad må man formode ….

Men om bare få årtier vil dette være at regne for “de gode gamle dage”.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 12 juni 2013 - 18:13 - Svar

“Bawer skriver om det svenske selvbedrag, der fordeler sig ligeligt mellem socialisterne og liberalisterne”

Inte självbedrägeri, utan bara bedrägeri. Som du själv skrev i en krönika nyligen: Ingen kan längre hävda god tro när det kommer till islamismens mål och islamismens starka inflytande i hela den muslimska världen och “diasporan” idag.

Vi bygger ju inga kärnkraftverk på torgen i våra städer, så varför denna vettlösa hållning, utan en tanke på säkerhetsaspekter, inför en miljö med så enorma problem med våld, både inom sig och utåtriktat?

Det KAN bara vara medvetet. Att ungefär samma slutsatser hörs från till synes alla politiska läger bidrar till förvirringen och demoraliseringen, vilket ytterligare underlättar krossandet av västvärlden.

Erling

Posted: 12 juni 2013 - 20:49 - Svar

Isøre Ting var ikke et parlament i moderne forstand, ikke en lovgivende forsamling. Man valgte konger og (formodentlig) afholdt rettergang, indkaldte til krig og bekendtgjorde beslutninger, der skulle have retsgyldighed. (Men den slags gnidrede detaljer behøver man naturligvis ikke udspecificere, når man fortæller selvglade islændinge om Isøre.)

Det helt særlige ved Island i Altings-perioden var ikke så meget parlamentet selv, som den kendsgerning at man ikke havde nogen udøvende magt. Det var op til folket (dvs. storbønderne) selv at håndhæve lovene og straffe kriminelle.

Erling

Posted: 12 juni 2013 - 21:05 - Svar

De fleste tvister på Isøre, har formodentlig drejet sig om grænsestridigheder stormændene imellem: hvor skal skelpælene stå? Da man jo ikke havde skriftlig forhandling, har domsafsigelserne baseret sig på vidners tilstedeværelse. I Frankrig gjorde man det, at vidnerne blev pryglet eller smidt i en flod, så de for altid kunne huske hvad de havde bevidnet.

T. Snorrason

Posted: 12 juni 2013 - 21:09 - Svar

Der er noget helt, helt galt med jeres nye kommentarfelt. Jeg får en anden mands brugernavn og email op i felterne. Jeg vil foreslå at I brugeren cookie i stedet for en session.

  Erling

  Posted: 12 juni 2013 - 21:10 - Svar

  Ups! Nu glemte jeg at slette de forkerte brugeroplysninger – hvor dum har man lov at være?

  Sorry, Snorrason.

   Bjovulf

   Posted: 13 juni 2013 - 01:11 - Svar

   Lad nu bare være – vi ved sgu da godt, at I to er en og samme person, Erling :p

Hr. Naturli'

Posted: 13 juni 2013 - 00:25 - Svar

Hej Steen.
Jeg fandt en gammel sang, som jeg skrev
til min daværende kæreste GBR da jeg var 15 år.
Jeg havde faktisk helt glemt denne sang og har aldrig
spillet den for nogen (bort set for Gitte og nogle få venner).
– Jeg synes den var for dårlig!

Nu 45 år efter har jeg pudset den lidt af
og jeg synes den holder vand, men hvad synes du/I ?

: C/ kromatisk nedgang (c,b, bb). med G på toppen!

1). Windy roads – here we go again
down the same old
(A7) longsome road
(Fmaj7) Windy road – (Fmol6) here we go…again .

2). Over mountains and over seas – but in my heart
(A7) you´ll always be.
Winding roads ` – were will youn take me?

B. stykke!

E mol.
3). Songs of love and (Emol7b5) songs of sorrow
(Dmol7) songs of dreams of tomorrow – (dmol7b5)
windy road (cmaj7 – Fmaj7/Fmol6) Windy roads comes and goes (…)

4). Though the fire and through the rain
– but will I ever – see you again?
windy roads – I´m finaly home again.

(undskyld de mange stavefejl – jeg var kun femten år)

P.s. En meget simpel sang!
En simpel sang må aldrig love mere end, den kan holde ( i så fald er den falsk).
En simpel sang handler – altid om mennesker, og den verden vi lever i!
Hver gang en ven eller veninde går bort – dør en del af mig selv – noget, der aldrig kommer tilbage!

Lev Vel

Allan Hansen

Posted: 13 juni 2013 - 00:36 - Svar

Hej Steen – hvad sker der på din web side?

Allan Hansen

Posted: 13 juni 2013 - 03:23 - Svar

Well, det må være på tide med lidt, at sove på?

Nature Boy.

http://www.youtube.com/watch?v=hSdUbrha98g

Lev Vel

Peter Andersen

Posted: 14 juni 2013 - 00:54 - Svar

Test

Bo

Posted: 14 juni 2013 - 22:44 - Svar

Jag tillhör det gamla i Norden (Sverige). Jag är emot grunden för de nordiska krigen. Jag har fått släktingar avrättade i det hela.

Vi skall ha en ny, modern Kalmar-Union.

Leave a Comment