15
jun
Seneste opdatering: 15/6-13 kl. 1217
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

VIDEO. L’incroyable vidéo qui ébranle le foot amateur via France: Football Match Descends into Pitched Battle between “Jeunes”

“Multikulturelle kompetencer, II”

Dutch solders are to spend several days next week practising their conversational skills in the multicultural districts of West and Nieuw-West Amsterdam, the Parool reports on Friday. The Parool says the defence minister thinks it important that soldiers who will have to communicate with locals during foreign missions can practice ‘in a live environment’.

Between 30 and 40 soldiers will be involved in the training exercises and will hold talks with local officials, police and community organisations. The districts have been chosen because of their cultural mix and will form a ‘fictitious mission locality’. The soldiers will have to take into account political, religious, cultural, economic and humanitarian differences while practising their techniques, the Parool says.

Soldiers will wear a military suit rather than battle dress so locals do not think their neighbourhoods have been occupied. Soldiers to practise conversation skills in multicultural Amsterdam

“There are signs that Islam will dominate once again.”

From Belgium to Greece and Spain to Germany, 2013 is shaping up to be another banner year for the construction of mosques in Europe. In Belgium, work is about to begin on the construction of a mega-mosque in Liège, the third-largest city in the country. The largest mosque in Wallonia (the French-speaking region of Belgium) will be built on an 11,000 m² (118,000 ft²) plot and will consist of a main building with a capacity for 1,000 worshippers, a library, a cafeteria and several shops.

Plans to build two 30 m (98 ft) minarets were scrapped after opposition from local residents. The new plan involves one 18 m (60 ft) minaret which will be automatically illuminated during calls to prayer. The mayor of Liège, Willy Demeyer (PS), banned a protest march against the mosque that was to have been held on March 30. “My role is to avoid excesses and problems of public order,” he said.

In Germany, Muslims in the northern city of Hamburg are converting the former Kapernaumkirche (Capernaum Church), a cultural heritage site, into a mosque. In the southern German city of Munich, local politicians are debating where to build a massive mosque complex known as the Center for Islam in Europe-Munich (ZIE-M). The 6,000 m² (65,000 ft²) mega-project, which will cost an estimated €40 million ($51 million), is designed to be a key strategic platform for spreading Islam throughout Europe……. Europe: Mosque Building Shifts into High Gear, by Soeren Kern

Video: Internet-Lokalfernsehen München über das Bürgerbegehren gegen das Islamzentrum


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Breidablikk

Posted: 15 juni 2013 - 17:51 - Svar

Flere videoer her, artikkel, kommentarer (fransk)
Avskummet kom med kniver, jernstenger, en sabel, baseballkøller.
http://www.fdesouche.com/381899-lincroyable-video-qui-ebranle-le-foot- amateur

PFEP

Posted: 15 juni 2013 - 20:34 - Svar

Ser ut som konflikt kring bananer på “Apberget” i Zoo…
Hvor præcis hopper keden af og hvad driver disse personer i deres helt ustyrlige vold?

T. Snorrason

Posted: 15 juni 2013 - 21:11 - Svar

“Islam will dominate”, ja så afgjort, men det er nu en gang op til det enkelte samfund at tillade, hvad politiske partier kan tillade sig.
Der er intet, der forhindrer forbud mod minareter, moskeer eller for den sags skyld undervisning i det politiske og morderiske manifest koranen.
Der er intet i vejen for forbud mod diverse religioner, som man finder afskyelige.
Den aztekiske religion med massive menneskeofringer ville næppe blive tilladt i noget land i vore dage, selv om det var nok så “kulturelt” og gjort i den bedste mening i håb om engod høst, lidt mere regn osv.
Thug-bevægelsen i Indien, som dræbte og plyndrede rejsende, var også en kult, men den gjorde englænderne kort proces med osv.
Islam er smidt ud af Europa flere gange og det vil såmænd nok også ske igen, idet islam ikke er af værdi for vor samfundsform.
Organismer afstøder uvægerligt fremmedlegemer, når de bliver irriterende nok – ellers dør organismen.

  Peter Andersen

  Posted: 15 juni 2013 - 23:13 - Svar

  “Organismer afstøder uvægerligt fremmedlegemer, når de bliver irriterende nok – ellers dør organismen.”

  Jeg har, i lighed med mange, i lang tid funderet over hvad meningen med hele denne “islam-omklamring” egentlig har som formål. Jeg er kommet frem til, at det må være for at samle menneskeheden. Hvordan? Ved, gennem globalisering og eksponering, at få dette fremmedlegme til at fremstå som det det er – en dødssejler. Man kunne selvfølgelig bare sige: Bliv hvor I er! Men da islam jo, i høj grad, er ekspanderende – især udenfor Europa – føler man sikkert, at det er nødvendigt, også for os, at tage en del af slæbet. Det ville også forklare hvorfor vi har taget os af de mindst egnede og forsøgt at støtte de sekulariserede kræfter i deres hjemlande. Med terror-bekæmpelsen og hele snakken om radikalisering, prøver vi nu at få det hele til at se ud som om vi er oppe imod en lille gruppe, som selvfølgelig har misforstået det hele. På den måde ender vi med at ryge dem ud af busken og få dem til at stå ganske isoleret i verdenssamfundet. Når Kina, Indien, Thailand, Korea, Brasilien og Rusland, med deres 3 milliarder mennesker, for alvor træder ind på verdensscenen og flere afrikanske lande, syd for ækvator, ( heriblandt Syd-sudan ) begynder at kunne stå på egne ben, vil den islamiske verden blive isoleret, samtidig med at årsagen vil forekomme åbenlys. Det må være den overordnede taktik, i bekæmpelsen af verdenshistoriens hidtil værste menneskelige ulykke.
  Bagsiden af medaljen er, at vi kan forvente en masse ballade i de kommende år. Derfor stryger vi dem med hårene, mens vi “dræber” dem.

   T. Snorrason

   Posted: 16 juni 2013 - 00:58 - Svar

   Jeg tror ikke, der er nogen “masterplan” i den retning, selv om Snaphanen en gang vist en video, hvor en fremtrædende, svensk, jødisk kvinde påstod, at man arbejdede på at fremme muslimsk indvandring i Europa som hævn for Holocaust.
   Jeg tror derimod på, at Obama og USA arbejder for at gøre Mellemøsten fundamentalistisk under det Muslimske Broderskabs ledelse.
   Det er dog svært at se fornuften deri, medmindre man mener, at landene derefter vil gå nedenom i sult og nød pga elendig ledelse, hvorefter selv muslimerne kan indse, at islam ikke er løsningen, men selve problemet.
   At islam bliver smidt ud af Europa, er jeg dog rimeligt sikker på, når man kommer til det fuldt balkaniserede stade med stadige væbnede opstande i muslimske enklaver med krav om selvstændighed osv.
   At leve i fred med islam er en umulighed, det siger koranen jo selv.
   Det Osmanniske rige gik nedenom og hjem fra omkring 1650, da Europas styreformer og militærteknologi blev overlegen, siden forblev de islamiske lande og er stadig underudviklede teknologisk. På grund af islam vil de aldrig komme ud af det stade, ganske som Europa havde problemer, da Paven havde magten via religionen over kongerne og dermed teknologisk og videnskabelig udvikling.

    Peter Andersen

    Posted: 16 juni 2013 - 15:56 -

    Jamen, jeg vil altså finde en forklaring! Og forklaringen kan simpelthen ikke være at vi er uoplyste og ikke aner en døjt om islams historie og traditioner. Der skal være en forklaring.

    Du nævner selv det faktum, at vi blev den islamiske verden overlegen, både militært og teknologisk. Derfor tror jeg også vi opfatter det som både en overkommelig opgave samt vores pligt, at oplyse disse mennesker om deres vildfarelse og vise hvor gode vi selv er. Når vi ikke rigtig lykkes, er det nok på baggrund af samme overlegenhedsfølelse. Vi må hellere holde lidt igen – vi skulle jo så nødigt støde dem. Lad dem hellere selv se det – en dag.

    Om taktikken virker? I vores verden må den jo virke tilsidst. Jeg tror bare mange de frelste begynder at fatte hvilken stor elefant det egentligt er vi bakser rundt med. Og så kan det jo godt hænde vi bliver nød til, at tage andre midler i brug.

Leave a Comment