22
jun
Seneste opdatering: 24/6-13 kl. 1808
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Elisabeth Sabaditsch-Wolff took a brief break during her American speaking tour to talk with Michael Coren earlier tonight on his SUN TV program. She discussed her own case in Austria, and the deteriorating condition of free speech in North America and Europe, where any discussion of Islam is hemmed in by Islamic laws on slander

»Mäns våld mot kvinnor«

Messes der igen og igen i den løgneindustri, der kalder sig svensk ‘journalistik.’ Skandinaviske mænd må være blandt jordens mest uvoldelige, det er ikke deres partnere der sørger for overbelægningen på kvindekrisecentre, men de skal bære skylden for andres voldelighed i den forløjede, svenske debat. Hvilke andre mænd ?

For få år siden var den typiske partnerdrapsmann etnisk norsk. Sånn er det ikke lenger.I 2013 mener politiet at over 70 prosent av drapene er begått av en partner med utenlandsk opprinnelse.Det kommer frem av en gjennomgang VG har gjort av alle de 24 drapene så langt i år. 14 av disse etterforskes som såkalte partnerdrap. Av de 14 drapene der en partner er siktet, er 10 av dem av utenlandsk opprinnelse. Ti av 14 partnerdrapssiktede er av utenlandsk opprinnelse Forskere: Utviklingen ikke tilfeldig

Her skal ikke forglemmes den vold, som disse typer begår mod de indfødte på vegne af deres egne folkevalgte landsforræddere. Når man har set nok af denne slags historier, frygter man virkelig at politikerne vil overlade løsningen på dette til det private initiativ:

Kvinne skal ha blitt voldtatt av flere menn. Kvinnen i 30-årene ble funnet ved en fontene i parken.Hun har forklart at det var fem utenlandske menn som voldtok henne, forteller operasjonsleder ved Hordaland politiidistrikt, Erik Gjesdal.

Hun var grovt skjendet og svært medtatt. Det er noe av det verste jeg har sett, sier sykepleieren, som ikke vil ha navnet sitt i avisen. Ifølge sykepleieren segnet kvinnen plutselig om på gresset, førti meter fra fontenen.– Hun prøvde å reise seg, og var sjokkpreget og skjelven, sier sykepleieren.Melding om voldtekt i Nygårdsparken, Etterforsker voldtektssak i Bergen: – Noe av det verste jeg har sett. Kvinne har anmeldt gruppevoldtekt i Bergen.

Medløberen

Medløberen er en evig skikkelse i litteratur og film, måske fordi ingen af os undgår at blive udsat for dets fristelse, det store eller det lille medløberi, det kræver mod at sige flokken imod. Der er flest af de små, forskere, politikere og journalister der fortier sandheden af karrieregrunde, men totalitære styrer virker som fremkaldervæske på de medløbertyper, vi kender, og blandt de intellektuelle finder vi nogle af de værste. I min beskedne dagligdag er svensk journalistik det mest kvalmende og hyppige medløberi, jeg støder på. Den inkarnerede fejghed og leflen, et dagligt bedrag af sandheden, men det er også set herfra ‘blødtotalitarisme’. Hvilket andet land ville vove at henvende sig så patroniserende som her til sine borgere?

Indspilning i fuld skærm 20-06-2013 012355 (1)

Bibliotekerne har en overvægt af gode film, og forleden greb jeg István Szabós Mephisto for at gense den. Jeg syntes jeg havde den frisk i erindring, men det er altså 32 år siden jeg så den. Billederne stod stadig stærkt i hukommelsen, men plottet og historiens omdrejningspunkt, var godt at få genopfrisket.

Klaus Mann skrev den om sin svoger, den hyldede skuespiller Gustaf Gründgens, der valgte karrieren og nazitysklands muligheder, hvor Mann flygtede i 1933 og udgav sin bog om svogeren i 1936. Nazisterne producerede mange andre medløbere, den lille sergent Herbert von Karajan og Sarah Leander, der begge overlevede med visse skrammer, hvor den danske filmstjerne Asta Nielsen fulgte sin samvittighed og forlod nazi-tyskland. Hun var nok til the hos dr. Goebbels, der er aldrig fundet en eneste udtalelse fra Asta Nielsen, »der tyder på blot den ringeste sympati for nazismen.«

Szabo fletter den klassiske Faust-myte ind i historien, der i korthed går ud på at Faust låner magiske kræfter af djævelen i en årrække mod at denne tilsidst kræver hans sjæl og overlader ham til evig forbandelse. Det er en retfærdig skæbne, man godt kan lide at se, og det er da også en meget moralsk film. “To thine own self be true and it must folow as the day the night thou canst not then be false to any man.” (Hamlet) Den store skuespiller må endda sluge den pille, at spille en heroisk, nazistisk version af netop Hamlet.

Gustaf Gründgens havde en karriere efter krigen, men døde i Manilla i 1963 af, hvad der formentlig var et selvmord. På hans natbord lå der en seddel med ordene: “Jeg har nok taget for mange sovepiller, jeg har det mærkeligt, lad mig sove det væk”. Han havde sit, at ønske at sove fra.

Filmens Gründgens får en slutning, der er åben for fortolkning: Hans protegé, nazigeneralen, der er modelleret over Herman Göring, inviterer ham ud på Berlins nye Olympia Stadion i Charlottenburg for at ‘vise ham sin egen store scene’. Han beordrer Gründgens (Höfgen, kalder Mann ham) ned på arenaen, hvor han fanges ind af lyskastere. Der slutter medløberens historie, om han så dør her eller ej. Man kan ikke svigte sin samvittighed, sine idealer og sine venner uden at komme til skade.

Se den, den er stadig den eneste ungarnske film, som har vundet en Oscar, og Klaus Maria Brandauer er fænomenal som den ultimative medløber: En begavet, charmerende mand, der bliver kvalt af sine egne, sociale ambitioner. Ingmar Bergman sagde om filmen: “Et passioneret kunstværk. Aldrig før har jeg syntes bedre om filmen end bogen.”

Indspilning i fuld sk+ªrm 20-06-2013 023504Indspilning i fuld sk+ªrm 20-06-2013 023558


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 22 juni 2013 - 08:50 - Svar

” Faust låner magiske kræfter af djævelen i en årrække mod at denne tilsidst kræver hans sjæl og overlader ham til evig forbandelse”.

Det er det eftermæle de fleste politikere og embedsmænd, kan se frem til.

Tænk engang når og hvis hvis en Gammeltoft-Hansen, Svend Auken og lignende personligheder bliver synonym med Quisling.

  falkeøje

  Posted: 22 juni 2013 - 11:04 - Svar

  De er allerede blevet synonymer med Quisling, det gælder hele
  slænget af medløbere.
  Opgøret med dem kommer forhåbentlig i forbindelse med en
  borgerkrig.

  falkeøje

Fru.Frøken

Posted: 22 juni 2013 - 09:30 - Svar

Jeg er tilbøjelig til at give Santor ret.
Bortset fra at det eftermæle de kan se frem til,sandsynligvis kommer til at minde mere om Brian de Palmas “Phantom of the Paradise” end om Faust.

Nils

Posted: 22 juni 2013 - 10:24 - Svar

Morale: Lad være med at løbe med nogen, der taber en verdenskrig.

Höfgen burde være gået i de allieredes tjeneste i stedet for, svigtet troskaben over for sig selv, givet køb på alle kunstneriske ambitioner og for penge og ære sprøjtet primitive propagandafilm ud til styrkelse af soldaternes moral, så var han blevet en hyldet kulturpersonlighed.

Har ikke set filmen, den er sikkert et stort kunstværk, selv om det giver kort-facitliste-alarm når “de onde” spilles af “nazisterne”. Hvis jeg ser den en dag vil jeg holde med Höfgen, men nu plejer jeg også at identificere mig med zombierne. Ser sjældent skrækfilm, de er så sørgelige…

Herbert von Karajan får også lige et gok med grødskeen, men for at vi som folkedomstol kan dømme nogen som medløber, må vi se på, om den pågældende har givet køb på sine idealer, og en kunstner, kan man kan jo forestille sig, sætter sin troskab over for kunsten højere end poltik. Er det ikke respektabelt?

Bergfast

Posted: 22 juni 2013 - 13:02 - Svar

Frågan man kan ställa sig är dels hur man kan bekämpa en fientlig, eller en främmande, nation, eller en ideologi, en makt, eller en – ism, eller även en – religion – , som man tycker sig vilja – bekämpa – , om man då vill kunna använda sig av andra – vapen – än av enbart militära vapen?

Frågan är också om det någonsin någonstans, i någon nation, (eller i någon förening, parti eller församling, eller familj också för den delen), verkligen kan anses ha funnits någon form av total och fullständig – yttrandefrihet – ?

Hur var det när kungar och deras staber hade totalitär makt? Kritiker kunde halshuggas eller hängas för – majestätsbrott – eller vad det kallades? Likaså kunde de som vägrade göra obligatorisk militärtjänstgöring bestraffas med fängelse, eller om någon – deserterade – från något krig så var det döden som utdömdes som straff?

Likaså om det inom ett politiskt parti förekommer utsagor, påtalanden eller kritiska synpunkter av olika slag, som då kanske verkar vara – störande – på det politiska partiets programförklaring, så verkar det också där kunna utdömas – straff – av olika slag? Främst då kanske i forma av uteslutningar om inte – tillrättavisanden – , (mobbning?), och – reprimander – av olika slag kanske fungerat så att vederbörande – oppositionell – har kunnat återanslutas till – den rätta och sanna läran – inom partiet?

Likaså inom en familj, så kan inte alla familjemedlemmar säga vad som helst för sårande, pikande eller hånfulla och förlöjligande kommentarer till varandra utan att det skulle söndra familjefriden, eller det skulle också kunna riskera ett totalt söndrade av hela familjen.

Att då vilja – bekämpa – en främmande nation, eller – ism och – ideologi osv., kanske då bäst egentligen kan göras med hjälp av just verbalt hån, förlöjligande, undergrävande av nationens, ismens eller religionens olika auktoriteter, samt bespottelse och förolämpningar i största allmänhet?

Att undergräva en ideologi, eller en nations olika – auktoriteter – låter sig nog inte så lätt och enkelt göras när en ideologi befinner sig i en maktposition? När Stalin satt vid makten i Sovjetunionen så kunde nog ingen medborgare öppet kritisera, håna, förolämpa, bespotta eller förlöjliga Stalin så lättutan att direkt straffas för den saken?

Att undergräva en nations alla olika – auktoritetskategorier – i olika sammanhang, både t ex – föräldrakår och också olika – auktoritetsyrkeskårer – , t ex lärarkår, poliskår, militärkår och även domarkår och politikerkår osv., är nog då kanske ett ganska så säkert – verktyg – för att kunna undergräva hela nationen som sådan? Genom att det i nationen kan i förlängningen skapa en genomgripande misstro, missämja och osämja? Då kan därmed en nation söndras – inifrån – genom att människor då slutar att kunna hysa förtroende, tillit, tilltro och respekt? De kan då inte respektera några auktoriteter av något slag, och därmed kanske i förlängningen heller inte varandra som medborgare, och i slutänden blir kanske det förhärskande samhällsklimatet – föraktfullhet – ? Därmed kan då kanske en sådan nation anses vara – besegrad -?

Att då i yttrandefrihetens namn anse sig ha rätt att yttra kritik genom att just kunna få lov att förlöjliga, håna, förolämpa, såra, kränka, bespotta et cetera, och genom det förfarandet kunna just degradera olika auktoriteter inom en nation, eller en – ismer eller – ideologi, osv., det blir då mycket viktigt? Utan detta – verktyg – så skulle inte någon – verbal krigföring – kunna föras med någon större effektivitet? Då skulle inte olika auktoritetsfunktioner i en nation så särskilt effektivt kunna verbalt – bekämpas -?

Detta som då vill kallas – yttrandefrihet – innebär inte enbart kan kunna få lov att på ett – respektfullt sätt kritisera, ifrågasätta, undra över eller ge en välunderbyggd kritisk synpunkt på, osv., någon auktoritativ representant. Det som denna – yttrandefrihet istället då vill kräva är just att få lov att ifrågasätta och vara – kritisk till – genom att just kunna få förolämpa, kränka, förlöjliga, bespotta, håna och baktala osv.?

Frågan är om det då ändå samtidigt inte till viss del är förståeligt om då nationer, och även – ismer osv., vill, (och tydligen egentligen i alla tider har försökt att?), kunna få lov att värja sig – mot det – totalitära – kravet på en s.k. – totalitära yttrandefrihet -? (Samtidigt som det då egentligen och i praktiken inte verkar finnas, och kanske heller inte egentligen kan finnas, (?), någon– totalitär yttrandefrihet – någonstans, i någon enda nation, i något enda sammanhang, när man synar den närmare i sömmarna?)?

  Peter Buch

  Posted: 23 juni 2013 - 05:12 - Svar

  Bergfast har tydeligvis ikke fulgt med i debatten omkring ytringsfrihed hvor jeg gentagne gange har nævnt at fuld, totalomfattende, 100% ytringsfrihed fandtes i Danmark i perioden 4. eller 14. september 1770- 7. oktober 1771.
  Trykkefrihedstiden wikipedia.

   Bergfast

   Posted: 23 juni 2013 - 08:54 - Svar

   (!)

    Peter Buch

    Posted: 23 juni 2013 - 19:30 -

    http://blogs.jp.dk/susetfrahimmerland/2011/07/12/noget-fra-trediverne/
    t. petersen
    Som nævnt var der i reskriptet 1770 intenderet mere end virkeligheden med dens magtinteresser og visioner kunne bære.
    Jeg er stadig af opfattelsen fuld ytringsfrihed formelt var eksisterende omtrent et år dengang jævnfør redaktionens ord til festskriftet for 300 året for Chr.5s Danske Lov om manglende strukturel klarhed ved lovændringer, hvornår er nye love dækkende? Er ophævelse af andre love sket når nye erstatter eller dækker indholdet, dele af indholdet, uden sådanne tidligere gældende love specifikt nævnes ophævet eller erklæret ikke mere gældende? Med videre.
    Jeg tillader mig at konkludere, vi ikke er enige i tolkningen af kilder og hele problematikken.

    t. petersen, 2920 | Skrevet: 17. jul 11 kl. 19:31
    @Peter Buch
    Det handler ikke om uenighed, men om at du er helt på vildspor. Ytringsfriheden er uagtet den kortvarige trykkefrihed i 1770-71 stærkt begrænset under hele enevælden. Det ved enhver. Det er vel nærmest almen dannelse.
    Peter Buch, 2000 Frederiksberg | Skrevet: 17. jul 11 kl. 22:54
    t. petersen
    Tak for ordene. At vi er ueninge om problematikken ytringsfrihed omkring 1770, tolkningen af kilder og begivenhederne er vist et faktum, svært at benægte.
    Den ærede læser overlades herfra med sindsro at bedømme om mine argumenter er et ægte vildspor, en fiks idé, eller andet med anden oprindelse end – almen dannelse.

    Peter Buch

    Posted: 23 juni 2013 - 19:38 -

    Eksempelvis
    jp.dk/susetfrahimmerland/2011/07/12/noget-fra-trediverne/
    t. petersen
    Som nævnt var der i reskriptet 1770 intenderet mere end virkeligheden med dens magtinteresser og visioner kunne bære.
    Jeg er stadig af opfattelsen fuld ytringsfrihed formelt var eksisterende omtrent et år dengang jævnfør redaktionens ord til festskriftet for 300 året for Chr.5s Danske Lov om manglende strukturel klarhed ved lovændringer, hvornår er nye love dækkende? Er ophævelse af andre love sket når nye erstatter eller dækker indholdet, dele af indholdet, uden sådanne tidligere gældende love specifikt nævnes ophævet eller erklæret ikke mere gældende? Med videre.
    Jeg tillader mig at konkludere, vi ikke er enige i tolkningen af kilder og hele problematikken.

    t. petersen, 2920 | Skrevet: 17. jul 11 kl. 19:31
    @Peter Buch
    Det handler ikke om uenighed, men om at du er helt på vildspor. Ytringsfriheden er uagtet den kortvarige trykkefrihed i 1770-71 stærkt begrænset under hele enevælden. Det ved enhver. Det er vel nærmest almen dannelse.
    Peter Buch, 2000 Frederiksberg | Skrevet: 17. jul 11 kl. 22:54
    t. petersen
    Tak for ordene. At vi er ueninge om problematikken ytringsfrihed omkring 1770, tolkningen af kilder og begivenhederne er vist et faktum, svært at benægte.
    Den ærede læser overlades herfra med sindsro at bedømme om mine argumenter er et ægte vildspor, en fiks idé, eller andet med anden oprindelse end – almen dannelse.

Morten Dreyer

Posted: 22 juni 2013 - 13:30 - Svar

Når nu flere nævner Quisling er der en flot karikatur fra Besættelsen.
Quisling til møde hos Hitler.

Han melder sig hos adjudanten med

Heil Hitler, jeg er Quizling.

Og adjudanten svarer.

Ja, og hvad er navnet?

Allan Hansen

Posted: 22 juni 2013 - 15:53 - Svar

An Indian, an Arab, and a hot gorgeous blonde girl are in the same bar.

When the Indian finishes his beer, he throws his glass in the air, pulls out his pistol, and shoots the glass to pieces.
He says, ‘In India , our glasses are so cheap we don’t need to drink with the same one twice.’

The Arab, obviously impressed by this, drinks his beer, throws it into the air,
Pulls out his AK-47, and shoots the glass to pieces. He says, ‘In the Arab World, we have so much sand to make glasses that we don’t need to drink with the same one twice either.’

The blonde girl, cool as a cucumber, picks up her beer, Downs it in one gulp,
Throws the glass into the air, whips out her 45, and shoots the Indian and the Arab. Catching her glass, setting it on the bar, and calling for a refill, she says,

‘In Australia we have so many illegal immigrants that we don’t have to drink with the same ones twice.’

‘ God Bless Australia ‘
.

Allan Hansen

Posted: 22 juni 2013 - 16:21 - Svar

A 50-something year old Muslim man arrived at his seat on a crowded flight and immediately didn’t want the seat.
The seat was next to an elderly white woman reading her Bible.

Disgusted … the Muslim man immediately summoned the flight attendant and demanded a new seat.
The man said … “I cannot sit here next to this infidel.”
The flight attendant said … “Let me see if I can find another seat.”

After checking … the flight attendant returned and stated …
“There are no more seats in economy … but I will check with the captain and see if there is something in first class.”

About 10 minutes went by and the flight attendant returned and stated …
“The captain has confirmed that there are no more seats in economy … but there is one in first class.
It is our company policy to never move a person from economy to first class … but being that it would be some sort of scandal to force a person to sit next to an UNPLEASANT person … the captain agreed to make the switch to first class.”

Before the irate Muslim man could say anything … the attendant gestured to the elderly woman and said …
“Therefore ma’am … if you would so kindly retrieve your personal items …
we would like to move you to the comfort of first class as the captain doesn’t want you to sit next to an unpleasant person.”

Passengers in the seats nearby began to applaud while some gave a standing ovation.
You just got to love Texas.

I say … can I get an Amen to that!

Feel free to pass this one to others!

Allan Hansen

Posted: 22 juni 2013 - 17:06 - Svar

IT PAYS TO KNOW GERMAN

An Amish Farmer walking through his field notices a man
drinking from his pond with his hand.

The Amish Farmer shouts: “Trinken Sie nicht das Wasser,
die Kuhe und die Schweine haben hineingeschissen!”

Which means: “Don’t drink the water, the cows and the pigs
have shit in it!”

The man shouts back: “I’m a Muslim, I don’t understand your
gibberish. Speak English, Infidel!”

The Amish Farmer shouts back in English:

“Use two hands, you’ll get more!”

Allan Hansen

Posted: 22 juni 2013 - 17:23 - Svar

Muhammed fra Tyrkiet var så glad.
Han skulle snart giftes med den meget smukke
Cleoparat fra Grækenland – ja, han var så glad, at der næsten
gik hele tre uger før han voldtog hendes mor.

Lev Vel

Bergfast

Posted: 22 juni 2013 - 17:36 - Svar

Man kan undra vilka faktorer det är som har medverkat till att det t ex i det svenska samhället idag, (liksom kanske även i många västerländska samhällen i övrigt, England t ex?), det på många håll inte finns så särskilt stor respekt för varken föräldrar, lärarkår eller poliskår? Eller för den delen inte heller för försvarsmakt eller domstolsväsende? Det finns på många håll inte heller så särskilt stor respekt för politikerkår heller och inte heller för journalistkår. En journalistkår som då visst anses ligga lägst på någon slags uppmätt förtroendeskala. Samt en brist på respekt och förtroende då även för andra s.k. samhällsbärande områden, som t ex järnväg, apoteksservice, sjukvård och äldreomsorg, som heller inte sätts alltför stor tillit till?

Är det då kanske tack vare islam, eller är det kanske på grund av islam, som denna typ av respektlöshet verkar vilja breda ut sig i många europeiska och västerländska, samt skandinaviska nationer?

Vem vet…

Eller vad kan dessa samhällsfenomen annars bero på?

Om det finns viljor som verkligen inte längre – vill ha – de europeiska nationernas självstyre på vilket sätt skulle man då eventuellt gå till väga för att då kunna försöka att realisera sådana viljor?

Kanske det är – goda viljor – , kanske det är – onda viljor – , det i sig kan vara svårt att helt säkert verkligen veta……

Men som alltid vad gäller just – gott eller ont -, beror det på ur vilket perspektiv ett omdöme görs. Och också på vilka som gör en bedömning.

Kanske kan det som alltid också bero på just ett s.k. – begränsat perspektiv – om man som medborgare i de europeiska nationerna då gör den ena eller den andra bedömningen….

Vem vet….

Men många verkar ändå bli alltmer missnöjda på – utvecklingen – i deras nationer och alltfler verkar ställa sig frågor kring på vilket sätt, vad och vilka samt hur och när, det har kunnat genomdrivas denna förändring. Den verkar då ha skett till stora delar inför öppen ridå och inför till stora delar s.k. – sovande medborgare – dvs., inför till stora delar tillitsfulla, förtröstansfulla, vänliga, välvilliga, godmodiga, aningslösa och godtrogna medborgare…..

Farbror

Posted: 22 juni 2013 - 19:00 - Svar

När vi ändå berättar svinaktiga historier om muslimer, så följer här ytterligare en till samlingen:

En ung muslimsk man kommer till imamen inför bröllopet, för att ställa några frågor och få lite råd.
“Vi är lite modernare i våra familjer – jag hoppas att det är OK att vi båda är närvarande vid vigseln?” frågar den unge mannen:
“Det är helt OK” säger imamen, “bara ni ser till att kvinnan är respektabelt klädd, helst i niquab. Kom ihåg att du inte får ta av henne niquaben förrän ni är helt för er själva – men det bör hon redan veta om.”
“Jo, det här med bröllopsfesten – vi är lite modernare, som jag sa – vi hade tänkt att arrangera dans vid bröllopsfesten” frågar den unge mannen:
“Helt uteslutet” svarar imamen. “Alla former av dans är förbjudet å det strängaste.”
“Hur är det med sex under bröllopsnatten då” frågar den unge mannen. “Vi hade tänkt oss att det där med sex, det finns så många spännande ställningar man kan prova på. Hon kan både sitta gränsle på mig, och jag kan ta henne bakifrån:” säger den unge mannen.
“Mja”, säger imamen, det är väl egentligen helt OK att prova på lite olika ställningar, så klänge ni har kul, och framför allt att ingen kan se er. Ni måste vara helt förvissade om att ingen kan se er – då går det jättebra.”
“Jaha”, säger den unge mannen, “det låter ju bra. Vi är ju lite sportiga och moderna i våra familjer – går det bra om vi gör det utomhus också, och kanske till och med att vi klär av oss helt?”
“Jajamän” säger imamen, “det går alldeles utmärkt, men, återigen, så länge ingen ser er, så……”
“Jaha”, säger den unge mannen” men om vi då även skulle försöka oss på att älska stående då?”
“NEJ!” säger imamen, “DET ÄR ABSOLUT FÖRBJUDET, EFTERSOM MAN SKULLE KUNNA TRO ATT NI DANSAR MED VARANDRA!”

  Marit

  Posted: 23 juni 2013 - 10:38 - Svar

  En historie som skal være sann : Et gift par i Afghanistan hadde ikke fått barn, selv om de hadde prøvd i årevis. Så gikk de til en lege og klaget sin nød. Det viste seg at paret/mannen hadde praktisert analt samleie. Og det er det vanskelig å formere seg på den måten…

Høgsbro

Posted: 22 juni 2013 - 19:22 - Svar

Jeg så i dag en udsendelse om de nyskabende kvindelige satiretegnere i Sverige. Udsendelsen bekræftede fint det billede der tegnes her på bloggen af et indspist kvindesamfund, der bilder sig ind at letkøbte pointer, der udstiller mandens dominans, er tilstrækkelige til at bygge en ny verdensorden på. Det var nærmest ufrivilligt komisk at se deres alvorsfulde miner og så sammenholde det med vægten af deres budskab. For et par stykkers vedkommende var det desuden tydeligt at deres indstilling til at være kvinde i nok så høj grad var afødt af deres mangel på – hm, kvindelighed.

At proklamere at feminismen skulle have bidraget selvstændigt til vores verden og vores måde at beskrive den på er ikke bare anstrengt, det er forkert. Det er den sædvanlige historie med mennesker der FØLER sig mindreværdige, og gennemspiller den identitet igen og igen.

Allan Hansen

Posted: 22 juni 2013 - 21:38 - Svar

Er der ikke en dansk sang, der lyder
nogenlunde således?

” Danmark nu blunder den lyse nat
bag ved din seng mens du sover,,,,
Jeg elsker den sang.

Leave a Comment