23
jun
Seneste opdatering: 25/6-13 kl. 0224
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

ZDF Heute Journal, “Leben ohne Freiheit hat keinen Sinn” 20.6.2013. Se også: Fatwa mod Hamed Abdel-Samad: ‘Ønskes dræbt’. Han betoner det urimelige i, at en egyptisk regering på samme tid forventer tysk, økonomisk bistand, samtidigt som den ikke skrider ind over for terrorisering af tyske statsborgere.

Jeg har det fint, jeg er på et sikkert sted. Jeg er ikke bekymret for mig selv, jeg er bekymret for min familie. Den har haft mange vanskeligheder, siden dette problem begyndte……….Hvis man sammenligner det Muslimske Broderskabs historie med den fascistiske bevægelse i Europa, så ser man mange paralleller. De opstod begge i tyverne i sidste århundrede. De er begge fortalere for verdensherredømme og for deres moralske overlegenhed over alle andre. De kræver begge absolut lydighed fra deres tilhængere. De hylder begge ‘engangsdemokratiet’ – hold ét valg og ødelæg så demokratiet indefra som en trojansk hest. (Snaphanens oversættelse, video, tysk u. oversættelse.)

“If we are weak, our land will become Muslim.”

After a ritual prayer atoning for past sins, Ashin Wirathu, a Buddhist monk with a rock-star following in Myanmar, sat before an overflowing crowd of thousands of devotees and launched into a rant against what he called “the enemy” — the country’s Muslim minority.“You can be full of kindness and love, but you cannot sleep next to a mad dog,” Ashin Wirathu said, referring to Muslims.

“I call them troublemakers, because they are troublemakers,” Ashin Wirathu told a reporter after his two-hour sermon. “I am proud to be called a radical Buddhist.”In his recent sermon, he described the reported massacre of schoolchildren and other Muslim inhabitants in the central city of Meiktila in March, documented by a human rights group, as a show of strength. “If we are weak,” he said, “our land will become Muslim.” Extremism Rises Among Myanmar Buddhists

“They will get their nuts chrushed”

Lydkvaliteten er ikke optimal, men det er Allan West, som er den sorte præsident, jeg gerne ville se i USA, og til dem der går meget op i farver, vil jeg sige: Min kandidat er sortere end din (Obama).

On Thursday night Elisabeth Sabaditsch-Wolff appeared at the annual ACT! For America gala banquet at the Omni Shoreham Hotel in Washington D.C. Her function at the occasion was to present the first annual “Elisabeth Sabaditsch-Wolff Profiles in Courage Award” to Lt. Col. Allen West. After Col. West received his award, he told the audience that he didn’t deserve it. He presented it in turn to a young woman named Julie, a Pakistani Christian who had acid thrown all over her body by Muslims. She is now an American living in Texas, and is studying to be an accountant. She had spoken previously at the event.

This moving moment was caught on video. The sound in the clip below is somewhat unclear at the beginning, but settles down after Col. West begins speaking into the microphone. Many thanks to Vlad Tepes for processing and uploading this video: Allen West Honors a Hero fra Gates of Vienna af Baron Bodissey


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


falkeøje

Posted: 23 juni 2013 - 15:44 - Svar

Hvorfor i Himlens navn skal Egypten have international hjælp?
De skal bare trække hænderne op af lommerne og få bestilt
noget.
Allah, han kan ikke det med at tjene penge, det må egypterne
selv finde ud af.

falkeøje

  steen

  Posted: 23 juni 2013 - 16:25 - Svar

  tjah, bum, bum – EU vil vel købe sig til stabilitet under den bløde bug. Det skulle de lige have tænkt på, da de stak deres vestallierede Mubarak og Gaddafi i ryggen (for så vidt civilliserede lande overhovedet kan have muslimske allierede) – og så er Egypten jo nærmere konkurs og hungersnød end nogensinde. Man forestiller sig lige 80 millioner flygtninge, som “vi har ansvaret for”.

  Jeg antager, at kun økonomisk krise og alt for friske erfaringer med muslimske lande, afholder EU og USA fra at marchere ind i Syrien med faner og trompeter. Vi regeres af kællinger, ikke kynikere. Russere og kinesere sidder og triller tommelfingre og betragter dem. Mon ikke også russerne tænkte deres, da de så os besætte Afghanistan ?

   Peter Andersen

   Posted: 24 juni 2013 - 02:17 - Svar

   Og så gik Ghadaffi endda i krig med al Qaida. Men det sked vi selvfølgelig højt og flot på, fordi en eller anden råbte demokrati. Vi opfører os simpelthen så tåbeligt, så man må tro der ligger en eller anden masterplan gemt et sted.

Morani ya Simba

Posted: 25 juni 2013 - 17:02 - Svar

Allen West er god her og en typisk amerikaner når de er bedst; åben, ærlig omkring sine holdninger uden at pakke dem ind. A good man….

Og forresten, siden jeg har krydset “dødsstraf broen” tilbage og er blevet tilhænger igen i de mest bestialske tilfælde så er syreangreb, når det er særligt “effektivt” nok for mig kandidat til en ikke-mord forbrydelse der burde kunne udløse en tur til skafottet. Heldigvis ser Julie ikke ud til at være hårdt ramt. Desværre er ikke alle så heldige. Vi er (desværre) nødt til at genindføre “råt for usødet” i retssystemet i særlige tilfælde tror jeg. Tiden er simpelthen løbet fra de “altid velmenende” loves tid:

https://www.google.dk/search?q=acid+attack+victims&source=lnms&tbm=isc h&sa=X&ei=PbPJUdDRF8nKOKvdgcgH&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1192&bih=689

Leave a Comment