10
jul
Seneste opdatering: 11/7-13 kl. 0839
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Helmuth Schmidt (f.1918) er 94 år. For at komme et EU-forbud i forkøbet, har han hamstret 200 kartoner af sit favoritmærke, Reyno Menthol. Man skal holde loven, men man skal først og fremmest ikke lade sig hundse rundt med af moderlige Radikale eller EU komissær- og formyndertyper. Nu løber han, med det forbrug han har, ikke tør før han fylder 100. Æd den, EU!

Her i Sverige hvor jeg sidder pt. med min pibe og min 12-års whisky, – i al fald indtil der kommer en klidmoster og arresterer mig – er der steder, hvor man forbyder folk at ryge i deres lejligheder, sågar på deres egne balkoner eller i deres egne haver. Ræk formynderne en lillefinger, og de æder hele armen. Pseudonymerne er “bedreviden, overbeskyttelse og umyndiggørelse,” og det er lige hvad det handler om. Det er en autoritær sult, der ikke kan mættes, den må modarbejdes med stejl ulydighed, hån, spot og latterliggørelse. Drohendes EU-Verbot: Helmut Schmidt hortet angeblich 200 Stangen Mentholzigaretten, Helmut Schmidt hortet seine Menthol-Zigaretten.

Der er fodbold EM…...

Jeg er ikke sådan at snyde, jeg ved godt, det er kvindefodbold, selvom ligestillingshysteriet påhviler svenske journalister bare at kalde det ‘fodbold’. I Sverige er mennesket en ‘hun’, ikke et neutrum som i Danmark, hvor kønnene er sprogligt ligestillet. Svensk ligestilling betyder: Madammerne bestemmer. Den folkelige interesse for det er yderst beskeden, men det afficerer ikke medie-ideologerne. Det lykkes mig næsten at surfe forbi alt ævlet på min mobilradio, og jeg har med omhu ikke set ét sekund svensk TV.

Jag kan ibland skämmas eller bli beklämd över mitt land. Det är när främlingshatet och inskränktheten slår sina vidriga spikar i nationen. Men jag kan också bli omåttligt stolt över mitt land. Ett land där en öppet homosexuell och kommunistisk förbundskapten kan få folkets kärlek är ett bra land. Mats Olsson: Jag är också omåttligt stolt

I Sverige är EM-hypen på topp inför premiärmatchen i kväll – men i Danmark skrivs knappt en rad om festen. Det är helt enkelt ingen som bryr sig om EM i vårt grannland, menar Ekstrabladets sportchef Allan Olsen.– Det är ingen stor grej för oss, säger Olsen till SportExpressen: “EM är ingen stor grej här i Danmark”

“French Magazine Desecrates Islamic Sanctities Yet Again”

In yet another anti—Islamic move, the magazine has published images on its front cover that desecrate the Quran, lemag website reported. The images that feature the recent developments in Egypt also desecrate the Holy Book of Islam. Observers believe that the move is aimed at attracting more readers and ensuring more sells at a time when Europe is facing a financial crisis.

Meanwhile, Islamic organizations in France have called on Muslims to exercise restraint over the sacrilegious move and remain calm to defuse the magazine agenda. Charlie Hebdo has previously insulted Muslim sanctities several times publishing sacrilegious cartoons depicting Islam’s Holy prophet (PBUH).Abna.bo – via Hodja: “Myrderier i Egypten – Koranen er noget lort, den stopper ikke kugler.”

hebdo


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


ny kommentator

Posted: 10 juli 2013 - 10:48 - Svar

Speltkussernes magtliderlighed, for at kontrollere os, er efterhånden lige så fascistisk som Islams mål, om at vi alle skal efterleve koranens bud… På TV2/Lorry sender de nogle debatprogrammer hvor de roser og nikker til hinanden mens de “synes/føler” at de regler som de pådutter deres børn, skal gælde alle….. De er komplet sindsyge… !!! Men jo længere de trækker den ud… Jo mere modstand kommer der…!

  JensH

  Posted: 10 juli 2013 - 15:42 - Svar

  “Men jo længere de trækker den ud… Jo mere modstand kommer der…!”

  Det er vist rent ønske-tænkning. Jeg ser en apatisk befolkning, der passivt affinder sig med alle de sindsyge påfund, som de ‘pludrende klasser’ kan diske op med, (bl.a. i programmer som TV2 Lorry).

Crass Børsting

Posted: 10 juli 2013 - 14:28 - Svar

Hurra for Helmuth. En socialdemokrat af Per Hækkerup- og Erhard Jakobsen-generationen.

Britta Due Andersen

Posted: 10 juli 2013 - 18:29 - Svar

I DR P1 bildte de os ellers ind, at i Sverige var kvindefodbold noget stort. Jeg tænkte, at det tror jeg ikke rigtig på. Hvem gider se 3. klasses-fodbold?

steen

Posted: 10 juli 2013 - 18:37 - Svar

Det er i al fald stort i medierne, men jeg har ikke mødt nogen andre, der går op i det. De hyper også kvindeboksning, selvom de officielt slet ikke kan lide boksning.

Kvindefodbold synes jeg er langt mindre interessant end kvindehåndbold, som jeg til gengæld synes er rigtig interessant. Jeg tror simpelthen fodbolden er for tung for kvinder at bakse. De burde lave en mindre udgave, men jeg er også blot
främlingshatet och inskränktheten personificeret 🙂

Skåning

Posted: 10 juli 2013 - 20:07 - Svar

Ett land där en öppet kommunistisk förbundskapten kan få folkets kärlek är inte ett bra land, enligt min mening. Huruvida hon är homosexuell är ovidkommande. Får väl hålla på Danmark ikväll, hur ointressant det än känns.

  PisseNisse i Hökarängen

  Posted: 10 juli 2013 - 23:35 - Svar

  Olsson är en duktig musikjournalist, som väl även är sportintresserad (har svårare att bedöma hans kvalifikationer där) men han bör nog hålla sig ifrån politiska kommentarer.

  Vi provar väl lite Godwin då:

  “Men jag kan också bli omåttligt stolt över mitt land. Ett land där en öppet homosexuell och nazistisk förbundskapten kan få folkets kärlek är ett bra land. Mats Olsson”

  Same, same. But different?

   Skåning

   Posted: 11 juli 2013 - 01:21 - Svar

   Godwin funkar alltid, men det hade nog inte sjunkit in hos Mats Olsson.

Jorun

Posted: 11 juli 2013 - 02:25 - Svar

Kennedy hamstrade Havannacigarrer innan han slog till med blockaden.

Bjovulf

Posted: 11 juli 2013 - 04:12 - Svar

Alt for lidt – 20 – 30 – 40 år for sent!

Og mon man i S overhovedet vil vove at gøre noget i praksis, der har nogen som helst
effektiv virkning på de massive problemer med uintegrerbare, krævende og vrangvillige
muslimske “gæster”, der medbringer deres barbariske normer og ønsker at udleve deres
hjemlige konflikter, krige og had samt deres intolerante reliigion i vore gader?

Mon man vil begynde at stille stramme krav og sætte meget skarpe grænser op for
vores tolerancetærskel over for uiniviterede “gæster”, ballademagere, groft kriminelle
og ekstremister, der udnytter danskernes gæstfrihed på det groveste og hader og
foragter vore værdier, normer, omgangsformer og love, og som endda helt uhindret
opdrager deres uregerlige afkom til den samme adfærd – nu endda i 3. og 4 generation
for nogles vedkommende!

Nej, næppe, vel? 😉

For så er man jo pr. definition ond, racistisk, intolerant og fremmedhadende i de naive
venstreorienterede og i de frelste radikales virkelighedsfjerne optik …

http://www.b.dk/politiko/s-vi-er-klar-til-opgoer-med-forstokkede-musli mer

S: Vi er klar til opgør med »forstokkede muslimer«

Socialdemokraterne er klar til et opgør med de muslimer, der ikke anerkender danske værdier. Meldingen kommer i kølvandet på en »relevant, men alt for generaliserende« kronik fra Inger Støjberg.

Socialdemokraterne er ligesom Venstre klar til at tage et opgør med de muslimer, der ikke anerkender danske værdier.

»Vi er enige i, at man her i landet skal følge de danske værdier. [!!!] Men hun gør jo ikke noget for at sondre mellem de muslimer, der lever et fredeligt liv og hver dag passer deres arbejde og unger, og dem, der har en forstokket og konservativ holdning til, hvordan man lever i et moderne samfund. Støjberg rammer alt for bredt,« [!!!] siger Socialdemokraternes integrationsordfører. [ Næh, faktisk ikke – men det vil I jo så gerne tro i S, så i bedre kan løbe fra ansvaret for den katastrofe, I har brugt 30-40 år på at skabe, mens I valgte at sove i timen og så ellers håbede på, at problemerne med de uintegrerbare “kulturberigere” bare på magisk vis forsvandt helt af sig selv … ]

  steen

  Posted: 11 juli 2013 - 10:19 - Svar

  Han hæfter sig samtidig ved, at der ikke er konkrete forslag i kronikken.

  øh, og fra ham selv ?

   Bjovulf

   Posted: 11 juli 2013 - 15:37 - Svar

   Nemlig – som sædvanlig bare en totalt ufarlig sommerballon for at forhindre at Venstre & DF
   igen-igen løber med dagsordenen på dette især for S så sprængfarlige område.

NielsC

Posted: 11 juli 2013 - 16:01 - Svar

Helt til han bliver 100 holder Helmut’s forråd ikke, medmindre han sætter sit daglige forbrug ned; han plejer at ryge 40+ om dagen.

Leave a Comment