15
jul
Seneste opdatering: 16/7-13 kl. 0610
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

We posted yesterday about the Muslim riots in Hamburg-Altona that started last Thursday. Below is a news report from Bild TV about what happened on Friday night. GoV med transskription (Fransk politi overfaldes i Paris, tysk politi i Hamborg-Altona.)

Ramadan in Hamburg: 3. Krawall-Nacht in Folge.

Sverige, Belgia, Norge og Finland er Europas sosialkontor

Skall man lyfta fram en sif­fra i OECD-rapporten där Sve­rige starkt avvi­ker från andra rika län­der så är det social­hjälp till invand­rare jäm­fört med social­hjälp till infödda. I Sve­rige får en genom­snitt­lig invand­rare 10.2 gån­ger mer än vad en genom­snitt­lig svensk får. Det är den högsta sif­fran inom OECD vars medel­tal är 1.7 (Tabell 3.A1.3). Document.no Sverige, Belgia, Norge og Finland er Europas sosialkontor. (OECD:s rapport och invandringens ekonomi.)

socialkontor


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 16 juli 2013 - 08:15 - Svar

@Steen

Angående:

“Muslim Brotherhood America’s Next Great Enemy”

Det muslimske Broderskab har allerde i høj grad infiltreret det Amerikanske Samfund, herunder Amerikanske de sikkerhedstjenester. Jeg ved ikke om du har set dokumentaren ‘The Project’ fra Blaze TV?? Titlen ‘The project’ referer til det Manifest Schweizisk Politi fandt i.f.m. med en ransagning af et tilholdssted for personer fra det Mulsimske Borderskab tilbage i 2001. Manifestet var nærmest en drejebog over, hvordan Broderskabet skulle infiltrere de bærende institutioner i de Vestlige samfund. I denne dokumentar medvirker bl.a. tidligere CIA Direktør James Wolsey, Erick Stakelbeck fra CBN News, Diana West samt flere andre der har været involveret i ‘krigen mod terror i de Amerikanske sikkerhedstjenester eller som offentlig anklagere. Hele Dokumnetaren kan ses via nedenståedne link:

http://www.youtube.com/watch?v=hcPIaEVrS8U

HH

Posted: 16 juli 2013 - 14:27 - Svar

Europas socialkontor… Jag sitter och funderar. Vad är det vi värdesätter mest i våra nordiska länder? Såvitt jag vet – ärlighet, generositet, uppriktighet, pålitlighet. Om jag minns rätt står det nog i isländska Havamal om handslaget som betygar överenskommelsen. Den som svek fick störta sig mot svärdet!

Mer och mer och mer av vad jag läser i massmedia har kriminaliteten växt till helt otroliga proportioner. Där gamla utsätts för väskryckare och guldhalsbandsryckare, en våg av en främmande syn på medmänniskan. Lurendrejerier på löpande bann. Okända saker för min generation. Det är det jag vill skriva om.

Efter en utlandsvistelse som skulle fortsatt med ett skepp men inte blev av kom jag hemåt. På färjan mellan Köpenhamn och Malmö (det här är långt tillbaka och före bron) satt jag och funderade över hur jag skulle ta mig till den enda trygga plats jag hade – min bror i huvudstaden. Med andra ord, jag hade knappt några pengar kvar.

På färjan började jag prata med en trevlig dansk, kanske tjugo år äldre än jag. Han visade sig intresserad av mina äventyr och mer och mer – fast jag inte alls ämnade det – fick han reda på mitt trångmål och bristen på pengar.

På stående fot frågade han mycket jag behövde. Jag blev nästan förskräckt och stammade fram en låg summa. “Det klarar du dig inte på. Se här!” Han räckte mig ett par stora sedlar. “Se det som ett lån. Här har du min adress i Köpenhamn.”

Jag propsade på att han skulle skriva ned mitt passnummer och mitt namn. Jag sa: “Jag kan tappa ditt namn och din adress. Här kan du alltid få kontakt med mig. Precis nu har jag ingen fast adress. Så fort jag fått ihop pengarna skickar jag dem till dig. Ge mig då ett svar där du skriver att du fått dem.”

Jag fick nästan tvinga min generöse vän att skriva ned mitt namn, men han gjorde det. Vi skildes åt i Malmö. Jag fick tag på min bror, började min utbildning och jobbade extra för att få ihop de lånade pengarna. Snart kunde jag skicka en check till min danske välgörare. Jag har glömt hans namn men jag minns hur han såg ut. Och för alltid inristat i mitt minne står de rader han skrev på svarsbrevet att han fått checken: “Tack för de penge jeg med glaede ydede dem i min tid.”

Så ska världen se ut. Tack min okände vän, du gav mig hoppet tillbaka. Och min framtid.

Leave a Comment