21
jul
Seneste opdatering: 21/7-13 kl. 1121
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Paul Weston i Stoke on Trent, 20 juli 2013. Han taler bla. om uddannelse og rektor Ray Honeyfords skæbne, engelsk fremtid og demografi.

“Tony Blair should be tried for treason”

Tony Blair is universally hated in Britain for opening the doors to the third world… He accidentally scrapped the treason laws, because he thought that, what I am essentially doing here is comitting treason, so he abolished them within 18 months of coming to power. I think he was very far-sighted there, for – I have said this before, and I will say it again – if Liberty GB was in power, that entire Labour-cabinet from 1997 onwards, would be arrested and tried for treason.

Audrey Russo er meget amerikansk, men Paul Weston taler det meste af tiden. Westons analyse af venstrefløjen i starten, er værd at høre. Han mener, som efterhånden ikke så få, at vi går imod balkaniserede krige i Europa. Enten vinder islam, eller også vinder den stygge, racistiske højrefløj, og de vil hade at leve under begge. Another fine mess they have gotten themselves into.
Brand i FEMENS hovedkvarter i Paris

Det er så nyligt, at der ikke er avisartikler om det endnu kl 8:50. ( kl 9.30 kommer de første franske artikler: Paris : incendie cette nuit dans les locaux des Femen au Lavoir Moderne, Incendie au QG des Femen à Paris.) Tredje sal hvor Inna Shevchenko bor i bygningen Lavoir Moderne Parisien i Gutte d’ Or udbrændt. Fotos: Police and firefighters involved in the Parisian Femen HQ after the fire that ravaged the third floor.

Man kan mene om Inna Shevchenko, hvad man vil, men hun er noget mindre pussilanim en redaktør Johnson her nedenfor. Shevchenko er i den grad ikke bange for at skabe sig fjender, derfor studser man også når hendes hus brænder. For tre dage siden Tweetede hun på et vaklende engelsk: “What can be more stupid than Ramadan? What can be more uglier then this religion?” Hun blev bevilliget asyl i Frankrig for kort tid siden. og knapt er hun landet før hun træder på enhver tå, der kommer i nærheden af hende. Det kan jeg ikke stå for: Mod og balls. De fleste er så fejge, at de ikke ville forsvare deres datter, hvis hun blev voldtaget. Tag det somaliske afskum med barnevoldtægten i Gullestrup, som ikke burde kunne færdes et sekund i sikkerhed, når han snart slippes ud, men i de åndelige kagekoners land, har han næppe noget at frygte og kan få en lang karriere som ødelægger af danske kvinder og børn, uden at nogen afgørende forhindrer ham. Det man ikke vil forsvare, mister man. Danske mænd er nogle skvat, og kvinderne er maschocister, der nyder at påføre sig lidelse. Begge er dog for intet at regne imod svenske, der – som jeg mener – har beseglet Sveriges fremtidige skæbne, hvor man kan sige at resten af Europa stadig er på vippen.

Oxford Union: Islam is NOT a religion of Peace, II

Den 14 juli kunne man høre Daniel Johnson fra Oxford Union. Overraskende nok var Labour-medlemmet Anne-Marie Waters fra Brighton næsten skarpere. Daniel Johnson fik kolde fødder og var ikke tilfreds med, at Gates of Vienna viste videoen eller overhovedet nævnte hans navn. En meget lidt modig mand, men han sagde også i sin tale, at han var lige ved ikke at turde at møde op.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Angela

Posted: 21 juli 2013 - 10:45 - Svar

Jag har skrivit kommentar här i debatten om maktspelet i Storbritannien och synpunkter “at vi går imod balkaniserede krige i Europa”. Jag har tipsat om bloggen nyapolitiken biz där det går att läsa mer om maktspelet. Dels om : “I have said this before, and I will say it again – if Liberty GB was in power, that entire Labour-cabinet from 1997 onwards, would be arrested and tried for treason” och dels om “at vi går imod balkaniserede krige i Europa”. På Nya politiken biz kan läsarna få andra intressanta synpunkter att lägga till snaphanens ovanstående reportage.

Svend

Posted: 21 juli 2013 - 11:14 - Svar

Øverste video.

Jeg startede på arbejdsmarkedet i 65, og jeg har punkt for punkt fulgt den udvikling Paul Weston beskriver – og jeg har skrevet om det. Det er en kæmpe befrielse, om ikke andet, at høre PW fortælle om sin opfattelse, også selvom fremtiden i det perspektiv er mere end dyster.

Kort sagt er situationen i Danmark præcis den samme som i England – og af samme årsager – socialismens bevidste nedbrydning af den hvide mands kristne, heteroseksuelle, konservative samfund. Og vi er, præcis som englænderne, broke. Vi kan ikke tjene penge, da vi ikke dur til noget nyttigt, vi er forgældede til op over ørerne, vi er totalt moralsk afsporede og vi har til overflod rygrade som våd spagetti.

Sammenbruddet kommer sikkert før, jeg stiller træskoene. Jeg vil, når tiden kommer, sidde i min rullestol, som slid og slæb til den tid har placeret mig i, og nyde hylene og skrigene fra de dumme landsforræderiske socialistiske møgsvin, der har udraderet et mit fædreland – min arv – mine børns arv.

Gunnar Biering

Posted: 21 juli 2013 - 12:03 - Svar

Jeg er temmelig enig med Paul Weston i hans beskrivelse af den katastrofale udvikling, men hans årsagsforklaring: At det hele er styret af venstrefløjen – er noget overdrevet. Det er rigtigt, at Sovjetregeringen og deres vestlige meningsfæller gjorde, hvad de kunne for at ødelægge os – et andet eksempel, som PW ikke nævner, er den succesfulde kampagne mod atomkraft, i Vesten forstås – men det egentlige arbejde er blevet gjort at naive vestlige ikke-kommunister. Sig bare Gammeltoft Hansen, eller Zenia Stampe, eller Ekstra Bladet.

Svend: Jeg kan ikke se, at Danmark er i nogen særlig dårlig økonomisk situation. Og på de andre parametre er vi heldigvis ca. 20 år efter Storbritannien. Vi kan sagtens nå at ændre kurs. Men så skal DF – eller udover dem et nyt, egentligt konservativt parti – have langt højere tilslutning end de ca. 16%, som DF har i dag.

Iøvrigt er det ikke særlig smart af PW at sige, at lærernes fagforeningsledere eller Labours politikere skal arresteres og stilles for retten. De har arbejdet indenfor lovens rammer.

  Morten - - -

  Posted: 21 juli 2013 - 12:56 - Svar

  Man bør ikke sætte sin lid til en mand, der udtaler sig så tåbeligt. Det kan godt være, han ikke fås bedre i England just nu, men så er man bedre tjent med et tomrum, som en bedre mand sidenhen kan udfylde. Det er naturligvis vælgerne, der er årsagen til misèren.

  Flere end 16 % håber lønligt på, at Dansk Folkeparti får et massivt mandat. Men de siger det ikke, for Dansk Folkeparti har fnat. Det har de mennesker, der stemmer på dem også, og de fleste vil ikke have fnat. Og så må de naturligvis stemme på et andet parti.

  Så længe, vi er så umodne, at vi først og fremmest tænker sådan, er der lang vej til, at vi bliver i stand til at løse vores problemer.

  – – –

  Prudentius

  Posted: 21 juli 2013 - 20:59 - Svar

  En god pointe er, som Weston i det mindste burde overveje før han fængsler hele den engelske venstre-elite, at venstrefløjen langt fra står alene med skylden for den multikulturelle katastrofe. I England som i Danmark.

  Venstrefløjens slet skjulte tåbelighed, Frankfurterskole-inspiration og generelle dårlige holdning til Vestens kristne fortid står mejslet i granit, men det multikulturelle eksperiment var aldrig blevet sat i søen uden de borgerliges trofaste samarbejde.

  De radikale, der er multikulti-tragediens absolutte avantgarde herhjemme (De minder vel ret meget om de engelske “LibDem’s”), er borgerlige/liberale helt ind til benet. Kulturradikalismen der har født dem er en 100% borgerlig ideologi osv. osv. Den borgerlige fløj har sine helt egne utopiske paradis-fantasier, som fuldstændig problemløst har kunne giftes med det multikulturelle projekt.

  Det er værd at huske, når man nede i stemmeboksen gør sig forhåbninger om, at de borgerlige repræsentere bare den mindste form for nationalt forankret fornuft. For det gør de nemlig vitterlig, vitterlig, vitterlig ikke!

Svend

Posted: 21 juli 2013 - 13:22 - Svar

Gunnar Bering.

Det sete afhænger af øjnene der ser, om jeg må være så fri. 🙂

Nej vi er ikke det mindste efter Storbritannien. Vi er på de væsentligste punkter foran dem, så tillad mig lige at rekapitulere.

– Halvdelen af danskerne lever af staten, uden at yde noget til gengæld.

– Halvdelen af de resterende får hele deres løn af staten.

– Vi har verdens højeste skatte og afgiftstryk. For de højtlønnede, dem hvis arbejde vi er mest afhængige af, betyder det et samlet skatte- afgiftstryk på ca. 80%.

– Den danske industri er stort set udraderet. Kun subsidieret pjat som vindmøller er tilbage, men også de er på hastig vej bort. Man fremhæver at overskuddet på betalingsbalancen er stort, men glemmer at nævne at eksporten består af produkter produceret i udlandet.

– Tilbage har vi kun landbruget og olien. Olien løber tør på et tidspunkt og landbruget forsøger socialisterne at lukke direkte.

– Gælden vokser eksplosivt. Knap 80 milliarder om året, og stigende. Snart er statsgælden 1000 milliarder.

– Man forsøger at snakke sig ud af elendigheden, ved at fremhæve bnp, der holdes oppe af massivt offentligt forbrug.

– Der kommer ikke en eneste ny privat eksportvirksomhed længere, men der lukker mange hvert år.

– Der er ca. 750 tusinde indbyggere fra tredjeverdenslande. I socialhjælp koster de ca. 250 milliarder kroner brutto om året. Deres antal vil stige, da de føder mindst dobbelt så mange børn som danskerne. De har ringe åndsevner, så de bidrager stort set ikke med noget, andet end vold og balade.

– Uddannelsessystemet ligger i ruiner.

– Velfærden udsultes for de ældre. Sundhedssystemet har sovjetisk standard.

– Mange danskere gider ikke arbejde, så vi inviterer tidligere østeuropæere til at komme og arbejde, så vi selv kan fise den af med værdiløse universitetsuddannelser.

Jeg kunne blive ved. Jo vi er fuck’ed – uanset hvor meget vi lyver for os selv.

  Gunnar Biering

  Posted: 21 juli 2013 - 23:33 - Svar

  > Svend
  Noget af det, du anfører, er jeg enig i.

  Men det er helt forkert, at vores industri er stort set udraderet. Tænk NOVO, Danfos, Grundfos, Velux, Lego osv. Derudover har vi en af verdens største shipping-sektorer, der skovler valuta hjem i hård international konkurrence.

  Vi har også, som du nævner, et stort overskud på betalingsbalancen, også varebalancen. Desuden et voksende overskud på overførsler, bl.a. udbytte af vores udenlandske investeringer.

  Statens underskud er under kontrol – takket være regeringens løftebrud! – og statsgælden er ikke stor.
  Heldigvis har udlandet større tiltro til os, end du har! Derfor er vores rente lavere end Tysklands.

  Men enig i mange andre ting: Uddannelsessystemet skal forbedres, det offentlige trimmes, osv. Det er der vist også politisk stemning for. Nogle af regeringens løftebrud er som nævnt skridt i den retning.

  Men enig i, at der skal meget mere til.

   Svend

   Posted: 22 juli 2013 - 11:30 - Svar

   Biering

   Jo – vor industri er stort set udraderet. Du nævner de sørgelige rester. Tag nu et firma som B&O. På 25 år er antallet af ansatte mere end reduceret til 1/3-del. Da jeg sidst havde kontakt med Grundfos havde de lige fyret 2000 i Bjerringbro. To år efter var de ansat i Kina. Lego har netop bygget kæmpefabrik sammesteds, og tro ikke at det er for kun at producere til Kina. Danfoss fortalte for nogle måneder siden at Danmark fik en frist på 10 år til at forbedre erhvervsklimaet eller er de skredet. Novo ekspanderer også vildt i Kina, og værst af alt – de flytter også forskning og udvikling derover.

   Skibsværfterne er borte. Maskinfabrikkerne er borte. Ligeledes er motorfabrikkerne, elektro- og elektronikindustrien. Der er intet – der er tomt.

   Danmark kan altså ikke overleve af de få rester af fabrikker, der kun bliver her, fordi de gamle arvinger synes at de ikke skal bedrive direkte faneflugt. De beskæftiger jo stort set ikke et nævneværdigt antal mennesker, og det er jo det, det drejer sig om. Vi kan jo ikke leve af den omsætning de har i andre lande. Vi behøver arbejde – og det findes ikke.

   Og det samme gælder shipping, der for tiden sejler med røven i vandskorpen. Også de beskæftiger jo stort set kun udenlandsk arbejdskraft.

   Statsgælden galopperer med knap 100 milliarder om året, og den lave rente er ikke udtryk for andet end at hundrede tusinde danskere ville ende i fallit med deres overbelånte huse, hvis renten ellers var på et sundt niveau. Renten kan jo kun holdes på nul fordi seddelpressen kører med réel deflation til følge. Pensioner og opsparinger udhules dag for dag. Rente og afdragsfrie lån er vel det sygeste man kan forestille sig, da det er udtryk for at penge ikke har værdi.

   Danmark er i mine øjne nærmest at ligne med Nordkorea. Som sagt er der kun en fjerdedel af befolkningen, der ikke får alle pengene direkte fra staten/kommunerne, og for tiden arbejder en alt for stor del af dem på offentlige lånefinansierede projekter eller de laver service for det offentlige.

   Nå – vi kommer jo nok ikke videre, men det er da godt at få luftet forskellige syn på forholdene.

NielsC

Posted: 21 juli 2013 - 13:33 - Svar

Ja, og så skal det jo siges at Walters deltog med kort varsel på et sidste minuts afbud fra Douglas Murray.

Britta

Posted: 22 juli 2013 - 14:36 - Svar

Hej Svend vi opnår altså intet med din elendighedsbeskrivelse, du overdriver!
Ved at overdriver tager man modet fra folk, det er ikke godt. Jeg hører folk sige, at det alligevel ikke nytter noget. Resultat er, at de intet gør.
Vi må aldrig slutte med at tro på, at vi som individer kan gøre noget. I alle tilfælde protestere, der hvor vi kan.

  Svend

  Posted: 22 juli 2013 - 15:53 - Svar

  Nix Britta, jeg overdriver ikke – jeg har blot indsigt i forholdene. Som polyt har jeg det meste af mit lange liv arbejdet med at sætte gang i nyt arbejde her i Danmark. I stedet for at se nyt dukke op, har jeg bare set det bestående forsvinde.

  Hvordan har det kunnet andet? Det har heddet sig at vi lever i et service samfund. De fremmede skulle tage det beskidte arbejde og vi andre skulle være højtuddannede – forskere alle til hobe. Og det er vi blevet – antropologer.

  Jeg har undervist ingeniører, og set hvilke skodjob de må nøjes med. Jeg har set de dygtigste emigrere. Jeg har set hvorledes et samlet folketing har ødelagt uddannelserne.

  Men tager jeg fejl om et eller flere forhold, så vil jeg gerne korrigeres. Indtil da ser jeg mig selv som budbringeren, der skal skydes.

Leave a Comment