12
aug
Seneste opdatering: 12/8-13 kl. 1242
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

schwul

Dette skete nøjagtigt samtidigt med at Jonas Gardell og karnevalspolitikerne valsede rundt i Stockholm og følte sig forfulgte af Putin og dissidenter, der kritiserer HBTQ bavlet i Sverige – og iøvrigt glemte at homoseksualitet var kriminelt i det gamle Sovjet – mens den helt konkrete, fysiske fare lige foran deres øjne bliver ignoreret eller omtalt med tågede eufemismer. Det har absurditetens skær over sig.

Hvis det var sket et sted i Sachsen, ville pressen sikkert straks spekuleret på højreorienterede motiver, men i dette tilfælde hvor det er Hamburg, er der fuldstændig tavshed om gerningsmændenes motiver og baggrund. Michael Mannheimer har i længere tid dokumenteret, at homofile i stigende grad flygter fra Hamburg på grund af frygt for indvandrere. Socialdemokratiske Hamburger Morgenpost citerer en 68-årig homoseksuel mand, der beskriver sine oplevelser med homofobiske tyrkere i Hamburg:

“Om aftenen går jeg tit ud med min hund. Jeg mærker, at der i anden og tredje generation tysk-tyrkere i Hamborg er en meget kraftig, aggressiv understrøm. På legepladsen ved Danzigerstrasse sidder de ungeindvandrere og mobber en og kalder mig ‘bøsserøv’ “[…]” Der er her en meget stærk understrøm af aggression mod homofile, som bekymrer mig. Derfor er det vigtigt at brutale overfald på minoriteter bliver taget alvorligt, og at der gøres noget ved det. ” Hamburg: Schlugen Moslems Schwulen halbtot? , Mechaniker wurde halbtot geprügelt (Snaphanens oversættelse)

Uhrskov i DKA: Chokerende antal voldtægter mod børn i Sverige

Sverige er et af de lande i verden, hvor kvinders rettigheder fylder mest i politik og samfund.Men i skærende kontrast til dette er Sverige også blevet et land, hvor den grovest tænkelige form for krænkelse af kvinder florerer: voldtægt.Hvad er forklaringen på disse tilstande?Det kan der ikke svares klart på, fordi der i det politisk korrekte Sverige lukkes helt af for at tale om, hvem der begår disse mange voldtægter.

Vi ved fra Danmark og Norge, at indvandrere fra visse lande er stærkt overrepræsenterede i statistikken over voldskriminalitet og voldtægt. Det ville være interessant at vide, om det samme mønster findes i Sverige. Den Korte Avis.

Man kan tilføje til Uhrskov, at det samlede antal anmeldte voldtægter mod under 15-årige i 2012 var 1.994.

Zanzibar: Motiv til syreangreb ukendt ?

Sådan kunne se se ud ifølge dansk og vestlig presse, og dog var motivet ganske enkelt hvis man leder lidt efter det. Zanzibar er domineret af Herrefolksreligionens terror mod kuffar, og det burde unge kristne og jøder vide, inden de lokkes dertil af romantiserende rejsebureauer eller nødhjælpsorganisationer.Jewish Girls Attacked With Acid on African Island of Zanzibar, Shocking Assault on British Teens Came at Close of Ramadan


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 12 august 2013 - 12:28 - Svar

Dagens Halal-nyhed: Holland vil gerne – Helle vil ikke 😀

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2064308.ece

Holland kræver mærkning omkring slagtemetoder [!!!], mens statsministeren kun opfordrer
selskaberne til at mærke

Af: Thomas G. Svensson , David Rebouh , Peter Jeppesen

Alt imens statsminister Helle Thorning-Schmidt nu går ind i halal-debatten og taler for ikke-halal på hospitaler men imod lovindgreb, er Holland langt mere konsekvente.

I juli måned krævede Holland således, at EU indfører en mærkningsordning, så forbrugerne kan få indsigt i, hvilken slagtemetode der er benyttet.

Se også: Producent klar med “ikke-halal”-mærkning

Forbrugerne skal gøres opmærksom på, hvis kødet er slagtet uden bedøvelse [!!!], som blandt andre nogle rabiate muslimer og jøderne ønsker det. [!!!]

….

    Bjovulf

    Posted: 13 august 2013 - 00:35 - Svar

    Halal-Helle?

    Hun skal vist til at passe rigtigt meget på med, hvad hun får rodet sig ud i nu
    på dette meget betændte område 😉

Morani ya Simba

Posted: 12 august 2013 - 13:54 - Svar

Jeg har tætte bånd til Tanzania og kan bevidne at det er det mest utrolige land jeg nogensinde har boet, eller blot været i. Det er ludfattigt men har undgået mange af Afrikas problemer, inkl. etnisk udrensning og borgerkrig. Og det har den mest utrolige natur i verden. Nu vil islamister til at lave splid i Tanzania…. Gud hvor jeg hader islamisme.

JensH

Posted: 12 august 2013 - 15:40 - Svar

OT

En af partiets Venstre’s absolutte tågehorn er netop blevet medlem af Folketinget efter Folketingsmedlem Gitte Lillelund Bech idag har trukket sig grundet et job i den private sektor. Jeg taler om den erklærede Multikulralist Jakob Engel-Schmidt, som nu indtager Gitte Lillelund Bech’s plads i Tinget:

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE5814952/jeg-blev-helt-mundlam/

Det var selvsamme Jakob Engel-Schmidt, (der ellers havde haft travlt med at udskamme DF), som tidligere på året fik et chock da han mødte den virkeliggjorte Multikultur i en Døgn-netto forretning i Birkerød. Læs om hans grænseløse naivitet i forbindelse med dette møde med virkeligheden via nedenstående link:

“Hændelsen skete i Døgnnetto i Birkerød torsdag aften ved 22-tiden. Her skulle Jakob Engel-Schmidt bare ind for at købe et par liter mælk, da han opdagede tre mænd af arabisk udseende tage ting ned fra hylderne og putte ind i deres jakker.

– Da jeg kommer op til kassen, overhaler mændene mig og går ud af forretningen. … jeg spørger, om det ikke var en idé at betale for varerne i stedet for bare at stjæle dem. Det skulle jeg ikke have gjort, forklarer Jakob Engel-Schmidt til bt.dk

Jeg havde regnet med, at det havde udløst en flov episode, hvor de betalte for deres varer, men jeg blev stærkt overrasket, siger Jakob Engel-Schmidt…”

http://www.uriasposten.net/archives/44713

norge

Posted: 13 august 2013 - 00:30 - Svar

Lurer på hvorfor vi ikke har hørt noe om danske eller norske grooming-gangs, Danmark og Norge har vel europas hhv 2. og 3. største pakistanske kolonier, med UK på første plass.

Leave a Comment