19
aug
Seneste opdatering: 19/8-13 kl. 1907
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

P1030891

Klik foto f. helskærm. I Sverige, hvor alt er større og bedre (eller værre efter smag), findes nu noget som hedder “hijabuppropet.” En kvinde påstår, at ‘hendes nærmeste veninde’ er blevet overfaldet og slået besvimet to gange med hovedet ned i en bil for sit tørklæde, men hun vil ikke konkretisere sine påstande nærmere. Det har medført en Aftonbladet-folkrörelse I morgon beslöjar vi oss av solidaritet

Det kan ikke udelukkes, at det hele er sandt, og at det virkelig er lykkedes politikerne af få svenskerne til at gribe til håndgribeligheder i stedet for stemmesedlen. “Hvis noget kan gå galt, vil det gå galt.” Murphys lov. Ikke alle medier æder historien uden forbehold selvom Samira, der fortæller historien om ‘sin nærmeste veninde’ og optræder uden eget efternavn, helt bogstaveligt græder ud Sveriges Radio.

Noget klinger falsk, ‘Samira’ leder for meget efter svar på helt konkrete spørgsmål f.eks.: “Hvor gammel er din veninde”? “Hun er i tyverne”. “Hvad sagde overfaldmanden?” “Jeg husker det ikke ordret.” Venindens påståede lidelser får også med så bred en pensel, at man ikke umiddelbart køber historien. Desuden er personerne bag opråbet kendte militante, muslimske propagandister som Fatima Doubakil..

Og hvis det endelig passer – hvem taler så for de mange svenskere, som mishandles, voldtages, røves, svines til og sågar myrdes af indvandrere – år ud og år ind? Hvordan er offerstatus, hvis man sammenligner de to grupper? En hemmelighed! Hvorfor? Gæt engang! Hvis nogle svenskere har fået nok, er det ikke acceptabelt, det er kun hvad man kunne vente sig, som statsminsteren har sagt i en anden sammenhæng.

EVENTUELLT hatbrott. TROLIGTVIST hatbrott osv. Kanske förstår även TV4 innerst inne att storyn inte hänger ihop eftersom kampanjen startade på twitter en timma innan det påstådda brottet begicks.

Hijabuppropet Twitter

»Kirker bliver overfaldet i Egypten«

Såvidt DR tekst TV, de kristne nåede akkurat med i den vakkelvorne overskrift. DR Online har én artikel om det samme fra den 18 august,Egyptens krystalnat hvis sproglige uhjælpelighed peger på, at den er forfattet af den/de samme som Tekst versionen, Christine Hyldal og Niels C. Jensen. Den er lidt mere oplysende, men ikke i nærheden af at oplyse om kristenforfølgelsens egentlige omfang, der også omfatter hjem, skoler og butikker. At der er tale om et målrettet forsøg på etnisk udrensning, fremgår ikke. At ikke bare koptere, men et flertal i Egypten er trætte af at se det fascistoide Broderskab fremstillet som ofre af EU og USA, fremgår heller ikke. Dette bortset fra at begge DR historier kunne være skrevet 48 timer inden, se f.eks. Snaphanen 16 august tidlig morgen.

Jeg betaler intet til DR’s parodi på redelig oplysning, og det giver mig med jævne mellemrum en vis fortrøstning, at minde mig selv om det. At de muslimske brunskjorter også er gået til angreb på Egypten før-islamiske kulturrigdomme, skal blot nævnes i farten, ikke af DR, naturligvis.

Hvor går grænsen egentlig mellem løgn og sandhed for DR, mellem virkelighed og illusion? Vi har adgang til de samme kilder, forskellen er vel blot, at de to journalister har det som heltidsarbejde og får godt med skattekroner for det. Et besøg ude i virkeligheden om Egypten – også den 18 august: Asia News:At least 58 Christian churches, schools, institutions, homes and shops have been attacked, looted and torched.

The list of Christian churches, schools, institutions, shops torched by the Muslim Brotherhood in the last three days The following list of 58 looted and burned buildings (including convents and schools) has been verified by representatives of the Christian Churches.

– At least 58 Christian churches, schools, institutions, homes and shops have been attacked, looted and torched over the last three days by the Muslim Brotherhood and supporters of Mohamed Morsi, the former Egyptian president who was deposed on 3 July.The representatives of the Christian Churches have drawn up a list which we publish below. The list was handed over to AsiaNews by the Press Office of the Catholic Church in Egypt. The list of Christian churches, schools, institutions, shops torched by the Muslim Brotherhood in the last three days

Catholic churches and convents

1. Franciscan church and school (road 23) – burned (Suez)
2. Monastery of the Holy Shepherd and hospital – burned (Suez)
3. Church of the Good Shepherd, Monastery of the Good Shepherd – burned in molotov attack (Asuit)
4. Coptic Catholic Church of St. George – burned (Minya, Upper Egypt)
5. Church of the Jesuits – burned (Minya, Upper Egypt)
6. Fatima Basilica – attacked – Heliopolis
7. Coptic Catholic Church of St. Mark – burned (Minya – Upper Egypt)
8. Franciscan convent (Sisters of the Immaculate Heart of Mary) – burned (Beni Suef, Upper Egypt)
9. Church of St. Teresa – burned (Asuit, Upper Egypt)
10. Franciscan Church and School – burned (Asuit, Upper Egypt)
11. Convent of St Joseph and school – burned (Minya, Upper Egypt)
12. Coptic Catholic Church of the Sacred Heart – torched (Minya, Upper Egypt)
13 Convent of the Sisters of Saint Mary – attacked (Cairo)
14. School of the Holy Shepherd – attacked (Minya, Upper Egypt)

Orthodox and Evangelical Churches
1. Anglican Church of St. Saviour – burned (Suez)
2. Evangelical Church of St Michael – surrounded and sacked (Asuit, Upper Egypt)
3. Coptic Orthodox Church of St. George – Burned (Minya, Upper Egypt)
4. Church of Al-Esla – burned (Asuit, Upper Egypt)
5. Adventist Church – burned, the pastor and his wife abducted (Asuit, Upper Egypt)
6. Church of the Apostles – burned (Asuit, Upper Egypt)
7. Church of the Holy renewal – burned (Asuit, Upper Egypt)
8. Diocesan Centre Coptic Orthodox Qusiya – burned (Asuit, Upper Egypt)
9. Church of St. George – burned (Arish, North Egypt)
10. Church of St. George in al-Wasta – burned (Beni Suef, Upper Egypt)
11. Church of the Virgin Mary – attacked (Maadi, Cairo)
12. Church of the Virgin Mary – attacked (Mostorod, Cairo)
13. Coptic Orthodox Church of St. George – attacked (Helwan, Cairo)
14. Church of ​​St. Mary of El Naziah – burned (Fayoum, Upper Egypt)
15. Church of Santa Damiana – sacked and burned (Fayoum, Upper Egypt)
16. Church of St. Theodore – burned (Fayoum, Upper Egypt)
17. Evangelical Church of al-Zorby – Sacked and destroyed (Fayoum, Upper Egypt)
18. Church of St. Joseph – burned (Fayoum, Upper Egypt)
19. Franciscan School – burned (Fayoum, Upper Egypt)
20. Coptic Orthodox Diocesan Center of St. Paul – burned (Gharbiya, Delta)
21. Coptic Orthodox Church of St. Anthony – burned (Giza)
22. Coptic Church of St. George – burned (Atfeeh, Giza)
23. Church of the Virgin Mary and father Abraham – burned (Delga, Deir Mawas, Minya, Upper Egypt)
24. Church of St. Mina Abu Hilal Kebly – burned (Minya, Upper Egypt)
25. Baptist Church in Beni Mazar – burned (Minya, Upper Egypt)
26. Church of Amir Tawadros – burned (Minya, Upper Egypt)
27. Evangelical Church – burned (Minya, Upper Egypt)
28. Church of Anba Moussa al-Aswad- burned (Minya, Upper Egypt)
29. Church of the Apostles – burned (Minya, Upper Egypt)
30. Church of St Mary – arson attempt (Qena, Upper Egypt)
31. Coptic Church of St. George – burned (Sohag, Upper Egypt)
32. Church of Santa Damiana – Attacked and burned (Sohag, Upper Egypt)
33. Church of the Virgin Mary – burned (Sohag, Upper Egypt)
34. Church of St. Mark and community center – burned (Sohag, Upper Egypt)
35. Church of Anba Abram – destroyed and burned (Sohag, Upper Egypt)

Christian institutions
1. House of Fr. Angelos (pastor of the church of the Virgin Mary and Father Abraham) – burned (Minya, Upper Egypt)
2. Properties and shops of Christians – Burnt (Arish, North Egypt)
3. 17 Christian homes attacked and looted (Minya, Upper Egypt)
4. Christian homes – Attach (Asuit, Upper Egypt)
5. Offices of the Evangelical Foundation – burned (Minya, Upper Egypt)
6. Stores, pharmacies, hotels owned by Christians – attacked and looted (Luxor, Upper Egypt)
7. Library of the Bible Society – burned (Cairo)
8. Bible Society – burned (Fayoum, Upper Egypt)
9. Bible Society- burned (Asuit, North Egypt).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


traveler

Posted: 19 august 2013 - 07:15 - Svar

Ja, DR Online-historien er storslem:

Overskriften “Kristne kirker bliver overfaldet i Egypten” sætter det sproglige niveau. Normalt, når der overfaldes, går det ud over levende væsener. Så det skurrer I ørerne, at journalisterne finder på at beskrive hærværk og nedbrænding som overfald på kirker.

Det mere interessante er, at DR Online-historien midt i tragedien får indflettet denne solskinshistorie:

”I Kairo blev en kristen skole for eksempel sat i brand og tre nonner vist frem som en slags krigsfanger, inden en muslimsk kvinde reddede dem og gav dem husly, skriver nyhedsbureauet AP.”

Midt i tusindvis af forfærdigelige overfald og hærværk udført at muslimer, får AP konstrueret en historie med ikke bare en kvinde, men en muslimsk kvinde, som helt i en enkelt hændelse. Hvor sand er denne historie egentlig? F. eks. hvorledes vidste AP, at hun netop var muslim. Hvis hun muligvis bar tørklæde, er det næppe en indikator, men en måde at beskytte sig uanset religiøs overbevisning.

Ole Burde

Posted: 19 august 2013 - 10:02 - Svar

”Hvor går grænsen egentlig mellem løgn og sandhed for DR, mellem virkelighed og illusion? ”
Måske er det bedre at spørge hvad denne barrierre er bygget af , hvordan det kan lade sig gøre at opdele mennskehjernen i isolerede afdelinger , hvoraf nogen er åbne for rationelle overvejelser og andre låst fast i dogmatik og tabuer . Tilsyneladende er der ikke nogen klare grænser for hvor godt en mennskehjerne kan fungere , samtidigt med at den hele tiden må kæmpe med interne ”vejspærringer” , tankespor som er blokerede af dogmatik . Der er masser af topkvalitetes videnskabsmænd som tilhører dogmatiske trossystemer .

Jörgen

Posted: 19 august 2013 - 10:40 - Svar

Muslimska brödraskapet (MB) representerar rimligen enbart en minoritet, om än stor i Egypten, men tillsammans med salafisterna, en ännu radikalare islamistisk riktning, fick de majoritet i det val som nyligen hölls. På den andra kanten har vi städernas “liberala” medelklass och de kristna.

Tillsammans mönstrar de knappast en majoritet även om militärregimen nu sätter dem i skyltfönstret. Märkligt är det också att militären inte vidtar effektiva åtgärder mot övergreppen mot den kristna minoriteten, trots att denna uttalat sitt stöd för militärkuppen.

Det som närmast påminner om en etnisk utrensning av de kristna skadar givetvis MB:s anseende och legitimerar militärstyret utanför Egyptens gränser. Sannolikt är det de hårdföra salafisterna som står bakom angreppen mot den kristna minoriteten och MB med Mursi i spetsen har inte förmått hålla mot eller insett att salafisterna på det här sättet slår två flugor i samma smäll, man blir av med de kristna och misskrediterar samtidigt MB.

Rimligen har militären gett salafisterna ett betydande utrymme här. Antingen har man spelat under täcket med dem för att bli av med Mursi eller så vill man bara inte öppet uppträda som skyddsmakt för den kristna minoriteten. Det sistnämnda säger i så fall en hel del om de kristnas situation i Egypten.

MB skulle helt uppenbart tjäna på att öppet ta avstånd från övergreppen på de kristna och fördöma uppviglarna. Tystnaden på den här punkten har redan allvarligt skadat MB:s anseende i många sammanhang. Det är dags för dem att ta sig upp ur den grop salafisterna har grävt för dem!

  steen

  Posted: 19 august 2013 - 10:47 - Svar

  ja, cirka 20 procent, har jeg hørt

  representerar rimligen enbart en minoritet, om än stor i Egypten,

HH

Posted: 19 august 2013 - 10:42 - Svar

På den arabiska jag har tillgänglig har vårt land namnet Alswyd. Jag har funderat mycket på vad just al- betyder i sammanhanget. Är det en bestämmande vokal eller vad? Någon som vet?

Med tanke på sammanhanget ovan med protest-sjalarna har jag bestämt mig för att gå med i en nudistförening. Alnud?

Jernhesten

Posted: 19 august 2013 - 11:02 - Svar

DR er storslem, men TV2 er nu heller ikke meget bedre.

Se blot deres hjemmeside i dag. Endnu en hulke-snøfte historie om en udlænding som skal udvises.

Enkeltsager som isoleret set sagtens kan være uretfærdige, men som overhovedet ikke giver noget retvisende billede af hvordan udlændinge strømmer ind over grænsen.

HH

Posted: 19 august 2013 - 11:06 - Svar

Igår lyssnade jag på P1, Sveriges radio, där en mycket attackerande s k journalist gick på Dagerlind beträffande “hatsajten” Avpixlat. Dagerlind svarade så gott han kunde mycket mer hann han inte med, men några reflektioner är av nöden.

Jag har tidigare jobbat som dagspressjournalist. Under min lärotid gick man som volontär och fick börja från scratch. Någon Journalisthögfärds-skola har jag sålunda inte gått i, men jag har redan från början fått lära mig journalistens credo: TYCK INGENTING SJÄLV! FAKTA PÅ BORDET!

Det jag ser idag är någonting helt annat. Jag står alltså framför en utsaga, t ex den kvinnliga polisen som bankar på en berusad man. Det ser jag. Men har någon journalist ställt sig frågan varför hon bankar på mannen som ligger och håller polishunden i halsbandet?Nix! Det finns alltså en annan sida av saken. Den första bilden är inte sannare än den andra – som dessutom kan vara sannare!

När radiojournalisten ondgör sig över vad folk tycker drar han inte kontentan av det han ser. Om folk inte får uttrycka sig eller hörda i t ex en tidning eller via radio hittar de andra vägar. Det de säger och tycker behöver inte för den delen vara en sanning. Det kan vara oförskämda saker, fula påhopp i fel sak, men människor TYCKER och detta glider man förbi. Varför ska inte folk ha rätt till det i en demokrati? Och VARFÖR har massmedia aldrig kommit med en fördjupad bild av invandringen av folk som kanske flyr för sina liv eller skojar sig hit? När såg du senast ett reportage om en flyktingfamilj där reportern (reporter=rapportör! Inte kåsör och tyckare!!) berättar om dessa människor?

I minnet från min yrkestid kan jag lyfta fram alla ungrare som flydde från sitt då kommunistiska land. Det var skakande bilder som steg fram. Många av dessa ungrare kunde dessutom tala tyska vilket underlättade mitt arbete.

Ett annat minne är från apartheid-tidens Sydafrika. En grupp dansare och sångare hade kommit till Sverige under ledning av sin vite ledare. Dennes assistent var en s k coulored, läs indier. Jag fick tillfälle att prata med en del av dessa svarta sydafrikaner som börjat hoppa av och jag fick en avsminkad bild av hur det såg ut i deras land. Kort innan hade jag lyssnat på ett föredrag av förf Pär Wästberg som gjort ett besök i Sydafrika och hade hemska saker att berätta.

Det var en sida av saken. Den andra sidan var den vite turnéledaren som jag givetvis även intervjuade för att få en bild av hur han såg på avhoppen. Han skrattade och sa: “Svenska flicka. Svenska flicka.” Det var vad han sa och när jag ville fördjupa intervjuen för att få en bättre bild – det jag hört om Sydafrika kunde ju faktiskt vara rena påhitten – kom jag inte mycket längre. Jag var angelägen om att när jag skrev artikeln, lyfta fram bägge sidorna av ett problem som jag vid den tidpunkten inte hade så mycket vetskap om. Men innerst inne anade jag naturligtvis någonting annat som senare steg fram som en sanning.

Så där bröts en vall, en fördämning. Under mina läsande småskoleår hade jag ju gripits av boernas kamp mot engelsmännen. Hur de sattes i koncentrationsläger och hur Florence Nightingale, trogen sin vårdande bild, gick runt i lägren och hjälpte de nödlidande boerna. Boer är holländska för bonde eller bofast, har jag lärt mig.

Man kan inte alltid nå sanningen i sina försök, men det som bekymrar mig är den svenska journalistikens förfall. En svensk journalist söker inte sanningen så långt det går. En svensk journalist TYCKER, och det ska en reporter=rapportör inte göra. Det ska läsaren göra!

  Skåning

  Posted: 19 august 2013 - 23:08 - Svar

  *motsvarigheten till “like”*

  Förutom det du skriver, som jag instämmer helt i, så är det ju ett fullständigt skevt urval av nyheter. Det är inte bara så att journalister “tycker” en himla massa om de nyheter de tar upp. De tar också upp mycket väl valda nyheter. Ta exemplet här ovan, där en förmodligen påhittad historia där en huckleförsedd, gravid kvinna blir misshandlad med okvädingsord mot muslimer. Det må vara hänt att det förekommer, men jag VET att detta inte är ett tillnärmelsevis så stort problem som svenska unga killar som blir utsatta för motsvarande “hatbrott” för att de är svenskar. Och så har det varit åtminstone sen 1980. Detta har jag sett med mina egna ögon så många gånger att jag knappt kan minnas det. Jag har upplevt det under hela min uppväxttid, och jag vet att det snarare har blivit värre än bättre sedan jag var i ungdomsåren genom kontakter med yngre vänner, släktingar etc. Jag har däremot ALDRIG sett en kvinna i hijab bli ens trakasserad verbalt. Så varför ett hijabupprop?

  Varför inte istället ta in en ung svensk i studion som blivit nerslagen av ett invandrargäng (företrädelsevis muslimer, men inte enbart). Varför inte fråga hur han mår och hur det “känns” och hur han upplever att sämhällsklimatet har förändrats med invandringen? Varför inte uppmärksamma SD:s ungdomsförbund upprop mot svenskfientlighet? I plånboken kanske vi “svennar” är starka, men på gatan är vi långt ner i hackordningen och muslimer är en stark grupp. Rent objektivt hade det funnits tio gånger fler anledningar att köra en “Rör inte min Svenne”-kampanj.

  Jo, allting handlar om att i förväg bekräfta den journalistiska världsbilden, där islamofobi är ett jätteproblem, men där vita män/killar aldrig kan vara offer. Det är en världsbild som är totalt omvänd mot verkligheten, men det ingår även i den moderna journalistiken att välja ut nyheter efter en politisk agenda. Inte bara att ställa rätt frågor om de nyheter som hamnar på löpet.

   steen

   Posted: 20 august 2013 - 00:40 - Svar

   De tar också upp mycket väl valda nyheter.

   Det lagde jeg mærke til, da jeg for godt et år siden for første gang længe, boede nogle måneder i Sverige. Der kunne se ske hvilke katastrofer som helst ude i verden, men at Patrick Sjöberg var blevet seksuelt misbrugt som ung – eller at en homodemo i Moskva var blevet generet – det trumfede alt andet i en hel uge,.

   SVT Nyheder er så ideologisk udvalgte, at man bliver blind for det, hvis man ikke har været væk fra dem i nogle år. Men SÅ er det også ekstremt tydeligt.

   Sammenlignede man med TV Avisen – der også holder et vældigt proviensielt niveau – dukkede ingen af de to historier overhovedet op. GENUS-NYTT har Sverige for sig selv i hele verden 🙂

    Skåning

    Posted: 20 august 2013 - 22:44 -

    Jag vet precis hur du känner, och hur tror du det känns för mig? Vi bor kanske 40 km ifrån varandra, rent geografiskt, men det mentala avståndet är så mycket längre. Själv tillhör jag ju gruppen som ser genom spektaklet. Orkar högst med en svensk nyhetssändning i veckan och bara den gör illa till mods. Jag föredrar att inhämta mina nyheter från alternativa ställen, några internationella kanaler, valda bloggar (som Snaphanen). Men resultatet är ju att jag och några av mina vänner lever i en slags verklighetbubbla, medans gemene man lever i en värld där genus, islamofobi och rasism är de stora hoten på löpsedlarna, samtidigt som landet koloniseras i rask takt och hela Mellanöstern håller på att förvandlas till ett kalifat. Om detta vet de föga, och bryr sig inte heller. Det är faktiskt en aning psykiskt påfrestande.

  steen

  Posted: 20 august 2013 - 00:07 - Svar

Bjovulf

Posted: 19 august 2013 - 11:52 - Svar

Ske i undertøjet redder piger fra tvangsægteskab

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-70846738:ske-i-undert%C3%B8jet- redder-piger-fra-tvangs
%C3%A6gteskab.html

Mandag d. 19. aug. 2013 kl. 10:39 af Anders Holm Nielsen, ahol@tv2.dk

I et nyt tiltag mod tvangsægteskaber råder en britisk gruppe nu piger til at putte en ske i deres undertøj for at undgå flyrejsen mod et tvangsægteskab. Gruppen siger, at tricket allerede har reddet flere fra at blive giftet væk mod deres vilje.

Den gemte ske sætter en metaldetektor i gang i lufthavnen, og teenagerne bliver ført væk fra deres forældre for at blive visiteret. Visiteringen er en sidste chance for at undgå et tvangsægteskab.

Idéen kommer fra Karma Nirvana, der støtter ofre tvunget ind i ægteskab. Gruppen får årligt 6500 opkald fra skræmte teenagere, og her bliver de præsenteret for sketricket.

[ Hmm, og hvad så hvis familien opdager det eller fx. begynder at bruge metalsøgere? ]

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 19 august 2013 - 12:02 - Svar

Förstår inte vänstern att efter avslöjandet om Stasi-agenten Karl-Heinz Kurras’ maskeradmord på studenten Benno Ohnesorg, vilket användes för att piska upp hatstämning på gatorna 1967-68, så tror vi inte längre på någonting:

http://www.spiegel.de/international/germany/new-revelations-about-stas i-spy-kurras-soviets-had-help-during-checkpoint-charlie-standoff-a-629 911.html

Det tycks inte sluta där. Avslöjanden om Baader-Meinhof ligans politiska gren fortsätter dugga tätt. I dagarna har Die Welt offentliggjort material som borde påverka det tyska valet:

http://www.welt.de/politik/deutschland/article119125251/Steinbrueck-di e-Stasi-und-die-Freunde.html

http://www.welt.de/politik/deutschland/article119132828/Wie-nah-kam-di e-Stasi-Peer-Steinbrueck.html

http://www.welt.de/politik/deutschland/article119145309/Steinbrueck-wi ll-seine-Stasi-Akte-online-stellen.html

Bjovulf

Posted: 19 august 2013 - 14:17 - Svar

Mon S snart begynder at se skriften på væggen? 😉

Umiddelbart ville jeg, når man ser DFs massive fremgang i de seneste meningsmålinger,
tro at det frejede sig om langt flere end 50.000 – måske snarere 100.000 eller flere ? – , for
hvor kommer alle disse nye stemmer ellers fra? ( altså fra 12.7 % ved FV2011 til nu 19-20 % –
hvor 20 % svarer til ca. 800.000 stemmer )

DF har nuppet flere end 50.000 S-vælgere siden valget

http://www.b.dk/politiko/df-har-nuppet-flere-end-50.000-s-vaelgere-sid en-valget

Af Thomas Søgaard Rohde, Berlingske Nyhedsbureau

19. august 2013, 12:46 1 Kommentar

Siden 2011 har Dansk Folkeparti kapret omkring 54.000 af Socialdemokraternes vælgere.
Venstre har ligeledes været på rov hos sin politiske modstander.

Dansk Folkeparti kan takke Socialdemokraterne for en stor portion af de vælgere, der siden folketingsvalget i 2011 har meldt sig under partiets faner. Det viser en analyse, som valgforskeren Søren Risbjerg Thomsen fra Aarhus Universitet har foretaget for netavisen Altinget.dk.

Analysen er foretaget på baggrund af mere end 80.000 Gallup-interviews siden valget og frem til sommeren 2013, og den viser, at Dansk Folkeparti med Kristian Thulesen Dahl (DF) i spidsen har erobret hele 54.000 af Socialdemokraternes vælgere.

….

Leave a Comment