3
sep
Seneste opdatering: 4/9-13 kl. 0950
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

hitch 002

Det er virkelig også forbavsende, at Hitchcock så sent som i 1960 måtte slås med filmindustriens censurkomité for at få lov at lave det berømte brusebadsmord [i Pschycho]. Censorerne var ikke blot imod den nøgenhed, som er ret naturlig, når man står under bruseren, de kunne heller ikke acceptere, at han viste et toilet i nærbillede! Det første toilet i en Hollywood-film kom kun i kassen ved, at Hitchcock indgik en regulær studehandel om at reducere filmens indledende elskovsscene. Og selv i dag er ”toilet” jo et uartigt ord på amerikansk: Man spørger i stedet om vej til ”the bathroom”, skønt man ikke har til hensigt at tage et bad. BIOGRAFANMELDELSE, Hitchcock, 2012

En film med Anthony Hopkins og Helen Mirren i hovedrollerne kan vanskeligt være dårlig. Det er den heller ikke. Man kan endda se den gratis her (bedst i Firefox), selvom det vist ikke er helt lovligt. Jeg kom i tanker om den, da jeg passerede det parkerede lokum i den stadig lune københavnernat på 17 grader. Ikke langt fra, sidder folk stadig ude på fortovscafeerne kl 23, kvinderne med deres kaffe og I-Pads, mændene med deres øl og terninger. Midt i Småland ikke nordligere end Ålborg, har de snart den første nattefrost. Det er en anden verden.

Elvis og Charlie Rich

Der er mange, som ser ned på country-musik, måske fordi det er folkemusik med rødderne langt tilbage i gospel og i Europa. Især de højere klasser kender ikke forskel på god og dårlig country. De kan ikke høre, at Dolly Parton er ægte, fordi hun ser uægte ud. Jeg har selv erfaret det, da jeg til en rund fødselsdag gav en Radikal af det bedre borgerskab Emmylou Harris, Linda Ronstadt, and Dolly Partons vidunderlige Trio. Det skulle jeg aldrig have gjort – folket, det billige lort. Heldigvis havde jeg også skaffet ham Alistair Hornes The Price of Glory: Verdun 1916 antikvarisk, så vores forhold kølnedes bare, men det hele gik alligevel galt lidt senere, da han hørte jeg havde stemt DF i 2001 valget, han kunne have ladet være med at spørge. Tæppefald for det, en mindre at skændes med.

Jeg hørte Mohair Man forleden på BBC, og der knytter sig en historie til den. Da The Beatles i 1965 skulle besøge Elvis Presley på Graceland, hørte Elvis denne hele tiden under besøget, så det var lidt svært at få en egentlig samtale igang. Det blev ikke bedre af, at de alle var på et eller andet stof, men så er den også god. Beatles talking about meeting Elvis


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 4 september 2013 - 01:40 - Svar

Dagens gode grin angående Syrien-krisen fra John Cleese ( dog fra 2012 ) 😀

[ Set via Hodja ]

http://www.goodreads.com/topic/show/926647-alerts-to-threats-in-europe -by-john-cleese

ALERTS TO THREATS IN EUROPE: BY JOHN CLEESE

by John Cleese – British writer, actor and tall person

The English are feeling the pinch in relation to recent events in Syria and have therefore raised their security level from “Miffed” to “Peeved.” Soon, though, security levels may be raised yet again to “Irritated” or even “A Bit Cross.” The English have not been “A Bit Cross” since the blitz in 1940 when tea supplies nearly ran out. Terrorists have been re-categorized from “Tiresome” to “A Bloody Nuisance.” The last time the British issued a “Bloody Nuisance” warning level was in 1588, when threatened by the Spanish Armada.

The Scots have raised their threat level from “Pissed Off” to “Let’s get the Bastards.” They don’t have any other levels. This is the reason they have been used on the front line of the British army for the last 300 years.

The French government announced yesterday that it has raised its terror alert level from “Run” to “Hide.” The only two higher levels in France are “Collaborate” and “Surrender.” The rise was precipitated by a recent fire that destroyed France ‘s white flag factory, effectively paralyzing the country’s military capability.

Italy has increased the alert level from “Shout Loudly and Excitedly” to “Elaborate Military Posturing.” Two more levels remain: “Ineffective Combat Operations” and “Change Sides.”

The Germans have increased their alert state from “Disdainful Arrogance” to “Dress in Uniform and Sing Marching Songs.” They also have two higher levels: “Invade a Neighbour” and “Lose.”

Belgians, on the other hand, are all on holiday as usual; the only threat they are worried about is NATO pulling out of Brussels .

The Spanish are all excited to see their new submarines ready to deploy. These beautifully designed subs have glass bottoms so the new Spanish navy can get a really good look at the old Spanish navy.

Australia, meanwhile, has raised its security level from “No worries” to “She’ll be alright, Mate.” Two more escalation levels remain: “Crikey! I think we’ll need to cancel the barbie this weekend!” and “The barbie is cancelled.” So far no situation has ever warranted use of the last final escalation level.

A final thought – ” Greece is collapsing, the Iranians are getting aggressive, and Rome is in disarray. Welcome back to 430 BC”.

Bjovulf

Posted: 4 september 2013 - 02:03 - Svar

Er dette mon den virkelige sandhed om de radigales utrolige behov for grundlovsændringer?

Bare underligt at vi så først får den egentlige forklaring nu – det skulle åbenbart have været smuglet
ind i en ny grundlov under helt andre påskud.

Og hvilke andre FN-elementer skal der mon så også smugles ind i den danske grundlov ved samme
lejlighed iflg. de verdensfjerne radigale gloriepudsere? – alle konventionerne samt officiel ligestilling af alle kulturer og religioner, så danskerne ikke længere selv kan bestemme deres flygtninge og indvandringspolitik, og kristendommen ikke længere kan have fortrin, så danskerne skal til at betale til ballade-moskéer, hvor der helt uhæmmet bliver prædiket had og intolerance imod danske værdier, normer og love, den urene vantro” værtsbefolkning samt bøsser, jøder og diskrimination imod kvinder?

http://www.b.dk/politiko/radikale-vil-skrive-fn-ind-i-grundloven

Radikale vil skrive FN ind i grundloven

Af Chris Kjær Jessen
3. september 2013, 22:30

Den radikale hovedbestyrelse støtter et forslag om at ophøje FN-pagten til grundlov. Ifølge en juraprofessor ville forslaget udelukke militær intervention i Syrien, hvis det var gældende i dag.

Selv om den danske regering åbner for at støtte et amerikansk angreb på Syrien uden mandat fra FN, så foreslår flere radikale nu, at principperne i FN-pagten skrives direkte ind i grundloven, så den danner base for fremtidige militære missioner.

Et internt radikalt partiudvalg arbejder med forslag til en ny grundlov, som skal til afstemning ved næste uges radikale landsmøde. Med opbakning fra hovedbestyrelsen skriver udvalget, at det i grundloven bør fremgå, at »Danmarks udenrigspolitik bygger på folkeretten og principperne i FN-pagten«.

Hvis forslaget var gældende i dag, vil det ikke være muligt for Danmark at støtte et angreb på Syrien, fordi FNs Sikkerhedsråd ikke er enige om at gribe ind, mener Mette Annelie Rasmussen, der er medlem af hovedbestyrelsen og formand for de Radikales internationale udvalg.

»Det er en radikal kerneværdi [!!!], som skal skrives ind i grundloven. Det er klart, at der er en politisk lyst til at handle hurtigt, fordi billederne dernedefra (Syrien, red.) har været frygtelige, men vi er også nødt til at have et bredt internationalt mandat, inden vi går i krig, så vi er sikre på, at vi har tænkt os godt om,« forklarer hun.

Robin Shadowes

Posted: 4 september 2013 - 03:07 - Svar

Jag har kollat på film på Dreamfilm ett tag. Ett par veckor ungefär. För mig fungerar det utmärkt på Comodo. Översättningarna är bristfälliga i en del fall men när det är gratis kan man inte vara kräsen. Rekommenderar gärna dom post-apokalyptiska The Colony och Oblivion. World War Z var dock en besvikelse men är det gratis så kan man ju alltid unna sig den ett par timmar ändå. Star Trek: Into Darkness har tydligen blivit allmänt sågad. Tyckte själv att så dålig var den ändå inte. Man får väl passa på så länge den finns kvar. Förr eller senare kommer säkert myndigheterna att släcka sidan. Därför har jag heller inte registrerat mig på sidan för dom registren kommer nog hamna hos FRA eller annan myndighet så småningom.

Voldposten

Posted: 4 september 2013 - 10:10 - Svar

…..Især de højere klasser kender ikke forskel på god og dårlig country. De kan ikke høre, at Dolly Parton er ægte, fordi hun ser uægte ud..

– Måske… men der er brècher i deres mur af tonedøvhed. I en spøjs klumme fra 2008, taler Claes Kasthoim Hansen med en af Den Kaglende Klasses søjlehelgener, filmmanden Christian Braad Thomsen. Blandt mange ramsaltede bemærkninger om samme klasse og dens futmælkskommunister fra ’68-konservatoriet, kommer han med denne iagttagelse:

Christian Braad Thomsen: “Jeg har aldrig været så tæt på at blive kastreret, som da jeg i Information skrev en kronik om Dolly Parton. Faktisk var det mig, der introducerede Dolly Parton i Danmark. Jeg hyldede hende ikke bare for hendes stemme men også for hendes… […] Claes Kastholm: “Bryster…” […] Christian Braad Thomsen: »Ikke specifikt brysterne, men udseendet og alt det tingeltangel, hun elskede at gå i, som var fuldstændig ude at trit med tidens unisex-mode med Mao-skjorter. Og jeg fremhævede hende som, at her var der virkelig en fri kvinde. Information var fuld af læserbreve i månedsvis.”

Hvilket så sin vis udstiller Den Kaglende Klasses sociale hykleri. Da CBT havde introduceret Dolly Parton herhjemme, med særlig vægt på sangen ‘Coat of many Colors’, skulle man tro, at den ville opnå samme status som ‘De voksne kan også være bange’ eller ‘We shall overcome’. Men nej, den kom aldrig i de anstændiges salmebog. Den var ganske vist et fornemt stykke country-musik af socialrealistisk aftapning, men skrevet og sunget af en hvid sydstatsamerikaner med siliconepatter, blond paryk og smagløs påklædning. Altså: white trash fra den ikke-stuerene klasse af skimlede kældermennesker. Indpakningen er jo vigtigere end indholdet…

    Erling

    Posted: 4 september 2013 - 10:50 - Svar

    Ikke specifikt brysterne, men udseendet og alt det tingeltangel, hun elskede at gå i, som var fuldstændig ude at trit med tidens unisex-mode med Mao-skjorter.

    Det minder mig om et interview jeg så på Youtube. Dolly fortæller, med rystende amerikansk ligefremhed, at da hun var en lille pige, boede der en dame i byen, som hun beundrede meget for sit flamboyante look. “Jeg vil være ligesom hende, når jeg bliver stor”, tænkte hun. Det var først senere, det gik op for hende at damen var luder.

Erling

Posted: 4 september 2013 - 10:10 - Svar

De kan ikke høre, at Dolly Parton er ægte, fordi hun ser uægte ud.

Touché.

Der gik adskillige år før jeg kom ud af skabet; det er stadig kun mine nærmeste der har kendskab til min skamfulde tilbøjelighed.

Morten Dreyer

Posted: 4 september 2013 - 10:53 - Svar

Der er et skønt citat fra hende

Det er godt nok dyrt at klæde sig billigt.

Og så skudsmålet for Gordon Browns økonomiske poltik

Han bruger Dolly Pardon-Skolen. Ufattelige størrelser,,,,..,

Bjovulf

Posted: 4 september 2013 - 13:59 - Svar

Geert Wilders PVV-parti störst i Nederländerna

http://www.exponerat.info/geert-wilders-pvv-parti-storst-i-nederlander na/

Nederländernas styrande koalition fortsätter att tappa kraftigt i opinionen. Om det vore val idag, skulle de två regerande partierna, socialdemokratiska PvdA och högerliberala VVD, tappa hela 47 av 79 mandat. [!!!] PvdA skulle endast behålla 12 av parlamentets totalt 150 mandat.

Om vi jämför med svenska förhållanden, skulle denna bild här innebära att Socialdemokraterna hamnade kring 10% och Sverigedemokraterna blev största parti med över 20% [!!!]. Nederländerna kan tjäna som ett inspirerande exempel för oss alla.

Bjovulf

Posted: 4 september 2013 - 14:03 - Svar

”Europa sätter sitt folk på undantag”

http://www.exponerat.info/europa-satter-sitt-folk-pa-undantag/

Hur mår demokratin i dagens Europa? I en ny essä finner den norske statsvetaren Asle Toje ett återkommande mönster: de politiska och ekonomiska eliterna har förlorat kontakten med folket, och deras avfärdande av populismen liknar ibland klassförakt.

Teser har han nämligen gott om. En är att integrationen av invandrare har misslyckats i stort sett överallt och att det är mångkulturalismens fel. I Köpenhamn talar han med en invandrarkonsulent, Mohammad Rafiq, som säger: ”Utifrån läran om mångkulturalism har vi uppmuntrat olika kulturer att leva sitt eget liv, avskurna från mainstream. Vi har också funnit oss i parallellsamhällen som uppför sig på sätt som strider mot våra värderingar. Politikerna gjorde invandrarna biståndsberoende – de insåg inte att ekonomisk utjämning är meningslös utan social integration.” [!!!]

I den invandrartäta Göteborgsförorten Bergsjön noterar Toje ”den vita flykten” – trenden att svenskar flyttat ut – och menar att det i första hand skett i irritation över att en politisk elit vars egen vardag är oberörd av integrationen har förvandlat just deras vardag till ett kontinuerligt integrationsarbete. [!!!]

Samtidigt fäster han sig emellertid vid att de svenskar han intervjuar generellt är så rädda för att stämplas som rasister att de bara kan tänka sig att yppa sitt missnöje anonymt. Att så många europeiska länder nu har starka populistiska partier är, betonar Toje, en naturlig följd av att de etablerade politiska partierna hoppats att man löser integrationsproblem som brottslighet och biståndsberoende genom att tiga ihjäl dem. [!!!]

Crass Børsting

Posted: 4 september 2013 - 14:10 - Svar

Tak for link til Hitchcock-filmen. Et velkomponeret lille mesterværk. Dolly Parton har komponeret mange små mesterværker. Der er masser af kunst i omløb, som venstrefløjen ikke har haft kontrol over.

Crass Børsting

Posted: 4 september 2013 - 14:12 - Svar

Hvad venstrefløjen i øvrigt mener om disse værker og alt muligt andet: Glem det. Lad dem sidde i grøften og kagle for hinanden, mens toget fortsætter fremad.

Bjovulf

Posted: 4 september 2013 - 14:49 - Svar

Anonym

Posted: 4 september 2013 - 16:15 - Svar

Den svenske kunstner Lars Wilks, der er kendt for blandt andet at have tegnet profeten Muhammed, er blevet overfaldet foran Galleri Rönnquist & Rönnquist i Malmø.

Det skriver svenske Aftonbladet.

Politiet har afspærret et stort område omkring galleriet, fordi manden tilsyneladende har efterladt en mistænkelig taske på stedet.

Opdateres…

Leave a Comment