19
sep
Seneste opdatering: 20/9-13 kl. 1454
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er af let forståelige grunde ikke enkelt at være nationalsindet i Tyskland selv i dag. Sacha Korn er af Verfassungsschutz blevet beskrevet som en “højreekstrem sangskriver” fordi NPD uden hans tilladelse havde brugt en af hans sange. Verfassungsschutz måtte trække beskyldningen tilbage. Nazisterne brugte kun første vers af Lied der Deutschen, siden 1991 bruger tyskerne kun tredje vers, men Sascha Korn synger alle tre i en udgave, der har mange over- og undertoner og er så nøgen at den bliver intim, aldrig så pompøs som den indbyder til.

Man kan se på kommentarerne på You Tube, at tyskerne elsker den med dens sæbebobler i Tiergarten og den vuggesangsagtige slutning. Man skal forestille sig noget i retning af at Ulf Lundell indspillede Du gamla, du fria, hvad man så alligevel ikke rigtig kan forestille sig. Korn er en interessant sangskriver hvad man også kan høre på sangene Funkenflug og Mein Land. Han fortæller om sig selv og sin musik i Sacha Korn: Dokumentation “Treibjagd”

Secret ban on face veils for staff at 17 hospitals

At least 17 NHS hospitals have banned front line staff from wearing the veil, The Telegraph has learned, as ministers called for new guidelines to ensure all patients can have “face to face” contact with those who care for them. The Government has ordered a review of all health service policies on workers’ uniforms. It will ask professional regulators to draw up clear rules so that communication with patients is always given priority over the right of a nurse or doctor to wear a veil.

It follows indications from David Cameron that he would support public sector bodies wishing to ban staff from covering their faces. MPs have called for a national debate on the issue. An investigation by The Telegraph has found 17 NHS hospitals across five NHS trusts which have already quietly instituted a ban on front line staff wearing the niqab — a full veil which covers the face — while in contact with patients. Telegraph

Karen Jespersen: Generel asyl går galt i Sverige

Sverige har nærmest givet en fribillet til syriske flygtninge, der nu strømmer til landet i meget stort tal. Danmark skal tage imod flygtninge. Men ikke på en måde, der er ødelæggende for det danske samfund. [..]

Disse [internationale] instanser er præget af en tendens til at svække den nationale selvbestemmelse. Netop Sverige er et eksempel på, hvor galt det kan gå, når den nationale selvbestemmelse nærmest bliver gjort suspekt.

statsborgerskab 29.04.2012 030

Antallet af indvandrere er allerede nu langt højere end i Danmark: 20 procent ud af en befolkning på 9,5 millioner. Og den meget lempelige udlændingepolitik betyder, at indvandrernes andel vokser hastigt. Her er der ikke kun tale om et pres fra internationale konventioner eller domstole. Den svenske elite går forrest i arbejdet på at bringe endnu flere indvandrere til landet, idet den forklarer befolkningen, at en modstand mod dette er udtryk for fremmedfjendtlighed.

Anna Dahlberg skriver således ikke om de mange syrere, der presser på for at komme til Sverige, fordi hun mener, at der kommer for mange. Nej, hendes ærinde med artiklen i Expressen var tværtimod at agitere for at Sverige skal tage imod stadig flere.

Andre svenskere har den holdning, at man burde have helt åbne grænser. Sverige har nu to partier, der går ind for helt fri, global indvandring til Sverige. Det svenske Miljöpartiet har i flere år talt for fri indvandring fra hele verden. Nu er også det svenske Centerparti sprunget med på vognen. I midten af december 2012 sagde Per Ankersjö, talsmand for partiets idéprogramgruppe, at alle begrænsende regler for indvandringen bør afskaffes.

Det er sådanne holdninger svenskerne og andre presser på med i EU og ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Hvis vi ikke vil ende, hvor Sverige i dag er havnet, må vi afvise disse holdninger og holde fast på den nationale selvbestemmelse. Berlingske: Generel asyl går galt i Sverige

Indspilning i fuld skærm 20-09-2013 004415

Man kan jo spørge sig selv, hvordan verksamhetschefen kan blive taget på sengen over beslutninger, som hendes egen organisation tager. Har Migrationsverket heller ikke “alle hestene hjemme”, som det malende hedder på svensk? “En langsigtet løsning i Syrien”? Jo, de virkelige shia og sunni interessenter i stedfortræderkrigen ordner den sag, og tager deres respektive flygtninge: Rusland, Iran, Kina, Saudiarabien, Qatar, Egypten og Tyrkiet. Så er den ged barberet. Det manglede bare, at Europa skulle hæfte for endnu en omgang muslimsk barbari, som ikke vedkommer os.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 19 september 2013 - 22:35 - Svar

“Sverige har nærmest givet en fribillet til syriske flygtninge,…”

“…hvor galt det kan gå, når den nationale selvbestemmelse nærmest bliver gjort suspekt.”

Det vist lidt mere end bare “nærmest” kære Karen! 🙂

De syriske flygtninge HAR fået en fribillet og den nationale selvbestemmelse ER suspekt, ja direkte farlig, i de vestlige magteliters optik.

Sverige kommer til at gå planken ud, og det er måske ikke så skidt endda. Multikulturen går mod sit uundgåelige sammenbrud, det bliver ikke anderledes, og hellere cirka nu end om 30-50 år.

  steen

  Posted: 19 september 2013 - 22:58 - Svar

  Den rigtige unnderholdning stod Centern for i dag:

  – När de [SD] säger åk hem ska vi säga kom hit, sade C-ledaren Annie Lööf

  Stämman landade i lite mer liberala skrivningar än vad partistyrelsen hade tänkt sig i migrationsfrågor, som att partiet ska arbeta för att det ska gå att söka asyl på svenska ambassader, inte bara här i landet.
  Det vi ser är att barn tvingas komma till Sverige i containrar eller ta hjälp av flyktingsmugglare. Då är det rimligt att titta på möjligheten om asyl också kan ges utomlands.

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kaxig-loof-omvald-av-centern_8533980 .svd

Voldposten

Posted: 19 september 2013 - 23:59 - Svar

Det er mig en kilde til evig moro, at vor hjemlige ‘kulturelite’ tror at “Deutschland, Deutschland über Alles” er en nazi-sang. I kraft af deres mangelfulde sprogkundskaber tolker de det som om Tyskland skulle være over alle andre lande.

Sangen, Das lied der Deutchen, blev skrevet af Hofmann von Fallersleben til musik af Haydn i 1797 og som en opfordring til at samle landet i stedet for det herskende Kleinstaaterei. Allerskæggest kom ‘elitens’ uvidenhed til almen beskuelse, da Morten Messerschmidt sang den i Grøften i Tivoli – blandt andre nationalhymner. Hans løftede snapseglas blev udlagt som en ‘oprakt højrearm’…

Men, smuk som sangen er, er den i vore dage suppleret med følgende strofe:

Freigiebigkeit, Stolz und Dummheit
Für das deutsche Vaterland!
Danach lasst uns alle leben
Großzügig mit voller Hand!
Freigiebigkeit, Stolz und Dummheit
Sind für Schulden der Garant –
Zahl’ im Schatten dieser Schulden,
Zahle, deutsches Vaterland! Deutschland, Deutschland, zahl’ für alles!

  steen

  Posted: 20 september 2013 - 00:12 - Svar

  Tak for supplementet. Desværre forstår kultureliten sjældent tysk, selv svensk kan det ligge tungt med. Og så er det også adagioen fra Haydn’s Kaiser Quartet. Lad os høre den, som Haydn havde tænkt den. Det er et helt andet indtryk end orkester med det store udtræk. Det er virkelig smukt

  Bergfast

  Posted: 20 september 2013 - 08:48 - Svar

  Mycket bra och viktigt påpekande, inte minst den historiska referensen till när och hur och varför sången kom till.

  Det var alltså för just tyskar, i det då splittrade Tyskland, som själva Tyskland, för just enandets skull, i betydelse och värde skulle – vara över allt annat – som kunde locka, pocka och påverka – i världen -, (som då alltså skulle ha – mindre – betydelse), för just tyskar och för tyskars möjligheter att just där och då förmå sig till att kunna ena Tyskland.

  Det är i princip på samma sätt för alla olika nationsbildningar. De vill mana sina befolkningar till att sätta nationens enhet – över – allt annat.

  T ex i USA inte minst.

  Den Amerikanska nationsdyrkan står mycket högt på dagordningen och den kan för utomstående nästan ibland verka vara fanatisk, ja, nästan hysterisk? Kanske också nästan fascistisk i sin dyrkan för just styrka, friskhet, skönhet och idoler, där amerikanerna själva kanske är deras egna främsta idoler?…

  Den amerikanska nationsdyrkan verkar också verkligen och på riktigt vilja sträcka ut sitt inflytande till att verkligen och på riktigt gälla också – över – alla andra länder och nationsbildningar? ( Särskilt då de nationer som kanske kan verka vilja vara emot USA´s dominans och inflytande, inte minst det massmediala inflytandet, på något sätt?…)

  Vem vet…

Victor

Posted: 20 september 2013 - 08:42 - Svar

Jeres post med “Lied der Deutschen” læner sig ganske alvorligt op ad landsforrædderi:

Hvad er det manden synger:

“Von der Maas bis an die Memel,
Von der Etsch bis an den Belt –
Deutschland, Deutschland über alles,
Über alles in der Welt!”

HVILKET BELT ER DER MONSTRO TALE OM!

Vil I virkelig give Sønderjylland tilbage til tyskerne?

Har mine oldefædre kæmpet forgæves i Slesvig?

Er min families fordrivelse – de nægtede at være tyske – nu i orden?

Støtter I hjemmetyskerne??

Kort sagt: Hvad fanden har I gang i?

Jeg er, for en gangs skyld, skiderasende!

  steen

  Posted: 20 september 2013 - 12:32 - Svar

  Det er vel at stramme den over en tekst fra 1841 ? At Flensborg og store dele af det vestlige sønderjylland ikke er dansk i dag, kan du takke de Radikale landsforræddere for

Victor

Posted: 20 september 2013 - 12:40 - Svar

1841 – Hvornår startede tre-års-krigen? Hvorfor???

Problemet er, at en del af det tyske højre ikke accepterer Bonn-København eller grænsedragningen med bl.a. Danmark. Det så vi så sent som i sidste uge, i retten i Kiel.

Beklager Steen, men posten er ahistorisk overfor den tyske ekspanisonisme, der, spår jeg, vil vise sit grimme fjæs igen.

Britta Due Andersen

Posted: 21 september 2013 - 10:41 - Svar

Victor
Kom dog ned på jorden, i gamle nationale sange står der så meget, som vi ikke kunne drømme om at skrive i dag. De er en del af landenes historie, intet andet.
Spørgsmålet er hvordan, vi forholder os til ordene i dag. Og der synger vi dem og ærer disse gamle sange, som en del af vores historiske kulturelle arv – andet ligger der ikke i dette.

Jonny

Posted: 22 september 2013 - 22:43 - Svar

En tysk “Victor” == sannolikt övervakad av Verfassungsschutz.

NPD är totalinfiltrerat av Verfassungsschutz. NPD använder utan lov en sång. Verfassungsschutz börjar intressera sig för sångskrivaren. Ironiskt?

Torben Caroc

Posted: 23 september 2013 - 18:07 - Svar

Jeg var ikke klar over, at de forskellige vers i een og samme sang kunne få så forskellige politiske betydninger. Faktum er dog, at hele sangen har spillet og stadig spiller en stor rolle i Tyskland. Det er godt, at Snaphanen henleder opmærksomheden på lidet kendte facetter i europæiske landes kultur og politik. Wikipedia (med link) bidrager også til at sprede lys over sangen og historien.

Leave a Comment