3
okt
Seneste opdatering: 5/10-13 kl. 0923
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

http  www.dr.dk tv se deadline deadline-396#! 02 25

Det er en katastrofe. En fordeling af ansvaret er nødvendig. Vi kan ikke have, at et par lande står alene med problemet. Det er et europæisk problem og jeg må gentage min opfordring til EU-landene om at påtage sig ansvar for denne flygtningetragedie. Jeg accepterer ikke, at der er medlemslande som siger “vi har ikke mere plads.”

Europaparlamentets formand iDR 2 Deadline 3. oktober om drukneulykken ved Lampedusa. Kan også ses på CCTV news. – I forlængelse af posten om Afrikas befolkningseksplosion er det værd at notere sig hvad EU parlamentets formand siger her:

Det er europæernes ansvar at Afrikas befolkning fordobles i denne generation, og de skal tage imod enhver overbefolkningsflygtning, der vil invadere kontinentet sydfra. Det er europæernes ansvar, at 500 sub-sahara-afrikanerere sætter ild til deres skib og drukner, og det er vel også europæernes ansvar, at de ikke har lært at svømme. Skibet sank under én kilometer fra land (!)

Europa skal hæfte for Afrikas uansvarlige befolkningsudviking, det er hvad Martin Schulz og EU-toppen mener. Jeg mener modsat, EU skal lægge en effektiv flådeblokade i Middelhavet, så slipper ikke-svømmende afrikanere for at drukne. De 8000 der er kommet til Lampedusa hidtil i år og 2000 til Malta, er kun den allermindste fortrop af hvad der venter de næste tyve år til der er 2.5 milliarder afrikanere. Jo før EU tager modet fra enhver, der vil krydse Middelhavet, desto færre vil der dø. Man kan nemt argumentere for, at det netop er folk som Schultz og Cecilia Malmström, der lokker afrikanere i døden. 200.000 er kommet over den vej på 12 år, 20.000 skønnes omkommet.

Martin Schultz er ham som Berlusconi sammenlignede med en KZ-lejr kommandant. Det hånede vores MSM Berlusconi meget for, jeg synes han traf midt i skiven. Schultz’ Europa bliver en KZ lejr, åndeligt som fysisk. Måske er han kommet til at lade hjertet løbe afsted med sin mund, i sin officielle udtalelse om Lampedusa, er han mere tempereret. Jeg tror, han mener hvad han siger. Iøvrigt står Schultz til at efterfølge José Manuel Barroso som formand for EU kommisionen. Velbekomme, Europa!

Vores efterkommeres skæbne afgøres i Middelhavet af eurokrat-millionærer uden begreb om forholdene i Europas gader og ghettoer, uden fantasi til at tænke ti år ind i fremtiden. – Cecilia Malmström i svensk radio 3 oktober: Ja, det är motigt i dag. Vi har medlemsländer med mycket främlingsfientlighet, länder som snarare vill bygga gränskontroller än släppa in fler människor.

British police arrive in Calais: Syrians demand right to go to UK

Syrian refugees occupying the walkway at Calais demand to see British PM David Cameron. A delegation of three British police officers has arrived in the French Channel port of Calais, where dozens of Syrian refugees have blockaded a walkway, demanding to be allowed into the UK. The three officers from Britain’s Border Force met Calais Prefect Denis Robin as soon as they arrived.

Earlier in the day riot police called off an attempt to clear the Syrians from the walkway, which they have been occupying for three days, when two of them threatened to throw themselves from the roof of the port building that it leads to. Robin offered to ensure that demands for asylum would be treated as a matter of urgency. RFI.fr.

Niall Ferguson: “Katastrofale følger for Sverige”

Da Harvard-professor Niall Ferguson besøgte Almedalen i sommer skrev svenske medier kun om, hvordan han priste svensk økonomi. Men han sagde andet: “Sverige kan ikke længere forsvare sig militært, det skaber en permanent underklasse af indvandrere, som aldrig kommer til at kunne forsørge sig selv. Byerne truer med at eksplodere i vold og næsten igen vover at tale åbent om problemerne:

– Utöver detta har man katastrofen med icke-integrerade invandrare. Låt mig vara tydlig med det här: Jag är invandrare själv, och jag har inget emot invandring. Problemet med Europa är att man inte kan hantera och integrera invandrare. Och det här misslyckandet kommer att ha katastrofala följder framöver, utan tvivel. Jag tror inte det finns något som oroar mig mer. När jag ser hur europeiska städer har utvecklats, ser jag enbart problem framför oss. Och, du vet, det vi såg i Stockholms förorter nyligen är bara ett mycket begränsat exempel på den typ av problem vi kommer att få se i större städer framöver. Tänk bara på Paris.

Vilken typ av problem då?

– Jag skulle i korthet beskriva det som ett problem med våld. Risken finns att vi kommer att se konflikter mellan etniska grupper. Vi skapar multietniska städer i multikulturalismens namn, och i takt med att dessa städer får större problem med sin ekonomi blir klyftorna djupare. Och här finns en risk att alienerade och delvis radikaliserade andra och tredje generationens invandrare kommer i konflikt med en utsatt vit underklass. Detta händer redan i England, och man kan se de första tecknen på detta i Skandinavien.

– Det som är verkligt häpnadsväckande för mig är hur oförmögen den europeiska eliten är att hantera detta. Och de ursinniga försöken att stigmatisera dem som försöker ta upp problemet. De blir utpekade som islamofober eller rasister. NEO: Intervju: Niall Ferguson, ”MISSLYCKANDET KOMMER ATT FÅ KATASTROFALA FÖLJDER”, uddrag. Hele interviewet i NEO kan købes her.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


kurt Rosenstrøm

Posted: 3 oktober 2013 - 15:36 - Svar

Selvfølgelig! Spørgsmålet er, hvor længe den forbryderiske dumhed kan få lov til at fortsætte. Heldigvis for os viser Sverige vejen.

kurt Rosenstrøm

Posted: 3 oktober 2013 - 15:38 - Svar

Mærkeligt! Når man kommenterer, så står der ingen kommentarer. Der burde stå. I kommentar.

Peter Buch

Posted: 3 oktober 2013 - 18:33 - Svar

Prøv at opdatere siden og se om der så ikke står- 1 kommentar.

  steen

  Posted: 3 oktober 2013 - 18:38 - Svar

  det tager omkring halvandet minut inden det kan ses – tålmodighed.

pk

Posted: 3 oktober 2013 - 19:00 - Svar

Hr. professor Ferguson:”Vil det sige, at Nyrup, Auken og Helved tog fejl ??

Jamen , de bedste og mest humane hjerner i dansk politik.”

Bjovulf

Posted: 4 oktober 2013 - 01:56 - Svar

Arabisk pas helt i bund 😀

[ Ja, HVEM og HVAD er det mon nu lige, der er skyld i det? 😉 ]

http://blogs.bt.dk/verdenifoelgekhader/2013/10/03/arabisk-pas-helt-i-b und/

Af Verden ifølge Khader
3. oktober 2013

I en nylig opgørelse over verdens landes pas og af, hvor mange lande disse pas giver adgang til, placerer de arabiske lande sig helt i bund.

VisumListen opgjort af analyseinstituttet Henley & Partners toppes af europæiske lande og USA. I indexet har man opgjort, hvor mange lande en statsborger fra det pågældende land har adgang til med det respektive lands pas i hånden.

I en artikel på Al Arabiyas hjemmeside har man set nærmere på undersøgelsen, og faktisk står det så grelt til, at syv ud af de 10 laveste placeringer er besat af arabiske eller muslimske lande. Fra bunden er de 10 lavest placerede lande: Afghanistan, Irak, Somalia, Pakistan, Palæstina, Eritrea, Nepal, Sudan, Sri Lanka og Libanon.

….

Mange af dem, jeg kender med arabisk baggrund, har reageret på undersøgelsen ved at sige: ’Hvorfor er vi så uheldige at være født i den del af verden? Ligegyldigt hvor vi kigger hen, er der barrierer.’ Og de har jo desværre ret. Er man født i de arabiske lande, er man uheldig på mange måder – selv passet scorer bundkarakterer.

Hvor man som dansker frit kan rejse stort set derhen, man kunne ønske det, er det for en araber ikke så ligetil. For det første er det i mange af landene utroligt svært overhovedet at få et pas – især hvis man tilhører en minoritet. Når man så har fået passet, giver det ikke adgang til ret mange lande [ Fint 😀 ], og vil man f.eks. til Europa, er det stort set umuligt at få visum, hvis ikke man har et meget klart ærinde i det pågældende land. [ !!! Ja, det glæder vi os så til at se blive håndhævet i praksis 😉 ]

kurt Rosenstrøm

Posted: 4 oktober 2013 - 03:04 - Svar

Det er også svært for os europærere. Da jeg ville til Saudiarabien og nærstudere kvinderne, havde jeg et stempel i passet fra den gang jeg besøgte Israel og så er der altså ingen adgang.

  Bjovulf

  Posted: 4 oktober 2013 - 16:19 - Svar

  Rygtet om dig må vel være løbet i forvejen, Kurt – det kan da “umuligt”
  være på grund af et israelsk stempel i passet? 😀

   kurt Rosenstrøm

   Posted: 5 oktober 2013 - 05:26 - Svar

   Ja de har sikkert oversat min bog til arabisk. Det er også derfor jeg passer på i bogen og aldrig generer Muhammed himself.

    Bjovulf

    Posted: 5 oktober 2013 - 16:27 -

    Det var nu mere det der med at “nærstudere kvinderne”, jeg tænkte på 😀

   Kuffarten

   Posted: 10 oktober 2013 - 18:47 - Svar

   Kurt, jeg har selv boet i Saudi i en periode, og jo, det er skam helt rigtigt: Har du været i Israel, så kommer du ikke ind i Saudi – medmindre du da har flere pas eller får et nyt, hvor stemplet fra Israel ikke forekommer. Du ville heller ikke have fået lejlighed til at nærstudere nogle saudiske kvinder. De er gemt væk bag slør og specialrum i restauranter. Saudi er ligeså syg og perfidt et land som Afghanistan, Pakistan, Libyen, Indonesien, Iran, Irak osv osv osv. Vi skulle gøre det samme i Europa: Har du pas fra saladin-land, så kommer du ikke i evighed nogensinde til at sætte fod på europæisk jord!!!

    kurt Rosenstrøm

    Posted: 13 oktober 2013 - 03:34 -

    Jeg har dog været i Saudiarabien senere, men kun i lufthavnen og der var masser af kvinder i bikini!
    Okay- en syg joke.

Angela

Posted: 4 oktober 2013 - 09:14 - Svar

Aftonbladets ledare idag: ” De dör vid våra gränser”. “EU:s gränspolitik är orsaken till de tragedier vi nu bevittnar”. Ledarskribenten är Anders Lindberg. Sök nytt jobb Anders Lindberg. Så länge man inte kan skilja på orsak och verkan skall man inte ha sådana betydelsefulla jobb som att beskriva verkligheten och därmed påverka den allmänna opinionen. När man som journalist uppmuntrar till “flyktingströmmar” så är man delaktig i eländet som man vill skylla på andra. Ingen skall behöva fly från något utom möjligen naturkatastrofer (jordbävningar, översvämningar etc) och då bara tillfälligt till ett skyddat ställe i närheten.

De som skriver så här har antingen drabbats av hjärnkollaps eller är medvetna bedragare och faktiskt i förlängningen de som upprätthåller eländet. Det är de tysta dvs de människor som bevarar status quo, som inte gör något, som inte definierar orsaken utan tricksar bort den, som är ondskan! För de vill inte lösa problemen för då rubbas balansen och den ordning som gynnar bl a Lindberg och hans kumpaner i etablissemanget!

De är en del av orsaken till eländet genom att inte beskriva sanningen utan upprätthåller myten om att vi måste ha flyktingar! Cynism, hyckleri, kanske aningslöshet eller hjärnkollaps. Men i de flesta fall är det ren och skär ELAKHET! Det är viktigare att få hålla på “ett parti” som man kan få fördelar av i karriären och därför beskriva det som är i stället för det som kunde varit om man verkligen ville haft en bättre värld. Så många människor tjänar på flyktingar så ingen har lust att ändra på det. Vare sig det nu är en hög lön och karriär på en svensk blaska eller som politiker som fikar efter röster och därmed får sitt lyxliv tryggat. “Flyktingströmmarna har kommit för att stanna”, lyder deras parad-rop! Ja, så bra för dem. Då är deras karriär i “flyktingbranschen” tryggad!

Det är DEFINITIVT INTE EU:s politik eller Sveriges ansvar som Lindberg häver ur sig. Orsaken till problemet finns i landet de flytt ifrån. Prata inte skit! Så länge inga resurser satsas på att lösa problem i flyktländerna så kommer folk att fly. Det är INTE mottagarländerna som är orsak till flykten. Eller orsakar katastroferna när folk dör under flykten. Skall man lasta några flera än flyktingländerna så är det det etablissemang som medvetet narrar och bedrar folk. Som låter dem tro, upprätthåller vanföreställningen att det är normalt att folk skall behöva fly. Och därmed gynnar och upprätthåller det omänskliga i att folk tvingas fly från gangstrar som tagit deras länder i besittning.

“Vi har en moralisk skyldighet att hjälpa människor som flyr från krig, fattigdom och för­följelse.” Så har de fräckheten att spela på folks skuldkänslor. Nej, Lindberg. Vår moraliska skyldighet ligger i att skicka tillbaka flyktingarna och tvinga bort gangstrarna som orsakar att folk tvingas fly.

  Marit

  Posted: 4 oktober 2013 - 12:25 - Svar

  Hva med å hjelpe disse menneskene til et bedre liv i deres hjemland ?

   Breidablikk

   Posted: 4 oktober 2013 - 16:44 - Svar

   La de mennesker, klaner og folk som setter så mange barn til verden ta ansvar for dem selv. Slik taler fornuft og vanlig ansvarlig tankegang. Vår hjelp er kontraproduktiv. Jo flere vi tar imot, jo flere barn setter de til verden.

Prudentius

Posted: 4 oktober 2013 - 12:13 - Svar

Jeg acceptere ikke Martin Schulz! Eller det anti-demokratiske regime han repræsentere.

Problemet er selvfølgelig at Schulz og den euro-inderkreds han er en del af, betragtes af vores egne folkevalgte, som det hellige tysk-romerske kejserlige hof, hvor de for enhver pris vil gøre deres hoser grønne.

Ligeså farligt som det er ynkeligt. Og det i uendelige mængder.

Poul Højlund

Posted: 4 oktober 2013 - 12:37 - Svar

Berlusconi siger af og til sandheden!

Martin Schultz er Europas farligste mand. At få ham i stedet for Barroso, tja, mon ikke det vil fremprovokere den brede folkelige modstand mod EU, som savnes?

  Peter Andersen

  Posted: 4 oktober 2013 - 17:34 - Svar

  Martin Schultz dage er talte. Snart vil han ikke længere kunne mønstre et flertal i parlamentet for hans rablende vanvid. De højreorienterede partier bliver ved at gå frem – overalt i EU. Om ikke så lang tid vil højredrejningen have sat en stopper for dette sindsyge projekt, og Schultz, Malmström og alle de andre halvhjerner være på hjul og stejle.

  Efterfølgende skal de konstant gøres opmærksomme på hvad de har været skyld i. For konsekvenserne af deres tåbelige handlinger aftager ikke sådan lige med det samme.

  Kim Rasmussen

  Posted: 5 oktober 2013 - 00:53 - Svar

  Jeg var ved at ryge uklar med konen her til aften,da jeg kom til at sige “lager-Kommandant Schultz”,med henvisning til en af de ,
  efter min mening faa brugbare replikker fra det lille korrupte italienske stinkdyr….men naar han har ret,saa har han ret.Konen
  synes,at Berlusconi er en endnu stoerre usling end Schultz,hende om det.Jeg graemmes ved udsigten til,at Schultz skulle
  gaa hen og faa endnu mere at have sagt i cirkus eu,jeg graemmes ved hans udtalelser om optagelsen af “flygninge”der
  kommer over middelhavet;jeg forventer ikke at Schultz og kolleger nogensinde vil staa ved det fatale i den “u-landspolitik”,der
  har foert til det befolkningsoverskud,der nu kommer vaeltende op fra Afrika; jeg forventer ikke,at moede megen forstaaelse for at sige dette:hvorfor i alverden ikke soerge for, at ti millioner i afrika har en menneskevaerdig tilvaerelse,istedet for,som nu,
  at bidrage til at hundredevis af millioner sidder dernede som groentsager i oerkenen….?Den selvforelskede godhedsindustri
  og dens aandelige masturbation,som den meget drevent har faaet involveret masserne i,i DK og de fleste andre europaeiske
  lande,bliver direkte medansvarlige for den katastrofe,man styrer imod her i Europa.Det er uendeligt naivt at tro,at man paa
  civiliseret vis kan daemme op for de masser,der vil komme fra afrika og det naere orient,det er om muligt endnu mere naivt
  at haabe paa en gryende forstaaelse hos de “ansvarlige”politikere,for det fatale i den nuvaerende udvikling.De roester,der har
  omtalt en (oensket/villet?) udskiftning af befolkningen i Europa,har jeg hidtil anset for meget langt ude.Saadan er det ikke laengere…..jeg for min part er ikke tvivl om,hvor jeg IKKE oensker at blive gammel;lige saa lidt er jeg i tvivl om,at mine nevoe’er
  og niece’er gaar en uvis tid imoede.Trist,men uundgaaeligt.Jeg tror ikke laengere paa en naevnevaerdig modstand fra folkene i Europa mod dette “Hirngespinst” om endnu mere Europa -Vereinigte Staaten von Europa.Schultz og alle de andre Schultz’er
  sidder paa magten,de sidder paa magtmiddlerne,af hvilke “Eugendfor” og “Indect” blot er nogle der for naervaerende er kendte;
  jeg toer end ikke spekulere over,hvilke svinestreger Schultz’erne endnu har i stoebeskeen.Jeg lever nu i det eneste land i
  Europa,hvor der eksisterer et reelt demokrati;jeg oplever dagligt,hvordan Schultz’erne laegger stedse mere pres paa dette
  land for at det overtager mere og mere eu-lovgivning,hvordan Schultz’erne vil tvinge endnu mere eu-regelvaerk ned i svaelget paa dette lands folk….nogle gange naermest uforskammet,oftere mere subtilt.Nej,det er blevet vanskeligt at se andet end sort
  paa fremtiden for denne del af verden,der er simpelthen for mange Schultz’er………….

PBr

Posted: 4 oktober 2013 - 12:53 - Svar

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 4 oktober 2013 - 13:56 - Svar

Ja, neobolsjevikernas spelade moralism har varit skrämmande effektiv när det har gällt att hålla dörrarna öppna för Al Qaida, som tydligen är tänkta att göra grovjobbet åt dem.

Men det börjar röra på sig lite var stans, till och med i Sverige. I England har det de senaste dagarna varit en hård strid angående Daily Mails redovisning av Milliband-brödernas far och hans bakgrund inom den militanta yttersta vänstern som har varit mycket upplysande, ett riktigt lackmustest i debatten, som har gett intellektuella frihetskämpar rikligt med tillfällen att ta itu med den spelade moralismen som politisk strategi.

Den ursprungliga artikeln:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2435751/Red-Eds-pledge-bring-s ocialism-homage-Marxist-father-Ralph-Miliband-says-GEOFFREY-LEVY.html# ixzz2gSXRKPUH

Notera särskilt vad han skrev om engelsmännen strax efter att ha fått asyl, och detta trots att kommunismen och nazismen då ännu var allierade och att England var det enda land som fortfarande stod i vägen för Tyskland!!! Var flyktingpolitiken för generös redan då?:

“The Englishman is a rabid nationalist. They are perhaps the most nationalist people in the world . . . you sometimes want them almost to lose (the war) to show them how things are.”

Några mycket läsvärda kommentarer från Mail och Telegraph:

http://www.dailymail.co.uk/debate/article-2440732/MICHAEL-BURLEIGH-Sta lins-gulags-Left-wing-British-apologists.html

http://www.dailymail.co.uk/debate/columnists/article-2442132/Ed-Miliba nds-Marxist-father-debate-How-hypocritical-Left-upset.html

http://blogs.telegraph.co.uk/news/seanthomas/100239508/the-guardian-an d-the-murderers-of-the-left-a-love-story/

http://blogs.telegraph.co.uk/news/jamesdelingpole/100239633/this-ralph -miliband-nonsense-has-gone-on-long-enough/

http://blogs.telegraph.co.uk/news/tobyyoung/100239728/we-must-not-let- the-lefts-faux-outrage-over-the-mail-destroy-our-free-press/

http://blogs.telegraph.co.uk/news/graemearcher/100239168/the-mail-atta cks-ralph-miliband-so-a-labour-mp-smears-cameron-with-the-holocaust-th is-fake-outrage-is-sick/

Ole Burde

Posted: 4 oktober 2013 - 14:29 - Svar

Hmmmm ….Et konstruktivt spørgsmål man kunne stille sig selv , er HVOR disse fattige flygtninge får fat på en masse mere eller mindre engangs-skibe . Hvis nogen eller noget opkøbte disse sandsynligvis stærkt brugte små-skibe , på den rigtige måde og på de rigtige steder , for derefter at destruere dem , ville dette gradvist presse prisen for flygtningetransport op på hvad et NYT små-skib koster … ikke en perfekt langtidsløsning , men en måde at vinde tid på . Flygtningetransportens svage punkt er med andre ord svag økonomi , fordi det overvejende er flygtningene SELV (eller deres slægtninge i Europa) som betaler gildet . Hvis man kunne gøre det doppelt så dyrt , ville der sandsynligvis kun komme halvt så mange flygninge … 50-100 mil. kr kunne muligvis række langt i denne sammenhæng…
Hvis en sådan operation blev udliciteret i den rigtige retning , ville det være umuligt at spore den til bage til sponsorne . Herudover er det svært at se noget ulovligt i at opkøbe skibe for at destruere dem ?

  Jonny

  Posted: 4 oktober 2013 - 15:33 - Svar

  Ett intressant förslag. Kanske en EU-fond för “förnyelse och uppgradering av skeppsbeståndet i södra Medelhavsregionen”, eller med andra ord uppköp och destruktion av sjöodugliga båtar.

  Det skulle inte bara bli dyrare att få transport, den minskade tillgången på transportmedel skulle i sig vara en begränsande faktor.

  Dock, om jag känner människorna från södra Medelhavet rätt så skulle kostnaderna för projektet snabbt kunna komma att rusa i höjden…

Nils

Posted: 4 oktober 2013 - 14:56 - Svar

Hvis man resolut sendte folk tilbage ville man undgå fremtidige tragedier, og desuden standse hele menneskesmuglingscirkuset. Det er jo ikke et geografisk problem, der skal løses – disse mennesker er ikke et forkert sted – der er bare nogle problemer i deres lande, som de burde se at få løst.

Grænser vil der altid være. Man kan vælge at have grænsen ved grænsen, som det var tidligere. Ellers må man have den andre steder. Mange danskere bor allerede i gated communities i form af aflåste gårde eller mere eller mindre overvågede småenklaver. Kun de fattige kan ikke frede sig i de særligt udsatte byområder eller på gaden.

  Kuffarten

  Posted: 10 oktober 2013 - 18:58 - Svar

  Yes! Der er ét gigastort problem: islam! Det er så syg og ond en ideologi, at den kun kan komme fra Satan selv, og nu gør han folk blinde, så de fremmer hans plan om at lade håndlangerne dræbe flest muligt kristne i deres egne rådne møglande og forsøge at udrydde kristendommen i Vesten.

  Djævelen hader os kristne. Det står faktisk nævnt i Det Ny Testamente, at i den sidste tid vil der blive råbt på ‘fred, fred, fred’, men folk vil blive slået med blindhed og tro løgnen fremfor sandheden, se bl.a. Johannes Åbenbaring, men også Jeremias og Esajas i Det Gl. Testamente taler om de sidste tider. Lovløsheden vil tage til, og ondt vil blive vendt til godt, godt til ondt, står der. Det er jo så sandt, som det er sagt, og dem, som ikke tror på Bibelen, de har nok lidt af et problem, når det kommer til at forklare, at der også står, at Israel i den sidste tid skal blive et land igen. Det blev de for få årtier siden.

  Som kristen ser jeg det faktisk ikke som mit problem, at de har problemer nede i Muhammedanien, og jeg ønsker et fælles, europæisk militær, som kan forhindre landgang af disse bekvemmelighedsflygtninge! De er djævelens håndlangere, og den dag de er nok i Europa, da vil de med glæde gå amok i en blodrus og dræbe flest muligt af os, når det blot det fremmer deres onde afguds sag!

kurt Rosenstrøm

Posted: 4 oktober 2013 - 15:10 - Svar

” Vi accepter det ikke. ” En abe at høre på.

Morani ya Simba

Posted: 4 oktober 2013 - 16:31 - Svar

EU er proto-totalitært og elementært anti-demokratisk. De fjolser der styrer Europa er næsten utroligt inkompetente.

Ole Burde

Posted: 4 oktober 2013 - 17:58 - Svar

‘De fjolser der styrer Europa er næsten utroligt inkompetente.” …. netop defor ville det være lejende let at bremse imigrationsbølgen ved brug af et par udspekulerede TRICKS og lidt penge , uden at de nogensinde fandt ud af hvad de foregik under næsen på dem .
Det er forøvrigt muligt at en del EU bureakrater ville være mere end glade for at ”spille med” , sålænge det eneste der kræves af dem er IKKE at gøre noget ved noget ….

Det må helt sikkert være en forbrydelse mod deres menneskerttigheder at lade de stakkelse flygtnige sejle rundt i ikke-EU-godkendte fartøjer !
Det vil derfor være en prisværdig og GOD handling at opkøbe disse umennskelige fartøjer og SÆNKE dem !
Måske Green-Piss vil hjælpe med !

Bjovulf

Posted: 4 oktober 2013 - 20:33 - Svar

Incident with Godfrey Bloom

On 24 November 2010 the British MEP Godfrey Bloom caused a row in the European Parliament when he interrupted a speech by Martin Schulz, heckling him with the Nazi propaganda slogan ‘Ein Volk, ein Reich, ein Führer’ (‘one people, one empire, one leader’) and accusing him of being an ‘undemocratic fascist’. Bloom later stated that he was referring to the fact that the indoctrination of the German people under the Nazi regime has long-lasting effects; [!!!] “some Germans still find it difficult to accept diversity in Europe and differences of opinion”.[!!!!!] In the debate on the future of the Euro Stability Pact Schulz had criticised the role played by the United Kingdom, which was involved in the discussions despite not being a member of the eurozone, and said that some eurosceptics would take pleasure in the collapse of the European Union. Following the incident, the President of Parliament, Jerzy Buzek, excluded Bloom from the Chamber.[4] The Dutch MEP Barry Madlener, from the right-wing populist Partij voor de Vrijheid (PVV – Freedom Party), then protested against that decision, on the grounds that Schulz himself had recently described the PVV MEP Daniël van der Stoep as a fascist [!!!], but had not been excluded from the Chamber.[5]

http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Schulz

HH

Posted: 5 oktober 2013 - 10:26 - Svar

Precis vad jag låg och tänkte på igår – och tänker på idag efter att ha hört och sett om den omåttliga tragedien vid Lampedusa. Alltså – är det VÅRT ansvar för att länder som Eritrea och andra inte kan ta hand om sitt folk? Eritrea – skickar vi inte massor med pengar till landet? Vad gör de av pengarna?

Självklart kan inte NÅGOT europeiskt land ta emot strömmar av flyktingar från Afrika. Bortsett från det rent omöjliga i den stora mängden och deras kunskapsnivåer finns det en annan sida – sjukdomar! Sjukdomar och epidemier.

Ställ kraven höga mot de länder som tvingar folk till flykt. Afrika skulle kunna vara grönskande och rimligt för alla afrikaner om viljan fanns och medmänskligheten fanns. I Afrika finns ALLT – men det gäller att göra någonting av kontinenten, inte bara härska med terror.

Och åter – vad gör FN och EU för de syrier som bor i orimliga tältläger utan vatten och avlopp? Det är ju rena skammen att man inte verkat och verkar i tragediernas närhet.

Men åter – ansvaret för det som händer i Afrika är inte vårt ansvar. Sätt press på gangsterländerna!

  Peter Andersen

  Posted: 5 oktober 2013 - 13:01 - Svar

  Det vi burde – og kommer til at gøre er, at tage et opgør med islam. Hvis vi klart og tydeligt sagde at islam ikke, på nogen måde, hører hjemme i Europa – eller andre civiliserede lande for den sags skyld – så kunne grænsebommen sænkes. Det ville nemlig åbne op for den diskussion som det hele drejer sig om. Det er ikke undertrykte minoriteter, der strømmer ud af Afrika. De når nemlig aldrig op til kysten eller erhverver sig et skib. Det er de muslimer der selv er skyld i hele balladen, pga. deres åndssvage menneskesyn, som bare gerne vil ud og hærge andre steder.

  Skal vi hjælpe dem? Ja, ved at fortælle dem hvor latterlige de er og så håbe på de fatter det. Ellers skal vi sætte alt ind på at hjælpe ofrene for islam. Smid droner, specialstyrker og andet højteknologi i hovedet på Al Quida, Al Shabab, Boko Haram eller hvad fanden de hedder, og sørg for at mandatet er udryddelse af en menneskefjendsk ideologi – hvor end den findes. Overtag olien sammen med Rusland og Kina og luk ned for samtlige muslimske investeringer i ikke-muslimske lande. Multikulturalisme inkluderer ikke muslimer.

  Sådan gør man det!

  I de lande hvor flertallet er muslimsk, må de selv ligge og rode med det. Når de ikke har andet valg, kan det jo være de, for en gangs skyld, gør noget.

HH

Posted: 5 oktober 2013 - 16:46 - Svar

Hade ett samtal nyss med en ung, trevlig man från Nigeria. Kristen, minoritet, alla kristna hotas av muslimer i Afrika, så Peter Andersens tankar härovan vidarebefordras med eftertryck.

Så denne Ullenhag… Jag hörde litet i radion och läste resten på Avpixlat. Jag förstod ju vad som skulle komma. Och vilken utmärkt trampolin att använda sig av när vi har den enorma tragedien utanför Italiens kust i minne! Nej, ansvaret är inte Europas eller Sveriges! Ansvaret för alltihop är de afrikanska länder som inte kan eller vill ge sina medborgare rimliga levnadsvillkor. Afrika är INTE en fattig kontinent! Min samtalspartner berättade just om sitt Nigeria där många verkligt högutbildade finns – men också de som är utomordentligt fattiga och som inte får sin del av kakan.

Hr Ullenhag ser inte längre än näsan växer. Rättare – han vill inte se. Men han vill se människor komma hit och leva sina liv i utanförskap och tystnad. Hr Ullenhag är samma person som Livingstone och hör samman med de forna kolonialmakterna och förstår inte att de afrikanska länderna behöver hjälp i att förstå vad ordet DEMOKRATI innebär.

Vilken tragedi det är att unga afrikaner ska skyfflas hit i utanförskap, när de skulle kunna göra så mycket för sina egna länders utveckling. Med hjälp av andra än hr Ullenhag…

Angela

Posted: 5 oktober 2013 - 22:03 - Svar

Några tips:

http://www.svensktidskrift.se/?p=210

Dokument utifrån: “Korrupta afrikanska presidenter”. Korruption är det största hindret för utveckling i fattiga länder. Afrikanska Gabon och Ekvatorialguinea har bägge ledare som skaffat sig ofattbara personliga rikedomar på bekostnad av landets invånare och med flera forna kolonialmakters goda minne.

Tillgänglig: 17 dagar kvar. SVT Dokument Utifrån.

Fria Tider: Nigeria som är en av världens största oljeproducenter och rikt på naturtillgångar satsade biståndspengar till musikfestival m m

kurt Rosenstrøm

Posted: 8 oktober 2013 - 04:51 - Svar

Som overfjolset Martin Schulz siger: “Jeg accepterer ikke, at der er medlemslande som siger: ” Vi har ikke mere plads.”

Som SF siger: ” Folk har alle mulige trosretninger, så det skal vi rumme.” Som landsforræderne fra de radikale siger:

” Den eneste fornuftige løsning er at få nogle fælles europæiske regler, så det ikke er EU landenes geografisk beliggnhed, der afgør antallet af flygtninge. Det vil skabe langt mere retfærdig fordeling, og derfor arbejder de radikale både for fælles regler og for at få ophævet Danmarks EU forbehold på asylområdet.”

Det er rart at have nogle citater, når landsforræderne forhåbentligt engang skal stilles til ansvar for ødelæggelsen af Danmark. Men det interessante er selvfølgelig, om det snart begynder at gå op for dem, at kursen fører lige lukt ud i sumpen, eller om de skal ende som Il Duce.

I april 1945 forsøgte Mussolini at flygte til Schweiz, men i nærheden af Comosøen blev han fanget af italienske partisaner, som skød ham og hængte ham i en lygtepæl med hovedet nedad.

Leave a Comment