14
okt
Seneste opdatering: 16/10-13 kl. 1225
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Working-class brits are fed up with the ruling elite, they are fed up with professional politicians, they are fed up with the EU. We will see fundamental changes in Britain over the next couple of years’.

siger et af UKIPs mange nye medlemmer. Det er ikke mange Ă„r siden David Cameron i BBC kaldte partiet for “fruitcakes”, “loonies” og “closet racists,” Nu hvor de meget pludseligt de sidste par mĂ„neder er ved at blive et af de tre store partier i England, har piben fĂ„et en anden lyd: “Vi har ikke vĂŠret gode nok til at forklare vores politik”, siger de konservative. Den grund har jeg aldrig hĂžrt fĂžr. Labour har jeg ikke set sige andet end “we got it wrong” – vi skal nok gĂžre det bedre, hvis I vĂŠlger os igen. Jeg lĂŠrte partiet at kende i 2007 ved at mĂžde Gerard Batten, sĂ„ jeg ved de har dygtige, fuldstĂŠndigt fuldgyldige politikere, som ogsĂ„ fhv. formand Lord Pearson, men nu kan vi hĂžre folk som Dan JĂžrgensen (S) ĂŠvle om noget, han ikke har lĂŠst pĂ„ TV med Messerschmidt.

BÄde Cameron og indenrigsminister Theresa May, der ser sig selv som kommende konservativ formand, har fÄet travlt med at lappe pÄ Englands grÊnser, sende illegale ud af landet og tage socialbidrag fra 600.000 arbejdslÞse EU indvandrere. Huh, hej hvor travlt de fik. Heldigvis gÞr stemmer indtryk pÄ levebrÞdspolitikere, hvor almindelig sund fornuft og argumenter ikke gÞr.

Valget 2015 bliver spĂŠdende at overvĂŠre. NĂ„r jeg ser en rubrik som UKIP has ridden on the back of the English Defence League, says ex-leader,” kan jeg ikke lade vĂŠre med at forsĂžge et langskud: Tommy Robinson er fremtrĂŠdende figur i UKIP om fem Ă„r. Det er langt i dag, og det er en flot replik, for UKIP er tyve Ă„r gammelt hvor EDL er tre, men nu kom jeg altsĂ„ til at skrive det. For et Ă„r siden, var ‘none sicker than the EDL’ i Camerons mund. Hvad er Robinson om et Ă„r?

Hvorfor kan det foregÄ i England, vÊre foregÄet i Danmark, Holland og Norge, men ikke rigtig i Sverige? Englands valgsystem gavner fremkomsten af nye partier mindre end Sveriges? Selv i det topstyrede Frankrigs de facto topartisystem er Front National nÊrmest etableret som den tredje politiske magt. Presssen, medierne! Sveriges enestÄende konserverende, reaktionÊre, docerende, selvforelskede og pÄ flere mÄder provinsielle medier, hvis redaktioner alle de gamle pinse- og Maranata kirker synes at have indtaget. ReligiÞsitetens mÊngde er konstant.

IgĂ„r kunne man hĂžre Göran Rosenberg forelĂŠse om den norske populisme, og Ernst Billgren causere om, at gode mennesker burde have to stemmer i et demokrati, mindre gode kun Ă©n. Hvad der er satire og alvor i svensk radio, er ikke altid let at afgĂžre. Det meget vittige Satir med Public Service gik direkte over i Ny Ă€rkebiskop pĂ„ gĂ„ng – blir det en kvinna? uden at jeg opdagede, at satiren var slut. Svenske venner hĂžrer nu kun Sjörapporten og haveprogrammet Odla med P 1, for ikke at blive syge af pompĂžs, politisk selvfedme.

Hvem ejer  multikulturen i Sverige, den dag igen vil eje den. NĂ„r den sidste jĂžde har forladt MalmĂž og ingen lĂŠngere prĂžver at stoppe de indvandredeetniske selvtĂŠgtsmord i GĂžteborg eller korruptionen i SödertĂ€lje? Rosenberg er ikke dum, han tĂŠnker selektivt, men han kender godt svaret. Han belĂŠrer i SR, at demokrati er ‘beskyttelse af mindretal,’ det er ikke lĂžgn, men det er vel fĂžrst og fremmest respekt for et flertallets stemme, inden man installerer enorme mindretal uden at spĂžrge det. Rosenberg kan ikke lide ordet ‘folket’, fordi det udelukker andre folk. Om et svensk folk kan man derfor ikke tale uden at vĂŠre ‘populist’, sĂ„ den sikreste mĂ„de ikke at vĂŠre populist pĂ„, er altsĂ„ at lade et mindretal kĂžre et flertal rundt i manegen. Der findes altsĂ„ heller ikke et grĂžnlandsk folk eller et palĂŠstinensisk, ved svenske lyttere nu.

NĂ„r demokratiet, pĂžblen, populisterne, ‘folket’ i citationstegn – en dag overhaler eliten indenom i Sverige, kan braget blive som nĂ„r lydmuren gennembrydes. Line nu siver vandet gennem dĂŠmningen i et hul der udvides, Sverigedemokraterne fĂ„r 12.9 % i en mĂ„ling i dag, en Ăžgning pĂ„ 95 % siden valget. Skal multikultikompagniet, der vel nĂŠppe er over 20.000 personer, airliftes fra Riksdagens tag og toppen af DN bygningen, som hin evakuering i Saigon i 1975 – og hvem vil tage imod dem som asylsĂžgere? Malta? Der er ogsĂ„ dejligt.(Morten Uhrskov: Partier, der kritiserer masseindvandringen, stormer frem i Europa. Immigration: Britons Want ‘Drastic Action’. POll:)

Indspilning i fuld skĂŠrm 14-10-2013 145302

Sky News Poll: A sample group, representative of the UK population, was surveyed by Sky News on their attitudes to immigration.PDF.

Marine le Pen vil ogsÄ vÊre prÊsident

Interviewet er optaget inden lokalvalget i Brignolles, som de omtaler. Det blev vundet af FN med 53.9 % af stemmerne. Tak til Tobbes Medieblogg, der har tekstet det pÄ svensk og forklarer de forskellige personer og forkortelser, som forekommer.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Taget herfra […]

HH
HH
10 years ago

Jag hörde Rosenberg i radio. Tidigare har jag alltid uppfattat honom som en person med klar och insiktsfull röst. Men hĂ€r kom det igen – romerna, registrering, smĂ„ barn Ă€r inte brottslingar etc. Inte tillstymmelse till nĂ„gon insikt om vad det handlar. Att man inte behöver grĂ€va sĂ€rskilt djupt för att förstĂ„ bakgrunden. Ingen polis betraktar smĂ„ barn som fullfjĂ€drade brottslingar – det handlar om SAMBAND, ANHÖRIGHET! Rosenberg kan helt enkelt inte vara okunnig om sambandet. Och hĂ€r förstĂ„r jag inte lĂ€ngre dessa röster som likt ett mantra fortsĂ€tter mörklĂ€gga det som ligger bakom en polisiĂ€r uppgift. Faktiskt kan jag… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

MĂ„ling: Danskerne er for tolerante over for herboende muslimer http://www.bt.dk/danmark/maaling-danskerne-er-for-tolerante-over-for-herboende-muslimer Af Therese Rekling og Ulla Gunge (BNB) Tirsdag den 15. oktober 2013, 00:14 En stor del af danskerne mener, at vi i det danske samfund er for tolerante over for herboende muslimer. SpĂžrgsmĂ„let er, om det skyldes, at danskerne har fordomme om »de fremmede« eller kĂŠmper en reel kamp for sande, danske vĂŠrdier. … Og det er fuldt berettiget, mener Mehmet Necef, lektor pĂ„ Institut for MellemĂžststudier pĂ„ Syddansk Universitet og en af forfatterne bag bogen »Er danskerne racister?«. I bogen konkluderer han, at danskerne ikke er racister, selv om… Read more »

Menig 442
Menig 442
10 years ago

For er 10-15 Är siden, jeg tror det var VÊxjö, fjernede kommunen et velkomst billede rettet mod de gÊster, som kom cyklende til byen.
Billedet viste to smilende lyshÄrede bÞrn. Grunden var angsten for, at cyklende kulÞrte indvandrer, der ikke vidste, hvor de var landet, kunne fÞle, at de var kommet til det 3. Rige.
Da mistede jeg troen pÄ Sverige som et folkehjem.

SkÄning
SkÄning
10 years ago
Reply to  Menig 442

Jag tror faktiskt att det rörde sig om Ronneby (om det nu spelar nĂ„gon roll). 🙂

Ludvig
10 years ago

Göran Rosenberg, ja. Han Ă€r ett kapitel för sig i den svenska PK-“eliten” – en elit sĂ„ intellektuellt nergĂ„ngen att han framstĂ„r som en stjĂ€rna dĂ€r. DĂ€rför ges han gott om utrymme i SR:s paradprogram “Godmorgon vĂ€rlden!” som fĂ„r tvĂ„ timmar varje söndag för att uppfostra folket i politisk korrekthet. Han tĂ€nker – den gode Rosenberg – men han har sina svagheter; och i programmet igĂ„r (som du lĂ€nkar till), tar han avstamp i vackert tal om att demokrati ska skydda minoriteter, sĂ„ att han slutligen kan komma fram till det som Ă€r hans hjĂ€rtebudskap – vilket ger honom bĂ„de… Read more »

Crass BĂžrsting
Crass BĂžrsting
10 years ago

Samme tendens i de fleste af vore nabolande. LĂŠg skulderen til og giv den et skub.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
10 years ago

Den svenska demokratin: “Han (Göran Rosenberg) belĂŠrer i SR, at demokrati er ‘beskyttelse af mindretal,’ det er ikke lĂžgn, men det er vel fĂžrst og fremmest respekt for et flertallets stemme, inden man installerer enorme mindretal uden at spĂžrge det.” Göran Rosenbergs verkliga syn pĂ„ begreppen “folket”, “demokrati” och “folkdemokrati” framtrĂ€der tydligast i den förre IB-agenten Gunnar Ekbergs sjĂ€lvbiografi “De ska ju Ă€ndĂ„ dö” frĂ„n Ă„ren i IB och som infiltratör i de svenska vĂ€nsterextrema nĂ€tverken Ă„ren 1967-73. En annan intressant sjĂ€lvbiografi som inte heller har satt nĂ„gra djupa avtryck i den öppna svenska debatten Ă€r förre SÄPO-chefen Olof FrĂ„nstedts… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

SĂ„ har DR ogsĂ„ prĂžvet “selv” at blive “kulturberiget”. Det bliver sĂ„ spĂŠndende at se, om den slags ubehagelige begivenheder kommer til at ĂŠndre pĂ„ DR-medarbejdernes verdensopfattelse, og om vi fremover kommer til at se vĂŠsentlige ĂŠndringer i DRs dĂŠkning af det multikulturelle samfunds “lyksaligheder”. Kan vi andre, der er sĂ„ uheldige at bo i de “kulturberigede” omrĂ„der sĂ„ ogsĂ„ fremover ringe efter en DR-vagt / -bodyguard, nĂ„r vi skal ud at handle efter mĂžrkets frembrud? 😉 Efter overfald: DR tilbyder vagter til medarbejderne http://journalisten.dk/efter-overfald-dr-tilbyder-vagter-til-medarbejderne#comment-21522 To vĂŠbnede rĂžverier pĂ„ parkeringspladsen ved DR Byen i KĂžbenhavn fĂžrer til ekstra beskyttelse af… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Jo, DF sidder i gruppen ”Europa for frihed og demokrati” (EFD) med partierne UKIP og Lega Nord som de to stĂžrste delegationer: http://danskfolkeparti.dk/Aktuelt7 Jo, Lord Pearson var dybt bekymret over den massive muslimske indvandring til UK, og jeg kan huske du for nogle Ă„r sdien uploadede en video med ham, hvor han i forbindelse med et islamkiritisk mĂžde i Washington gav et interview, som fik det til at lĂžbe koldt ned af ryggen pĂ„ mig. Lord Pearson gav bl.a. udtryk for, at det naturligvis var svĂŠrt at give et prĂŠcist svar mht. hvornĂ„r de (muslimerne) nĂ„ede en ‘kritisk masse’, hvor… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Hmm, er det ikke ogsĂ„ ved at vĂŠre sidste udkald for UK??? Allerede nu er de etniske Briter i mindretal i landets to stĂžrste byer London og Birmingham, og der er vist flere andre stĂžrre byer som snart er ‘pĂ„ vippen’ til at tippe den vej. Jeg synes iĂžvrigt jeg har lĂŠst et sted, at Bradford skulle vist vĂŠre den by, som er ‘favorit’ til at fĂžrst gĂ„ muslimsk flertal, men det kan vĂŠre jeg husker forkert. Under alle omstĂŠndigheder ser de demografiske fremskrivninger for UK ikke gode ud, hvis man skal tro Paul Weston fra GB Liberty.

JensH
JensH
10 years ago
Reply to  steen

Nej, dette er nok tiden til at samle alle gode krĂŠfter i UK. Men egentlig er UKIP vel ikke en del af de EuropĂŠiske partier, (DF, SD, FN og PVV), som man samlet kan kalde ‘anti-islamiserings-partier’ i den forstand, at de fĂžrst og fremmest vender sig mod indvandringen fra den muslimske verden. I deres kampagner og retorik er UKIP fĂžrst og fremmest imod indvandringen fra Øst-Europa, da denne er direkte relateret deres mĂŠrkesag, nemlig modstanden mod Britisk medlemskab af EU. Jeg har f.eks. aldrig nogen af dem vende sig imod de Sharia-domstole, dert skyder op som paddehatte overalt i UK,… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  JensH

Som udgangspunkt har UKIP ingen sĂŠrskilt mening om islam eller muslimsk indvandring. Men mon ikke det kommer hen ad vejen? Indtil nu spiller de det sikre kort der hedder modstand mod eliten og EU-modstand. Men ogsĂ„ en Pat Condell agiterer for UKIP, sĂ„ billedet tegner sig da. I Ăžvrigt har England ikke den samme modstand mod sĂ„kaldt ultra-liberalisme, som mange af de andre landes partier taler imod. SĂ„dan noget beskĂŠftiger et klassesamfund som det engelske, med en stor finansiel sektor, sig ikke sĂ„ meget med. Men hvis fĂžrst en egentlig nationalkonservatisme begynder at bryde frem, skal de sĂ„mĂŠnd nok forstĂ„… Read more »

SkÄning
SkÄning
10 years ago
Reply to  steen

Ja, nog kan man lita pĂ„ Weston, men kan man lita pĂ„ UKIP och Farrage? För mig framstĂ„r han som den absolut vĂ€rsta typen av populist, i ordets rĂ€tta bemĂ€rkelse. Ja, han vill ha ut UK ur EU, och kanske till och med sprĂ€cka EU. Sen dĂ„? Ingen mer massinvandring frĂ„n Östeuropa. Men vad i hela fridens namn hjĂ€lper det mot massinvandringen frĂ„n lĂ€nder utanför EU, och de kulturella och sociala problem som följer i dess spĂ„r?

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x