14
okt
Seneste opdatering: 16/10-13 kl. 1225
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

‘Working-class brits are fed up with the ruling elite, they are fed up with professional politicians, they are fed up with the EU. We will see fundamental changes in Britain over the next couple of years’.

siger et af UKIPs mange nye medlemmer. Det er ikke mange år siden David Cameron i BBC kaldte partiet for “fruitcakes”, “loonies” og “closet racists,” Nu hvor de meget pludseligt de sidste par måneder er ved at blive et af de tre store partier i England, har piben fået en anden lyd: “Vi har ikke været gode nok til at forklare vores politik”, siger de konservative. Den grund har jeg aldrig hørt før. Labour har jeg ikke set sige andet end “we got it wrong” – vi skal nok gøre det bedre, hvis I vælger os igen. Jeg lærte partiet at kende i 2007 ved at møde Gerard Batten, så jeg ved de har dygtige, fuldstændigt fuldgyldige politikere, som også fhv. formand Lord Pearson, men nu kan vi høre folk som Dan Jørgensen (S) ævle om noget, han ikke har læst på TV med Messerschmidt.

Både Cameron og indenrigsminister Theresa May, der ser sig selv som kommende konservativ formand, har fået travlt med at lappe på Englands grænser, sende illegale ud af landet og tage socialbidrag fra 600.000 arbejdsløse EU indvandrere. Huh, hej hvor travlt de fik. Heldigvis gør stemmer indtryk på levebrødspolitikere, hvor almindelig sund fornuft og argumenter ikke gør.

Valget 2015 bliver spædende at overvære. Når jeg ser en rubrik som UKIP has ridden on the back of the English Defence League, says ex-leader,” kan jeg ikke lade være med at forsøge et langskud: Tommy Robinson er fremtrædende figur i UKIP om fem år. Det er langt i dag, og det er en flot replik, for UKIP er tyve år gammelt hvor EDL er tre, men nu kom jeg altså til at skrive det. For et år siden, var ‘none sicker than the EDL’ i Camerons mund. Hvad er Robinson om et år?

Hvorfor kan det foregå i England, være foregået i Danmark, Holland og Norge, men ikke rigtig i Sverige? Englands valgsystem gavner fremkomsten af nye partier mindre end Sveriges? Selv i det topstyrede Frankrigs de facto topartisystem er Front National nærmest etableret som den tredje politiske magt. Presssen, medierne! Sveriges enestående konserverende, reaktionære, docerende, selvforelskede og på flere måder provinsielle medier, hvis redaktioner alle de gamle pinse- og Maranata kirker synes at have indtaget. Religiøsitetens mængde er konstant.

Igår kunne man høre Göran Rosenberg forelæse om den norske populisme, og Ernst Billgren causere om, at gode mennesker burde have to stemmer i et demokrati, mindre gode kun én. Hvad der er satire og alvor i svensk radio, er ikke altid let at afgøre. Det meget vittige Satir med Public Service gik direkte over i Ny ärkebiskop på gång – blir det en kvinna? uden at jeg opdagede, at satiren var slut. Svenske venner hører nu kun Sjörapporten og haveprogrammet Odla med P 1, for ikke at blive syge af pompøs, politisk selvfedme.

Hvem ejer  multikulturen i Sverige, den dag igen vil eje den. Når den sidste jøde har forladt Malmø og ingen længere prøver at stoppe de indvandredeetniske selvtægtsmord i Gøteborg eller korruptionen i Södertälje? Rosenberg er ikke dum, han tænker selektivt, men han kender godt svaret. Han belærer i SR, at demokrati er ‘beskyttelse af mindretal,’ det er ikke løgn, men det er vel først og fremmest respekt for et flertallets stemme, inden man installerer enorme mindretal uden at spørge det. Rosenberg kan ikke lide ordet ‘folket’, fordi det udelukker andre folk. Om et svensk folk kan man derfor ikke tale uden at være ‘populist’, så den sikreste måde ikke at være populist på, er altså at lade et mindretal køre et flertal rundt i manegen. Der findes altså heller ikke et grønlandsk folk eller et palæstinensisk, ved svenske lyttere nu.

Når demokratiet, pøblen, populisterne, ‘folket’ i citationstegn – en dag overhaler eliten indenom i Sverige, kan braget blive som når lydmuren gennembrydes. Line nu siver vandet gennem dæmningen i et hul der udvides, Sverigedemokraterne får 12.9 % i en måling i dag, en øgning på 95 % siden valget. Skal multikultikompagniet, der vel næppe er over 20.000 personer, airliftes fra Riksdagens tag og toppen af DN bygningen, som hin evakuering i Saigon i 1975 – og hvem vil tage imod dem som asylsøgere? Malta? Der er også dejligt.(Morten Uhrskov: Partier, der kritiserer masseindvandringen, stormer frem i Europa. Immigration: Britons Want ‘Drastic Action’. POll:)

Indspilning i fuld skærm 14-10-2013 145302

Sky News Poll: A sample group, representative of the UK population, was surveyed by Sky News on their attitudes to immigration.PDF.

Marine le Pen vil også være præsident

Interviewet er optaget inden lokalvalget i Brignolles, som de omtaler. Det blev vundet af FN med 53.9 % af stemmerne. Tak til Tobbes Medieblogg, der har tekstet det på svensk og forklarer de forskellige personer og forkortelser, som forekommer.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 14 oktober 2013 - 13:58 - Svar

Hmm, er det ikke også ved at være sidste udkald for UK??? Allerede nu er de etniske Briter i mindretal i landets to største byer London og Birmingham, og der er vist flere andre større byer som snart er ‘på vippen’ til at tippe den vej. Jeg synes iøvrigt jeg har læst et sted, at Bradford skulle vist være den by, som er ‘favorit’ til at først gå muslimsk flertal, men det kan være jeg husker forkert. Under alle omstændigheder ser de demografiske fremskrivninger for UK ikke gode ud, hvis man skal tro Paul Weston fra GB Liberty.

  steen

  Posted: 14 oktober 2013 - 14:12 - Svar

  jo, – man kan godt stole på Weston. Han støtter n offentlig UKIP, han har vel indset hvor svært det er at lancere et nyt parti, ikke mindst i England.

   JensH

   Posted: 14 oktober 2013 - 14:58 - Svar

   Nej, dette er nok tiden til at samle alle gode kræfter i UK. Men egentlig er UKIP vel ikke en del af de Europæiske partier, (DF, SD, FN og PVV), som man samlet kan kalde ‘anti-islamiserings-partier’ i den forstand, at de først og fremmest vender sig mod indvandringen fra den muslimske verden. I deres kampagner og retorik er UKIP først og fremmest imod indvandringen fra Øst-Europa, da denne er direkte relateret deres mærkesag, nemlig modstanden mod Britisk medlemskab af EU. Jeg har f.eks. aldrig nogen af dem vende sig imod de Sharia-domstole, dert skyder op som paddehatte overalt i UK, som følge af indvandringen af den muslimske indvandring.

    steen

    Posted: 14 oktober 2013 - 15:10 -

    Er de ikke i gruppe med DF i EU parlamentet? Det er dem Lisa Bjurwald kalder Den
 organiserade
rasismen, Extremhögern
 i
 Europa
 
 tak for kaffe, Lisa.

    Islam – ja og nej. Lord Pearson inviterede Wilders. Gerard Batten talte her i 2007

    http://gatesofvienna.blogspot.dk/2007/11/report-on-counterjihad-summit .html

    en meget fornuftig mand, som også var med i Messerschmidt-Jørgensens TV program

    Peter Andersen

    Posted: 15 oktober 2013 - 00:12 -

    Som udgangspunkt har UKIP ingen særskilt mening om islam eller muslimsk indvandring. Men mon ikke det kommer hen ad vejen? Indtil nu spiller de det sikre kort der hedder modstand mod eliten og EU-modstand. Men også en Pat Condell agiterer for UKIP, så billedet tegner sig da.
    I øvrigt har England ikke den samme modstand mod såkaldt ultra-liberalisme, som mange af de andre landes partier taler imod. Sådan noget beskæftiger et klassesamfund som det engelske, med en stor finansiel sektor, sig ikke så meget med. Men hvis først en egentlig nationalkonservatisme begynder at bryde frem, skal de såmænd nok forstå at hoppe med på den vogn.

   Skåning

   Posted: 14 oktober 2013 - 21:14 - Svar

   Ja, nog kan man lita på Weston, men kan man lita på UKIP och Farrage? För mig framstår han som den absolut värsta typen av populist, i ordets rätta bemärkelse. Ja, han vill ha ut UK ur EU, och kanske till och med spräcka EU. Sen då? Ingen mer massinvandring från Östeuropa. Men vad i hela fridens namn hjälper det mot massinvandringen från länder utanför EU, och de kulturella och sociala problem som följer i dess spår?

JensH

Posted: 14 oktober 2013 - 15:41 - Svar

Jo, DF sidder i gruppen ”Europa for frihed og demokrati” (EFD) med partierne UKIP og Lega Nord som de to største delegationer:

http://danskfolkeparti.dk/Aktuelt7

Jo, Lord Pearson var dybt bekymret over den massive muslimske indvandring til UK, og jeg kan huske du for nogle år sdien uploadede en video med ham, hvor han i forbindelse med et islamkiritisk møde i Washington gav et interview, som fik det til at løbe koldt ned af ryggen på mig. Lord Pearson gav bl.a. udtryk for, at det naturligvis var svært at give et præcist svar mht. hvornår de (muslimerne) nåede en ‘kritisk masse’, hvor de var for mange til at man kunne modstå deres krav, men han mente ikke der var lang tid til at få vendt udviklingen mht. at få bremset op for denne type indvandring til UK. Men tilbage stod jo altså de markant højere fetilitetsrater end dem de etniske Briter har, noget som Paul Weston også har været inde på, (der er mange Pakistanske indvandrere i UK; og de holder virkelig fast i deres hjemlands ‘livsstil’, herunder de mange børnefødsler. David P. Goldman har også været inde på dette Pakistanske ‘fænomen’ i et you-tube-uploadet foredrag i.f.m. udgivelsen af bogen “How civilizations die”).

Men Lord Pearson forlod jo UKIP, og det i noget der nær lignede ‘en smækket dør’, eller husker jeg forkert???

Bjovulf

Posted: 14 oktober 2013 - 16:05 - Svar

Så har DR også prøvet “selv” at blive “kulturberiget”.

Det bliver så spændende at se, om den slags ubehagelige begivenheder kommer til at ændre på DR-medarbejdernes verdensopfattelse, og om vi fremover kommer til at se væsentlige ændringer i DRs dækning af det multikulturelle samfunds “lyksaligheder”.

Kan vi andre, der er så uheldige at bo i de “kulturberigede” områder så også fremover ringe
efter en DR-vagt / -bodyguard, når vi skal ud at handle efter mørkets frembrud? 😉

Efter overfald: DR tilbyder vagter til medarbejderne

http://journalisten.dk/efter-overfald-dr-tilbyder-vagter-til-medarbejd erne#comment-21522

To væbnede røverier på parkeringspladsen ved DR Byen i København fører til ekstra beskyttelse af DR-ansatte. »Medarbejderne er glade for ordningen,« siger DR-chef for ejendomme og service, Poul Holt Pedersen

10/10/2013 | 15:40

Af: Søren Frandsen

DR tilbyder nu medarbejdere i DR-Byen, at de kan få følgeskab af en vagt, når de går til og fra arbejde.

Det skyldes to konkrete episoder. Lørdag aften var en kvinde udsat for væbnet røveri på parkeringspladsen ved DR Byen i København. Tirsdag blev endnu en kvinde overfaldet.

»Vi har fået vagterne på grund af overfaldene på de to kvinder. Ordningen kommer til at køre så længe der er et behov,« slår DR-chef for ejendomme og service Poul Holt Pedersen fast over for Journalisten.

Utrygge medarbejdere, der skal ud af DR-Byen, kan henvende sig i receptionen og blive fulgt til metro, bil eller cykel. Når turen går ind på arbejdspladsen, kan de DR-ansatte ringe til et internt nummer og blive hentet af en vagt.

»Mit indtryk er, at medarbejderne er glade for tilbuddet, men da ordningen kun har kørt siden i går eftermiddags, har kun fåtal benyttet sig af det,« siger Poul Holt Pedersen.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 14 oktober 2013 - 18:50 - Svar

Den svenska demokratin:

“Han (Göran Rosenberg) belærer i SR, at demokrati er ‘beskyttelse af mindretal,’ det er ikke løgn, men det er vel først og fremmest respekt for et flertallets stemme, inden man installerer enorme mindretal uden at spørge det.”

Göran Rosenbergs verkliga syn på begreppen “folket”, “demokrati” och “folkdemokrati” framträder tydligast i den förre IB-agenten Gunnar Ekbergs självbiografi “De ska ju ändå dö” från åren i IB och som infiltratör i de svenska vänsterextrema nätverken åren 1967-73.

En annan intressant självbiografi som inte heller har satt några djupa avtryck i den öppna svenska debatten är förre SÄPO-chefen Olof Frånstedts “Spionjägaren”, som delvis behandlar samma period, åren 1963-78. Även här får man hisnande inblickar bakom kulisserna på den svenska politiska scenen och läsarna delges helt ny information som helt vänder upp och ner på de hittills väl inarbetade “sanningarna”.

En artikel om Frånstedt och den kommande boken publicerades av DN i augusti:
http://www.dn.se/nyheter/sverige/svenska-folket-har-ratt-att-fa-veta/

Citat ur artikeln:
“Utöver (de internationella sekreterarna) Thunborg och Schori deltog också partisekreteraren Sten Andersson på flera möten med representanter för Sovjetunionen. Därifrån deltog Mikhail Streltsov, förstesekreterare på Sovjets ambassad och ”den högste KGB-officeren i Sverige”, enligt Frånstedt.

Rapporterna är referat från de hemliga mötena, där socialdemokraterna och företrädare för Sovjetunionen utbyter åsikter och information. Dokumenten är stämplade och signerade ”BE”, som ska stå för Birger Elmér (chef för IB).

Olof Frånstedt är mest förvånad över hur intima relationerna verkade vara.

– Det är tydligt att Streltsov på olika sätt försökte knyta det socialdemokratiska partiet och den sovjetiska kommunistregimen närmare varandra. Och Socialdemokraterna verkar inte ha varit helt motspänstiga mot den strategin, säger han.

I protokollen avhandlas känsliga politiska frågor, både interna socialdemokratiska angelägenheter och den svenska regeringens politik. Socialdemokraterna framför gång på gång sin irritation över konkurrensen från det svenska kommunistpartiet, som nyligen fått CH Hermansson som ledare.

Svenska kommunistpartiet, nuvarande Vänsterpartiet, räknades vid den här tiden som ett broderparti till Sovjetunionens kommunistparti. Men Hermansson var på väg att gå in på en mer självständig linje. Det irriterade Thunborg.

”Kommunisterna i Sverige försöker således i dagens läge att framställa sig som ett slags bättre socialdemokrater och deras berättigande i svensk politik är mot denna bakgrund splittrande”, framförde Thunborg till de sovjetiska representanterna. ”

Så såg det alltså ut i Sverige på 60-talet, d.v.s. redan på Tage Erlanders tid. Strategin för den svenska inrikespolitiken planerades av den socialdemokratiska partiledningen tillsammans med högsta ledningen för KGB i Sverige(!!!). Det sker inte bara en gång, utan sådana möten hålls regelbundet. Boken innehåller faksimiler av mötesprotokollen som bevisar att sanningen bakom myten om den svenska neutraliteten är någonting helt annat än vad vi har fått lära oss. I ett referat från ett möte med kommunistpartiets centralkommitté i Moskva har man t.o.m. noterat hur partisekreterare Sten Andersson har framhållit för sina sovjetiska motparter att den socialdemokratiska partiledningen står till vänster om sina väljare (underförstått att den sovjetiska partiledningen kan lita på den socialdemokratiska partiledningen). Redan på den tiden kan man alltså säga att “mindretalet körde runt med flertalet i manegen”. Man kan till och med lätt få intrycket av att det strängt taget inte alls rör sig om två sidor som möts och förhandlar, utan om deltagare från samma lag som lägger upp en gemensam strategi för hur man på bästa sätt ska genomdriva en gemensam politik utan att någonting avslöjas för Folket.

Var det bara med det svenska socialdemokratiska partiet som kommunistpartiets centralkommitté och KGB hade så nära kontakter eller gällde det också flertalet andra socialistpartier i Europa?

Utvecklades strategin för den multikulturella operationen redan där och då ?

Crass Børsting

Posted: 14 oktober 2013 - 18:59 - Svar

Samme tendens i de fleste af vore nabolande. Læg skulderen til og giv den et skub.

Ludvig

Posted: 14 oktober 2013 - 20:05 - Svar

Göran Rosenberg, ja. Han är ett kapitel för sig i den svenska PK-“eliten” – en elit så intellektuellt nergången att han framstår som en stjärna där. Därför ges han gott om utrymme i SR:s paradprogram “Godmorgon världen!” som får två timmar varje söndag för att uppfostra folket i politisk korrekthet.

Han tänker – den gode Rosenberg – men han har sina svagheter; och i programmet igår (som du länkar till), tar han avstamp i vackert tal om att demokrati ska skydda minoriteter, så att han slutligen kan komma fram till det som är hans hjärtebudskap – vilket ger honom både darr på stämbanden och allmän tankekollaps: Den judiska minoriteten måste få fortsätta att skära förhuden av värnlösa småpojkar. Det finns intellektuella invändningar mot detta, men dem tänker han inte gå in på, meddelar han.

Varför tar Rosenberg upp detta just nu? Med jämna mellan rum startas en debatt från läkarhåll om förbud mot omskärelse innan barnet självt kan vara med och bestämma. Den senaste debatten är alldeles färsk. Därför gårdagens inlägg, som är mycket nedtonat jämfört med det han yttrade i en tidigare debatt, då han klargjorde att om ett förbud genomfördes så fick väl landets judar utvandra.
Fortsättning lär följa.

Menig 442

Posted: 14 oktober 2013 - 21:49 - Svar

For er 10-15 år siden, jeg tror det var Væxjö, fjernede kommunen et velkomst billede rettet mod de gæster, som kom cyklende til byen.
Billedet viste to smilende lyshårede børn. Grunden var angsten for, at cyklende kulørte indvandrer, der ikke vidste, hvor de var landet, kunne føle, at de var kommet til det 3. Rige.
Da mistede jeg troen på Sverige som et folkehjem.

  Skåning

  Posted: 14 oktober 2013 - 21:52 - Svar

  Jag tror faktiskt att det rörde sig om Ronneby (om det nu spelar någon roll). 🙂

Bjovulf

Posted: 15 oktober 2013 - 02:19 - Svar

Måling: Danskerne er for tolerante over for herboende muslimer

http://www.bt.dk/danmark/maaling-danskerne-er-for-tolerante-over-for-h erboende-muslimer

Af Therese Rekling og Ulla Gunge (BNB) Tirsdag den 15. oktober 2013, 00:14

En stor del af danskerne mener, at vi i det danske samfund er for tolerante over for herboende muslimer. Spørgsmålet er, om det skyldes, at danskerne har fordomme om »de fremmede« eller kæmper en reel kamp for sande, danske værdier.

Og det er fuldt berettiget, mener Mehmet Necef, lektor på Institut for Mellemøststudier på Syddansk Universitet og en af forfatterne bag bogen »Er danskerne racister?«. I bogen konkluderer han, at danskerne ikke er racister, selv om flere forskningsprojekter i gennem tiden har konkluderet det. For danskernes modstand mod eksempelvis muslimer kan være helt rationel og velbegrundet, og det er ikke det samme som racisme. [!!!!!]

Han opfordrer ligefrem danskerne til at holde fast i deres egne værdier og advarer imod at lade sig knægte af andres.

»En beslutning om kun at servere halalslagtet kød er forfejlet, fordi den slags tiltag, der tager særlige hensyn til en bestemt gruppe, skaber irritation hos den anden gruppe,« siger Mehmet Necef til Berlingske. [!!!]

»20 procent af dem, der stemmer Enhedslisten mener, at vi er for tolerante over for muslimer [!!!], og de øvrige partier er også repræsenteret. Så selv blandt multikulturalister, altså folk der har en positiv holdning til muslimer og indvandrere, er der en vis irritation. De har også værdier, som de vil værne om,« siger han.

Lektor ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet Jens Peter Frølund Thomsen mener, at det mest overraskende [ ?!?! ] ved undersøgelsen er, hvor lidt danskernes holdninger har ændret sig til trods for, at der efterhånden er gået mange år, siden de muslimske indvandrere kom til Danmark. [ Havde PK-tossen da bare ventet, at danskerne stiltiende skulle blive ved med lægge sig på maven for de uinviterede “gæsters” mange vanvittige særkrav og finde sig i deres grænseløst provokerende adfærd og totale mangel på evne og vilje til accept af danske love, normer og grundværdier? 😀 ]

»Assimileringskravet ligger ret tungt i den danske befolkning. Vi har en meget etnocentrisk kultur, og når man taler integration i Danmark, mener man i virkeligheden assimilation. Mange vil nok også sige, at assimilering er en forudsætning for integration,« siger han. [ Tja, så kunne man jo fx. overveje at blive væk eller rejse hjem,
hvis den slags rimelige krav ikke er noget for en 😉 – ingen har nogensinde lovet nogen, at man kunne få lov at lege Abdullihstan her og konstant forlange alting indrettet efter sig – fx. mht. halal, sharia, bederum, minareter med bønneskrål og særlige baderegler mv. ]

Og det er ikke alle steder, at man ser på forskelle på den måde, mener forskeren:

»I USA for eksempel vil du ikke finde assimilationskrav i så høj grad, men vi har jo været enestående homogene, så vi vil gerne rette ind. Et godt eksempel er det her med tørklædet. Går man med tørklæde, bliver man mødt meget kontant af danskerne – “det gør kvinder ikke i Danmark, hvorfor gør du det så? Er det fordi, du gerne vil manifestere, at du ikke er dansk? Hvad laver du så her?’ “.

Han mener heller ikke, at danskerne er racistiske. Til gengæld er de selvsmagende. [ Nixen! – bare alt for naive, hjælpsomme og godtroende – i næsten svensk grad – i håbet om bare en smule taknemmelighed og en passende respekt fra vore “gæster” over for vore værdier, kultur, omgangsformer og love, hvilket vi så endnu har til gode at se for alvor – og bange for at blive kaldt racister, fascister, nazister og fremmedhadere af uvidende, pseudointellektuelle godhedstosser som dig, Jens Peter Frølund Thomsen 😉 – pga. en flok dybt naive, uvidende og uansvarlige politikere, et korps af overvejende frelste “journalister” og en selvgod, gloriepudsende “elite”, der bare har tilladt sig at skabe disse massive sociale problemer uden nogensinde at have haft skyggen af demokratisk mandat til deres sociale eksperiment i fuld skale med det danske samfund. Det var nemlig totaltabu at diskutere disse ting og de voksende problemer, mens de kunne have været bremset og bragt under kontrol. ].

»Det mest rammende ord er etnocentrisk [ Næ, det rene vrøvl – det er helt rimeligt at stille krav og sætte grænser for fremmedes udskejelser og deres intolerante balladereligion ], der betyder en følelse af, at vores værdier er bedre end andres. De er bedre end dem, indvandrerne har. Det er en meget grundlæggende intolerance – nu skal I bare gøre, som vi siger. Det er en følelse af kulturel overlegenhed«.
[ Det kunne jo fx. tænkes, at det er derfor, at vi – i lighed med vore nabolande – har skabt velfungerende og hidtil relativt fredelige, sikre og velfungerende samfund – og derfor de IKKE har og nu så gerne vil flytte hertil på danskernes regning og med meget alvorlige og vidtrækkende konsekvenser og massive sociale problemer til følge ]

Ifølge professor [ Har hun mon trukket den titel i en automat? 😀 ] ved Institut for Miljø, Samfund og Rumlig Forandring på RUC Kirsten Simonsen er det ofte de banale hverdagsting, som danskerne reagerer på i forhold til muslimer, for eksempel den anderledes mad og beklædning. Hun kalder det en form for hverdagsracisme. [ Vås !!! ]

Samme opfattelse har Lise-Lotte Duch, leder af FAKTI, en forening for flygtninge og indvandrerkvinder, som tilbyder undervisning, aktiviteter og rådgivning til kvinder med indvandrerbaggrund.

»Hvis jeg havde en pakistansk nabo, ville jeg måske synes, at deres børn larmede, at der lugtede af karry, og at deres sko [!!!] ude på trappeafsatsen var pisseirriterende – lige indtil den dag, hvor jeg lærer dem at kende og oplever, at konen er smaddersød og tilbyder at købe cola til mig, når jeg ligger og har influenza. Så ville jeg pludselig blive meget mere tolerant over for de andre ting,« siger hun. [ Og hvor har hun så det eventyr fra? 😉 – de fleste pakistanske kvinder må ikke gå ud alene og ikke omgås os “urene vantro” – sikke dog en omgang BS! ]

»Men det er jeg [Mehmet Necef] ikke sikker på. Bor du som dansk intellektuel på Østerbro og har kun kontakt med indvandrere, som er dine kolleger eller medstuderende på universitetet, så stemmer du radikalt og er meget tolerant. [ Just præcis !!! 😀 ] Har du omvendt meget kontakt med indvandrere, bliver du mere indvandrerkritisk, fordi du oplever problemer med dem. [ Ja, mon ikke ! ] For der er også en virkelighed derude, som kan være chokerende. Folk kan have rationelle bekymringer. Det er ikke det samme som at have fordomme,« siger Mehmet Necef, der fortsætter:

HH

Posted: 15 oktober 2013 - 15:01 - Svar

Jag hörde Rosenberg i radio. Tidigare har jag alltid uppfattat honom som en person med klar och insiktsfull röst. Men här kom det igen – romerna, registrering, små barn är inte brottslingar etc. Inte tillstymmelse till någon insikt om vad det handlar. Att man inte behöver gräva särskilt djupt för att förstå bakgrunden. Ingen polis betraktar små barn som fullfjädrade brottslingar – det handlar om SAMBAND, ANHÖRIGHET!

Rosenberg kan helt enkelt inte vara okunnig om sambandet. Och här förstår jag inte längre dessa röster som likt ett mantra fortsätter mörklägga det som ligger bakom en polisiär uppgift. Faktiskt kan jag inte längre tro på någon som uppträder i massmedia. När de inte ljuger, undanhåller de sanningen. Säkert för att inte kalfatreras av det sjuka uppbåd vi har i landet.

På Youtube via Avpixlat fick jag se en filmad sekvens från Luton utanför London. Först trodde jag det handlade om något land i mellanöstern…

Leave a Comment