2
feb
Seneste opdatering: 3/2-15 kl. 2024
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Spørgsmålet kan blive aktualiseret på et sekund og når som helst. Hvis og når en større ulykke rammer landet og statsministeren står frem på skærmen og siger: “Nu må vi stå sammen.” Stå sammen med jer selv, politikere!

Højst tænkelige scenarier: Et større ‘vellykket’ terrorangreb, f.eks. ‘Mumbai-attentatet’ på JP/Politiken, omfattende opstande som i Frankrig og England, et mord på en politiker eller en kunstner, som i Holland og Sverige, eller hvis Kurt Westergaard var blevet dræbt. Det kan være, når man vågner i morgen. Hvad vil befolkningen svare statsministeren?

02.02.2013 043657Formelt er masseindvandringen demokratisk besluttet, den er vedtaget af valgte politikere presset af små, aktive lobbygrupper, men reelt har der aldrig været noget folkeligt flertal for den. Politikerne har været voldsomt ude af takt med befolkningen.

Spørgsmålet er altså, hvor megen politisk legitimitet den har i praksis, når den kommer under pres, for ikke at tale om, om den overhovedet har moralsk legitimitet.

Havde den ligesom EF (EU) i 1972 været forelagt for befolkningen, var den blevet forkastet af næsten 70 procent af stemmerne, det viser syv Galluper i tiden 1983-2001 og undersøgelsen på skærmbilledet fra 2002. Burde man ikke have spurgt og hvorfor gjorde man det ikke? Fordi man ville have fået nej? Skal man bøje sig for et mindretalsdiktat, bare fordi det nu engang til overflod er blevet gennemført? Her lapper det filosofiske og moralske ind over det politiske. (klik grafik f. større billede)

Et parlament kan forbeholde sig ret til at køre et folkeflertal over, når det skønner at det tjener et højere formål og ikke er meget store beslutninger, det sker hele tiden. Spørgsmålet er, om masseindvandringen er et højere gode, og om den er så lidt indgribende i almenvellet, at man kan forsvare at negligere et flertal. Hvis svaret er ‘nej’, så har alle et problem, ikke mindst det mindretal, der påtvang landet deres vilje, og problemet vil blive synligt i kriser.

Om 37 år er der en million indvandrere og efterkommere i Danmark. I Sverige er allerede mellem 20 og 30 % af befolkningen radikalt ændret på én generation, og der er ikke noget dokumenteret, folkeligt medejerskab til det. Kunne nogen have samlet flertal for det, hvis de havde spurgt Svensson i 1985? Det er helt utænkeligt.

Splittelsespotentilalet i et mindretals omvæltning af landet turde være enormt. Kan svensk multikultur klare et stormvejr? Jeg tror, den er et forældreløst barn, når noget går rigtig galt, jeg kan ikke forestille mig dem, der ikke ville forlade den hurtigere end et torpederet skib, og den mediepolitiske elite vil være de første, der tager benene på nakken. Det er dem, der er mere solidariske med den 3 verden og FN-konventioner, end deres eget folk, men som når det kommer til stykket ikke er solidariske med andre end sig selv.

Vi har set utallige overbeviste multikulturalister, der ikke i praksis vil have med den at gøre, bare tænk på Margrethe Vestager, Helle Thorning og Mette Fredriksens børns skoler. Tænk på trofaste SF-forældre på Nørrebro, der truer med at flytte, hvis deres børn skal sammenlægges i ‘en sort skole.’ (Ja til multikultur – nej tak til Blågård Skole.) Hvem står de sammen med? Åbenbart ikke med andre end sig selv. Skulle jeg være solidarisk med et politisk kup, som kupmagerne selv ikke vil vide af?

“Nu må vi stå sammen.” Det er en opfordring, der er rettet til ens samvittighed. Jeg er en god demokrat, der hæfter for flertalsbeslutninger, også dem jeg har skrevet og stemt imod. Derfor ved jeg ikke, hvad jeg vil svare den dag jeg vågner op til en statsminister, der appellerer til min solidaritet. Står jeg også fadder til deres multikulturelle DAMP-barn? Regn ikke med det på forhånd.

Jeg hælder til, at masseindvandringen ud fra enhver betragtning var demokratisk illegitim andet end den formelle: De var folkevalgte. AMID Working Paper Series 17/2002, Danskernes holdninger til indvandrere.En oversigt. Hvad mente danskerne om multi-danmark for 12-15 aar siden .)

En diskret, svensk revolution

Indtil for 15 timer siden ville minister Billströms udtalelser være ekstremistiske, men når de sidste er kommet med, så har det altid været sandt og jeg er stadig en højreekstrem jernrørsblogger for at have sagt det i femten år. Det er ikke sådan at blive medlem af det lukkede, gode selskab, hvis det er det, man vil.

Det er vigtigt, der bliver lagt mærke til det så M ikke taber valget for stort, men det er også vigtigt der ikke bliver lagt mærke til det, for det er det modsatte af hvad de mente i går, for et år og for ti år siden. Nu splittes riksdagspartiernes mangeårige falanks, det er enhver mand for sig selv og i den store, vilde flugt. Svensk etablissement og presse får et kollektivt apoplektisk tilfælde, leder efter knivene og redningsbådene. Lisa Bjurwalds øjene vil rulle rundt i hovedet og skue mod det himmelske lys, og EXPO vil skrive jeremiader om Reinfeldt, Breivik, Fjordman, Dispatch og Avpixlad og ikke et ord om Julia Caesar, for folk skal ikke få smarte ideer.

Vil gammelpartierne slippe levende fra det? It’s showtime, Sverige skulle tage entré. Hvad skal med med Dramatan og Lars Noren og svenske krimier med et anarkosyndikalistisk menneskesyn, når man har Riksdagen? Billström kommer næppe til hverken at formindske tilstrømningen til Sverige eller stoppe flugten til SD. Det er kun retfærdigt, at det er for sent for ham og hans parti. De har arbejdet hårdt for at opnå den nuværende situation:

Moderaterna vill minska invandringen till Sverige. Hur det ska gå till är en av huvudfrågorna för den arbetsgrupp som ska utforma partiets integrations- och migrationspolitik inför den kommande valrörelsen.Migrationsminister Tobias Billström, som leder gruppen, menar att ”volymen” måste sänkas för såväl den höga asylinvandringen som anhöriginvandringen.

Hur ska det gå till?– Det är det vi ska titta på. Idag är Sverige ett av de länder som tar emot flest asylsökande inom EU. Det är inte hållbart. En färsk genomgång i tidningen Dagens Samhälle visade att var tredje moderat kommunstyrelseordförande anser att Sverige borde ta emot färre flyktingar.Migrationsministern: Dagens asylinvandring inte hållbar. Nu svarar Billström på flyktingkritiken.

Sverigedemokraternas partiordförande Jimmie Åkesson kommenterar. “Jag är förvånad över vilken syn man har på missnöjet inom både sitt eget parti och bland väljarna. Man verkar tro att de är hur lättlurade som helst, att de går på den här finten hur många gånger som helst. Det handlar om rent skrupellöst bondfångeri som jag inte tror går hem. Vare sig Reinfeldt eller Billström sitter inne med några lösningar på problemen kopplade till massinvandringen – de är snarare en del av problemet, och detta vet naturligtvis både väljare och lokalt arbetande moderater runt om i landet. Man försöker blidka välgrundad intern opinion med några köttben, det är inte snyggt. Samtidigt visar erfarenheten att väljarna föredrar originalet framför kopian, så egentligen ska vi nog bara tacka och ta emot” Moderaterna stramar åt invandringspolitiken efter väljarflykt till SD.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?