21
okt
Seneste opdatering: 21/10-13 kl. 1932
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(Thilo Sarrazin i DIE WELTWOCHE 42/2013 © Snaphanens oversættelse)

Sarazzin-Document-06.04.2013-II-006-1

Siden Lampedusa-flygtningekrisen for tre uger siden, er en mediestorm af bekymring brudt ud i Europa. Man måtte have et hjerte af sten, hvis man ikke blev berørt af og bestyrtet over billederne af døde, strandede og desperate mennesker. Så alle kan derfor være enige med pave Frans eller den tyske forbundspræsident Gauck, når de appellerer til medfølelse og menneskelighed.

Men hvad betyder det mere præcist, og hvor går grænsen for den europæiske samvittighed? Ved 100.000 årlige fattigdomsflygtninge fra Afrika, ved 500.000 eller måske ved en million ? Og hvad, hvis der kommer endnu flere? Situationen i Afrika skaber to millioner fattigdomsflygtninge om året, uden at det har nogen bæredygtig fattigdomsbekæmpelse .

Indtil videre er vi ikke bekendt med, at tre eller fire flygtningefamilier fra Eritrea er inviteret til at bo i pavens ledige lejlighed i Vatikanet eller i Bellevue Paladset, præsident Gauck’s embedsbolig. Visse steder vil tilstrømningen altid være begrænset. Men flere flygtninge på skatteydernes regning der hvor man ikke selv bor, er vel i orden hvis det dulmer ens samvittighed ?

Sociologen Max Weber holdt i 1918 en forelæsning om Politik som en opgave påvirket af både samvittighedsetik og ansvarsetik. Han sagde:

“Der er en afgrundsdyb forskel på om man handler efter religiøs etik: Den kristne gør hvad der er rigtigt og giver Gud æren – eller om man handler efter en ansvars-etik: At man skal tage konsekvenserne af sine handlinger og bliver nødt til betale for dem.” Samvittighedsetik er følelsesstyret, ansvarlighedsetik adlyder fornuftens stemme .

Følelserne har deres berettigelse, ellers ville vi ikke være menneskelige. Men hjertet ser kun, hvad der er lige foran det. Hjertets stemme er af natur hverken objektiv eller fair. Den fører heller ikke til holdbare løsninger, der gør verden til et bedre sted. Den fornuftige handling, derimod, må tilgodese alle, være langsigtet og tage højde for sine konsekvenser.

Overvej Afrika under denne synsvinkel: Befolkningen på dette kontinent er firedoblet på de sidste halvtreds år, og er nu på over en milliard mennesker . Ifølge FN’s befolkningsprognose vil der være over 2 milliarder i 2050, og 3,5 milliarder i år 2100. Hvert år fødes 38 millioner børn i Afrika, hvilket er 24 millioner mere end der behøves, for at opretholde befolkningsmæssig status quo.

Det er tilbageståenhed , der producerer alle disse børnefødsler, og som fører til fattigsdomsflygtningene. Det er derfor vigtigt at bekæmpe tilbageståenhed. Dette kan kun gøres sammen med de berørte stater selv :

– Et velfungerende administration
– Et kraftfuldt uddannelsessystem
– Markedsreformer
– Anti-korruption
– Eliter der tjener almenvellet.

Hvordan kan Europa bekæmpe tilbageståenhed i Afrika? Kun ved formaninger og rådgivning, ikke med kontanter. U-landsmidler har kun tilskyndet korruptionen og hovedsagelig finansieret bevarelsen af snyltende magteliter. De har forværret situationen for modtagerlandene, ikke forbedret den.

Europa kan hjælpe ved at sikre, at de der kan forbedre situationen ikke udvandrer. Det er ikke de fattigste, der flygter fra Afrika, det er middelklassen , de der har en relativ god uddannelse, dem det går nogenlunde, så deres familier kan skrabe de 1000-2000 dollars sammen til en smugler, så et familiemedlem kan fungere som et brohoved til Europa. De der flygter fra Afrika, er de samme som Afrika hårdt har brug for for at overvinde sin tilbageståenhed. Europa gør disse lande den største tjeneste, ved at forhindre sådanne flygtningestrømme .

Dødstallene i Middelhavet kan Europa bedst nedbringe ved at sørge for, at flygtningene aldrig kommer til ​​Maghreb-landenenes kyster. Det kystnære Nordafrika har brug for al støtte i kampen mod smuglerbander, med pågribelse og tilbagesendelse af flygtninge.

I det lange løb lader flygtningesmuglerne sig kun bekæmpe ved at formindske efterspørgslen på dem. Dette bliver kun tilfældet, når det står klart, at alle der pågribes i Middelhavet, og som ikke har nogen grund til politisk asyl , øjeblikkeligt bliver returneret.

Fort Europa? Ja, desværre. Men også Romerriget og Kina befandt sig i mange århundreder bag grænseværn og mure, som sikrede deres udvikling og overlevelse.

Hvad er alternativet? Ønsker vi, at Europa skal være så afrikansk som Miami er cubansk og det sydlige Californien er mexicansk ? Det ville være alternativet, og det vil være et permanent faktum i løbet af få årtier. Hvordan ville det så gå med velfærd og levestandard i det aldrende Europa ? Og hvad ville de politiske konsekvenser blive ? De seneste valgsejre til Front National i Frankrig bør være en advarsel til os .
( Thilo Sarrazin, Die Weltwoche, 42/2013 )

Sarazzin - Document 06.04.2013 011

Fotos: Sarazzin i København 6 april, 2013. Nederste foto med Hans Rustad og Asle Toje.

Relateret, se: »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«:

Da jeg blev født, var der 3.5 mio danskere, der var også 3.5 mio syrere. I dag er der 22 millioner syrere. Der var 21 mio egyptere, i dag er der 85 mio og som enhver ved, alt for mange til at landet kan føde på et landbrugsareal på Danmarks størrelse. I 2050 er der 137 mio. egyptere.

Der var 40 mio. pakistanere, i dag er der 196 mio, i år 2050 er der 290 mio. Det er altså alene for Pakistans vedkommende en næsten ottedobling af befolkningen på kun 100 år….. Vi ænser ikke, at en milliard afrikanere i dag er blevet til 2.4 milliarder om kun 37 år.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


HH

Posted: 21 oktober 2013 - 11:36 - Svar

Precis mina tankar! Fantastiskt klart och belysande. Fortfarande kan jag inte förstå att våra olikheter människor emellan kan vara så stora. Och det oplanerade hatet – dödandet som tycks vara en livsnerv i dessa länder. Nu senast i Egypten där några individer på motorcykel skjuter ihjäl människor som stiger ur sin koptiska kyrka efter en vigsel. En åttaårig flicka dör…

När ska Afrika ta sitt EGET ansvar? Det ansvar som allenast är DERAS?

JensH

Posted: 21 oktober 2013 - 12:30 - Svar

“I det lange løb lader flygtningesmuglerne sig kun bekæmpe ved at formindske efterspørgslen på dem. Dette bliver kun tilfældet, når det står klart, at alle der pågribes i Middelhavet, og som ikke har nogen grund til politisk asyl , øjeblikkeligt bliver returneret.”

Gjorde Oberst Khaddfi’s regime ikke netop dette???? Såvidt jeg husker fik Italien ham til netop at gøre dette. Mod en klækkelig betaling, javist, men hans regime gjorde det trods alt, og Libyen er et af hovedlandene hvorfradisse fattigdoms-flygtninge afsejler fra. Men efter NATO’s idiotiske ageren luftvåben for de Al Quida relaterede militis-styrker under den Libyske borgerkrig, så er specielt det østlige Libyen blevet lovløst, og diverse menneskesmugler-mafia’er har nærmest frit spil der. Man kan så blot endnu gang konstatere, at vi Europæere er vores egen værste fjende.

  Peter Andersen

  Posted: 21 oktober 2013 - 16:27 - Svar

  Ja, det er som om vi hele tiden gør præcis det stik modsatte af hvad vi burde gøre. Er der noget at sige til man begynder at ane en konspiration? Hvad skal det gøre godt for, at ødelægge et ellers velfungerende Europa, samtidig med at man fuldstændig lukker øjnene for den katastrofale udvikling vi ser i både Afrika og hele den islamiske verden? Det giver jo absolut ingen mening! Hvorfor uddanner vi os og arbejder røven ud af bukserne, når vi bare hele tiden konsekvent smadrer det hele for os selv? Og det er vel at mærke kun den vestlige verden der har denne besynderlige adfærd. Rusland, Kina, Japan, Korea eller hvem ved jeg gør det sgu da ikke. Hvad fanden er der galt med os?

HH

Posted: 21 oktober 2013 - 14:05 - Svar

Jens, du har en klar poäng där!

Torben Caroc

Posted: 21 oktober 2013 - 14:10 - Svar

Hvordan er det kommet så vidt, bland os Europæere, at ethvert forsøg på selvbevarelse ses som angreb på ‘dem der har det sværest’ ? Forstå det dog; vores exit fra verdensscenen betyder et demonteret Europa. Som Tyskland så ud efter krigen. Men med den forskel, at der ikke vil være flittige og kompetente mennesker til at genopbygge det.

Alle I gode mennesker, prøv at lægge de kortsigtede idealer til side. Se i stedet på folkenes fremtid om 10-15 år. Prøv at ekstrapolere dagens migrationspolitik. Vil noget menneske, nord eller syd for Middelhavet, have gavn og glæde af den ?

BE

Posted: 21 oktober 2013 - 15:35 - Svar

“Kenya’s President Uhuru Kenyatta has called for answers after an audit last week found that a third of the country’s public spending could not be accounted for.

Earlier in May, members of parliament voted themselves a $120 thousand annual salary, making them among the highest paid in the world. After a public outcry, they eventually agreed to cut that to $75 thousand.

Now, $4bn cannot be accounted for at a time when Kenya is trying to raise funds by introducing a sales tax.”

Billions of dollars go missing in Kenya
http://www.aljazeera.com/video/africa/2013/10/billions-dollars-go-miss ing-kenya-20131017131655520990.html

Kenta

Posted: 21 oktober 2013 - 15:51 - Svar

Detta är sanningar som förtigs i Sverige trots att de nu när de är kända.

Med det menar jag faktiskt att våra politiker i Sverige i de flesta fall är förda bakom ljuset av vår vänster media. Media i Sverige som i många andra länder i nord Europa har sina rötter i 68-vänstern. De förtiger regelmässigt sanningen av rent ideologiska skäl. Idén om ett åsiktsneutralt media som skildrar det samhälle vi lever i kan vi glömma. De har alltid utgjort, och i dag skäms de inte ens för att gå ut med att de är en del av den verkställande makten i Sverige.

De svenska opinionskänsliga politikerna är snabba med att ändra beslut som ger dem negativ publicitet speciellt gäller detta frågor rörande den havererade svenska flykting och invandringspolitiken. Jag välkomnar därför alla Europeiska initiativ till att höja murarna runt Europa och sätter min förhoppning till Le Pen m.fl. att det kan bilda en ny partigrupp i EU där bland annat SverigeDemokraterna och Danske Folkepartiet förhoppningsvis kommer att ingå.

Ett land som Sverige som hela tiden böjer nacke för överheten kommer att åtlyda varje vink från EU så som te.x. olika EU-deriktiv som skulle beröra en begränsning av den idioti vi nu ser prov på. Då kan de dessutom skylla på andra politiska krafter och andra länder vilket passar fega svenska politiker bra.

Victor

Posted: 21 oktober 2013 - 15:51 - Svar

“Wollen wir, dass Europa so afrikanisch wird, wie Miami kubanisch und Südkalifornien mexikanisch ist? ”

Nej. Men de største problemer kommer – i min optik – ikke så meget fra Afrika syd for Sahara. I stedet kommer de med indvandringen fra landene NORD for Sahara (Så vidt jeg forstår har de også et religøst fællesskab).

Mine unger har såmænd også gået i klasse med angolanere og sydafrikanere. Der var sgu ikke noget pis med dem…..eller med deres forældre. Mon ikke de fleste har den erfaring..

  Peter Andersen

  Posted: 21 oktober 2013 - 16:38 - Svar

  Jo, men selv om de ikke er muslimer, skal de sgu stadig se at få noget orden på deres lande og ikke bare komme rendende hér når alting går galt!
  Og lur mig om ikke også de vestlige børnefødselstal røg lidt i vejret, hvis indvandringen fra tilbagestående lande røg i 0. Hvor mange gider sætte børn i verden hvis de kun er omgivet af arabere?.

   Kuffarten

   Posted: 22 oktober 2013 - 14:21 - Svar

   Haha! Ja, hr. Andersen, dér har du faktisk en pointe! Det ville helt sikkert lægge en dæmper på både libido og måske også den biologiske formåen, hvis man som kristen og hvid boede i fx Gjellerup, Voldsmosen eller Mjølner. Stresshormonerne ville flyve på et højt niveau.

  Jannik

  Posted: 21 oktober 2013 - 19:17 - Svar

  Der er masser af problemer med afrikanere. De er mindst lige så kriminelle og socialt dysfunktionelle som mellemøstens muslimer.

  Der er desuden også et racemæssigt aspekt ved sagen. Hvis man ikke ønsker at Europa og skandinavien skal kulturelt afrikaniseres og mulatiseres, så gør man klogt i at smække porten i.

  Faktum er, at hvis europa udsættes for enten storstilet afrikansk eller muslimsk indvandring, så vil det på længere sigt ophøre med at være europa i nogen etnisk eller kulturel forstand.
  Det har Sarrazin forstået, men det lader til at der er flere af snaphanens læsere som ikke har forstået det.

   Kuffarten

   Posted: 22 oktober 2013 - 14:30 - Svar

   Det er helt sandt, men det gennemgående træk er muhammedanisme – og meget lav intelligens. Både de muslimske arabere og afrikanere ligger langt bagud, når det gælder intelligens, men det må man jo ikke sige offentligt! Der er derimod ingen problemer med de kristne afrikanere i Vesten, og man har aldrig hørt eller set noget om bilafbrænding, moskéafbrænding eller gadeskyderier, som skulle være udført af en gruppe kristne afrikanere. Det er jo tankevækkende.

Thomas Nydahl

Posted: 21 oktober 2013 - 16:35 - Svar

Tack Steen, för att du gör viktiga tyskspråkiga texter tillgängliga. Den här är mitt i prick, men om man begrundar den en längre stund inser man att varje ord han skriver borde vara allmänngods i varje europeisk tidning. Säger den något kontroversiellt?

Nej, den pekar på orimligheten, både för Europa och för Afrikas nationer. Hur ska dessa någonsin kunna lyfta sig – eller lyftas- ur eländet om eliterna flyr? Vem ska bygga de ekonomiska, sociala och politiska strukturerna? Om Afrikas eliter tror att deras privata förmögenheter gör större nytta i Lampedusa, Hamburg, Köpenhamn eller Malmö så lever de i en bubbla av självbedrägeri.

Utplundringen av de egna nationerna – genom korrumption och rena stölder – bidrar de till att en kontinent fortsätter sjunka. Priset får både de kvarvarande afrikanerna i de överbefolkade nationerna och de “mottagande” europeiska folken betala. Och vi ser redan nu att det priset blir mycket högt. Tack än en gång.

Britta Due Andersen

Posted: 21 oktober 2013 - 17:29 - Svar

Sarazzin har ret, bortset fra,at han lader en ladeport stå åben, når han mener, vi fortsat skal tage i mod politisk forfulgte fra disse fattige lande. Nej og atter nej, de må blive hjemme i nærområderne.

  steen

  Posted: 21 oktober 2013 - 17:37 - Svar

  Det er måske hans skålpund kød til socialdemokraterne. Det er os andre, der kan tillade os at sige, at vi vil udtræde af først og fremmest Flygtningekonventionen af 1951

  The party leadership of the Social Democratic Party (SPD) announced in August 2010 that it will investigate whether to terminate Sarrazin’s membership, because allegedly his theses are diametrical to basic social-democratic values. An arbitration committee, meeting in Berlin on 21 April 2011, decided that Sarrazin can remain a member of the party. The formal accusation that he had damaged the party with his theories could not be upheld, in particular because Sarrazin read a statement in which he said he had never intended to depart from social democratic values and that he had never intended to suggest that social-Darwinist theories should be implemented in political practice. This in turn lead to dissatisfaction among many SPD party leaders.

   Hans Und

   Posted: 21 oktober 2013 - 17:50 - Svar

   Jeg er ved, at læse dokumenter på socialist internationals, det internationale socialdemokratis hjemmeside. Indtil videre er min opfattelse af tendensen, at de eneste man (de europæiske socialdemokratier) ønsker at favorisere mht immigration er muhammedanere. Gad vide hvad de får af petrodollars for den holdning?

JensH

Posted: 21 oktober 2013 - 17:49 - Svar

Sidste nyt fra Sverige:

“Fyra unga skjutna i Tensta”

http://www.svt.se/svttext/web/pages/106.html

Og hvis man er en smule konspiratorisk anlagt, så kunne man få den tanke, at EU bosserne udmærket godt ved, at det lige under den tilsyneladende rolige overflade syder og koger blandt mange Europæere, så nu gælder det om at forhindre dem i at bevæbne sig mod de daglige overfald fra tilvandrede jihadister:

“Malmström vill se över vapenlagar

Varje år skjuts tusen personer ihjäl i EU, slår EU-kommissionären Cecilia Malmström (FP) fast i en debattartikel i Svenska Dagbladet.Mot bakgrund av den senaste tidens skottlossningar skriver hon att det är hög tid att Europa tar tag i frågan.

http://www.svt.se/svttext/web/pages/107.html

  steen

  Posted: 21 oktober 2013 - 17:54 - Svar

  Jeg lægger dem gerne her

  https://twitter.com/Snaphanen

  der var et skuddrab tidligere samme døgn – men det er om jeg så må sige ikke hverken en nyhed eller blogstof. Så kunne jeg bruge al pladsen på det. Mord og skyderi i Sverige er trivelt, undtagen for dem, der bliver skudt, selvfølgelig.

  Og Malmstrømmen: Der er 2 millioner legale våben i Sverige. Jeg ser dem hyre sjældent brugt ved mord. Vil Malmstrømmen ligefrem smide de skydende og myrdende ud af landet ? Nej, det tænkte jeg nok.

  Lyssna: Tenstaskott

Santor

Posted: 21 oktober 2013 - 23:41 - Svar

Problemstillingen gennemgås klart og tydeligt i denne lille video fra youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

De eneste der kan hjælpe dem og deres problemer, er dem selv.

Robert R

Posted: 21 oktober 2013 - 23:53 - Svar

Demografien bliver vores skæbne.
Selvom vi helt holdt op med at importerer muslimer, vil deres antal fortsætte med at stige.

  Santor

  Posted: 22 oktober 2013 - 15:05 - Svar

  Det er derfor at en effektiv bevogtning af vores grænser ikke kan stå alene. Bla. skal et hjemsendelses program sættes i værk snarest muligt!

  Kun på den måde kan vi sikre et fremtidigt fristed for fredelige og demokratiske borgere i Europa.

Kuffarten

Posted: 22 oktober 2013 - 14:18 - Svar

Lampedusa burde indsætte en hel flåde meget langt fra Lampedusa mhp. at bede disse flygtninge om at vende om! Det er jo helt grotesk, at Europa skal snig-besættes af muslimer under både det ene og andet dække. Mht. Afrikas eksplosive befolkningstal, så har jeg et forslag til en meget effektiv prævention: kastrer mændene! Det ville mange afrikanske kvinder sikkert hilse velkommen….

Kuffarten

Posted: 22 oktober 2013 - 14:55 - Svar

Nedenstående er kopi af et vagt, standardlignende svar fra EU til mig, modtaget i dag. For ca. 10 dage siden spurgte jeg dem, om det kunne være rigtigt, at EU nu vil gøre det lettere for bådflygtninge af entrere de europæiske kyster, nemlig ved stille skibe til rådighed, således at flygtningene nu blot skal tilbagelægge en del af distancen, hvorefter de kan blive samlet op! Jeg spørger også, om de mener, at de kommende generationer skal betale for denne åbning af portene til Europa, og med hvilken ret de egentlig gør det, de gør.

Det er et mærkeligt svar, og det påstås, at reglerne er forskellige fra land til land. Hvordan kan de så tvinge Lampedusa til at tage imod disse mange flygtninge? Og hvis reglerne er forskellige, og det er legalt med denne forskel, hvorfor kan vi så ikke sætte flere grænsevagter op ved den tyske grænse – for ikke at tale om i Kbh. Lufthavn?

“Thank you for sharing your views with us. We would like to apologise for the delay in replying.
Please note that, as a general information service of the European Union (EU), EUROPE DIRECT is unable to express an opinion on the points of view contained in your message.
The rules on entrance of third-country nationals in the European Union (EU) differ from EU country to EU country. Consequently, you need to contact the competent authorities in the country concerned for information on the matter.
If you wish to obtain information on EU policy in this area, you may visit the website of the responsible Commission department (the Directorate-General – DG – for Home Affairs). You can choose from a variety of issues on immigration, such as work and long term residents, from the left margin:
http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/what-we-do/policies/immigration/i ndex_en.htm
In case you have additional questions on EU immigration policy as such, we suggest that you contact the DG Home Affairs through the web form here below (but please remember that practical questions related to the permission to take up work in an EU country have to be addressed to the authorities of that country):

Ole Burde

Posted: 22 oktober 2013 - 19:53 - Svar

Svage Sjæle har altid haft en tendens til at blive endnu svagere når man ser nogen KISTER med Døde Mennsker ineni !
Voldsomme skyldfølelser bryder op til overfladen , personligheden begynder at gå i opløsning , fordi der ikke er nogen organiseret modstand mod skyldfølelserne .
Alt hvad der kune have udfyldt denne rolle , er systematisk blevet nedbrudt .
Kunstnere , politikere, jurister og andre akademikere har i to generationer stræbet efter at forgifte alt som kan bruges som modgift mod skyldfølelserne og den deraf følgende trang til SELVDESTRUCTION .
Men , måske er det ikke helt lykkedes for dem :
Næste gang en godhedsapostel bruger ordet ”Hjertevarme” , så tænk strax på Varme Hjerter istedetfor , altså den gang en Syrisk oprørsleder flåede et varmt hjerte ud af fjende og ÅD det råt for åben skærm !

Leave a Comment