2
nov
Seneste opdatering: 11/11-13 kl. 0751
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg henviste til traileren i marts i år, og ser ved et tilfælde, at man nu kan se hele filmen. Tilfældet var, at jeg så at festivalen Passion for Freedom havde nomineret den til en pris blandt andre film, men kunstfestivalen i London er så i aflyst med begrundelsen at “The main issue at hand is the Gallery’s fear of exhibiting controversial artwork”, hvilket understregede filmens ærinde. Udstillingen har dog nu fundet et nyt galleri at udstille i.

I Silent Conquest medvirker blandt andre Mark Steyn, Allen West, Geert Wilders, Daniel Pipes, Zuhdi Jasser, Ezra Levant, Nonie Darwish, Clare Lopez, Frank Gaffney, Lord Malcolm Pearson, Gerard Batten, Caroline Cox, Brigitte Gabriel, Naser Khader, Rachel Ehrenfeld, Lars Hedegaard, Flemming Rose, Morten Messerschmidt, Kurt Westergaard og Lars Vilks. Filmen blev fremvist i Center for Security Policy første gang i december 2012, den er yderst seværdig selvom mange vil kende enkelttilfældene. Det er sammenstillingen og sigtet på ytringsfriheden og truslerne imod den, som er det vigtige. – 3 november: Silent conquest wins Silver Award at the Passion for Freedom Festival in London.

Mona Thwany igen mistænkt i Stockholmterrorsag

Nya anklagelser om terrordådet i Stockholm 2010 riktas mot självmordsbombaren Taimour Abdulwahabs änka. Det framgick när målet mot hans påstådde finansiär Nasserdine Menni på nytt togs upp av en skotsk domstol.

Bland annat rör det de ljudfiler med Abdulwahabs avskedshälsning som han mejlade till bland andra Säpo, TT och Abdulwahabs fru. Det är anmärkningsvärt att NN (änkan) sedan lade upp en ljudfil på nätet och att den döde hade laddat ner det program som krävdes på hennes dator för att göra det, sade Taylor. Hon slog också sönder tre-fyra telefoner med en hammare, så innehållet i dem kunde inte återskapas. Nya misstankar mot bombares änka, Självmordsbombarens änka misstänks för inblandning i terrordådet

Taimour Abdulwahabs enken har hele tiden været mere røget end speget. Hun har under afhøringer løjet og lidt af massivt hukommelsestab. Nasserdine Menni blev dømt syv år for medhjælp til terroristvirksomhed, men nu får han sagen taget op igen og implicerer Mona Thwany. Der er nok af løse ender med den ikke specielt sørgende enke, der har skyet pressen meget, men tilstod den militante muslim-journalist Yvonne Ridley dette interview på et tidspunkt hvor hendes image trængte alvorligt til at blive poleret. Det bliver interessant at få hende ind under luppen, utroligt kun at hun kunne trække det ud i næsten tre år.

Støvring og Winkel-Holm: Er ytringsfriheden universel?

Debat mellem Katrine Winkel-Holm og Kasper Støvring om ytringsfriheden, og specielt om den er universel eller kulturrelativ. Første del: Oplæg og replik af paneldeltagerne. Ordstyrer: Dan Ritto. Arrangører: Trykkefrihedsselskabet, Liberal Alliances Ungdom og Konservative Studenter. Optaget i Studenternes Hus, Århus Universitet, onsdag d. 23. oktober 2013.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Nils

Posted: 2 november 2013 - 09:27 - Svar

Den aflyste kunstsbegivenhed synes at være blevet tidens vigtigste genre.

På tide at skabe antitesen i form af den fuldstændig ukontroversielle begivenhed. Hvad med “søde og sjove kattekillinger heraf INGEN, der ligner Hitler DET MINDSTE.”

LarsS

Posted: 2 november 2013 - 14:51 - Svar

Virkelig god dokumentar.

Vores moralske værdinorm sidder godt plantet i vores lille hjerne og er resultatet af tusinde års generationer af forfædre, som levede og overlevede i simple samler- og jægerklaner med beskyttertrang for klanen, men med stor skepsis for fremmede.

Og vi har overlevet som, og er, små stammer (ikke store og globale familier) med vidt forskellige moralske og etiske værdisæt.

Jeg lever godt i min stamme og andre lever godt i deres stamme, men lad nu være med at blande os sammen – det er på forhånd dømt til katastrofe på det rent humanitære plan. Selv ikke de mest pro-multikulturelle politikere og journalister lever i et andet stammesamfund end deres eget, hvor de dagligt kan blive afluset og knaldet af nabo bavianen.

Og læg mærke til, at når Islam-stammen sprænger folk fra andre stammer i luften (os) er det ikke fordi de vil påføre egne normer ind i gruppen som de har besluttet sig for at udrydde! Næ, de er i krig, siger de! 9/11, Boston, Stockholm, London, Madrid m.fl. Alle blev begrundet af terroristidioterne/Islam fundamentalister med den forklaring, at Vesten fører krig mod Islam.

Politisk korrekthed de sidste årtier her i vesten har nu udviklet sig til et mantra om, at skulle sone den hvide mands slemme, slemme byrde!! (Me, I have done nothing, no slavery, no racism, no nothing – I promise!)

Og det har så nu udviklet sig til den latterlighed, at Islam tosserne (de er ikke dumme, må jeg medgive) har fundet den lille bitte, fine revne i klippen der kan medføre faldet af tusinde tons og års af civiliseret udvikling af vores demokrati og menneskelig frihed.

Og hvad gør en klog høvding i en stamme uden stram bue og spids pil? Indleder dialog med den anden stamme om venskabelig forståelse for begge samfunds eksistens. “Du er kristen, jeg er Muslim! Hvad er problemet? “. “Lad mig komme komme ind i din lejr og vise at vi sammen kan leve i fred og fordragelighed” Hveranden dag falder der så en lille eller stor bombe, eller der stjæles, eller der skydes, eller der voldtages, eller der brokkes over gæstfriheden!

Det kaldes også asymmetrisk krig!

Erling

Posted: 2 november 2013 - 17:31 - Svar

Ironisk at Muhammedtegninger saavel som Rondelhund er blurret ud af videoen.

Peter Andersen

Posted: 2 november 2013 - 20:02 - Svar

Det er de forkerte folk der sidder med sandheden. Tro mig! Det er det der er venstrefløjens store problem. De hader alle disse fortalere for ytringsfriheden, fordi det ikke er dem selv. De voksede op i den tro, at de var de smukke – og finder pludselig ud af, at det er dem der er de grimme. De hader alle disse åndssvage “ytringsfriheds-fanatikere” så meget, at de ikke engang vil høre hvad de siger. Pamela Gellar, Robert Spencer og Lars Hedegaard er specielt svære at sluge. Så vil man sgu hellere prøve, at finde et ikke-eksisterende islam.

Men de taber! De kommer sådan til at fortryde, at historien får sine nye helte. Og det bliver hverken Obama eller Clinton eller nogen af de andre rædselsfulde apologeter. Wilders får magten i Holland, Le Pen får magten i Frankrig og skeletterne vil snart vælte ud af skabet. Der vil komme taletid til disse helte og helt almindelige mennesker vil få serveret dokumentarer som “Silent Conquest” og “What the west needs to know” midt i aftenkaffen.

Man vil undrende spørge Vestager, Lidegaard og Ellemann: Hvor var DU da alt dette fandt sted? Hvorfor hadede I dog disse mennesker? Politikere og aviser vil stå på ryggen af hinanden for at sige, at de skam også prøvede at gøre deres, men tiden var ligesom ikke rigtigt til det…

Den nye mainstream skal nok komme, selvom taberne prøver at forsinke den. Om ikke andet, skal islam nok sørge for det!!!

  steen

  Posted: 2 november 2013 - 20:33 - Svar

  Måske var det det, Bo Lidegaard prøvede at udtrykke i sin leder i Politiken i går ?

  Vi mangler centrum-venstres svar i indvandrerdebatten

  Jeg synes nu, den var at sige en meget enkel ting på en indviklet måde, men det kommer vel af at studere i tilstrækkelig mange år.

  “Vi tog fejl. Vi kørte hen over befolkningsflertallet, vi troede vi vidste bedre end dem. Vi har ingen løsninger på det, vi har ingen svar, ingen undskyldninger – men vi burde sige ét eller andet i stedet for at lade som om, det aldrig skete..”

  Det gælder alle partier bag udlændingeloven af 1983 – også de Konservative, der ikke bare er meget små, men også meget mundlamme.

   Hans Und

   Posted: 3 november 2013 - 04:24 - Svar

   De kan jo bare fremlægge alle de eksemplerne på, at muhammedaner importen har medført noget “godt”. Og berigende.

   Ellers kan vi vel forlange, at “de” fremlægger løsninger, og hvis de ikke kan, hjælper os andre med at løse problemet ved hjemsendelse.

   Nå ikke…

   Hans Und

   Posted: 4 november 2013 - 12:19 - Svar

   Gad i øvrigt godt se et svar på den kritik. Skulle den mangle så kan Lidegaard vel selv, eller hans bror klimaministeren, komme med den.

   Preben wilhjelm har løstigt løjet løs om emment tidligere i år, d. 11. juli.

   http://www.information.dk/466240

Peter Andersen

Posted: 2 november 2013 - 20:37 - Svar

Da muren faldt tabte venstrefløjen big time. Nu satser de så på en endnu mere åndssvag hest – multikultur inkluderende islam. Hvor idiotisk og historieløs har man egentligt lov at være, bare for at være på tværs og irriterer sine meningsmodstandere? For de kan sgu da ikke for alvor tro på dette håbløse projekt?

  Peter Andersen

  Posted: 2 november 2013 - 21:31 - Svar

  Ja, det gør de så heller ikke længere…

axel duch

Posted: 2 november 2013 - 22:56 - Svar

Danmark vil snart vaere faerdig takket vaeret taabelige, dumme, naive, uvidende, selvoptagne, saakaldte politikere. Denne raedselsideologi, islam, har alt for godt fat i dumme Danmark. Snak, mere snak, diskutioner og meningsudvekslinger vil intet forandre, det traekker kun tiden ud. Glem al EU pjattet og traed frem paa scenen med rene ord og handlinger. Det er handlinger, der skal til, haarde handlinger. Ud med de religioese, upassende, forlangende og anmasende araberer, deres imamer og hellige maend. Gem al multikulturpjattet, slaa til. NU

  kurt Rosenstrøm

  Posted: 3 november 2013 - 07:12 - Svar

  Enig axel.

   Marit

   Posted: 3 november 2013 - 12:57 - Svar

   Hei, Kurt Rosenstrøm !

   Jeg sitter her oppe i Midt-Norge og leser din bok : ” Humanismens elendighed “. Veldig bra ! Takk !

Anonym

Posted: 3 november 2013 - 13:47 - Svar

Til Steen.
Ja, det er en bemærkelsesværdig leder fra en mand åbenbart med samvittighedskvaler. Jeg er ikke i tvivl. Manden er både oprigtig og rådvild. Spørgsmålet er bare, om centrum-venstre overhovedet kan tænke i andet end utopier. Jeg tror det ikke, og endnu en utopi som løsning på det problem, de selv skabte med den seneste utopi, og som de har forsvaret med næb og kløer siden murens fald, sådan én er det sidste, vi har brug for.

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 3 november 2013 - 13:49 - Svar

Til Steen.
Ja, det er en bemærkelsesværdig leder fra en mand åbenbart med samvittighedskvaler. Jeg er ikke i tvivl. Manden er både oprigtig og rådvild. Spørgsmålet er bare, om centrum-venstre overhovedet kan tænke i andet end utopier. Jeg tror det ikke, og endnu en utopi som løsning på det problem, de selv skabte med den seneste utopi, og som de har forsvaret med næb og kløer siden murens fald, sådan én er det sidste, vi har brug for.

Med venlig hilsen

Leave a Comment