7
nov
Seneste opdatering: 8/11-13 kl. 2003
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Åbenbart Stockholm sommeren 2013, ellers foreligger der ikke noget om en banal gadehændelse, der er lige så almindelig som den er ubehagelig og tragisk at overvære. Der er lignende videos fra 5, 10 og 15 år siden, jeg tænker især på en, hvor tre sorte i lyse sommerhabitter sparker på to svenske mænd, som ligger på gaden og jamrer, hvis nogen vil skaffe den. (Tak til Jonny kl. 20.) –

I Norge chikanerer beboerne i den lille by Årsdal asylanterne: Jeg har hørt om folk som kjører tett inntil asylsøkerne med bilen sin – de nærmest sneier dem – og roper «kom deg for helvete ut av landet vårt». Det er lige så tragisk. De skyldige i tragedien er: Morderen selv. Fylkesmann i Sogn og Fjordane, Anne Karin Hamre, der tvang asylcentret igennem mod kommunens vilje og Stortingspolitikere og presse gennem årene, der har forrådt og tyranniseret deres befolkning med mange døds- og voldsofre til følge.(Etniske nordmenn som er blitt drept av innvandrere.) Endelig imod dem, der gjorde at morderen stadig befandt sig på fri fod i Norge, selvom han var kommet i april og afvist kort efter.

Skal der være et opgør, også Gud forbyde det et voldeligt – skal det rettes derhen. Det bliver desværre nok ikke, hvad vi kommer til at se, når situationen først koger over. Da vil der, som Tommy Robinson siger i interviewet nedenfor, ikke være nogen der kan kontrollere begivenhederne. Dette gælder i endnu højere grad Sverige, hvis daglige høst af døds- og voldsofre, man må læse om andre steder der har mere ork og kapacitet, end jeg har. Jeg har også en rædselskvote, som jeg ikke vil overskride af hensyn til mig selv.

“Creating conditions for a civil war in Britain”

CBN i Luton:UK’s Tommy Robinson: Racist, Bigot, Or Hero?, 7.11.2013

34 terrorist plots against UK thwarted since 7/7 says MI5

Speaking in an unprecedented joint appearance before Parliament’s Intelligence and Security Committee, the heads of MI5, MI6 and the GCHQ answered questions in public. The committee heard that Syria has become a haven for jihadists since the outbreak of the civil war, and hundreds of British citizens have travelled to the country as a result.

MI5 chief Andrew Parker said there are thousands of people living in Britain today who support al Qaida, and the head of MI6 Sir John Sawers warned the threat of terrorist attacks against Britain is increasing. Asked how concerned he was about terrorist tourism, Mr Parker told the committee: “It has grown recently and is growing at the moment, because of Syria. Express.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


norge

Posted: 7 november 2013 - 23:22 - Svar

Får satse på at MI5-sjefen har høyere troverdighet enn NSA-sjefen som først prøvde seg med “54” under en tale på en hacker-konferanse.

NSA Chief Admits “Only One Or Perhaps Two” Terror Plots Stopped By Spy Program

“Gen. Keith B. Alexander admitted that the number of terrorist plots foiled by the NSA’s huge database of every phone call made in or to America was only one or perhaps two — far smaller than the 54 originally claimed by the administration.”

Victor

Posted: 8 november 2013 - 08:16 - Svar

Berlingske har en historie i dag: Kommunerne har ret store udgifter til beboerne på de danskes øer. En indbygger på Egholm koster således kommunen 143.375 kroner.

Så det har vi ikke råd til.

Mind mig lige om, hvad en ikke-vestlig indvandrer koster?

  Mette

  Posted: 8 november 2013 - 11:47 - Svar

  Ved du hvad? I går læste jeg, at en imam i et fængsel tjene sådan ca. 280.000 kr. årligt – for et job, der bl.a. kunne indebære at fortælle de muslimske ansatte, at det er helt i orden at slå sin kone! Og Imaner var det 12 af i fængselsvæsenet – http://denkorteavis.dk/2013/imamer-i-faengslerne/
  Jeg må indrømme, at jeg var harm – og blev mere harm, da jeg fortalte det til min mand – for svaret var, at det går har ikke så højt op i som mig! Og sådan er det åbenbart med de fleste – ligegyldighed i uendelige baner.
  Og skal man spare mange millioner – som i Odense – er svaret også, som det bl.a. var vist i et indslag i tv i går det sædvanlige” jeg vil hellere betale lidt mere i skat” Ingen, der bekymrer sig spor om, hvor pengene bliver af.
  Jeg fatter det ikke. Jeg forstår ikke dem.

   Neuhammer

   Posted: 8 november 2013 - 14:31 - Svar

   Skift fjolset ud. (altså manden)

Jørgen Duus

Posted: 8 november 2013 - 13:41 - Svar

Var det noget for Veronica Palm at arrangere en solidaritetsaktion, som skal sætte fokus på de alt for mange unge, indfødte svenskere, der overfaldes af unge indvandrere?
Nej, det er nok for meget at håbe …

Jonny

Posted: 8 november 2013 - 19:23 - Svar

Videon är från 2004: h t t p://www.liveleak.com/view?i=380_1303769874

Ett gäng svartafrikaner (varav en adopterad, “lovande fotbollsspelare”) misshandlade två svenskar som varit dumma nog att säga åt gänget att sluta vandalisera. En av svenskarna drabbades av hjärnblödning och var nära att dö.

Der er lignende videos fra 5, 10 og 15 år siden, jeg tænker især på en, hvor tre sorte i lyse sommerhabitter sparker på to svenske mænd, som ligger på gaden og jamrer, hvis nogen vil skaffe den. –

I nästan alla dessa videos där vita misshandlas, hånas och förnedras är det en sak som är mycket iögonfallande: européerna (ja, detta gäller inte bara svenskar) försvarar sig knappt, utan försöker prata, förhandla, be om nåd. Spring eller slåss!

Heinz Buschkowsky (borgmästare i Neukölln) tog upp det här i sin bok Neukölln ist überall. Västerlänningar, i synnerhet nordeuropéer, fostrar sina barn på ett sätt som inte alls fungerar i det nya 3:e-världen-samhälle som de europeiska politikerna håller på att skapa. De gör sina barn till lätta offer.

Their enemies are the hated Germans, who are the objects of their aggressions, and they (the Germans) simply cannot do anything against the flash mobs: a round of SMS messages is enough to summon a group of people who immediately adopt an aggressive posture. The Germans are just easy victims.

Anybody can be the subject of all this in everyday life. It can happen that you get a surprise at a simple rear-end collision, namely when the other involved is an immigrant. In this case, you both will immediately be surrounded by some “witnesses” who have seen everything perfectly. It is not the driver behind who has run into you, but you who have suddenly driven in reverse.

It is proper to help the ethnic sister or brother who is in a hard situation. Regarding an “infidel”, what is true and what is not means nothing. These are the little experiences which make people so “cheerful” here from time to time.

We educate our children to be peaceful. We abhor aggression in (given) encounters and this is what we pass on to our children. Others teach their youngsters to be strong, brave and ready to fight. The current situation is simply unequal.

h t t p://gatesofvienna.blogspot.se/2012/10/the-bitter-truth-about-multicult uralism.html

  Angela

  Posted: 8 november 2013 - 20:13 - Svar

  Ja, du är helt rätt ute och det är DET som är så obehagligt. De i toppen vet men inte vanligt folk. De tror att de skall kunna “förhandla” . En lång tids indoktrinering och fostran. De yngre generationerna har ingen aning om detta och att mentaliteten skiljer så. Eller ens att det finns olika mentaliteter. De är historielösa.

ngng

Posted: 8 november 2013 - 20:42 - Svar

  Peter Andersen

  Posted: 9 november 2013 - 11:22 - Svar

  Ubehagelig side du lige linkede til dér…

Leave a Comment