12
nov
Seneste opdatering: 12/11-13 kl. 1514
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...Cecilia Malmström kommer nok ned og giver dem en kage og en bamse. Reportagen er fra Mullahernes Press TV, der selv sagt ikke kan destabilisere Europa med nok islam. Man kan ikke lade være med at tænke på, hvad vi egentlig fik ud af ti år i Afghanistan – eller et hvilken som helst forsøg på hjælp i noget muslimsk land. Afghan asylum seekers stage protest in Brussels. I Flandersnews kaldes afghanerne “emotionelle afpressere”: Afghans in “emotional blackmail” protest, says State Secretary. Hvad er der galt med “invadører” ? Belgierne burde foreslå Afghanistans stre nabolande, bla. Iran, at tage imod flygtningene, men så langt strækker iranernes humanisme ikke, ligesom ingen arablande vil have syriske flygtninge. Kun Europa dur at ødelægge og kun europæiske politikere er dumme nok til at lade det ske.

Bonns sharia-no-go zoner

“To mark No Go Areas, that is to say law-free areas with high danger potential, is nothing unusual,” Rüdiger Franz of Bonn, Germany’s General Anzeiger (GA) newspaper wrote, as travel guide entries for cities such as Detroit, Istanbul, Johannesburg, or Mogadishu show. Considerable controversy, however, ensued after a language school posted an Internet No Go Area map of Bonn and environs, drawing ongoing, often unwelcome attention to the problems Germany’s once serene former capital faces from newly arrived Muslim immigrants.

The No Go map at the website of the Steinke Institut (SI) language school’s Bonn branch first drew significant public interest at the conservative German website Politically Incorrect (PI) with a July 18, 2013, entry. Attention only grew in the following weeks with an “unexpectedly large echo” of about 50 Bonn residents contacting SI with approval, queries, and criticism, as an SI Internet statement at the beginning of September noted……Germany’s Sharia No-Go Zones Kort: Steinke Institut warnt mit Karte vor Straßengewalt


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 12 november 2013 - 15:00 - Svar

“Man kan ikke lade være med at tænke på, hvad vi egentlig fik ud af ti år i Afghanistan – eller et hvilken som helst forsøg på hjælp i noget muslimsk land.”

Om resultatet av alla dessa försök åtminstone är att alla teorier om möjlig samlevnad med en fredlig islam på samma geografiska område nu har visat sig falska, så är det åtminstone något. Då kan vi lägga de spekulationerna åt sidan.

“Emotionell utpressning”, är det inte vad hela “Den Generösa Flyktingpolitiken” handlar om? Vi kanske bör syna avsändarna av de budskapen noggrannare i sömmarna? Kommer inte de humanistiska budskapen misstänkt ofta från “före detta” kommunister och grupper som har visat sig ha haft närmare samröre med kommunister än vad vi hittills har trott?

Det räcker med en enkel sökning på YouTube för att få förklaringen till de senaste decenniernas skenbart obegripliga utveckling på debatt- och kultursidorna i våra. Redan för 30 år sedan förklarade den avhoppade KGB-agenten Juri Bezmenov exakt hur KGB använde psykologisk krigföring för att trasa sönder och erövra samhällen utan att i praktiken behöva avlossa ett skott, åtminstone inte i de första skedena.

Strategin går ut på att, framförallt med hjälp av lokalt värvade och tränade, men regionalt och globalt samordnade inflytandeagenter (tänk: kommunister som kallar sig journalister, och andra kommunister som kallar sig forskare eller folkpartister) systematiskt bryta ner alla fasta kulturella värden i målsamhällena för att demoralisera och försvaga dem. Den här fasen, som kan pågå i flera decennier, för att väcka mindre uppmärksamhet genom en gradvis förskjutning istället för en plötslig förändring, kan liknas vid en lång artilleriförberedelse före ett konventionellt anfall. Dess främsta syfte är inte att förinta, utan att skapa förvirring och försvaga motståndsviljan. Därefter vidtar destabiliseringsfasen då man strävar efter krismaximering genom strejker, demonstrationer, sabotage, ökad brottslighet, ekonomiskt sabotage m.m., m.m. När spänningarna har stegrats och stabiliserande normer och trygghetsnät har avlägsnats kan samhället fällas av relativt små grupper välorganiserade kuppmakare.

De här filmerna borde vara obligatoriska i alla skolor:

http://www.youtube.com/watch?v=_doqvkC-jYk

http://www.youtube.com/watch?v=5gnpCqsXE8g

kurt Rosenstrøm

Posted: 12 november 2013 - 15:03 - Svar

Som jeg har udtalt efter 30 års betænkningstid: Der er intet at gøre. Europa vil nedsmelte i folkeligt kaos og social opløsning. Samtidig med at de muslimske bydele bliver flere og flere indtil de voldelige og borgerkrigslignende sammenstød begynder. Når vi idag ser, hvor mange erfaringer der allerede eksisterer i hele Europa, og derefter ser på pressen og politikernes reaktioner for ikke at tale om de rene intellektionelle tosser, så vil enhver forandring for det første tage lang tid, og til den tid er det forsent.

Den totale fortrængning af den sunde fornuft som vi er vidne til, er alligevel ret overraskende. Social psykologien må skrives om, den kan i dag ikke forklare den massepsykose som har grebet de politiske korrrekte og deres trang til at udslette den europæiske og kristne kultur, de selv stammer fra. Det må være en slags sygdom.

  Marit

  Posted: 12 november 2013 - 22:00 - Svar

  Ja. Massepsykose er det riktige ordet. Det har jeg lenge ment. Og Sverige er hardest “drabbad”.
  Men hva kan vi gjøre for en mulig helbredelse ? Vil “vi” helbredes ?

Niels

Posted: 12 november 2013 - 22:45 - Svar

Lige for en god ordens skyld. Der bor omkring 1 million afghanere som flygtninge i forskellig grad i Iran. Faktisk er det sådan at ikke få af de afghanere der ender op i Danmark kommer fra Iran, og har boet der i op til 10-15 år. Nogle af afghanerne bor som en del af det iranske samfund og en lige så stor del levet i udkanten af alting.

I Pakistan bor der vel stadig omkring 3 millioner afghanere.

  steen

  Posted: 12 november 2013 - 23:04 - Svar

  @ Niels: Tak.

   NielsC

   Posted: 13 november 2013 - 20:11 - Svar

   OK, Jeg har selv været på dialyse afsnit med en’ afghaner fra Iran, han blev ‘hentet’ op under FN flygtninge kvote princippet, de havde ikke råd til at købe en’ nyre, og han var rigtig dårlig, men sidst jeg snakkede med ham var hans mor nu ikke kommet herop, hun boede med resten af børnene i Iran. MEN det er mit indtryk at mange afghanske flygtninge kommer fra Iran, og de har strengt taget ikke ‘behov’, der er selvfølgelig problemer, da der jo også er (heldigvis da ) hårde tider i Iran, og iranerne er trætte af at de tager job.
   – Noget helt andet det er lidt interessant at Saudierne har fået lov til at smide næsten en million ‘overstayers’ ud de sidste måneder, uden nogen har skreget op.

Peter Andersen

Posted: 13 november 2013 - 01:02 - Svar

Vi kan ikke hjælpe de mennesker. Vi tager imod flygtninge dernede fra og har haft NATO og andre allierede rendende rundt dernede i over 10 år, uden det har gjort nogen forskel. Næste punkt på dagsordenen må blive at sørge for vores egen eksistens.
Selv hvis vi stopper al indvandring fra muslimske lande og begynder at udøve hardcore assimilering, vil de jo stadig være i opposition til os og mange af dem vil derfor lave en masse ballade. Så uanset hvordan vi tackler det fra nu af, vil det have haft en samfundsnedbrydende effekt i alle europæiske lande.
Visse områder vil skulle leve med denne effekt i mange år frem.
Det bliver éen lang diskussion fra nu af…

Leave a Comment