13
nov
Seneste opdatering: 14/11-13 kl. 1553
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

The latest talk given by Michael Stürzenberger, the leader of the Munich branch of the German anti-Shariah party Die Freiheit. In it he discusses the suppression by the media and the German state of the magnitude of Muslim violence in Germany, and the fact that such violence is Koranically justified, or even commanded. The Murder That Dare Not Speak Its Name.

I Danmark kender vi det heldigvis næsten ikke endnu, i England er uhyggeligt mange indfødte englændere omkommet, i Sverige har der været mange drab, der ties og om lyves de om den indvandrede vold i kilometervis, alt imens det sociale tryk hobes op. Når to myrdes af en indvandrer i i Ljungsbro forleden, lyver de, selv når tre myrdes i Norge for ni dage siden, lyver og tier de. Strategien er ikke langtidsholdbar. Lars Hedegaard citerer i en leder den amerikanske økonom og politiske tænker Thomas Sowells dystre artikel BLACK MOBS AND THE COMING RACE WAR:

One of the reasons for being glad to be as old as I am is that I may be spared living to see a race war in America. Race wars are often wars in which nobody wins and everybody ends up much worse off than they were before.

DF næsten fordobles ved kommunevalget

Stor tilbagegang for S, massakre på SF, status quo for Venstre og stor sejr til DF og Enhedslisten. DF står til sine første borgmesterposter. GRAFIK Sådan vil vi stemme til kommunalvalget.

Indspilning i fuld skærm 13-11-2013 215151


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


kurt Rosenstrøm

Posted: 14 november 2013 - 04:31 - Svar

Det er fint at så mange stemmer på DF, men vil partiet ud af EU? Niksen biksen. Og hvad betyder det, Svar: at der ingen alvorlige ændringer vil ske i fremmedpolitikken. Og til næste år er dansk indvandrerpolitik helt i lommen på EU.

Peter Buch

Posted: 14 november 2013 - 05:00 - Svar

I wish I could say that humanity has grown more peaceful, but I don’t believe it is true.
Fra:
http://www.bu.edu/today/2013/machiavelli-the-prince-still-relevant-aft er-all-these-years/

kurt Rosenstrøm

Posted: 14 november 2013 - 05:07 - Svar

3700 døde af indvandrevold siden 1990. Det er i gennemsnit ca. 160 om året eller 13 hvert md.

Kurt rosenstrøm interwiever det radikale medlem af Folketinget Zenia Stampe.

“Undskyld Zenia Stampe: Hvad syntes du om de tal? Hvert md. dør 13 mennesker af vold fra indvandrerne, er der ikke noget frygteligt galt med multikulturen et eller andet sted?.”

“Neeej neejj neej! Så enkelt kan man ikke se på det. Danskerne slår jo også mennesker ihjel, og hvis nu bare danskerne kunne integreres i multikulturen, så ville meget være helt anderledes. Og endelig så lærer indvandrerne også af danskerne. Nææee når uheldet er ude, så går det som bekendt galt.” Nå! men jeg har ikke mere tid nu, jeg skal hen og melde mit barn ind i en privat skole.” ” Jamen er det ikke.”.”

Farvel!”

Morten Dreyer

Posted: 14 november 2013 - 06:45 - Svar

Kommunalvalget.

Prøv dette link:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article2145831.ece

Ikke mindst for Dragør.

Vi har ikke lavet en kampagne om at stemme på os, og så er tendensen fast.

Det er naturligvis kun leg og underholdning.

Men alligevel.

Morten Dreyer
Borgmesterkandidat for Hele Dragør
DF

ny kommentator

Posted: 14 november 2013 - 09:35 - Svar

Til Kurt Rosenstrøm

Du har ganske ret med DF og EU… Men der er et aberdabei… DF er det eneste parti man kan stemme på for at sende et signal til de andre partier…. At “vi har fået nok af hovedløs indvandring fra MENA…” Jeg er ikke DFer… Men det er den eneste måde man kan vise sin protest…

  kurt Rosenstrøm

  Posted: 14 november 2013 - 11:26 - Svar

  Hvis Dansk Samling bliver opstillet, stemmer jeg på dem. De har stort set samme syn på indvandrerpolitikken og vil ud af EU og ophæve de for Danamrk så katastrofale bindinger til FN. Hvis det ikke sker, sker der ingen alvorlige forandringer i den nærmeste fremtid. Dvs. 15-20 år.

   Angela

   Posted: 14 november 2013 - 21:56 - Svar

   Ja, det är det förskräckliga för inte bara Danmark utan alla länder i västvärlden – bristen på alternativ. Denna debatt skulle aldrig kunna föras i Sverige. Den förs i bästa fall vid köksborden. Men kopplingarna till FN har dessvärre inte så många förstått. De äldre generationerna försökte stoppa först NF och sedan FN och de yngre generationerna vet inte detta eller varför.

   “Ny kommentator”, så är nog läget även i Sverige. SD är det enda alternativet – en nödbroms för att stanna upp och få folk att inse vad som pågår. I Sverige går allt i rasande fart nu. Så klackarna måste i jorden och bromsa så gruset sprutar. SD är folks enda chans nu. Går det bra i valet får man hoppas att s och v ansluter och begär utträde ur EU. Även om folk i varje land i väst känner det hopplöst så blir vi ändå många tillsammans. Och som Kerry sa för någon månad sedan att det är inte så lätt att lura folk längre när de har nätet.

   Tack, Peter Buch, för länken om Machiavelli. Och tack alla som skriver här och tack snaphanen som initierar. Jag känner att jag får luft här. Intelligentian i Sverige har antingen avgått eller flytt. 🙂 Sverige är långt efter och det känns hoppingivande att några för diskussionen även om det är i grannlandet.

   Hörde ett inslag i SR om Ungerns historia som skulle förevisas för ungrarna och den svenske reporterns panik. Sådant fick inte sägas för det kunde väcka “nationalisterna”. Inte en gång han frågade sig, inte den minsta reflektion om det möjligtvis var han som hade fel som imperialist. Att det hemska var imperiet inte nationen.

  JensH

  Posted: 14 november 2013 - 11:42 - Svar

  Enig, jeg tror heller ikke en stemme på DF gør den store forskel mht. den konkrete politik, der bliver ført her i landet. Men det hylende morsomt at se ‘anstændigheds-segmentet’ gå totalt grassat hver gang DF får et godt valg. Alene deres bekymringer over ‘Danmarks renomme” ude i den store verden er nærmest ‘priceless’ underholdning. Pånær det Svenske journalist-korps, er der ingen uden for landets grænser der interesserer sig for DF’s valgresultater, og prøv at tage syd for grænsen og spørg hvad de synes om DF. De vil kigge måbende på dig.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 14 november 2013 - 13:08 - Svar

Det är fortfarande inget raskrig, utan ett krig mellan ideologier, eller snarare: ett krig som förs av samma konfliktsökarideologi som har fört krig mot civilisationen i 100 år och som nu tar hjälp av en annan ideologi som varit på fallrepet de senaste 200 åren men som nu väcks till liv igen för att den är ett användbart verktyg i leninismens krig mot världen.

Vi har inga problem med Colin Powell, Allen West eller Condolezza Rice. Vi har problem med dem som låter leninisterna stimulera deras fördomar om “vita, kristna, heterosexuella män”.

  Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

  Posted: 14 november 2013 - 13:21 - Svar

  Tillägg:

  Vi måste vara medvetna om att extremvänstern VILL göra konflikten till ett raskrig (undantaget leninisterna själva). Det säkraste sättet att eliminera världens “borgerlighet” är att krossa Europa och Nordamerika. Om vänstern lyckas måla upp en bild av sitt krig mot civilisationen som ett raskrig startat av den vite mannen mot alla andra, kan den säkra en numerär överlägsenhet för sig själva, något som har varit omöjligt så länge leninisterna bara verkade lokalt.

JensA

Posted: 15 november 2013 - 00:13 - Svar

Hvordan kan du skrive: “I Danmark kender vi det heldigvis næsten ikke endnu” (indvandrervold mod danskere)? Jeg fører ikke statistik over det, men mange danskere er døde eller invaliderede på grund af overfald af indvandrere (= muslimer).
I den del af landet hvor jeg bor (det hører ikke til det mest “kulturberigede” del af landet), er der to kommunalt ansatte kvinder, der er myrdet af importerede muslimer. Jeg anser politikere, der sætter danske kvinder til at administrere en myndighed overfor importerede muslimske mænd, for medskyldige i disse mord.

steen

Posted: 15 november 2013 - 00:44 - Svar

@ Jens: Jeg kender til masser af indvandrervold – ikke mindst den mod bøsser. Man skal bare se https://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/, for at opdage hvor slemt det er. Det meste her, kommer aldrig i nogen avis.

Men jeg kender til relativt få mord, når jeg sammenligner med Tyskland, Sverige, Norge og England. Men de er der selvfølgelig. Har du et tal ?

  JensA

  Posted: 15 november 2013 - 11:16 - Svar

  Jeg fører – som nævnt – ingen statistik, men kunne diske med talrige eksempler fra politirapporter og lokale dagblade. Dog er det ofte nødvendigt at følge sagerne over længe tid for at få klarhed over gerningsmændenes oprindelse, da medier og politi (og også ofrene, som det ofte er tilfældet med bøsser) gør hvad de kan for at sløre gerningsmændenes identitet, hvis der er tale om muslimer. Og når man henviser til enkeltsager, er omgivelsernes reaktion som regel: men danskene begår jo også mord, voldtægt, røveri o.s.v.
  Og mord eller vold med døden til følge. Dennis Kaufmann Larsens banemand fik et halvt års fængsel (i realiteten vel 3 – 4 mdr.) for vold med døden til følge. Og hvad koster det at gøre en tilfældig hundelufter (Vollsmose for nylig) til invalid?

  JensA

  Posted: 15 november 2013 - 13:52 - Svar

  De to mord, jeg hentyder til i min første postering, er mordet på Hanne Dahl i Thisted (2008) og mordet på Birthe Christiansen i Holstebro (2010).

   steen

   Posted: 15 november 2013 - 14:34 - Svar

   Jeg husker en del, men ikke sammenlignet med de nævnte lande. Sverige har været hårdt ramt af det samme som Tyskland – unge mænd der knivstikkes ihjel på gaden af grupper af indvandrere. Det mest kendte er selvfølgelig det racistiske drab på http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Wretstr%C3%B6m, som svensk presse mørklagde og delvist bifaldt. I Sverige er det i vid udstærkning også indvandrere, der myrder indvandrer, hvad man kan se på nettet indgyder svenskere nogen fortrøstning.

   Jeg kan ikke komme i tanker om noget tilfælde i Danmark, selvom der nok er nogle stykker

   De er alle her

   http://drabssageridanmark.beboer2650.dk/html/drabssager_-_2006.html

   f.eks. dette http://www.bt.dk/krimi/mor-til-to-smaa-piger-brutalt-myrdet eller dette

   Tirsdag den 6. juni 2006 kl 04.30 om morgenen, kom den 48 årige engelske håndværker fra Birmingham, Martin McCrory gående sammen med en veninde. På hjørnet af Stormgade og Frederiksholms Kanal udfor Nationalmuseet, mødte parret en 32 årig skizofren mand, der spurgte Martin McCrory, om han havde en smøg. Han svarede nej til den 32 årige mand, der havde en kniv hængende i en skede om halsen. Den 32 årige skizofrene mand, tog pludselig kniven op af skeden og stak den 48 årige Martin McCrory uhyggeligt mange gange i halsen. Drabsmanden fortsatte sit blodbad, indtil hovedet næsten var blevet skilt fra kroppen på Martin McCrory. Veninden løb efter hjælp, men det var for sent. Martin McCrory lå myrdet i et stor blodpøl på gaden foran Nationalmuseet i København. Den 32 årige skizofrene mand blev kort efter mordet anholdt af politiet, hvorefter han blev sigtet for det meningsløse og særdeles blodige drab på Martin McCrory. Retsmedicinerne konstaterede, at drabsmanden havde hugget kniven 102 gange i brystet og halsen på Martin McCrory.
   I august 2006 erkendte gerningsmanden i retten, at det var ham der dræbte Martin McCrory.
   Den 32 årige skizofrene morder, blev anbragt på Sikringsanstalten i Nykøbing Sjælland, hvor han afventede en mentalundersøgelse.
   Torsdag den 28. juni 2007, blev den nu 33 årige skizofrene mand ( T ) ved retten i Københavs byret, idømt til fortsat anbringelse på Sikringsanstalten i Nykøbing Sjælland på ubestemt tid, for drabet på Martin McCrory.
   TEGNING AF 32 ÅRIGE GERNINGSMAND.

   MARTIN McCRORY – LIGGER MYRDET PÅ GADEN DEN 6. JUNI 2006.

Leave a Comment