11
jul
Seneste opdatering: 3/8-17 kl. 1059
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Filmet og fotograferet af undertegnede. Lyden bliver stabil efter halvandet minut.

“You Can’t Hide the Truth”.I’ll stand up. I’m far from my comfort zone. Transskription af Tommy Robinsons tale.

“I’m used to standing on the street corners and speaking to my fellow countrymen”, indleder han.

Jeg havde længe haft på fornemmelsen, jeg ville møde ham en dag, og så dukkede han op uannonceret i EU Parlamentet og talte som han altid gør: Med en autencitet, der brænder igennem, så enhver der drømmer om at kontrollere TV mediet og ham, må få nervøse tics.

Jeg talte med ham nogen tid, og fik bekræftet, at han er noget så sjældent som ydmyg. Så nej, han er ikke politiker, som han også pointerer. Omstændighederne kan gøre ham til det, som omstændigheder har fremkaldt så mange andre politiske aktører. Jeg satte videokameraet i gang og gik hen for at tage stills.

Næste video er Tommy Robinson interviewet af Michael Stürzenberger i EU Parlamentet mandag. Jeg slog mobilvideoen på og lyttede med. Man kan høre, hvad han siger trods baggrundsstøjen, for det foregår i en af kaffepauserne udenfor konferencesalen. Se og hør begge videoes i HD.

Paul Weston fik forfald, men i stedet kom Robinson. Den Tommy, som en obskur side, der infiltrerede konferencen, – tilsyneladende uden læsere – i går beskrev som ‘nervøs og svedende.’ Det var ikke lige mit indtryk af den drengede, uimponerede Lutonier, der svømmede som en fisk blandt professorer, journalister og teologer og bagefter kravlede på de lokale pubs omkring den forslumrede Alberto Spinelli bygning, der passer så glimrende til dem, der færdes i den – det eneste der rigtigt fungerer, er toiletterne. Tommy Robinson var uimponeret af sig selv og uimponeret af omgivelserne. Hvis han overlever, kommer han til at skrive engelsk historie.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?