3
dec
Seneste opdatering: 4/12-13 kl. 1152
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 03-12-2013 193351

Det er imponerende, hvad SUT får sagt på kun 28 minutter. Han gør også Adam Holm til så god en interviewer, som han måske er. SUT er modsat langt de fleste kunstnere, klog nok til at holde sig fra af politik, ikke mindst den hvepserede jeg selv er kommet til at stikke fingrene i delvist uforvarent.

Lysten lusker af, når drifternes skamrides. Lysten er afhængig af et tabu. Hvis det bliver til at sex er opbyggelig og noget man læser om i Helse mellem støttestrømper og bugfedt, så er det så om erektionen allerede falder.

“Kunsten må ikke blive et bybud for ideologi eller religion. En vigtig erfaring for mig og min generation er, at kunsten er et helt autonomt niveau”. Sådan siger digteren Søren Ulrik Thomsen. Men skal kunstnere være ansvarsfri over for det samfund de er en del af? Søren Ulrik Thomsen er gæst i 2. sektion. Vært: Adam Holm. DR 2, 28 minutter (kan ses uden for Danmark)

Kaller vår tids innvandring for en invasjon

Norsk konsensus er nået frem til at kunne acceptere en analytiker som Christopher Caldwell, der rejste Europa tyndt for at kunne skrive sin bog. Det er rigtigt set af Document, at introducere ham. Problemet i Europa er, at demografien bevæger sig hurtigere end opinionen. I Sverige langt hurtigere: Opinionen bevæger sig i sneglefart, demografien til svenskernes ufordel hurtigere end nogen andre steder. Tiden løber ud for Sverige ud i disse dage.

Den kjente amerikanske journalisten Christopher Caldwell mener Europa må gi avkall på velferdsstaten for å takle massiv innvandring.

Christopher Caldwell ga ut boken Betraktninger over revolusjonen i Europa i 2009. Nå, fire år etter kommer den på norsk på Document Forlag. Caldwell lister opp den store innvandringen som har skjedd i Europa etter krigen i land som England, Frankrike, Tyskland og nå Skandinavia.

Det som begynte som arbeidsinnvandring er blitt en islamsk revolusjon, hevder Caldwell, som avviser at det går an å sammenligne det han kaller “invasjonen av Europa” med det store antallet innvandrere i USA.

Hvis vi ser på den skandinaviske velferdsstaten er det svært robuste ordninger. Vi har noen redskaper til å håndtere innvandring som er gunstige. Samtidig er det opplaget at Caldwell og andre som ham, har poenger når det gjelder passivisering. Det er for svake incentiver til å ta lavt betalt arbeid når velferdsordningene er for rause og omfattende. Det er en mekanisme vi må slite med i de best utbygde velferdsstatene. Samtidig er disse velferdsstatene nødt til å likebehandle folk. Hvis man ikke likebehandler innvandrer vil man få et sjikt i samfunnet som virkelig hadde skapt problemer. Aftenposten.no

Trods mere politi: 109 skyderier i Malmø i år

For fem år siden, sagde en Malmøpolis off the record, at de havde mistet magten over byen. Vi befinder os i det interregnum, hvor vi venter på, at Malmø Stad tager mod til sig til at sige det samme. På den anden side – en ærlig, svensk politiker ? Samtidigt med, at Sydsvenskan publicere fem propagandaartikler for Malmø, fordi en fynsk skoleklasse ikke tør rejse til byen, taler statistikken sit eget sprog parallelt med journalistikkens:

Efter cirka 100 skottdåd det senaste året inrättar Malmöpolisen nu Operation Olivia. Taktiken är också att punktmarkera kända kriminella för att stoppa nya dåd.

SR: Polis: “Skjutningarna gör oss oroliga”Polisen befarar en ny mordvåg, likt den som inleddes 2011.
Se alla anmälda skott i Malmö i år.

Indspilning i fuld skærm 04-12-2013 090848


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


kurt Rosenstrøm

Posted: 4 december 2013 - 07:35 - Svar

“Men skal kunstnere være ansvarsfri over for det samfund de er en del af?” Nej!

Peter Buch

Posted: 4 december 2013 - 09:15 - Svar

Formelt er en tolkning sådan, at der er mennesker der er betegnet som så farlige respektivt udsatte, at samfundet må passe på dem, tage ansvaret for dem.

Dronningen aktuelt eller regenten som sådan har blandt andet som opgave at være med til attestering af love, men kan ikke straffes, en slags ansvarsfrihed der således ikke er fuldstændig.

Ansvar kan således ikke, herfra helt generelt anskuet, forventes udvist fra regenter, børn, farlige, udsattes og kunstneres side, som fra andres side.
http://www.uriasposten.net/archives/12930

Prudentius

Posted: 4 december 2013 - 11:53 - Svar

“Kunsten må ikke blive et bybud for ideologi eller religion.”

Og hvorfor ikke?? Og har den nogensinde rigtig været andet??

Har den ikke netop fejret sin største triumfer, som “bybud” for religion??

Kunst på et “helt autonomt niveau” lyder på mig som kedelig og desperat navlepilleri.

Som mere modernistisk ikonoklasme. Som total tomgang.

  Peter Buch

  Posted: 4 december 2013 - 22:48 - Svar

  Et af mine digte, jeg i starten af 1990erne betalte for at sætte i Søndagsavisen under Nærkontakt i København K og Ø sommetider F, lød:

  Autonom og automat, forstår du nu det går så galt.
  Når den ene ej kan læse og den anden kun kan blæse.

  Ordstillingen er måske ændret lidt, i hukommelsen.

JensH

Posted: 4 december 2013 - 15:23 - Svar

“Polis: “Skjutningarna gör oss oroliga”

Urolige??? Er det alt??? Jeg ville mene at samtlige de røde lamper burde blinke på fuld knald hos både Malmø Politi og Malmø byråd!!!

Anonym

Posted: 4 december 2013 - 17:34 - Svar

Jeg kan ikke lige huske, om denne artikel fra Den Korte Avis har være nævnt:

S og venstrefløjen holder hånden over radikal islam

http://denkorteavis.dk/2013/jaleh-tavakoli/

26. Nov 2013

Af Jaleh Tavakoli

En kommentar om venstrefløjen på integrationsområdet, i forbindelse med at Karen West nu har forladt S og har meldt sig ind i LA. [!!!]

Nogle mener, at Socialdemokraterne eller venstrefløjen endeligt er kommet igang med at tage afstand til radikal islam, eller med at løse problemerne med parallelsamfund… og forstår derfor ikke at Karen efter 26 år, netop nu vælger at melde sig ud. [ Alt for lidt, alt for sent måske? 😉 ]

Til den kritik har jeg følgende at sige:

Den formelle / principielle afstandstagen til radikal islam og parallelsamfund har altid været der- selv hos de radikale og i Enhedslisten. [ Tjah, vist ikke i iøjnefaldende grad 😉 ]

Men hvor er deres kamp for de Yahya Hassaner, som i dag er 2 år, 3 år, 9 år, 12 år, 15 år eller ældre? [!!![

Den kamp burde jo forlængst være udkæmpet eller i hvert fald, have medført at vi i dag har mindre og ikke mere parallelsamfund. [ !!! – og hvordan synes du selv det går? 🙂 ]

Jeg har siddet fire år i Borgerrepræsentationen i København, og jeg jeg har set, hvordan venstrefløjen går i panik og baglås på de her spørgsmål. [!!!]

De kan diskutere i timevis om begreb som integration og ghetto i forhold til inklusion og socialt udsatte boligområder, hvor de etnicitet ingen rolle spiller. [!!!]

Det er stadig ikke venstrefløjens kamp at gøre op med det, Yahya taler om, eller den kamp som mange af os andre taler om.

Den kamp er heller ikke højrefløjens, ellers havde jeg sgu meldt mig ind der. Men på højrefløjen er der i det mindste en ægte afstandstagen fra og en realitetssans i forhold til problemerne. [!!!]

Selvfølgeligt har vi eksempler som Karen Hækkerup og Lars Aslan Rasmussen og Manu Sareen… men hvor er Karen Hækkerup og Manu Sareen i {dag}?

I dag er de ministre og meget tavse [!!!] – og for den sags skyld også handlingslammede på det her område.[!!!

Det er radikale som Zenia Stampe og Anna Mee Allerslev, som fører ordet. [ ja, naive og uvidende radigale
tosser, der har mere travlt med at føle end med at “tænke” selv 😀 ]

….

Farbror Pelle

Posted: 8 december 2013 - 23:39 - Svar

Beträffande det ökande antalet skjutningar i Malmö, så handlar det naturligtvis om införsel av illegala vapen, en införsel som polisen inte fått under kontroll ännu.
Här borde man från regeringens sida ta mod till sig, och helt enkelt återinföra en fungerande gränskontroll. För det första behövs mera resurser till kriminalunderrättelsetjänsten – i utlandet – mer samarbete med f.a. tysk och polsk polis, men även med polisen i baltstaterna.
För det andra, så behövs det bemanning i tullfiltren igen, vid Sveriges ALLA gränsstationer, såväl vid hamnarna i Trelleborg, Ystad, Helsingborg och Karlskrona, som vid Öresundsbron.
Vapeninförseln och knarksmugglingen MÅSTE helt enkelt stoppas, annars förlorar helt enkelt samhället – vi alla – kampen.
Vaddå att EU tycker annorlunda – skit i det! Det är inte några politikers och byråkraters säkerhet i Bryssel det handlar om, det är faktiskt en fråga för vanligt folks säkerhet, så att de kan känna sig trygga när de går på stadens gator och torg.
Jag bor i Lund, vistas sådär ofta i Malmö, men jag undviker faktiskt att röra mig i vissa områden, oavsett tid på dygnet, och det tycker jag helt enkelt inte är riktigt klokt att det skall vara på det sättet.
Mera batong! som man säger, se till att få stopp på införseln av illegala vapen! NU!

Leave a Comment