10
dec
Seneste opdatering: 12/12-13 kl. 2051
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 10-12-2013 194525Indspilning i fuld skærm 10-12-2013 195608

“What is wrong with you if you would do this at a funeral?” skriver Dean Skoreyko. (Nu er det ikke selve begravelsen) Tjah, Michelle Obama er ‘not amused’, eks-kommunisten Thorning har en virkelig fest samtidigt som hendes højre hĂĄnd mĂĄ træde vanæret tilbage hjemme i Danmark. Der var noget fjoget og useriøst over Svend Auken, man genkender hos Helle Thorning. Der er ikke tale om helstøbninger i begge tilfælde. Man kan mene sĂĄ meget om Mandela, men dette er uværdigt, selv hvis man ikke er statsoverhoved. Det er voksne børn, som ulykkeligvis er statschefer. The Death of the Grown-Up. – Barack Obama, David Cameron and Helle Thorning-Schmidt Take Selfie At Nelson Mandela Memorial, Why do Cameron and Obama feel the need to behave like idiots?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] det vi sĂĄ, har mindre eksistens og mindeværdighed, end hvis det havde været mere billedfattigt, nu i selfiernes selvspejlende tid. De skal arve verden, og lur mig om ikke Thorning […]

Anders
Anders
10 years ago

@Eyvind der er tale om en mindehøjtidelighed for en nyligt afdød.
Kan du se forskellen? NĂĄ, ikke.
NĂĄr skidt kommer til ære…

Eyvind Dk
10 years ago

Det er helt fint at hade HTS af et godt hjerte – hun er heller ikke min darling – men at fyre noget smĂĄtskĂĄret jantelovs-blondine-bavl af viser debattens lave niveau.
Politisk er det da en genialitet at få DK møvet ind mellem USA og GB, og hvis HTS samtidig er i stand til at køre stemningen op i det afslappede og humørfyldte, så skal vi da være stolte over at DK gør sig internationalt!!!
Tak til JacobCete for linket til JP.
Det må da give røde ører til flere af debattørerne?

JacobCete
JacobCete
10 years ago

Her er fotografens egen kommentar til virakken: “Jeg dækkede scenen per refleks. Rundt omkring mig pĂĄ stadion sang, dansede og lo sydafrikanerne for at ære deres afdøde leder. Der var nærmest en karnevalsagtig atmosfære, og atmosfæren var afslappet,” skriver Roberto Schmidt, som siger, at han først senere pĂĄ de sociale medier opdagede, at hans fotos var blevet fortolket og udlagt. “Jeg læste pĂĄ de sociale medier, at Michelle Obama syntes muggen over, at Danmarks statsminister tog fotoet. Men fotos kan lyve. I virkeligheden jokede førstedamen fĂĄ sekunder forinden med de omkringsiddende – deriblandt Cameron og Thorning. Hendes sammenbidte udtryk blev… Read more »

JacobCete
JacobCete
10 years ago

Det var en mindehøjtidlighed – ikke en begravelse.
Og når man ser billederne der nede fra er der jo både musik, dans festlig udklædning, flag og ansigstmaling.
Mange smilende ansigter osv – I det hele taget en Uhøjtidelig feststemning – sĂĄ i den sammenhæng er der sĂĄmen ikke sĂĄ respektløst, men højest dĂĄlig fingerspidsfornemmelse.

Jeg er absolut ikke fan af HTS, men reaktionerne er jo vildt overdrevne. Slap nu af.
Medierne – især de engelske – burde finde noget mere vigtigt at skrive om.

Erling
Erling
10 years ago

Naar man forstoerrer foerste billede, kan man se Obama saette en diskret NSA-tracker paa Helles telefon.

Bente
Bente
10 years ago

Nu vi er nede pĂĄ sladderniveau, vil jeg sige, at Michelle Obama helt sikkert ikke er “svartsjuk” men indædt irriteret over, at hendes mand ikke forstĂĄr at opføre sig ordentligt.

(Jeg kender følelsen).

Angela
Angela
10 years ago

Narcissistiska psykopater är de allihopa. När det gäller Obama sĂĄ är han en marionett precis som alla de andra. Move On.org, är en organisation finansierad av bl a Soros, spelade en central roll när Obama kunde lägga beslag pĂĄ demokraternas nominering,fastän H Clintons överläge i antalet röster frĂĄn befolkningen. MoveOn stödde officiellt Obamas kandidatur i februari 2008. Han fick honom en stab av “volontärer” och en etablerad pengamaskin och insamlingsbas. Soros stödde Obama redan när han var senator i Illinois. Före nomineringen träffades Soros och Obama minst tvĂĄ gĂĄnger. Eftersom Soros inte är amerikan fĂĄr han inte bli USA:s president… Read more »

Lightmann
Lightmann
10 years ago

Hvad er chancen for at se de fotos pĂĄ TV2News?

Hans Und
Hans Und
10 years ago

En del forklares her: http://www.examiner.com/article/serial-killers-and-politicians-share-traits

Jeg gætter på, at indsættelsen af den næste præsident, hurtigt bliver fulgt af Hussein Obummers skilmisse.

Er det i øvrigt ikke sådan, at han kan takke sin kones families igennem lang tid opbyggede politiske indflydelse for, at han overhovedet selv kunne komme ind i politik?

SkĂĄning
SkĂĄning
10 years ago

…and no brains. Jag ser det som sĂĄhär. Ă„r detta det värsta Obama hade ägnat sig ĂĄt sĂĄ hade det väl varit en skitsak. Om den här minnesstunden var en andakt pĂĄ en timme, sĂĄ nej, dĂĄ är det inte acceptabelt, men om det är en 12-timmarsföreställning med föreläsare, filmer, pauser osv, sĂĄ tycker jag faktiskt inte det är särskilt allvarligt.

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
10 years ago
Reply to  SkĂĄning

Michelle ser inte glad ut. PĂĄ det senare fotot har Obama och Michelle bytt plats. Blev hon svartsjuk?

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
10 years ago

Michelle Obama: “Who is this blond bimbo??”

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
10 years ago

Obama. No style and no class.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x