10
dec
Seneste opdatering: 12/12-13 kl. 2051
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 10-12-2013 194525Indspilning i fuld skærm 10-12-2013 195608

“What is wrong with you if you would do this at a funeral?” skriver Dean Skoreyko. (Nu er det ikke selve begravelsen) Tjah, Michelle Obama er ‘not amused’, eks-kommunisten Thorning har en virkelig fest samtidigt som hendes højre hånd må træde vanæret tilbage hjemme i Danmark. Der var noget fjoget og useriøst over Svend Auken, man genkender hos Helle Thorning. Der er ikke tale om helstøbninger i begge tilfælde. Man kan mene så meget om Mandela, men dette er uværdigt, selv hvis man ikke er statsoverhoved. Det er voksne børn, som ulykkeligvis er statschefer. The Death of the Grown-Up. – Barack Obama, David Cameron and Helle Thorning-Schmidt Take Selfie At Nelson Mandela Memorial, Why do Cameron and Obama feel the need to behave like idiots?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Utflyttad svensk

Posted: 10 december 2013 - 20:24 - Svar

Obama. No style and no class.

Skåning

Posted: 10 december 2013 - 21:31 - Svar

…and no brains. Jag ser det som såhär. Är detta det värsta Obama hade ägnat sig åt så hade det väl varit en skitsak. Om den här minnesstunden var en andakt på en timme, så nej, då är det inte acceptabelt, men om det är en 12-timmarsföreställning med föreläsare, filmer, pauser osv, så tycker jag faktiskt inte det är särskilt allvarligt.

  Utflyttad svensk

  Posted: 11 december 2013 - 00:22 - Svar

  Michelle ser inte glad ut. På det senare fotot har Obama och Michelle bytt plats. Blev hon svartsjuk?

   Kim Rasmussen

   Posted: 11 december 2013 - 01:11 - Svar

   Michelle Obama: “Who is this blond bimbo??”

Hans Und

Posted: 11 december 2013 - 02:47 - Svar

En del forklares her: http://www.examiner.com/article/serial-killers-and-politicians-share-t raits

Jeg gætter på, at indsættelsen af den næste præsident, hurtigt bliver fulgt af Hussein Obummers skilmisse.

Er det i øvrigt ikke sådan, at han kan takke sin kones families igennem lang tid opbyggede politiske indflydelse for, at han overhovedet selv kunne komme ind i politik?

Lightmann

Posted: 11 december 2013 - 06:21 - Svar

Hvad er chancen for at se de fotos på TV2News?

Angela

Posted: 11 december 2013 - 11:08 - Svar

Narcissistiska psykopater är de allihopa. När det gäller Obama så är han en marionett precis som alla de andra. Move On.org, är en organisation finansierad av bl a Soros, spelade en central roll när Obama kunde lägga beslag på demokraternas nominering,fastän H Clintons överläge i antalet röster från befolkningen. MoveOn stödde officiellt Obamas kandidatur i februari 2008. Han fick honom en stab av “volontärer” och en etablerad pengamaskin och insamlingsbas. Soros stödde Obama redan när han var senator i Illinois. Före nomineringen träffades Soros och Obama minst två gånger. Eftersom Soros inte är amerikan får han inte bli USA:s president men med pengars makt kan man styra ändå.

Bente

Posted: 11 december 2013 - 11:41 - Svar

Nu vi er nede på sladderniveau, vil jeg sige, at Michelle Obama helt sikkert ikke er “svartsjuk” men indædt irriteret over, at hendes mand ikke forstår at opføre sig ordentligt.

(Jeg kender følelsen).

Erling

Posted: 11 december 2013 - 13:00 - Svar

Naar man forstoerrer foerste billede, kan man se Obama saette en diskret NSA-tracker paa Helles telefon.

JacobCete

Posted: 11 december 2013 - 13:20 - Svar

Det var en mindehøjtidlighed – ikke en begravelse.
Og når man ser billederne der nede fra er der jo både musik, dans festlig udklædning, flag og ansigstmaling.
Mange smilende ansigter osv – I det hele taget en Uhøjtidelig feststemning – så i den sammenhæng er der såmen ikke så respektløst, men højest dålig fingerspidsfornemmelse.

Jeg er absolut ikke fan af HTS, men reaktionerne er jo vildt overdrevne. Slap nu af.
Medierne – især de engelske – burde finde noget mere vigtigt at skrive om.

JacobCete

Posted: 11 december 2013 - 14:36 - Svar

Her er fotografens egen kommentar til virakken:

“Jeg dækkede scenen per refleks. Rundt omkring mig på stadion sang, dansede og lo sydafrikanerne for at ære deres afdøde leder. Der var nærmest en karnevalsagtig atmosfære, og atmosfæren var afslappet,” skriver Roberto Schmidt, som siger, at han først senere på de sociale medier opdagede, at hans fotos var blevet fortolket og udlagt.

“Jeg læste på de sociale medier, at Michelle Obama syntes muggen over, at Danmarks statsminister tog fotoet. Men fotos kan lyve. I virkeligheden jokede førstedamen få sekunder forinden med de omkringsiddende – deriblandt Cameron og Thorning. Hendes sammenbidte udtryk blev opfanget ved et tilfælde,” understreger AFP’s mand, som siger, at de tre statslederes opførsel virkede helt naturlig og i samklang med festen på stadion.

“Jeg tvivler på, at nogen kunne have fastholdt et stenansigt under hele ceremonien med titusinder af mennesker, som festede på stadion. For mig virkede disse ledere opførsel helt naturlig på mig. Jeg kan ikke se, at der er noget at brokke sig over, og jeg ville have gjort det samme,” forklarer AFP-fotografen Roberto Schmidt.

http://jyllands-posten.dk/international/ECE6327776/her-er-historien-ba g-thornings-selfie/

Eyvind Dk

Posted: 11 december 2013 - 15:01 - Svar

Det er helt fint at hade HTS af et godt hjerte – hun er heller ikke min darling – men at fyre noget småtskåret jantelovs-blondine-bavl af viser debattens lave niveau.
Politisk er det da en genialitet at få DK møvet ind mellem USA og GB, og hvis HTS samtidig er i stand til at køre stemningen op i det afslappede og humørfyldte, så skal vi da være stolte over at DK gør sig internationalt!!!
Tak til JacobCete for linket til JP.
Det må da give røde ører til flere af debattørerne?

Anders

Posted: 12 december 2013 - 19:53 - Svar

@Eyvind der er tale om en mindehøjtidelighed for en nyligt afdød.
Kan du se forskellen? Nå, ikke.
Når skidt kommer til ære…

Leave a Comment