16
dec
Seneste opdatering: 17/12-13 kl. 1908
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders, Malmoe, 27.10.2012, II 124

Wilders blandt veninder i MalmÞ og der var mange flere, men jeg skal spare pÄ pladsen. Der er flere fotos fra lejligheden (more photos) her. Det er en hollandsk TV kanal, med et seertal pÄ lidt over en million.

This evening, the Dutch public television channel 1 announced that the Dutch public has chosen Geert Wilders MP, chairman of the Party for Freedom (PVV), as Politician of the Year 2013.

For many months, the PVV has been the largest party in the Dutch polls. The party is an outspoken opponent of the tax and austerity policies of the Dutch government. Mr Wilders and his party are also indomitable defenders of Western freedoms, such as freedom of speech. These freedoms are threatened by the process of islamization that is currently going on in the Netherlands and other nations. Wilders.nl,Wilders door publiek verkozen tot politicus van het jaar. Geert Wilders politicus van het jaar.

Danmark sender asyl-aben videre til Sverige
Politiet i Kastrup Lufthavn er pragmatikere. De ved, svenske politikere hellere end gerne vil have asylsĂžgere fra Kastrup, sĂ„ de lader som om de aldrig har set dem og lemper dem derover. Det skal de ikke have utak for, selvom lĂžsningen ikke er langsigtet. Det overordnede problem, er politikernes, og de vil ikke tage det, eller de hĂ„ber at vĂŠre ude af vagten, nĂ„r det bliver rigtig akut. En dag tager EU det, og sĂ„ bliver hele Europa lavet om til et Sverige. Danske og europĂŠiske politikere er over en bank en samling hyklere og virkelighedsfornĂŠgtere. Cecilia Malmström lobbyer for “lettere adgang ind i Europa”, men alle lader som om de ikke har hĂžrt, hvad hun siger. EuropĂŠiske lande kaster asylaben rundt imellem sig sĂ„ lĂŠnge det gĂ„r, men det fĂ„r en slutning.

Om 30 Ă„r er Afrikas befolkning fordoblet til tre milliarder, og det fĂ„r vi at mĂŠrke i Europa lĂŠnge inden da og meget tydeligere end de smĂ„ forpostfĂŠgtninger ved Lampedusa i disse Ă„r. Vil Europa opretholde sig selv som selvstĂŠndigt kulturomrĂ„de, skal en rĂŠkke konventioner opsiges – fĂžrst og fremmest asylkonventionen af 1951 -, og det kan kun gĂ„ for langsomt. Indtil at da skal vi hĂžre pĂ„ ridderne af de kvarte lĂžsninger pĂ„ evig bagkant af problemerne, Peter Skaarup og Karsten Lauritzen. EuropĂŠernes smertegrĂŠnse er ved at vĂŠre nĂ„et. Hvor gĂ„r politikernes? Ved en million flere af U- landenes overskudsbefolkning? 10 millioner? 100, 500 millioner? Spyt ud, V og DF.

AsylansÞgere har kunnet sÞge videre til andre lande, fordi politiet ikke har taget fingeraftryk som krÊvet. Vores nabolande hÊnger pÄ en stor gruppe asylansÞgere, som Danmark ellers skulle have taget sig af, fordi politiet i KÞbenhavns Lufthavn gennem et Är i nÊsten alle sager ikke registrerede asylansÞgere med foto og fingeraftryk, som det ellers krÊves, skriver BT.

»Det er meget dĂ„rlig stil, at vi pga rod i KĂžbenhavns Politi har tĂžrret et problem af pĂ„ vores nabolande. Det klĂŠder bestemt ikke Danmark, og hvis nogen skulle vĂŠre glade for det, fordi vi sĂ„ ikke ’hĂŠnger’ pĂ„ personerne, bider det jo bare sig selv i halen. En del af personerne vil formentlig bosĂŠtte i MalmĂž-omrĂ„det og kan frit tage Øresundsbroen til KĂžbenhavn, og sĂ„ ’hĂŠnger’ vi alligevel med problemet«, siger Dansk Folkepartis retsordfĂžrer, Peter Skaarup.

Venstres retsordfĂžrer, Karsten Lauritzen, er enig: »Det er ikke i orden, at andre lande nu ’hĂŠnger’ pĂ„ nogle personer, fordi KĂžbenhavns Politi ikke har haft styr pĂ„ registreringen. Danmark er et af de lande, der har stĂ„et meget fast pĂ„ Dublin-aftalen, og derfor er det ekstra pinligt og problematisk, at politiet har lavet disse fejl.« Berlingske

De ‘fordomsfulde danske forĂŠldre i Odense’

Man hukser nok skoleklassen fra Odense, som deres forÊldre ikke ville lade rejse til MalmÞ. Der foresvÊvede dem vagt noget med en storghetto, Rosengaard. Det nye skyderikort over MalmÞ viser, at set gennem et pistolsigtekorn, er hele MalmÞ en ghetto. Antallet af skyderier er nu lige sÄ slemt som det var omkring Ärsskfitet 2010-2011, da byen var i en nÞdsituation og fik bevilliget ekstra politi for at bringe myrderierne ned.

Nu er politistyrken tilbage til normal, og det er skyderierne selvfÞlgelig ogsÄ, for hvis man vil af med skyderier, skal man skaffe sig af med dem der parout vil skyde, og det er der ingen i det beskyttede socialpÊdagogiske projekt MalmÞ RÄdhus, der kunne finde pÄ. Nogle kan altsÄ godt reservere plads pÄ MalmÞ Morgue allerede, hvis der er noget der hedder sÄdan.

Den eneste forskel mellem sidst og nu, er at ingen har vÊret sÄ heldige at fÄ et drÊbende skud ind i Är. Derfor har presseomtalen kunne holdes pÄ et for MalmÞ gunstigt niveau. Det er altsÄ den eneste trÞst, at MalmÞs amatÞrmafiosoer ikke kan finde ud af at ramme noget, hvilket jo netop bringer uskyldige ind i billedet som mÄltavler. Men jeg ville ikke sende mine poder til MalmÞ, det er stensikkert. (Rosengaard er indrammet med en rÞd cirkel) HÀr Àr alla 109 skott- lossningar i Malmö

Indspilning i fuld skĂŠrm 17-12-2013 020943

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] more information, see Snaphanen (Danish), Geert Wilders’ website, NRC (Dutch), andBlik op […]

Peter Andersen
10 years ago

Holland var engang, i mange sammenhĂŠnge, Europas mest tolerante land. Det har de mĂ„tte betale prisen for og derfor har de fĂ„et en Gert Wilders. SĂ„dan vil det ogsĂ„ gĂ„ alle andre steder. Men lande som Frankrig og England har en mere uhomogen og splittet befolkning end f.eks. Holland – og for den sags skyld Danmark eller Schweiz – og derfor kom diskussionen om islam lidt senere.
I Tyskland og Sverige skal vi ikke forvente noget sĂŠrligt forelĂžbig…

trackback

[…] Source Snaphanen […]

Balder
10 years ago

Jeg har en kommentar hĂŠngende i spamfiltret – comment-208878 – 04:44 17-12-2013

Rita
10 years ago

Bravo!! Better late than never. Holland should be grateful to have such a hero, and not only Holland, but the West.

Greetings from Australia where Geert Wilders is respected and admired by DECENT people, which does not include the main press or many politicians (mainly from the Left).

trackback

[…] more information, see Snaphanen (Danish), Geert Wilders’ website, NRC (Dutch), and Blik op Nieuws […]

trackback

[…] 2. Netherlands TV 1 picks Geert Wilders as politician of the year.  […]

fitz
fitz
10 years ago

The Left Wing goes crazy in Europe haha…

Prudentius
10 years ago

“EuropĂŠernes smertegrĂŠnse er ved at vĂŠre nĂ„et. Hvor gĂ„r politikernes?” Ved europĂŠernes. Og europĂŠerne har endnu ikke besluttet sig for at udskifte euro-kartellet. Venstre er en del af euro-kartellet. Og sĂ„ledes en del af problemet, ikke af lĂžsningen. De er sammen med socialdemokratiet det ene af to euro-fjĂŠs pĂ„ det samme Janushoved. Dit tweet ude til hĂžjre om DFs nej tak til islamiserende befolkningsudskiftning og Venstres dybe forargelse, er et vidunderligt eksempel pĂ„ partiets ideologiske hubris og skrĂŠkindjagende mangel pĂ„ bare et gram bondsk snusfornuft. Som et absolut minimum burde det stĂ„ de borgerlige partier sole klart, at de importerede… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

“De er sammen med socialdemokratiet det ene af to regeringsbĂŠrende euro-fjĂŠs pĂ„ det samme Janushoved.”

Skal der stÄ.

dariusz
dariusz
10 years ago

Hope,we will have a German Geert Wilders soon.

Congratulations Geert.
Be strong

NielsC
NielsC
10 years ago

Nu kan man jo ogsĂ„ se sĂ„dan pĂ„ det, at de hellere vil til Sverige, sĂ„ hvorfor forhindre dem. SĂ„ vidt jeg kan regne ud sĂ„ er en stor del af de her somaliere; de er sikkert kommet med fly fra Mogadishu til Istanbul og sĂ„ videre til Milano og sĂ„ til Kastrup. NĂ„r de slipper igennem ‘uden papirer’, sĂ„ gĂžr de det nok ikke. For en stor dels vedkommende har de allerede ‘pas’ fra Sverige, idet svenske pas jo sendes til Somalia. Her finder en sĂ„ en ‘nĂŠsten match’. Inden flyet lander i Kastrup indsamles passene, sĂ„ de kan… Read more »

shanghaikid
shanghaikid
10 years ago

Phantastic! There are not many who would have deserved it be called politician of the year as Geert Wilders does!

Geertu Akbar!!

Greets from Germany

trackback

[…] Geplaatst door: E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com) (h/t Snaphanen) […]

LarsS
LarsS
10 years ago

Fantastisk!

Europa er ved at forandre sig, folk er ved at vÄgne op!

Marit
Marit
10 years ago
Reply to  LarsS

Og sÄ er Gert Wilders sÄ handsome !

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x