26
dec
Seneste opdatering: 29/12-13 kl. 1619
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Pludselig går der en svensk PISA-prås op for én. Se kommentarer til lydbilledet på videoen undervejs, jeg behøver ikke tilføje mange af mine egne, men hvis nogen har læst William Goldings berømte Lord of the Flies, som også er filmatiseret, så er det netop fluerne, jeg hører på den lydside. Lærerinden skal forekomme på optagelsen, men jeg hører hende ikke. Den svenske skole er et minibillede af staten: Et land, hvor ingen synes at styre, og hvor ingen har mod til at optræde som autoritet.

Hun er – ak – en hun, muligvis en ‘hen’, og derfor udrangeret på et sidespor for rustne togvogne. Ny-Sverige er kvindelighedens og socialismens sejr, og netop derfor kvindernes Waterloo, hvor de i stedet skulle have en sejr ved Salamis.

Kvinder gør samfund tålelige og beboelige, men mange af dem – langt fra alle, naturligvis, og slet ikke dem, jeg kender – er ude af stand til at forsvare dem. De er uden kampgener, uden forståelse for magt uden for de personlige relationer. Så går det sådan, for Sverige er et matriarkat, m/k, hbtqxzyå og alt det jazz, og det er hovedforklaringen til at landet lader sig overtage af fjendtligtsindede stammer, uden at gøre vrøvl. De har sejret gennem uddannelsessystemet, og sejren lyder som ovenfor. Tillykke med det, tøser. I er sammen med jøderne og bøsserne de første ofre. Bagefter er det os andre, vi de afskyelige, stuesnavsede (tak, fjolset Nyrup)

Matriarkerne vil få lejlighed til at fortryde det, når det er for sent. De vil hade mig for at sige det, men hvem vil ikke gerne hades af Gudrun Schyman, Mona Sahlin, Helle Klein og Birgitta Ohlsson og kaldes ‘racist’ af mandslingen Mattias Irving , men oh la la, han har intet begreb om mit forhold til kvinder. Se også læserbrev i Jyllands Posten: Skolens fallit – maskuline dyder lagt for had

Siewert Öholm: Pinocchio-näsorna bara växer

2006 års Pisarapport konstaterade att Sverige hade Europas största ordningsproblem i skolan. Sena ankomster, svordomar, könsord, oordning, kepsar och mobiltelefoner hörde till vardagen. Lärarstatusen var i botten. Ganska nyss hade lärarkandidaterna i Baylans egen hemstad Umeå, hellre demonstrerat i någon veganaktivitet eller i något kvardröjande USA-hat, än deltagit i undervisning och tentor. Många lärarkandidater klarade varken att räkna eller stava. Så såg arvet ut efter skolminister Baylan. Världen idag

Anne Bayefsky: FN – antisemitismens hovedkvarter

Anne Bayefsky er en fremtrædende canadisk juraprofessor, menneskeretsforsker og aktivist. Hun har en bachelor, Master of Arts og Bachelor of Laws fra University of Toronto samt en Masters of Letters fra York University, Toronto, Canada. Hun er advokat i Ontario og fellow ved Hudson Institute hvor hun hendes ekspertiseområder ligger inden for menneskerettighedsjura.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


LarsS

Posted: 26 december 2013 - 16:37 - Svar

Utroligt, at Israel som det eneste demokratiske land i Mellemøsten, skal udsættes for konstant dæmonisering og stigmatisering fra FN – den institution der om nogen i stedet burde tage fat i kraven på de despoter og regimer der fornægter demokrati, ytringsret, forsamlingsfrihed, ligestilling mellem kvinder og mænd, eget religions valg samt fri sexuel dyrkelse og levevis.

FN er blevet et anti-demokratisk monster der vil gå sin egen undergang i møde, fordi de endte med at blive en politisk korrekt curling ‘forælder’ til de forkælede, højtskrigende og forlangende møglande der ikke gad andet, med sutten i kæften, end at moppe de dygtige og flittige i klassen.

Da jeg så videoen fik jeg flash-back til den fantastiske tale som stifteren at Human Rights Watch, Hr. Robert L. Bernstein, gav i 2010 som 88-årig på University of Nebraska – han fik også nok af FN og endda sit eget HRW – og leverede der en diamanttale om Israel og hans beundring for landet, som er omringet af anti-demokratiske diktaturer og jagtes af enhver politisk korrekt og dermed også venstreorienteret, institution, forfatter, opinionsdanner eller journalist fra koret af de højest råbende anti-israelister!

http://www.unwatch.org/site/apps/nlnet/content2.aspx?c=bdKKISNqEmG&b=1 317489&ct=8884881

  Peter Andersen

  Posted: 27 december 2013 - 01:11 - Svar

  De vestlige demokratier udgør i dag kun en lille ubetydelig del af FN.

  Det bedste vi kunne gøre var at melde os ud af denne samling forbryderpak. Det næstbedste var at begynde at sige fra.

   Machiavelli

   Posted: 27 december 2013 - 01:25 - Svar

   Enig!

Santor

Posted: 26 december 2013 - 18:48 - Svar

Må indrømme at jeg altid har været fascineret af Vestens totale mangel på kritik overfor ALLE de anti-demokrater der er medlemmer af FN.

Hver eneste der bestiger ( som i voldtager ) talerstolen i FN har, er eller burde være under observation for korruption, enten i hjemlandet eller i FN-regi. En stor samling tyveknægte og løgnere.

FN er en skændsel mod menneskeheden!

Britta Due Andersen

Posted: 26 december 2013 - 22:37 - Svar

FN eksistere kun fordi man er NØD til at have et sted at tale sammen – uanset hvad. Det ækle er, at FN er glorificeret, som det i sig selv er noget særligt og derfor nærmest helligt, hvad samlingen finder på.

  Angela

  Posted: 26 december 2013 - 22:50 - Svar

  Man måste komma ihåg att det först hette NF som kollapsade efter första världskriget. Folk i gemen var starkt kritiska mot organisationen eftersom man inte ville ha en världsregering där folk fråntogs sina demokratiska rättigheter. Demokrati kan aldrig komma till sin rätt, utövas, i större sammanhang. Demokrati kräver småskalighet för sin livsnödvändiga krav på kunskap, information, debatt och ansvarsutkrävning.

   Angela

   Posted: 26 december 2013 - 22:58 - Svar

   Rättelse. Efter andra världskriget skall det vara. NF hade inte lyckats förhindra andra världskriget eller några andra konflikter heller. Det upphörde 1946. Sedan bildades FN.

Angela

Posted: 26 december 2013 - 22:42 - Svar

FN är en kommunistglobalistisk organisation som finansieras av den globalistiska eliten. På FN:s uppdrag iordningsställde Gro Brundtland och Maurice Strong på 80-talet en rapport “Our common future”, finns på nätet om ni vill läsa. Denna rapport blev sedan till “Agenda 21” som är en handlingsplan baserad på rapporten. Den blev mycket omdiskuterad och ett antal länder vägrade godkänna den. Senare blev den i sin tur omdöpt till “sustanable development” för att den skulle låta bättre och inte ses som en agenda på uppdrag av någon. Läser man denna agenda så inser man snabbt att det är inget annat än handlingsplan för eliten för att införa en slags globalistisk kommunistisk diktatur i hela världen. Som del i denna plan så ska man medvetet förstöra skolan så att befolkningen blir dummare och mer lydiga och det står i klartext.

  Olav

  Posted: 26 december 2013 - 23:40 - Svar

  “Som del i denna plan så ska man medvetet förstöra skolan så att befolkningen blir dummare och mer lydiga och det står i klartext.”

  Du skulle lagt ved en kopi av klarteksten, Angela.
  At skolen er blitt dårligere er vel faktum, ser man bort fra Finland..

   Marit

   Posted: 27 december 2013 - 16:11 - Svar

   AHA ! Den norske skolen har sunket som en sten. Barna våre lærer knapt å lese, skrive eller regne på elementært nivå nå. Lærerne, som er krumtappen i skolen fra tidligere tider, har knapt utdannelse lenger.

   Så kan vi altså takke den såkalte “landsmoderen”, Gro Harlem Brundtland (APs statsminister og EU-pådriver !) for denne misere. Det var hennes plan ! Ikke rart damen siden lenge har bosatt seg i Frankrike. For å slippe å betale skatt av sin store formue til Norge.
   Dog kommer hun og mannen hjem i blant, for å snike til seg (ulovlig !) GRATIS operasjoner og rehabilitering, på VÅR bekostning. Og med privilegiet å få gå FORAN andre i operasjonskø !
   FY FOR SOSIALDEMOKRATISK UMORAL ! (Dobbeltmoral er dobbelt så bra som annen moral…)

    Angela

    Posted: 29 december 2013 - 10:57 -

    Ett färskt och bra exempel på hjärntvätt i skolan. Hur man skiljer generationerna åt. Föräldrar och barn genom en systematisk hjärntvätt ända från förskolan.
    http://www.svtplay.se/video/1701069/27-12-21-00-textat (Slutet före vädret).

    Vid årsskiftet övergår Lettland till euron. En klar majoritet av det lettiska folket är emot euron – 80%. Makteliten kör över folket som vanligt och kör sin hjärntvätt av de kommande generationerna i förskola och skola. Det är total politisk enhet. Ännu ett steg mot total integration i diktaturen EU. I Aktuellt kan vi se hur man systematiskt “hackar in” sina floskler varvat med sång. En liten pojke som säger fel att valutan heter lats rättas omedelbart och får skämmas för att han inte sa rätt – euron. Det vanliga med besök på propaganda utställningar och inslaget avslutas med en liten förskolepojke som lärt sig rabbla läxan: EURON är viktiga pengar. Bra för alla!

  Ave Maria

  Posted: 29 december 2013 - 11:57 - Svar

  @ Angela
  Jag rös ända in i märgen när jag såg hur de lettiska småbarnen hade hjärntvättats.
  Aktuelltredaktionen är så säkra på att deras agenda är riktig, så de förstår inte att sunda, självständiga människor reagerar mot hjärntvätten med avsky.
  Därför var det bra att det sändes i ett program med många tittare. Alla som har något mellan öronen måste väl inse vad som pågår?

   Angela

   Posted: 29 december 2013 - 20:54 - Svar

   En skärmdump, steen?

Robin Shadowes

Posted: 27 december 2013 - 15:39 - Svar

Tyvärr har pappan raderat alla kommentarer. Ingen som har tagit skärmdump? Svårt att veta om fadern är anti-rasist eller inte men jag antar att anledningen kan ligga just där. Pappan är djupt bekymrad men vägrar också att se elefanten i rummet. Inte en enda gång under videons gång nämner han något om etnicitet.

  Angela

  Posted: 29 december 2013 - 11:14 - Svar

  Han vågar inte p g a trakasserier för hela familjen. Bedrövligt och typiskt för ett land som övergått från “demokrati , över mediokrati och till idioti” enligt ryske nobelpristagaren för några år sedan i sitt tacktal på Nobelfesten. De raporterande journalisterna begrep inte ens vad han sa. Hübinette som hållit i Sveriges viktigaste samhällsprogram Agenda fick fråga sin kompanjon vad han menade när han vågade säga detta om EU.

  I Tyskland reagerar folk och etablissemang mot övervakningen och förfasar sig över svenskarnas godtrogenhet och personnummer som de raderar. Svenskarna kan inte de. De har redan sålts ut av samhällsinstitutioner som Skatteverket på den globala marknaden så vem som helst kan numera bedra svenskarna. För det fick de miljoner att driva sin verksamhet med. Medan svenskarna om de vill ha det skydd som staten skall ge sina medborgare numera blir uppringda av företag som mot betalning säger sig kunna skydda deras personnummer från kriminalitet. I Sverige tror folk att de har “rent mjöl i påsen”. Dumheten och naivismen är total.

Da Capo

Posted: 27 december 2013 - 16:37 - Svar

Vad är 7 gånger 9 – utan smartfån? Någon som vet?

Nya Sverige är ett RÖVHÅL. Den inte minst i skolan skapade funktionella dumheten eller till och med idiotin har epidemisk spridning; nästan ingen svensk inser detta, alternativt vill erkänna faktum, även om man ar litet kritisk till både det ena och deta andra. Framför allt gäller det emellertid att vara god och inte vilja ha några rasister på gator och vägar. Även om fadern är medlöpare, så blev verkligheten oroande för honom – han tycks känna någon liten omtanke om pilten, vars liv som dhimmi i framtidens Nya Sverige kommer att bli ett helvete. Vä’l bekomme!

Breidablikk

Posted: 27 december 2013 - 20:03 - Svar

Skandinaviske menn må igjenn – unnskyld meg! – lære seg å sloss!

Jernhesten

Posted: 28 december 2013 - 13:06 - Svar

Hvad mon de her børn svarer, når de kommer hjem fra skole og deres forældre spørger: “Hvad har du lært i skolen i dag”?

Tja……

Machiavelli

Posted: 29 december 2013 - 08:02 - Svar

Som skolelærer både i Grønland og Danmark kribler det i fingrene. Jeg kunne godt tænke mig at høre et lydbillede fra en 8 klasse.

Angela

Posted: 31 december 2013 - 12:07 - Svar

Nu meddelas i senaste EKOT , nyhetsutsändning, nyårsafton 2013 att pappan som lagt ut ovanstående inslag blivit polisanmäld! Nyheten var första nyhet. Nu skall ni plocka fram er MANUAL och läsa att ni nu skall darra och skälva av skräck. Så att ni vet att ni inte må drista er till att framföra någon sorts sanning eller beskrivning av verkligheten som inte makteliten godkänt!

Angela

Posted: 31 december 2013 - 12:35 - Svar

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=574583 6

Bäva månde alla sanningsägare! Kommer inte polisen och kastar er i en fängelsehåla så kommer Magdalena Ribbing med sin stora svarta säck, penslar er tunga med senap och bär er ut till att kastas på det stora häxbålet ute i den mörka skogen.

Angela

Posted: 31 december 2013 - 14:34 - Svar

Som på beställning! Professor emerita Bodil Jönsson (fysik) i SR Vinter i P1. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=57422 97

Sammanhang, sammanhang, sammanhang! Vuxna, mogna människor! Tack, Bodil Jönsson. Programmen brukar komma i repris på kvällen. Hur det blir idag vet jag inte eftersom det är Nyårsafton men annars finns det på nätet.

Ett hopp för er som börjar komma upp åldern. Ni behövs. Ni är eftersträvansvärda. Åtminstone två tredjedelar av ett parlament borde reserveras åt äldre – både män och kvinnor!

T-T-T! Tankar tar tid!

Leave a Comment