2
jan
Seneste opdatering: 3/1-14 kl. 1544
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Endnu engang med tak til SR P 2, der kan få mig til at glemme næsten hvad som helst, eller koncentrere mig, hvis det er det. Oh, at surfe elegant uden om Helle Thornings nytårstale og alle de stjerner eller kokkehuer, den får og ikke får. At høre den omtalt af Sørine Gotfredsen og Sanne Søndergaard i P 1, var alt rigeligt til at glæde sig over slalomevnerne. Det er svært at blive ‘politisk kommentator’, når man sjældent kan vride sig til at lytte til politikerne, fordi man har hørt det meste for længe, længe siden. Jeg kommer heller ikke i biograferne, før jeg ved, reklamerne er slut. Begge dele smutter selvfølgelig en sjælden gang, men jeg sigter stadig på at nå 100 procents træfsikkerhed.P1 Debat: Sygelig fokus på tryghed?

»Ni är ett folk«

Av Anahita Solimanaznavi

Ni kommer bli bestulna på ert land, och jag antar att det är ok. Så länge ni inte anser er ha ett land. Så länge ni inte ser värdet av det, eller ser något problem med att så småningom behöva göra avkall på de värderingar, och den kultur som ni är uppfostrade med. Så länge ni inte tycker att det är ett problem att ert land håller på att gå under.

Om ni inte bryr er om att generationer av era mor- och farföräldrar offrat blod, svett och tårar för att bygga upp ett Sverige – som nu raseras i en takt snabbare än ett korthus rasar – då är det helt förståeligt. Om ni anser att det gradvisa förråandet av samhället ska få fortgå, där människor som jobbat hela sina liv här får stå tillbaka för en solidaritet som sträcker sig till flyktingboenden, men inte till äldreboenden; till hemlösa romer men inte till härbärgen; som sträcker sig till världens alla nödlidande men inte till ert eget folk.

För jo: Ni är ett folk.

Lika mycket som kurderna. Lika mycket som assyrierna. Lika mycket som indianerna. Lika mycket som alla andra grupper vars gemenskap byggts upp av gemensamma värderingar, normer och seder. Vars grundsten byggts av ett språk och ett land.

Och ni har rätt till ett land. Och ni har rätt till en kultur. Även om jag vet att det finns många som vill försöka få er att tro det motsatta. Till och med era egna ledare. Och jag förstår att det tar emot. För ni är ett fint folk. Ett omtänksamt folk. Som inte är vana att ta för er och helst inte vill tro att ni är något. Men ni blir utnyttjade. Korrumperad av era egna.

Och jag tror att det är dags att säga ifrån nu. Medan ni ännu kan

Anahita Solimanaznavi


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Ave Maria

Posted: 2 januar 2014 - 19:39 - Svar

Tack, det var väldigt fint uttryckt.
Hoppas många läser det och delar med sig till andra…

Erik

Posted: 2 januar 2014 - 20:15 - Svar

Tack. Jag blir tårögd faktiskt. Jag gör så gott jag kan.

Bjovulf

Posted: 2 januar 2014 - 23:28 - Svar

Just precis! Og det burde da naturligvis være enhver svensk politikers første og vigtigste opgave
at forstå og forsvare dette – alt det, der med møje er opbygget gennem mange generationer, men i stedet
har de af mystiske årsager mere end travlt med at gøre præcist det modsatte – nemlig at nedbryde og underminere et helt folk, deres kultur og deres engang så fredelige, sikre og meget velfungerende
samfund / samhälle på bare få årtier – det 21. århundredes nye “indianere”, som snart kommer til at bo i
en slags beskyttede “reservater” som udrydningstruede minoriteter – endda helt uden den mindste skygge
af et mandat eller en seriøs demokratisk debat nogensinde, men den gigantiske regning for dette sociale vanvidseksperiment i fuld skala – både socialt og økonomisk set – , den forventer man bare i de frelste svenske PK-kredse helt uden blusel, at det svenske folk er villige til at betale for i al fremtid uden at kny
(protestera) det allermindste – ja, de skal endda helst smile, klappe og danse i endeløs begejstring over poltitikernes og “elitens” mange “geniale” planer med det “svenske” samfund.
Men det kommer næppe til at gå stille af i længden … efterhånden som den barske og uhyggelige sandhed om et uønsket vanvidseksperiment, der gik helt over gevind, støt og roligt begynder at gå op for flere og flere Medelsvenson’er i takt med, at “kulturberigelsens” repræsentanter fra fra failed states i Mellemøsten
og omegn for alvor viser deres sande hadefulde, uintegrerbare og barbariske sider stadigt oftere i disse år.

Det helt store spørgsmål er så HVORFOR? Hvad driver i virkeligheden disse naive, uvidende og dybt
uansvarlige politikere og PK-“eliten” i Sverige? Og hvad får de mon egentlig for det? 😉

steen

Posted: 2 januar 2014 - 23:33 - Svar

Iraner. Kontant skrivestil. Diskret patos. Ingen overflødig flomme, lige i skabet.

Jernhesten

Posted: 2 januar 2014 - 23:33 - Svar

Lige præcis Steen.

Må jeg komme med et andet citat fra en dansk-iraner, nemlig Pedram Kazemi-Esfarjani som på sappho.dk skrev:

“Med den liberal-demokratiske Danske Grundlov i hånden skal deislamiseringen begyndes, ligesom man denazificerede Danmark fra 4. maj 1945″.

Machiavelli

Posted: 2 januar 2014 - 23:35 - Svar

Anahita Solimanaznavi

Iøvrigt behøver jeg ikke at sige mere, da Anahita Solimanaznavi har sagt det.

“Du vil blive berøvet dit land, og jeg tror det er ok. Så længe du ikke anser dig selv for at have et land. Så længe du ikke kan se værdien af ​​det, eller ser du noget problem med, at i sidste ende at ofre de værdier og den kultur, du er opdraget med. Så længe du ikke kan finde det et problem, at dit land er ved at gå under.,,”

Bjovulf

Posted: 2 januar 2014 - 23:57 - Svar

Krarup: Nej til dobbelt statsborgerskab

http://www.b.dk/kommentarer/krarup-nej-til-dobbelt-statsborgerskab

Af Søren Krarup, Tidl. sognepræst og MF
22. juni 2013, 18:45

Indfødsrettens mening er fastholdelsen af danskernes førstefødselsret til Danmark, og af denne grund er og bliver dobbelt statsborgerskab et svigt og en undergravning [!!!] af noget for Danmark eller den danske nationalstat uopgiveligt, skriver Søren Krarup i dagens kommentar.

Der er noget uendeligt tidstypisk over forslaget om dobbelt statsborgerskab. Det er den velkendte tendens til at ville nedlægge nationalstaten i globalismens fromme og falske navn [!!!], der ligger i forslaget. Det er forargelsen over det danske og dyrkelsen af det overnationale, der er baggrunden for dette ønske om at ophæve meningen med begrebet indfødsret.

Men naturligvis er denne rent ideologiske tendens altid pakket ind i alskens juridiske, moralske og humane argumenter. Det kender vi. Jeg modtog f.eks. for nogle år siden en mursten af en afhandling om – som titlen hed – »Dansk indfødsret i international og historisk betydning«, skrevet af den fortræffelige seniorforsker ved Institut for Menneskerettigheder, Eva Ersbøll. Kæmpetyk og alenlang, behandlende alle historiske og juridiske aspekter. Men naturligvis var det hele båret af et meget enkelt, jeg er lige ved at sige propagandistisk synspunkt, udtrykt i afhandlingens allersidste sætning, hvor det hedder: »Den samlede konklusion er og bliver, at det danske samfund igennem det sidste halve århundrede har gennemgået så mange samfundsmæssige ændringer [ som “ingen” har ønsket eller stemt for! ] , at en gennemgribende reform af indfødsretslovgivningen nu er uomgængelig.«

Bjovulf

Posted: 3 januar 2014 - 00:11 - Svar

Modig mand 😉

Journalister overser indvandrerproblemer

Af Rasmus Thomsen, forfatter, cand.merc. journaliststuderende
2. januar 2014, 22:30

»Så meget mere er det mig uforståeligt, hvordan journalisterne i dagens Danmark kan overse en lang række potentielle nyheder, der er vigtige for samfundet og vil være til relevant information for borgerne.«

»Journalister har aldrig rigtigt kunnet li’ Dansk Folkeparti.«

Jeg kan ikke huske om det er præcis den sætning, som vores – ellers fagligt særdeles kompetente – underviser brugte om liste O, men meldingen var i hvert fald ikke til at tage fejl af. Det er lidt ok, for ikke at sige helt ok, hvis en journalist ikke tager partiet seriøst.

Det på trods af, at partiet kæmper om at få ørenlyd, til at påpege et alvorligt problem i Skandinavien, nemlig indvandringen.

Det er skræmmende læsning, men læsning som borgerne simpelthen har ret til at få oplyst af demokratiets vogtere – journalisterne.

Blandt de historier, som i dag ikke når forsiden, men blot kan læses marginalt, er primært mere og mere nedslående nyheder om indvandringen, og dens påvirkning af vores samfund. For 30 år siden havde følgende overskrifter lydt som fiktion, men i dag vil de alle kunne bringes på forsiden af en avis:

Beboerforening kuppet af muslimer. Juletræet fjernet og billardklubben lukket.
Imam opfordrer til at stemme radikalt. For de Radikale fatter ikke, at vi vil overtage landet.
Næsten halvdelen af Malmøs befolkning er i dag ikke etnisk svenske. Svenskerne flytter til Lund.
Om 27 år vil svenskerne være i mindretal i deres eget land.

Alle ovenstående overskrifter vil kunne bringes objektivt. Hvorfor den danske journaliststand er så passiv over for et stigende problem er ubegribeligt. Men, de selvudnævnte »demokrativogtere« bærer i den grad ansvaret for ikke at starte en debat om indvandringens alvorlige problemer og de konsekvenser, det giver de kommende generationer. Og allerede har givet de nulevende.
Mit års ophold på journalisthøjskolen har lært mig meget, både journalistisk og menneskeligt. Det har også åbnet mine øjne for den største fare ved indvandringen. Og det er ikke indvandringen i sig selv – det er de frelste vagthundes ubegribelige passivitet.

http://www.b.dk/kommentarer/journalister-overser-indvandrerproblemer

Bjovulf

Posted: 3 januar 2014 - 00:31 - Svar

Asger Aamund om ytringsfriheden, Muhammedkrisen og de reelle årsager:

Abens sidste hyl

http://www.b.dk/kommentarer/abens-sidste-hyl

Af Asger Aamund, bestyrelsesformand
2. januar 2014, 17:00

Asger Aamund: Islamiske organisationer har længe kæmpet for kriminalisere islamkritik i Europa. Man satsede på at bruge Storbritannien som løftestang, men det blev den danske Muhammedkrise som leverede varen. De demokratiske lande kan stadig prale af at have bevaret ytringsfriheden. Men de tør ikke bruge den.

Kurt Westergaards tegning af Muhammed med bomben i turbanen var ikke årsagen til den såkaldte Muhammed-krise. Den blev anledningen, men ikke årsagen, der lå et helt andet sted, nemlig i Storbritannien. Det lykkedes dog med stor behændighed for Politikens chefredaktør, Tøger Seidenfaden og hans talrige støtter i det kulturradikale miljø [!!!] at overbevise alt for mange mennesker om, at daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen var krisens reelle skurk, fordi han hårdnakket havde nægtet at mødes med de muslimske ambassadører.

Denne episode var dog kun en ligegyldig og betydningsløs rullesten i den storpolitiske brænding, der var krisens egentlige stamfader. Siden 1990 har den internationale islamiske samarbejdsorganisation (OIC) arbejdet målrettet og åbent på at fremme en international lovgivning, der kriminaliserer krænkelser af religioner, det vil sige islam. [!!!!!] Dette arbejde bar frugt i Storbritannien, hvor premierminister Tony Blair havde den grundholdning, at debatter om religion skal kunne føres uden at krænke eller forhåne modpartens religiøse følelser. [!]

Bjovulf

Posted: 3 januar 2014 - 01:00 - Svar

Ja, undskyld, men nogle gange kommer alle guldkornene altså bare i én stor klump 😀

Helt ok, takker. Karups lå allerede længere nede. *S

Venstrefløjens genistreg var at fastholde illusionen om en progressiv identitet

http://madsholger.blogs.berlingske.dk/2014/01/01/venstreflojens-genist reg-var-at-fastholde-illusionen-om-en-progressiv-identitet/

Af Mads Holger 1. januar, 2014

De seneste måneder har nemlig budt på et langt vigtigere skred i den danske opinion, idet man navnlig i miljøet på og omkring Politiken er begyndt både at indse og tilstå, at man i væsentlige henseender har taget fejl gennem mange år. [!!!!!] Det er en enorm indrømmelse, som efter mine bedste begreber burde være kommet for mange år siden, men bedre sent end aldrig, og jeg oplever ikke selv nogen voldsom trang til at hovere over dette tiltrængte knæfald, der fra borgerlig side bør modtages imødekommende. Introduktionen af den unge digter Yahya Hassan har spillet en vigtig rolle i dette skred, men egentlig nok mest som den gnist, [!!!] der alene skulle til for at udløse en længe opsparet gaseksplosion i denne virkelighedsfjerne og isolerede del af Danmark. [!!!!!] Imidlertid er der dog en væsentlig forbindelse mellem årets to store ideologiske begivenheder, idet sensommerens første konflikt vidnede om et overskud på den borgerlige fløj, hvor man efter i mange år at have gjort fælles front mod venstrefløjen nu havde overskud til at ryge i totterne på hinanden. Sensommerens ”Borgerkrig” var således et forvarsel om venstrefløjens i konkret og abstrakt forstand falmende efterår, der herpå fulgte.

For mange borgerligt sindede kan det være vanskeligt at forstå, hvordan centrum-venstres bedagede idealer har kunnet hænge ved så længe efter sidste salgsdato. [!!!!!] Det drejer sig om de spørgsmål, der, hvis man åbner en avis, optager os allermest, hvilket vil sige indvandring, ytringsfrihed, justitspolitik, kulturel identitet, skattetryk og velfærd samt statens rolle både hvad angår størrelse og indgreb i individets rettigheder. For mange borgerlige er det som for mig indlysende, at man gennem adskillige år har set alt for lempeligt og ukvalificeret på indvandring og integration [!!!!!!!!!!], ligesom det forekommer mig indlysende, at skattetrykket her til lands bør reduceres markant af hensyn til såvel den enkelte flittige borger som til samfundet som et hele. De velkendte borgerlige synspunkter, hvad de andre skitserede emner angår, kan jeg stort set uden forbehold også tilslutte mig og i denne henseende nok så væsentligt med en indlysende selvfølgelighed. Hvis således svaret på disse spørgsmål for så mange af os på den borgerlige fløj forekommer så såre indlysende, må det store spørgsmål, der står tilbage, være hvorfor i alverden venstrefløjen ikke har kunnet se det og først nu begynder at give de tiltrængte indrømmelser, der længe har været efterspurgt? [!!!!!]

Svaret på dette spørgsmål knytter an til kultur og kulturel identitet. Gennem snart en generation er det succesfuldt lykkedes venstrefløjen, intenderet eller ej, at fastholde en selvforståelse som elitær og moralsk overlegen, men først og fremmest som progressiv, hvilket må medgives, at man da også var til at begynde med, men det tør man jo selvsagt bemærke om så mange tanker. På trods af at venstrefløjens kulturelle identitet ikke blot er bedaget og tilmed har været det længe, er det lykkedes at fastholde illusionen om at være nytænkende, modig, klogere samt mere kultiveret og intellektuel [!!!!!] i en sådan grad, at disse begreber den dag i dag har en odiøs appel langt ind i borgerlige kredse, herunder navnlig i det liberalistiske segment. Venstrefløjen har navnlig evnet at bevare denne identitet ved at fastholde et jerngreb om de sfærer og institutioner, hvor vores identitet skabes kollektivt, hvilket primært vil sige i skole- og undervisningssystemet, kulturlivet og i vid udstrækning opinionen [!!!], om end sidstnævnte gennem de seneste år har anskueliggjort et enormt skred i retning mod en borgerlig observans.

  Machiavelli

  Posted: 3 januar 2014 - 06:10 - Svar

  “…jeg oplever ikke selv nogen voldsom trang til at hovere over dette tiltrængte knæfald…”

  Det gør jeg, jeg hovererer endnu. Og hold kæft hvor var Tøger Seidenfaden en selvglad dumrian.

   Bjovulf

   Posted: 3 januar 2014 - 11:44 - Svar

   Tja, nu du siger det, så … 😀

Berit

Posted: 5 januar 2014 - 17:34 - Svar

Jag fattar inte varför svenska folket inte anser att Sverige -och svenska folket är värt att värna om?
Hur man sitter med armarna i kors och tittar när massinvandring från Mena-länder lever på Sveriges välfärd fast man aldrig har betalat skatt eller arbetat i Sverige.
När ekonomiska resurser tas ifrån sjuka,bostadslösa,arbetslösa och fattigpensionärer för att ges till invandrare som inte har någon anknytning till Sverige.
Invandrares förtur till bostadsmarknaden,arbetsmarknaden och sjukvården.
Man kan räkna upp hur mycket orättvisor som helst men ändå så ställer majoriteten sig i de tystas led och förblir tysta.
Är det feghet,falskhet,dumhet eller rädsla?

Leave a Comment