20
jan
Seneste opdatering: 21/1-14 kl. 0900
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ta inn hele skjermen 19.01.2014 151240

Det bliver som tidligere nævnt er rigtigt underholdende valg til Europa-Parlamentsvalget søndag den 25. maj 2014. Spørgsmålet nærmer sig, om EU vil lade sig reformere og slanke, eller flere lande vil udtræde. Som oprindelig tilhænger håber jeg det første, men jeg tror det sidste. Min hollandske ven Jan Winkelman har oversat fra PVV even groot als PvdA en VVD samen

Hvis der var parlamentsvalg nu, ville PVV blive næsten lige så stort som de to regeringspartier PvdA og VDD tilsammen. Ifølge seneste opinion fra Maurice de Hond ville de to partier få 31 pladser, og PVV 30 pladser. Regeringskoalitionen sætter ikke en fod rigtigt, konkluderer de Hond. Ikke siden oktober har de stået så dårligt.

I 2012 valget til 2 kammer fik VVD 41 pladser, der er nu 18 tilbage. Arbejderpartiet fik 38 pladser, de har nu 13 tilbage. Wilders’ parti fik 15, det skal nu ud og finde 15 nye parlamentsmedlemmer.

Voldtægt i Danmark og Sverige, 2013

Der er et mindre fald i antal anmeldte i Sverige og et stort fald på 20 % i Danmark til kun godt 400 anmeldelser. Sverige har stadig 14.7 gange så mange voldtægter som Danmark uden at have bare dobbelt så mange indbyggere. Få hundrede voldtægtsmænd kommer for en dommer, og halvdelen af dem frikendes. Svenske kvinder er, og det er jo ikke så rart at måtte sige om et matriakat, på herrens mark.

Der er mange variable i ligningen, men én som overses: Svenske kvinder givetvis blevet forsigtigere med at udsætte sig for fare efter i hundredetusindvis af voldtægter. Selv i Sverige er der jungletrommer der ignorerer pressens ‘sandheder.’ Mange går ikke ud alene, og 10 % går slet ikke ud om aftenen. (Var 4 kvinna är rädd när hon är ensam ute på kvällen. Var tionde kvinna går inte ens ut i sitt eget bostadsområde på kvällarna.)

På øde øer er vilde dyr ofte ret tamme, men når de har lært mennesker at kende, går det af dem. Svenske kvinder er efter ufattelige mængder tragedier ved at lære, hvordan kvinder har det i den 3 verden, og de har lært det på den hårde måde. Den forløjede øvrighed har ikke været behjælpelig, tværtimod. Den har et tungt ansvar som det er på tide, den får at føle. Antallet af anmeldte voldtægter er faldet. Grafik fra Brottsförebyggande rådet

Ta inn hele skjermen 20.01.2014 014421

“Vi bør begrænse den muslimske minoritets størrelse i Danmark”

Jeg har gennem tusindvis af eksempler gennem årene, men også ved statistisk empiri, argumenteret for, at islams massetilstedeværelse i Europa vil lede til krig før eller senere, eller mere præcist: Krig vil være et mere sandsynligt fremtidsscenarie end fred. Man kan mene noget andet, men så ville det være betryggende for efterkommerne at se det overbevisende begrundet, mens der endnu er tid. Medlem af Folketinget Marie Krarup argumenterer med rette imod flere muslimske statsborgere, og siger det samme med lidt blødere ord, men det er jo også Berlingske Tidende:

Marie Krarup: Vi bør begrænse den muslimske minoritets størrelse i Danmark.

Jeg kan godt forstå, at den enkelte person, der står på loven, kan blive ked af, at DF ikke vil give vedkommende statsborgerskab. Men vi må altså erkende, at vi ikke kan blive ved med at give den fantastiske og værdifulde gave, som et statsborgerskab er, til folk, der på langt sigt ikke kan forventes at blive en naturlig del af den danske kultur. Ja, flere må endog forventes at begynde at modarbejde dansk kultur. Det lyder barsk, men eftersom vi kender den islamiske ideologi, ville det være rystende naivt, at tro, at folk, der bærer denne ideologi med sig, ikke også kan finde på at leve den ud. Især hvis der kommer større grupper af muslimer i Danmark.

Og vi har allerede rigeligt med integrationsproblemer i landet. De vil forstærkes, hvis endnu flere kommer til og endnu flere af dem får denne fantastiske gave – et dansk statsborgerskab, der gør det umuligt at blive udvist af landet igen. Vi har set en skræmmende udvikling både hos os selv, men også i de øvrige europæiske lande, der alle har uintegrerbare muslimske minoriteter. Hvorfor skal vi gøre disse minoriteter større? Og skulle det være bedre at bede folk om at konvertere før de får statsborgerskab i Danmark?

At stemme nej til en lov om indfødsret er naturligvis ikke den bedste måde at stoppe islamisk tilvandring til Danmark på. For der er mange, der har været i landet i lang tid, og der er også folk på loven, som vi meget gerne vil give et statsborgerskab til. Det ville derfor være meget bedre at stoppe tilvandringen fra de lande, hvis kultur vi ved er vanskeligt forenelig med den danske, langt tidligere. Der skal gives færre asylophold, færre familiesammenføringer og arbejdstilladelser til folk fra de lande. For det er naturligvis ikke særlig høfligt at lade folk komme ind i landet, stille dem i udsigt at de kan få et statsborgerskab – og så sige nej. Statsborgerskab og muslimer


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


pk

Posted: 20 januar 2014 - 14:59 - Svar

I Sverige er socialister, humanister , feminister og journalister ligeglade med ;
lad mig kalde det, farvede mænds voldtægter mod svenske piger og kvinder.

Har disse grupper nogen fornuftig forklaring ?
Andet end de er gode mennesker og ønsker en bedre verden.

  intetnavntak_22

  Posted: 20 januar 2014 - 23:02 - Svar

  De er ike gode mennesker, det eneste der betyder noget for dem er at få underernærede babyer. Så lang tid de kan det så er de ligeglade med deres omgivelser, naboer, medmennesker og alt blodet der er gået ind i at vedligeholde nationen.

Prudentius

Posted: 20 januar 2014 - 15:26 - Svar

“Især hvis der kommer større grupper af muslimer i Danmark.”

Ja, vi kan se jo på Irak eller Afghanistan hvordan et multietnisk islamisk samfund ser ud. Det er vitterligt ikke kønt.

Man spørger sig selv hvordan nogen kan tro de kan udskifte befolkningen i et land og stadig bevare den samme kultur og de samme institutioner. Jeg ved selvfølgelig godt at henholdsvis liberalisme og socialisme blænder for indsigten i menneskets etniske dimension, men come on hvor svært kan det være. Vi har set den ene multietniske stat efter den anden blodigt kollapse på stribe i de sidste 100 år, er det virkelig gået henover hovederne på alle der er noget ved musikken i Vesten??

Ja, det er det! De vesteuropæiske stater overlever ikke multikulturalismen. Og fortjener det heller ikke.

  Prudentius

  Posted: 20 januar 2014 - 16:59 - Svar

  Vi kender iøvrigt rutinen, vi har nemlig prøvet det før. I to runder.

  Treårskrigen og 1864 var sidste gang multikulturen splintrede vores stat. Det kom der helt enorme mængder “butthurt” ud af. Ja, et fuldbragt nationalt traume faktisk!

  Den gik altså ikke med små lutheranske holstenere. Men det vil lykkes med islamiske arabere, tyrkere, somaliere, pakistanere, etc. etc., mener de kloge.

  Oh, the humanity…

   Peter Andersen

   Posted: 20 januar 2014 - 21:05 - Svar

   Meget kan man sige om Glistrup – men stueren det bli’r han..!

   Hvis DF nu begynder at tumle med de tanker i fuld offentlighed, går der cirka 5 år før de andre så småt følger trop.

    Prudentius

    Posted: 20 januar 2014 - 21:45 -

    Ja, tja 🙂 Glistrup var vist først og fremmest en spøjs fyr. Modig, vild og uheldig.

    Virkeligheden indhenter “de andre” før eller senere, det er helt sikkert. Vi håber det bliver før.

Bjovulf

Posted: 20 januar 2014 - 15:52 - Svar

Litteraturredaktør: Efter svensk Yahya-artikel bliver jeg nu kaldt racist ( set hos Uriasposten )

http://politiken.dk/kultur/boger/ECE2185694/litteraturredaktoer-efter- svensk-yahya-artikel-bliver-jeg-nu-kaldt-racist/

Svenska Dagbladet bad mig forklare, hvad det er, Yahya Hassan har sat i gang i Danmark.

18. jan. 2014 KL. 19.27

Jes Stein Pedersen, litteraturredaktør

Jeg ved ikke, om der findes en talemåde blandt samfundsdebattører, som handler om, hvornår de kan betragte sig selv som fuldbårne og garvede udøvere, men selv har jeg et aktuelt bud.

Det kommer her: Man ved intet om meningsdannelse, før man har oplevet at ytre sig offentligt i Sverige. [!!!]

….

»De vrede digte, og det Hassan yderligere har sagt i medierne om den måde, som religion, revselse og mandschauvinisme har forpestet hans families liv på, har bragt integrationsdebatten og debatten om islam et nyt sted hen i Danmark. Ligesom selve debatten om ytringsfrihed har flyttet sig et andet sted hen. Dødstruslerne mod og overfaldet på Yahya Hassan har fået mange til at indse, at ytringsfriheden rent faktisk er under pres, hvis man ikke kan ytre sig kritisk om islam uden at skulle politibeskyttes«.

Tale direkte ud af posen
Jeg skrev også om, at Hassans digte i år udkommer på andre sprog: »Jeg er mest spændt på reaktionen i Sverige, hvor man har været alt for bange for at tale direkte ud af posen om de problemer, som notorisk opstår, når et socialdemokratiseret, meget verdsligt velfærdssamfund i løbet af relativt få år pludselig rummer bydele – ghettoer – som overvejende bebos af marginaliserede muslimer.

  Bjovulf

  Posted: 20 januar 2014 - 16:01 - Svar

  Hun slår kort og godt fast, at mine holdninger svarer til Sverigedemokraternas [!!!!!] og bebrejder sin avis for at have løftet en dansk debattør frem, »som er villig til at udtrykke ekstreme højresynspunkter«. [ ROFL! ]

  Hvor mange danske oversatte mandlige skribenter tåler Sverige? [ 😀 😀 😀 ]

  »Hvor mange danske oversatte mandlige skribenter tåler Sverige?«, refererer hun en bekendt for at have udtalt, efter at vedkommende havde læst mit indlæg.

  Karlsson slutter således af: »Jeg ønsker mig en debat på svenske kultursider, hvor man tager større ansvar
  [ Nå, så det er det man kalder der, når man lyver og konstant forsøger at omskrive og forskønne virkeligheden i Sverige? 😉 ] for de hensigter, som udtrykkes. Jeg ønsker mig kultursider, som vil gøre noget andet [ !!! mener du dressere og opdrage den? ] med den svenske offentlighed end at få den mest delte artikel (på Facebook, red.). Mens jeg venter på det, nøjes jeg med lidt venlig menneskelig anstændighed«. [ tja, åbenbart over for alle andre end de helt almindelige svenskere, der bare uden protester forventes at betale for gildet og det sociale eksperiment i fuld skala uden nogensinde at være blevet spurgt / frågat? ]

   Bjovulf

   Posted: 20 januar 2014 - 16:45 - Svar

   Elise Karlsson i SvD: Rasistiska åsikter drar ner debatten 😀

   http://www.svd.se/kultur/rasistiska-asikter-drar-ner-debatten_8892574. svd?sidan=1

   DEBATT Jes Stein Pedersens artikel om den danske poeten Yahya Hassan i lördagens SvD bygger på falska utgångspunkter och blir till ett svepande påstående riktat mot muslimer. Det skriver Elise Karlsson, som får svar av SvD:s kulturchef Daniel Sandström.

    Bjovulf

    Posted: 20 januar 2014 - 16:55 -

    Kommentar Daniel Sandström: Vi kan inte tiga oss in i framtiden>/b>

    KULTURCHEFEN SVARAR ”Vi måste utmana tystnaden och lita på att vi äger argument och värderingar som för demokratin och dess nödvändiga samtal vidare.” [!!!]

  steen

  Posted: 21 januar 2014 - 08:12 - Svar

  tak, jeg så den på Svenska dagbladet. Bemærk: Man behøver ikke ét eneste argument for en vidtgående påstand (at JSP er racist) i en svensk morgenavis, for at få en kronik trykt.

  man skal bare mene noget “godt.” Derfor er svensk debat på et område med skæbnebretydning for landet på krykker. Det meste af hvad der skrives og rapporteres, er lige til at makulere.

Svend Andersen

Posted: 20 januar 2014 - 16:51 - Svar

Vedr. PVV og den parlamentariske situation i Holland:

Tabellen viser opslutningen til partierne i relation til det hollandske parlaments Andet Kammer “Tweede Kamer” (som er det egentlige parlament, senatet har ikke så stor betydning). – tilslutningen til PVV kan sagtens tænkes at blive noget højere ved valget til europaparlamentet.

Generelt er fluktuationerne større i hollandsk politik end i dansk, måske fordi der ingen spærregrænse er. PVV lå iøvrigt helt oppe på 34 mandater i oktober md. sidste år, har siden dykket til 27 mandater, men er nu på vej op igen.

Det næststørste parti i tabellen – SP (Socialistische Partij, svarer lidt til EL) – lige under den røde linie, er et EU-kritisk parti; EU-modstanden i Holland står således temmelig stærkt.

  Svend Andersen

  Posted: 20 januar 2014 - 20:56 - Svar

  For de, som løbende ønsker at følge partiernes tilslutning i hollandsk politik:

  1) gå ind på https://www.noties.nl/peil.nl/
  2) klik på grafen for større billede

  PVV er Wilders parti. De to andre borgerlige partier er VVD (liberale /(konservative)) og CDA (kristen-demokrater)

  Nuværende regeringspartier: VVD og PvdA (socialdemokrater) – D66 svarer nogenlunde til De Radikale

Ole Burde

Posted: 20 januar 2014 - 22:59 - Svar

Gert Wilders og Marine LePenn er idag de enste parlamentarikere i Europa som har en chance for at vænde udviklingen . Denne chance vil kun blive reel hvis Heldet smiler til os , iform af en uventet og dramatisk begivenhed som får et europæisk land til at vågne op fra sin generationslange bedøvelsestilstand . Det mest heldige man kan forestille sig , er hvis et eller andet sker , som får et lands ledende politikere til at opleve tragedien på det helt personlige plan . Tænk hvis hele folketinget blev taget som gidsler af lokalt opvoksede islamister og blev tvangskonverterede for åben skærm …så heldige bliver vi nok ikke , men selv en lille smule held kan række langt.

Leave a Comment