25
jan
Seneste opdatering: 26/1-14 kl. 1627
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ta inn hele skjermen 26.01.2014 100757

Jeg omtalte Cordua og Stenos forbløffelse over Sverige forleden. Nu har radipoprogrammet oprettet en lille afdeling med rubrikken “Ugens politiske korrekte svenske påfund”. til den ende fandt jeg dette Tweet. Lars von Trier, der som bekendt i “protest mod nationalismen, intolerancen og egoismen” har opfundet Dannebrogsinitiativet, indrykket en annonce med teksten “Kære Anders Fogh, dit parlamentariske grundlag (DF) er stadig svinsk”, får nu en Jes Stein Petersensk skæbne af en svensk “kulturpersonlighed”, ja værre. Denne kulturmadamme ønsker ham en langsom død.

Det er både fascinerende og skræmmende når anstændigheden bliver militant med indslag af voldsfantasier, og nu kan jeg ikke se andre der mangler at blive kaldt racister i Sverige end Jakob Holdt og Jesus. Thuvesson er ikke en hvilken som helst ‘nethader’. hun beskriver sig som Kulturpolitisk projektledare Svensk Författarförbund. Samtalsledare och seminarieproducent. Undervisar akademiskt i opinionsbildning. Svensk godhed er trandenceret til sadistisk perversitet. Dø en langsom akademisk død, kvindehader! Hvor mange gør ikke allerede det på svenske universiteter?

Centerpartiet anno 1933

sverige socialliberale og økohumanistiske parti. Det er godt nok noget andet end Maud Olofsson og Annie Lööf med deres ‘nybyggere. Man mærker også nogle sært sydlandske formuleringer. Tempora mutantur, nos et mutamur in illis. Hele Bondeförbundets grundprogram 1933.

Ta inn hele skjermen 26.01.2014 155747


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 26 januar 2014 - 10:43 - Svar

Jeg anser det for en god ting at Svenske turbo-feminister skriver med speederen i bund. Det kan moské være det der får flere Danskere til at åbne øjnene 🙂

    PBr

    Posted: 27 januar 2014 - 11:53 - Svar

    Åh… moské brugt i en anden sammehæng , jamen er det da ikke mageløst hitpåsomt :o)

Bjovulf

Posted: 26 januar 2014 - 15:35 - Svar

Var din slikmund!

http://www.jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE6434303/var-din-slikm und/

AF MAZ PLECHINGER

Sprogbrug: Lakridser med form som afrikanske masker fjernes fra slikposerne, og negerbollen omdøbes til flødebolle. Men har det reel betydning, hvad vi kalder de søde sager?
Hvedemel, bygmalt, kokos, palmevoks. I Haribos Skipper Mix findes en del ingredienser, der umiddelbart ikke forbindes med lakrids. Men for en uge siden dukkede noget nok så særegent op på ingredienslisten: racisme. Eller politisk korrekthed, om man vil.

Folkelige modreaktioner

Ideen om, at sproget har magt over, hvordan et samfund tænker og agerer, kaldes i lingvistikken for Sapir-Whorf-hypotesen. Den tror dog kun få lingvister på, siger Mikael Parkvall. Men uden for sprogvidenskaben trives den, og det er derfor, at nogle er så forhippede på at ændre ordene. [!!!]

»På sæt og vis kan man godt forstå det, for det virker jo intuitivt rigtigt, men det er problematisk,« mener lingvisten.

Et problem er, at ændringer af eksempelvis sliknavne kan avle folkelige modreaktioner og dermed virke modsat hensigten. Et andet er, at det har en social slagside, når der indføres politisk korrekte dekreter fra oven. [ Yes! ]

»Vi, der tilhører eliten, læser kultursektionen og hører taleradio, har jo den fordel, at vi kan følge med udviklingen. [!!!] Det gør dem i arbejderklassen ikke, og dermed kan de heller ikke nødvendigvis vide, hvad de forventes at gøre og sige,« forklarer den svenske lingvist. [ !!!!! 😀 – har han mon overvejet, om de så til gengæld har masser af negative erfaringer med “kulturberigelsens lyksaligheder ude fra den virkelige verden? 😉 ]

»Det er lidt paradoksalt, eftersom de, der driver den politiske korrekthed, normalt hører til på den venstrefløj, der forventes at holde med arbejderne. [ Nemlig! 🙂 ] Det glemmes lidt i denne sammenhæng, fordi man er så forhippet på at være politisk korrekt.«

Nielsen

Posted: 26 januar 2014 - 22:18 - Svar

Jeg vidste ikke Lars Trier excellerede i kvindeundertrykkelse. 😀

Leave a Comment