27
jan
Seneste opdatering: 27/1-14 kl. 2300
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Now a famous French director, Alexandre Arcady, a friend of Interior Minister Manuel Valls, has made a film on Halimi. The film’s title, ” 24 Jours (24 Days)”, comes from the book written by Ruth Halimi, Ilan’s mother. “I wanted to make this film because in France the emphasis has been put on the killers, not the victims,” Arcady said to the French press.

France discovered Ilan’s contagious smile only after his brutal death. A smile that says nothing of the hatred and the ferocity which marked his last three weeks of life. Ruth, his mother, repeats that the killing of her son is “unprecedented since the Shoah”. The murder of Halimi was a ritual murder executed in the name of the Islamic crescent in the French Republique. But France still denies that crescent.

We discovered it during the trial of Youssouf Fofana, the head of the “barbarians” who kidnapped and killed Halimi. Fofana entered the courtroom with a smile and shouted: “Allah will win”. When asked about his date of birth, the terrorist replied: “February 13, 2006 in Sainte -Geneviève -des -Bois”.That’s the day that the body of Ilan was found, naked and tortured to death.

“Today, after Toulouse, we understand that what happened to Halimi was not an isolated act but part of something much more serious, and we saw just how serious in Toulouse,” Ariel Kandel, head of the Jewish Agency’s operations in France, told JTA. Op-Ed: Murder of a Jew, France, 2006, . Three French films to be made on the 2006 murder of Jewish man in Paris, Halimi movie portrays turning point in French anti-Semitism

Ligesom Europa ikke vidste, at en ny tid begyndte den 14 februar 1989, da Salman Rushdies fatwa blev udstedt, vidste Frankrig ikke i 2006, da det bestialske mord på Ilan Halimi fandt sted, at det indvarslede en ny epoke af alvorlig forfølgelse for franske jøder. Siden da har titusinder forladt Frankrig, mange til Canda og USA men også til Israel: Israel Planning ‘Rescue’ Operation for French Jews. Om det er et lignende varsel for andre europæiske jøder, er tidligt at sige, men jeg frygter det. I Sverige er hver anden jøde bange for at vise sin tro. Willy Silberstein skriver om det i Aftonbladet, men han er ikke meget for at spytte ud med grunden, for der er kun én betydende årsag til ‘den nye antisemitisme’ i Europa: Islam, og det afhjælper den ikke at stikke det under stolen som f.eks. den Radikale løgnhals, borgmester Anna Mee Allerslev.

Det er selvfølgelig nemt nok at sige for en udenforstående, og jeg ved at der internt blandt danske jøder er en lige så intens debat, som der er blandt homoseksuelle, om man skal sige sandheden om plageånderne, eller sukre den ind. Jeg kan dog stadig ikke se hvad det skulle hjælpe, at holde hånden over terrorister og racister. Det er en skamplet på dem, og en skamplet på de politikere, der har faciliteret det. Forbrydelse eller dumhed – vælg selv.

Har de mennesker slet ikke forstået problemerne?

Af Mogens Camre

Nu har vi så en ny debat hvor de skinhellige kritiserer, at en række fremtrædende DF’ere har sagt, at de ønsker at begrænse og helst standse den muslimske indvandring. Har de mennesker slet ikke forstået problemerne?

Befolkningen i den muslimske verden vokser eksplosivt. Der er mange lande i Mellemøsten og Afrika, hvor befolkningstilvæksten er sådan, at der for hver 100 mænd i aldersklassen 40 til 44 år er 300 til 400 drenge i aldersklassen 0 til 4 år. Enhver, der kan lidt matematik, kan se, hvad det betyder for befolkningstallet i fremtiden. FN har netop måttet hæve prognosen for verdens befolkningstal i 2050. Hele denne tilvækst sker i udviklingslande, som ikke kan give befolkningstilvæksten rimelige levevilkår. Derfor er der fra hele verden et voldsomt pres på Europa, som nok er ramt af ledighed og nulvækst, men alligevel er så tiltrækkende, at folk vover livet for at komme hertil.

Hvis man ikke kan se, hvor det ender, har man ikke mange brikker at flytte med. Man kan så vælge at sige: ok, vi åbner for dem, som vil ind, viger pladsen, afgiver vores velfærd og finder os i at få muslimske tilstande. Der er så dejlig farverigt i Syrien og Egypten, det vil der også blive her – men dog lidt bedre socialt, hvis vi hænger i med arbejdet og betaler højere skatter. De som mener det, stemmer så rødt. De som ikke har lyst til at leve under muslimsk, middelalderlig indflydelse, nedbrydning af velfærdsstaterne og opløsning af de demokratiske retssamfund, stemmer på DF, som reelt er det eneste parti her i landet, som siger nej.

Jeg spørger: Er danskerne ikke klar over, hvorfor der nu skæres i velfærdsstatens ydelser? Efterløn, dagpenge, bistandshjælp, SU? Kan man ikke se, hvad forskellen i uddannelsesniveau for danske skoleelever hhv. elever af anden etnisk oprindelse betyder? Er man ikke klar over, hvorfor der er ventetid på hospitalerne og ikke læger nok til hurtig og effektiv behandling? Det skyldes, at modvillige og ikke-betalende klienter udefra vælter ind i landet. De som ikke har fattet det – og de som synes, at det er helt i orden – fortjener at miste landet. Vi andre kæmper imod.

Jeg (Steen) skrev om samme befolkningsudvikling i oktober 2013: »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«:

Da jeg blev født, var der 3.5 mio danskere, der var også 3.5 mio syrere. I dag er der 22 millioner syrere. Der var 21 mio egyptere, i dag er der 85 mio og som enhver ved, alt for mange til at landet kan føde på et landbrugsareal på Danmarks størrelse. I 2050 er der 137 mio. egyptere. Der var 40 mio. pakistanere, i dag er der 196 mio, i år 2050 er der 290 mio. Det er altså alene for Pakistans vedkommende en næsten ottedobling af befolkningen på kun 100 år…..Vi ænser ikke, at en milliard afrikanere i dag er blevet til 2.4 milliarder om kun 37 år.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skåning

Posted: 27 januar 2014 - 22:26 - Svar

Är det sista stycket skrivet av Mogens Camre eller av bloggen (Steen). I det sistnämnda fallet, vad har Mogens Camre med saken att göra, då han förekommer i titeln. Fattas det kanske någon länk?

  steen

  Posted: 27 januar 2014 - 22:58 - Svar

  af Camre – jeg skal gøre det tydeligere

   Skåning

   Posted: 28 januar 2014 - 00:17 - Svar

   OK, tack. Men det är alltså skrivet för Snaphanen och inte en text hämtad någon annanstans ifrån? Varför jag undrar är, eftersom jag skulle vilja översätta texten till svenska och posta den på ett annat ställe. Den uttrycker väldigt kärnfullt vad vi står inför. Jag antar att det är tillåtet med källhänvisning.

Prudentius

Posted: 27 januar 2014 - 22:30 - Svar

Den her meget voldsomme befolkningstilvækst som opføres i alle prognoser er imidlertid afhængig af at tingene fortsætter med at køre, som de gør nu. Hvilket er en total umulighed. Europa slår allerede alvorlige revner under presset og kan aldrig aftage de her mange millioner. 37 år er lang tid. Egypten, blandt andre, er forvandlet til en rygende askehob længe inden.

Camre rammer plet. Europæerne skal kaste ALT på bålet for at føre multikulturen-masseindvandringen videre. Utvivlsomt Enhedslisten og De radikale er parate. Men er deres vælgere?? Selvfølgelig ikke. Tøsedrengene/hyper-opportunisterne i Venstre og Socialdemokratiet venter bare på at blive tvunget til at skifte hest (Sikke dog iøvrigt en ynkelig samling professionelle politikere er).

Istedet kommer det humanitære hovmod og den selvfede utopisme til at foretage en flammende nødlanding på røv og albuer. Det bliver ikke kønt, men utvivlsomt bragende tragikomisk.

Derudover er en række selvstyrende islamiske enklaver på europæisk jord givetvis også uundgåelige. Det bliver nok over Kosovo-Gaza modellen. Men ok, de kan lukkes ned igen i bedre tider.

  T. Snorrason

  Posted: 27 januar 2014 - 23:18 - Svar

  Først til Steen, jødehad er ikke racisme, ganske som muslimhad ikke er racisme. Begge religioner indeholder alle de forskellige racer. Antisemitisme er også vås, idet der er flere muslimske etniske semitter end der er jøder.

  Jøde/muslimhad er religionskrig, ganske simpelt, racismekortet bruges blot fordi det er så bekvemt.
  Kald og benævn tingene ved deres rette betegnelser, så bliver det lettere at ordne.

  Islam, ifgl. systemets grundmanual, Koranen, går ind for drab på anderledes troende og tænkende, og således i strid med f.eks. vor Grundlov og basale vestlige rettigheder, hvilket er nok til at forbyde sekten og dens modbydelige skrifter i vestligt orienterede lande.

  Og til Prudentius, ganske rigtigt, Europa lærer det på den hårde måde. Økonomi er en benhård læremester. At befolkningstallene vokser i u-lande er ikke Europas problem, det er deres eget. Vrøvlet om at vi har brug for indvandring fra u-landene pga. af en aldrende befolkning i industrilandene er direkte vås, ikke mindst da invandringen koster mere end den afkaster. Et ganske simpelt regnestykke, som er enhver politiker bekendt, selv om tallene bevidst ikke offentliggøres.

  I-landene kan sagtens klare deres “ældrebyrde” via teknologi, her i Danmark har vi endog en stor uudnyttet arbejdsreserve i vor offentlige embedsmandssektor og blandt vort intellektuelle flipproletariat, hvorfra manglende sosu-arbejdskraft kan hentes om fornødent. Bemærk venligst, at asiatiske lande i-lande som Japan og Syd-Korea ikke importerer unødvendig arbejdskraft fra u-lande.

  Islam sørger selv for sin udryddelse, der mangler blot et par større jihad-terrorangreb mod først og fremmest USA, så alle stormagterne bliver enige om militært og økonomisk at eliminere islam som et umenneskeligt samfundsonde. 1.5 milliarder, nå ja, så bliver det 1,5 milliarder at tage hånd om.
  Religionskrige er nu en gang blodige.

   steen

   Posted: 28 januar 2014 - 00:27 - Svar

   strengt taget ja, jeg bruger ordet fordi jeg synes det har en effekt at vende det om bruge det mod dem, der altid skal forestille at være ofre for ‘racisme´, og som selv påberåber sig at være det. ( ivørigt er det jo kendt, at arabere er svært racistiske overfor sorte og asiater, hvad fremmedarbejdere i Golfstaterne, Saudiarabien og Libanon rigeligt har vidnet om)

   Om jeg kalder islams notoriske jødehad for det, eller antisemitisme, kan man selvfølgelig også diskutere. Selvfølgelig er det yderst religiøst, ligesom koranens udfald mod homoseksuelle

   Og det nytter ikke at tale om det gamle testamente her. Lad os huske den undersøgelse for nylig, der viste at borgere i vestlige lande var de mindst ‘racistiske’ og mest tolerante i verden (eller hvilket udtryk den nu brugte.) Desuden er vi mindre religiøse, og handler ikke på teksten. Vi så i den store tyske undersøgelse, at jo mere religiøse muslimer bliver, desto mere voldelige bliver de. Verden har brug for ex muslimer.

    T. Snorrason

    Posted: 28 januar 2014 - 01:34 -

    Jeg tror, Du begår en ganske alvorlig fejl ved at bruge ordet racisme bevidst fejlagtigt.
    Venstrefløjen benytter fuldt vidende diverse termer fejlagtigt, det er en del af deres teknik. Når man påviser det, klapper de hurtigt i. Derfor skal man ikke falde i samme fælde.
    Alle de “onde” er højreorienterede, nazister, nationalister, racister osv. Og alle termerne er bevidst forkert anvendt i et politisk sigte.
    Ja, arabere er særdeles racistiske og lider af et kronisk mindreværdskompleks, deraf vel deres “æresbegreber”. Gælder iøvrigt muslimer generelt – og forståeligt, for inderst inde ved de jo, at islam er årsag til alle deres problemer på alle fronter, fattigdom, dumhed, manglende teknisk udvikling osv.
    Kinesere og andre “gule” er også særdeles racistiske, russere ligeså, men vesterlændinge er faktisk, som du nævner, forbavsende afslappede på det punkt.

    I alle samfund og grupper er der naturlig vagtsomhed mod andre, helt naturligt bekæmpes det anderledes, gælder også i dyreriget.
    Efter WWII og nazismen kaldes alt bare racehad af venstreorienterede, idet man skjult trækker på gaskamre osv. og bruger det mod sine politiske modstandere. Ren New Speak. At nazisme og kommunisme har samme ophav i socialismen, går man også let hen over, Stalin var havde iøvrigt sin egen jødeudryddelse parat, var han ikke mere eller mindre tilfældigt død.
    At have antipati mod jøder, muslimer, indre mission og hvad der nu er på markedet, ser jeg intet forkert i.
    Ganske som det er helt i orden at mene, hvad man vil om diverse politiske “retninger”.
    Men agiterer man for eller udfører voldelige handlinger mod anderledes tænkende, ja så skal hammeren falde hårdt og hurtigt.

  Prudentius

  Posted: 28 januar 2014 - 13:27 - Svar

  “(Sikke dog iøvrigt en ynkelig samling professionelle politikere er)”

  Og her mener jeg ikke personligt. Vi har jo alle vores likes og dislikes, etc.

  Nej, den professionelle politiker-kastes ynkelighed består i dens grundlæggende selvpåtagede ufrihed til at føre politik og repræsentere andre interesser end imperiets i Bryssel. Korpsånd, hellige konventioner og masseimporterede love-regulationer umuliggør, som vi kan se, bare det mest simple, at undgå en kæmpe snebold der er på vej og som alle kan se komme susende.

  Peter Andersen

  Posted: 28 januar 2014 - 20:43 - Svar

  De her befolkningsfremskrivninger lyver naturligvis ikke, sådan ren faktuelt. Jeg tror bare ikke det kommer til at gå helt sådan. Meget i de lande vil gå galt allerede i vores generation. Verden er jo blevet globaliseret og informationsstrømmene drøner derudaf. Den ikke-muslimske verden farer afsted med speederen i bund, kun bremset lidt op af en global finanskrise, som vil blive løst indenfor en tiårs periode. Forskning og teknologi indenfor sundhed og energi vil efterlade dem sønderbombede allerede indenfor en overskuelig fremtid, hvor en halv milliard unge mænd ikke har andet end jihad at fordrive tiden med. Det vil den etablerede verden ikke kunne leve med i længden og vil derfor træffe nogle nødvendige valg.
  Islam kan heller ikke gemme sig bag venstreorienterede politikere og journalister i al evighed. De fredsbevarende operationer vi skal til at i gang med nede i Afrika, vil også begynde at sætte deres præg på opinionen, mens hele det arabiske forår fortsætter i evig tomgang. Alt hvad der lige nu er logik for os, bliver det også for mange andre senere. Det kan ikke være anderledes.

   Prudentius

   Posted: 28 januar 2014 - 23:54 - Svar

   Det tror jeg er helt rigtigt!

steen

Posted: 27 januar 2014 - 23:04 - Svar

Ja, jeg nævnte Egypten, da flygtningene begyndte at strømme ud af Syrien. Et Egyptisk sammenbrud (borgerkrig), vil virkelig øge trafikken over Middelhavet og sætte kniven for det drømmende Europas strube. Broderskabet gør hvad de kan, som enhver også ventede.

Se forresten idag Militants Down Egyptian Helicopter with missile, Killing 5 Soldiers

  Prudentius

  Posted: 27 januar 2014 - 23:15 - Svar

  Det går helt galt i Egypten.

  Mubarak sad sin tid ud relativt ugeneret mens katastrofen bare voksede og voksede politisk-socialt-økonomisk-demografisk. Hans fald var blødt. Sisi er, for mig at se, håbløst fortabt i en eksplosion der bliver ved at eksplodere. Ligesom Assad.

Machiavelli

Posted: 28 januar 2014 - 07:38 - Svar

“Er danskerne ikke klar over, hvorfor der nu skæres i velfærdsstatens ydelser? Efterløn, dagpenge, bistandshjælp, SU? Kan man ikke se, hvad forskellen i uddannelsesniveau for danske skoleelever”

Nej det er de ikke. Som en filosofiprofessor engang sagde: “Kun 10% af befolkningen tænker selvstændigt”. Hvis det er løgn, ville de retserende 90% kunne se vanviddet i, at Danmark på 2 år har sendt 550 millioner til somalia. Og så tør jeg ikke tænke på resten af verden. Det rene og totale vanvid så man tror det er løgn.

Som en læge engang fortalte mig: Indvandrerne er overrepræsenteret på sygehuset efter deres antal i befolkningen. Ikke mindst fordi de overvægtige kvinder har forskellige kredsløbs sygdomme. Hertil kommer at deres mænd og andre i familien hersker og regerer overfor de kvindelige sygeplejersker. Han var ved at brække sig.

Alt-alt! vender den tunge ende nedad. Det er utroligt, at danskerne finder sig i det. 550 millioner til Somalia, der er i evig krig med sin egen befolkning. Det er til at græde over. Hvornår stopper vanviddet.

Halimi - en Genovese

Posted: 28 januar 2014 - 11:00 - Svar

Ilan Halimi er den virkelige Kitty Genovese. (I hendes tilfælde blev det senere påvist, at det ikke passede at 40 naboer havde overværet mordet direkte uden at gribe ind.) 57 mennesker i opgangen hvor han blev holdt fangen hørte hans skrig dag efter dag – UGE efter UGE – mens torturen foregik. Ingen i ghettoen kontaktede politiet. Tværtimod var nogle og tyve mennesker med til at torturere – de kom forbi efter skole eller arbejde (eller hvad de nu brugte dagen på) og slog løs på og hånede “jøden” for sjov.

Det er for mig det mest chokerende ved hans modbydelige sag: at det ikke var “de få”, men hele det områdes beboere, der var ENIGE om, at det var i orden at tortere en jøde ihjel. De udholdt at høre og se på det i ugevis uden samvittighed. Forestil dig, hvis det var hele din opgang, der forholdt sig sådan til dig. Alle uden undtagelse.

Kidnapperne havde oprindelig planlagt at holde ham som gidsel for en stor løsesum – “alle jøder er jo rige” bildte de sig ind (det siger noget om niveauet af fordomme), men da Ilans forældre var fattige og umuligt kunne betale det forlangte beløb, begyndte bødlerne at skære stykker af ham. De ringede til forældrene, så de kunne høre deres søns skrig i telefonen, samtidig med at der blev læst op af koranen.

Politiet trak efterforskningen ud og forbød de ulykkelige forældre at hænge efterlysningsplakater op og foretage sig noget for at finde sønnen. Politiet håbede, at han ville dukke op af sig selv igen, uden at man var nødt til at “skabe uro” i det belastede område… eller var det noget med, at de ikke gerne så sagen taget op i medierne? Måtte folk ikke vide, at en jøde var blevet bortført og pint af folk, der læste op af koranen?

Måske kunne han have været frelst, hvis politiet havde gjort, hvad de skulle.

Da bødlerne først var begyndt at skære i Ilan, blev de mere og mere ligeglade med pengene og hengav sig til det rene skære had. Torturen accelererede dag for dag, og flere og flere gribbe samledes om den dødsdømte – de “lokale unge” blev grebet af “legen”.

Den pige, som havde lokket ham i bødlernes hænder (han troede han skulle på date), og som først havde fået at vide, at det “bare” var en kidnapning, og at han ville blive sluppet fri igen, gik heller ikke til politiet, selvom hun var klar over, hvad der skete med hendes offer. Heldigvis var hun en af dem, der blev dømt. Det blev langt fra alle af de de 20+ personer, der var kommet på besøg og havde været med til at slå og skære og brænde det gaffatape-indsnørede offer, der sad bundet til en stol.

Det er utroligt at han overlevede, helt indtil han blev “sat fri”… Det vil sige, de kørte ham ud i skoven og satte ild til de ukendelige rester af ham for at myrde ham på den måde. Men alligevel rejste han sig og gik nogle skridt for at slippe væk, og han var stadig i live, da nogle normale mennesker fandt ham. Han døde i ambulancen. Helt blå og sort af slag og knoglebrud og brandsår, og med fingre, tæer, ører og den slags afskårne – ukendelig og ødelagt.

En ubærlig virkelighed.

  Skåning

  Posted: 29 januar 2014 - 06:53 - Svar

  Får man fråga var dessa uppgifter kommer ifrån? Är det från boken som hans mor skrivit, eller ur en nyhetsartikel?

   steen

   Posted: 29 januar 2014 - 10:58 - Svar

   det er skrevet på Camres facebook, og jeg har fået lov at genbruge det.

    Skåning

    Posted: 30 januar 2014 - 00:45 -

    Du missförstår. Jag syftar inte på Mogens Camres text i bloggmaterialet, men tack då vet jag det.

    Nej, jag undrar var uppgifterna till materialet i kommentaren skriven av “Halimi – en Genovese” kommer ifrån. Det är ganska häpnadsväckande fakta att ett helt hyreshus har undlåtit att ringa polisen, utan delvis hjälpt till att tortera “juden”.

    steen

    Posted: 30 januar 2014 - 00:53 -

    nå, ok- det kan man læse i adskillige artikler. Jeg så det senest i denne halvanden time lange dokumentar, som er meget grundig og fuldstændig rystende. den er desværre kun på fransk uden undertekster https://www.youtube.com/watch?v=pBTBkofT5Co

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 28 januar 2014 - 12:57 - Svar

Det är klart att de har förstått. Som jag har sagt tidigare. De är inga dumma människor. De har inte så fel, inte så konsekvent, inte under så lång tid och inte inför så överväldigande motbevisning.

Det som sker sker inte av någon slump. Det är inte på väg att “gå helt galt i Egypten”. Det följer bara planen. Al Qaida höjer profilen i hela Mellanöstern, inklusive i Libanon och Tunisien. För många inom Baader-Meinhof-ligans politisk-kulturella gren och den övriga grova organiserade vänstern är det inte alls oroande att antalet syrienfarare ökar “explosionsartat”. Tvärtom! De ser framtiden an med tillförsikt.

Det går i själva verket en rak röd tråd mellan jordanienresenärerna 1967-70 och dagens syrienfarare. Man har bara gemensamt skruvat till den ideologiska överbyggnaden lite för att få bättre fart på brasan.

Judeförföljelserna är förstås ett billigt pris för vänstern – det är inget pris förresten, utan en ren bonus – de flesta judar är ju ändå också borgare. Inga mänskliga offer är för stora för den yttersta vänstern i dess kamp för att förinta västvärlden.

Morani ya Simba

Posted: 28 januar 2014 - 13:49 - Svar

“Har de mennesker slet ikke forstået problemerne?”

Nej, Mogens Camre, det er LIGE PRÆCIS det de IKKE har. De tror stadig det handler om at være “et anstændigt menneske”. Det handler om at undgå borgerkrig og folkemord (muligvis begge veje). De skinhellige (eller stue-barbarer) har INTET fattet.

Allan Hansen

Posted: 28 januar 2014 - 16:04 - Svar

Nej, Mogens Camre.
De har ikke fattet en skid af noget som helst
– desværre!

Mvh. Allan Hansen

Torben Snarup Hansen

Posted: 28 januar 2014 - 17:32 - Svar

Hvem fatter hvad og hvor meget?

Det afhænger af, hvor man befinder sig. På både højre og venstre fløj findes begavede og dannede og politisk engagerede personer, som læser, lytter og registrerer relevante fakta – om eksempelvis indvandring, kriminalitet o.s.v. Men informationerne preller af eller fortrænges, og de pågældende – også medlemmer af politiske partier – ytrer sig ikke og går ikke ind i diskussioner om problemerne. Dette føles simpelthen for hårdt, og de tåler ikke at blive udsat for en byge af skældsord og absurde beskyldninger. Det polemiske klima og den berømte “tone” – fra alle sider – frastøder især den talstærke mellemklasse.

“Vi vil slet ikke ind i den diskussion” siger det Radikale Venstre, når grimme emner som vold og tvang bringes på bane. Masser af folk, der stemmer socialdemokratisk, konservativt eller på Venstre har samme holdning, skønt de slet ikke deler RV’s naivitet og kynisme. Dertil kommer, at partipolitisk kan ingen – med undtagelse af Dansk Folkeparti – politiker regne med et positivt resultat af at fremsætte eksempelvis kritik af islamisering, bandekriminalitet eller af indvandringspolitiske tiltag – eller mangel på samme.

For slet ikke at tale om svenske tilstande …… herre Jesus må tage sig til hovedet og tilgive staklerne, som ikke ved, hvad de gør!!!!!

  Peter Andersen

  Posted: 28 januar 2014 - 21:07 - Svar

  Der kan ikke være ret mange som ikke er helt klar over problemernes omfang – når de vel at mærke sidder hjemme i privaten. Men ude i virkeligheden eksisterer der en helt anden konsensus. Her skal tingene pakkes godt ind, for ikke at støde nogen.

  Det er helt gratis at sige at islam bare er en religion, ligesom alle andre, der ind imellem desværre misbruges af et ganske lille mindretal. Det kan både erhvervslivet, de venstreorienterede og det pæne borgerskab godt tåle at høre. Men sjovt nok er det ikke fordi de tror på det, men fordi at det da sikkert ikke vil kunne støde vores allesammens lille grønthandler. Men selv den flinke grønthandler ved godt hvor skoen trykker. Han skal bare ikke have klinket noget overfor gadens parlament.

  At Yahia Hassan skrev som han skrev var jo heller ikke nogen øjenåbener, men borgerskabet lod bare som om det var helt nyt for dem. Man skal jo stå sig ordenligt og ikke støde nogen. Især ikke hvis det er farligt.
  Erhvervslivet, de venstreorienterede og det pæne borgerskab ønsker ikke at redde andre end sig selv. Desværre ender det nok bare med at være alle os andre der må redde dem.

Leave a Comment