29
jan
Seneste opdatering: 29/1-14 kl. 2100
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Muhammedkriser er nu så almindelige, at den enkelte ikke får større presseopmærksomhed. Scenografien er grundlæggende den samme i alle. Denne begyndte med nogle T-shirts med figurerne fra Jesus & Mo tegneserien for ti dage siden, en muslim fra Quilliam der tweeter dem videre, de obligatoriske dødstrusler, X-antal fornærmede engelske muslimer ‘You can not go around… promoting offensive cartoons’ og Channel Four som hele fire gange lader Jesus hoved stå frit men pixellerer Muhammeds i dette ene indslag.

Der er intet nyt fra Muhammedkrisefronten før den dag M-kriser koster 100 menneskeliv i Europa, ligesom de gør i de muslimske parodier på samfund, vores politikere henter Europas fremtid fra. Intet har ændret sig siden 2006, islam har ikke ændret sig i 1400 år, den handler ikke om dialog eller forhandling, den handler om dominans, som lige for tiden og i minoritet finder sit udtryk i fornærmelse. I majoritet ved alle, der ikke er politikere, hvad islam drejer sig om. Men det er intet vi danskere ikke kan ændre på én generation. Channel 4 har ladet sig dominere til at pixellere Muhammed, og vatnissen Nick Clegg vil lade sig dominere af islam i en ‘forhandling’ morgen.

Miljøpartiet ramt af….Miljøpartiet

“Vi kan ikke sige noget overhovedet uden at blive kaldt racister”, siger den fortvivlede Anna Ragnar fra Miljøpariet i Haninge. Vi med lidt retfærdighedssans lo dagen igang. Når man har brugt 30 år på at kalde andre racister, er det kun passende at det kommer tilbage til ens nydelighed selv i form af den halvsorte rejsende i fornærmelse Mikael Trolin, der har været medlem af så mange partier, at selv en miljøpartist skulle kunne sige sig selv, han er en smerte i røven. Hans nigerianske far synes at være blevet hans egentlige identitet og karrierevej. Havde han ikke haft sin far og sit partishopperi, havde han været en ren föredetting, skønt han i udgangspunktet er prins og en svensk Obama. Også i december forårsagede Trolin ‘kaos og slagsmål’ i journalisternes foretrukne parti, ubetalelig morsomt.

Han minder mig om en pæredansk forfatterinde fra en københavnsk forstad, hvis navn jeg holder for mig selv. Af psykologisk og religiøst uigennemsigtige grunde ville hun partout være jøde, og hun fik da også gennemtrumfet det ved at fordreje hovedet på nogle gamle nisser i Mosaisk Trossamfund. Man skal ikke undervudere, at trangen til en identitet, kan være så stærk at man låner andres, især de hvis historie man forbinder med martyrier og eksotisme. Kan man ikke læse teksten kan man se det på Miljöpartiets möte slutade i bråk – igen

Ta inn hele skjermen 29.01.2014 112458


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Allan Hansen

Posted: 29 januar 2014 - 11:53 - Svar

Angela

Posted: 29 januar 2014 - 12:03 - Svar

Och människor kommenterar, kommenterar, kommenterar… sina protester, sina frågor till politikerna och får inga svar. Ingen vill svara därför att de vet att folk skulle bli urförbannade om de fick höra svaren. Människor i hela västvärlden men framför allt Europa vill veta vadan och varthän. Folk drabbas av något de inte godkänt eller ens varit med att bestämma. Folk vill veta vad som pågår. Varför det pågår och vem som bestämt det.

Människor har bara ett liv och det livet går inte i repris. Folk är rädda om sitt enda liv. De vill ha ett gott liv och inte ha det förstört av andra. De vill ha sitt privatliv i fred. Folk i väst är så medvetna , vet vad ett liv är och hur det skulle kunna levas om de själva fick leva det. Varje folk har gått med på att solidariskt hjälpa varandra i sitt eget samhälle- nationen. Ingen skall tvingas till att umgås med människor de inte valt att umgås med. Livet är för kort för det. De inte vill att andra skall infiltrera deras liv. Ta över deras liv och styra människor som om de vore marionetter eller lekdockor för andra att leka med. Varje människa vill vara huvudpersonen i sitt liv. Bestämma vad de skall ägna sig åt i livet och umgås med. De vill umgås med sin familj och det umgänge de själva valt. Inte umgängen som andra tvingat på dem. De har redan gått med på ett solidariskt samhällsliv för att samhället skall fungera i utbyte med att få ha ett privatliv.

I Sverige har det totalt urartat. Utan att veta ordet av har människor, totala främlingar tillgång till andra människors privatliv. Statliga myndigheter som Skatteverket har sålt ut personuppgifter på den globala marknaden. Och det är inte bara intrång i deras register utan man har verkligen sålt det. SR redovisade tre organisationer i somras varav Skatteverket var ett. Vem som helst kan tränga in i andra människors privatliv och snoka och göra vad de vill. Och med hela etablissemangets goda minne. Ingen gör något för att stoppa det så länge det inte drabbar dem (etablissemanget) själva. Vill människor ha en privat sfär , familj, släkt, vänner, att umgås i, byta förtroenden, dela glädje och sorg, så har de rätt till det, utan att det står miljoner människor och glor i nyckelhålen eller lyssnar i dörrspringorna. Det är t o m vetenskapligt framforskat att människor behöver en privatsfär, intimitet, för att må bra. Man vet t o m hur stor denna intimsfär är. Man vet att människor ryggar om någon överträder gränsen för intimitet. Detta är ingen ny forskning . Den har alltid använts. Bl a inom kriminalvård, psykvård och som tortyrredskap bland krigsfångar. Nu använder man det direkt mot sina medborgare och låter medborgare utöva det mot varandra. Ett allas krig mot alla. Ingen skall vara säker någonstans.

I internationella lagar finns stipulerat rätten till var och ens privatliv. Denna rättighet är totalt ödelagd i Sverige. Man utsätter människor för livsfara. För kriminalitet och för utländsk makt i händelse vid konflikter. Allt en människa gör är kartlagt. Och detta får fortgå utan att medborgarna kan göra ett dugg för att täppa till. Ingen kommer åt makthavarna. Makthavarna har förskansat sig i en ouppnåbar borg med vallgravar och landbryggan uppdragen. Politikerna som i en demokrati är till för medborgarnas väl och ve är idag inte nåbara ens för ansvarsutkrävning. Åsiktsregistrering. Politisk registrering med repressalier förekommer redan. Och makthavarna bryr sig inte om det. Reagerar inte. Agerar inte. Utan låter det bara ske. Det enda de beklagar sig över är politikerförakt och medieförakt. Folkets svar på aggressionen. Beklagar sig över medborgarnas vrede som de kallar hat. Ja, makthavare, ta och ta reda på vad Machiavelli sa om det. Om medborgares hat. Medborgarna är i Sverige liktydigt med “troll” eller barbarer, bonnläppar och andra förnedrande epitet. Makthavarna är i krig med sina medborgare.

steen

Posted: 29 januar 2014 - 12:03 - Svar

Tak, hvis du scroller lidt havde jeg den i forgårs. jeg har jo lagt fundamentet for GoV og medvirket ved tilblivelsen. HRS havde den http://www.rights.no/2014/01/breivik-en-bevisst-strategi/

Document har to kommentarer til den i dag

Catch 22 CHRISTIAN SKAUG

http://www.document.no/2014/01/catch-22/

Får Sørheim/Husby rett? ABB viser synlige tegn på sinnslidelse

http://www.document.no/2014/01/far-sorheimhusby-rett-abb-viser-synlige -tegn-pa-sinnslidelse/

Norsk offent­lig­het har hatt et for­ståe­lig ønske om å legge 22/7 bak seg. Men like lite som 22/7 for­svin­ner gjer­nings­man­nen. Det som skjer med ham bak murene vil også angå sam­fun­net utenfor.

Ret­ten fant ham til­reg­ne­lig. Hva hvis det tip­per over for ham bak murene? De siste bre­vene tyder på det. Da vil den første psy­kia­triske rap­por­ten være rett­fer­dig­gjort. Ganske mange vil få et forklaringsproblem.

den har endda spredt sig til finsk MSM http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/breivik%20natsi%20jihad%20kirje-1 4889

nu må vi se, om ikke det stopper ved norske medier, EB, Die welt og WSJ. Mon ikke?
‘Klo­kest å holde kjeft’, som Chr Skaug skriver. Men hvis abb bliver ved med at skrive breve, så løser det hele sig nok af sig selv.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 29 januar 2014 - 12:46 - Svar

Det inger märkligt nog en liten smula hopp, att det bråkas i Miljöpartiet, åtminstone på lokalplanet. Ska vi gissa att det slutar ungefär som i SAP? I socialdemokratin förekommer inga bråk. Där utesluter man bara misshagliga medlemmar, som nu senast den riksdagsledamot som uppmärksammade allmänheten på att SAP i Stockholm försökte kuppa in Muslimska Brödraskapets ledare i Sverige till partiets styrelse.

Fram till 1970-talet uteslöt partiet infiltrerande kommunister. Sedan kom IB-affären, och nu utesluter partiet riktiga socialdemokrater och hjälper istället till att infiltrera islamister:

http://avpixlat.info/2014/01/27/socialdemokrat-kastas-ut-efter-islamis tkritik/

  steen

  Posted: 29 januar 2014 - 12:53 - Svar

  ja, vi har læst skriften på væggen. Det har SAP endnu ikke

  Forskare: Carina Hägg kan ha rätt

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=5723910

  Angela

  Posted: 29 januar 2014 - 18:07 - Svar

  Detta är mycket värre och måste tas upp i utländsk press. Det är åsiktsregistrering och trakasserier av oliktänkande. http://avpixlat.info/2014/01/29/rad-till-dig-som-utsatts-for-olaglig-k reditupplysning/

  En del medier har läst i bloggen och även myndigheter men ingen vågar ta upp det. Detta är svensk STASI och en skandal jämbördig med den brittiska.

  Läs kommentarer för att förstå vidden av det hela och hur inblandade politiker och media är. Medierna drar sig inte för att vara en part i valrörelsen.

  Svenska medier mörkar som vanligt men utländska bloggar måste vara solidariska med varandra.

   Angela

   Posted: 29 januar 2014 - 18:13 - Svar

   Här några kommentarer från bloggen.
   Bild
   knattefnattetjatte MaSv
   • för 5 timmar sedan

   Hela gänget kom till mig den 29 nov 2013. En “dam” som ringde på och en kameraman och en mikrofonbärare, hade parkerat sig utanför mitt hus. Kamera och mikrofon var riktade mot min entredörr, detta var såklart fullt synligt för mina grannar. Mycket obehagligt. Ytterligare minst 2 personer + härföraren själv, dvs Aschberg dök upp på parkeringsplatsen, som jag lockades ut till.
   18

   Svara

   Dela ›
   Bild
   MaSv knattefnattetjatte
   • för 5 timmar sedan

   Men gud vad hemskt, detta är ju trakasserier, har du polisanmält det eller vad hände?
   Vet du vad de tänker göra med det, skall de verkligen göra TV på det? Helt otroligt…..
   13

   Svara

   Dela ›
   Bild
   lundabo58 MaSv
   • för 5 timmar sedan

   Kom så många till ditt hus?

   Enligt uppgift har han alltid ett gäng livaktsgorillor med sig (om intervjuoffret skulle råka bli förbannad). Det bästa är att inte öppna när det ringer på dörren om man inte väntar besök.
   13

   Svara

   Dela ›
   Bild
   Chuteboxer lundabo58
   • för 3 timmar sedan

   Synnerligen fegt om så, att trakassera andra i deras egna hem och gömma sig bakom livvakter.
   3

   Svara

   Dela ›
   Bild
   MaSv lundabo58
   • för 5 timmar sedan

   Har det hänt dig nyligen? Det är ju trakasserier.
   3

   Svara

   Dela ›
   Bild
   lundabo58 MaSv
   • för 5 timmar sedan

   Jag har klarat mig än sålänge, men jag har å andra sidan varit bortrest rätt mycket den senaste månaden.
   2

   Svara

   Dela ›

   Bild
   xklaqwsdls
   • för 2 timmar sedan

   Vid skrivande stund så vet många hos gammelmedia redan om detta.

   Här är några exempel som varit inne och läst specifikt denna artikel på Avpixlat:

   – Sveriges Radio
   – Hallandsposten
   – Aftonbladet
   – Dagens Nyheter
   – Gota Media AB (Borås tidning, Kristianstadsbladet, Trelleborgs Allehand m.fl),

   http://mediacreeper.com/site/a

   Ändå så tyst i gammelmedia……………

   18

   Svara

   Dela ›

   Bild
   mattiasX xklaqwsdls
   • för 2 timmar sedan

   Eftersom hela Bonnierkoncernen med tidningen Expressen i spetsen tycks vara iblandad är detta naturligtvis superkänsligt! Tänk dig själv…Sveriges största mediekoncern samarbetar med grovt kriminella personer och bedriver olaglig åsiktsregistrering på tusentals personer. Detta är inte långt från IB. När någon väl börjar rota i detta kommer det att ta hus i h-vete!!!
   14

   Svara

   Dela ›
   Bild
   xklaqwsdls mattiasX
   • för 2 timmar sedan

   Jag såg att även många från Domstolen är inne och läser artikeln.

   Man får hoppas en vettig ärlig åklagare av den gamla sorten vågar tar upp det.
   11

   Svara

   Dela ›

    Angela

    Posted: 29 januar 2014 - 18:24 -

    Vågar denna 80-åriga människorättsaktivist i Egypten ta strid så vågar jag mot orättvisor, förtryck och allmän dumhet. Vid sidan om sitt arbete som läkare inom psykiatrin har Nawal El Saadawi rest över världen för att kämpa för kvinnors rättigheter och även, betonar hon, mänskliga rättigheter. Hon säger att kvinnokampen sitter tätt samman med frågor som rör klass, religion, politik och ekonomiska system.

    När hon var i Sverige för något år sedan medverkade hon i SVT:s kulturprogram och talade om just fega journalister och deras sätt att vända kappan efter vinden. Journalister som alltid är maktens megafoner.

Allan Hansen

Posted: 29 januar 2014 - 14:01 - Svar

“” I have a dream,,.

I have a dream, that one day all
muslims will be free – free to leave islam!!!
And find Love&Peace.

“You may say i´m a dreamer
but i`m not the only one.
I hope somday you`ll join us.
And the world will live as one.,,

I have a dream,,,,,

Ludvig

Posted: 29 januar 2014 - 14:03 - Svar

Gallskrikande islamister får alltså skymfa demokratin i brittiska medier – men vilket kraftfullt motstånd det här exemplaret mötte hos den engelske intervjuaren!

Som svensk baxnar man – inte över islamskrikaren, hans like dräller det ju av hos oss, men över en intervjuare med ryggrad. I jämförelse är våra svenska “journalister” en samling rövslickande fegisar så fort det är fråga om muslimer och islam.

Bjovulf

Posted: 29 januar 2014 - 15:29 - Svar

Zenia Stampe: Jeg gider ikke diskutere på DF’s niveau længere 😀

[ Hver eneste gang man tror, at nu kan ZS bare ikke kan komme længere væk fra at være i kontakt med
virkelighedens verden, så overrasker hun ghm. og sætter igen nye rekorder – men meget underholdende
er det da i det mindste 😉
Nyd selv Zenias mageløse fantasterier og febervildelse her – og hun forsøger altså rent faktisk ikke at være
morsom, hvis nogen ellers skulle være i tvivl 😀 Og studér også svarene på hendes kronik – selv i Politiken
kan mange læsere åbenbart nu se, at hun er helt væk …
Skal vi mon gætte på, hvor mange muslimer ( af den uintegrerbare, krævende og intolerante type), Zenia
og hendes familie selv omgås i sin hvide ghetto og privat? 😉 0? Og i /på hendes barns / børns børnehave,
skole eller skoleklasse(r), når den tid kommer? 0? 1? ( naturligvis fra en veluddannet, veltilpasset familie,
så Zenia bare kan blive ved at indbilde sig selv, at det da selvfølgelig også er normen alle andre steder). ]

http://politiken.dk/debat/profiler/zenia-stampe/ECE2193081/jeg-gider-i kke-diskutere-paa-dfs-niveau-laengere/

28. jan. 2014 KL. 14.37

Dansk Folkeparti har skærpet tonen. Igen, igen og igen.

[ Nej, da?!? Uha, uha!

Måske bare fordi det nu er mere tiltrængt end nogensinde, Zenia?

Fordi vi overhovedet ikke ønsker nogensinde at komme i nærheden af 15-20-25 % muslimer i Danmark,
når vi har set til bevidstløshed, hvor uintegrerbare, vanskelige og ekstremt krævende, belastende og
provokerende en alt for stor andel af dem har vist sig at være – egenskaber som de gang på gang viser,
at de desperat ønsker at videregive til deres mange børn? Fordi vi har set, hvor store ulykker en sådan
ukontrolleret og kravløs trafik allerede har skabt eller på vej til at skabe i mange af vore nabolande, der
bare er 10-20 år foran os i denne henseende?
Og fordi vi faktisk aldrig nogensinde blev spurgt om jeres vanvidscirkus med uansvarlige sociale
eksperimenter med import af overvejende uintegrerbar multikultur i fuld skala samt jeres endeløse selvgodhed og gloriepudsning med fuld skrue på andres bekostning, Zenia? ]

Zenia Stampe, MF (R)

Nu skal Danmark stort set renses for Islam og muslimer. Men orker vi den debat igen? Og igen? Jeg gør ikke. Endnu en Krarup. Endnu en Langballe. Jeg gider simpelthen ikke diskutere på det niveau længere.

For helt ærligt, tror de virkelig selv på, at danske muslimer agerer efter en stor konspiration, som har til formål at omdanne demokratiet til et kalifat? At danske værdier er under pres, fordi børnehaver serverer hallalkød? At julen er truet, fordi en boligforening springer juletræet over? Det er jo… lidt skørt at tænke sådan.
[ Tja, men det er nu altså desværre de barske realiteter mange steder – i Danmark … i Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Spanien, Italien … begynder du snart at kunne se et mønster? 😉 ]

Jeg har ikke lyst til at danse efter de småtossede værdikæmperes pibe. Jeg ønsker ikke at spille på en bane, som højrefløjen har kridtet op, og hvor stregerne er placeret helt ude i hegnet.

[ Bare roligt – det kommer du heller ikke til, Zenia, for du fatter jo som sædvanlig ikke en brik af noget som
helst. Man må da virkelig håbe, at du bliver landsformand for alle de virkelighedsfjerne radikale fantaster og
verdensfrelsere, når Margrethe Vestager en dag takker af – forhåbentligt inden alt for længe, så du og
vennerne med alle de “rigtige” frelste meninger kan få dette landsskadelige parti kørt helt i sænk og ned
under spærregrænsen i en vis fart.
Men var der virkelig retfærdighed til, så var det en helt anden skæbne, der ventede jer for alle de ulykker, mord, vold, grov kriminalitet og religiøs ballade og særdeles uhyggelige fremtidskonsekvenser I og jeres danskerfjendske hyklerparti så fuldstændigt uansvarligt har påført Danmark og danskerne – for al fremtid … ]

Jeg vil hellere fortælle, hvad jeg tror, der kommer til at ske:
[ Men hvad du tror, er jo ikke nødvendigvis virkeligheden, vel? Hvorhenne ser du reelle tegn i denne retning?
Og I vil jo hellere end gerne åbne porten helt på vid gab, helt uden rimelige krav og uden skarpe grænser for
vores tolerance – og naturligvis bare fortsætte med ubekymret at sende den enorme regning for jeres åbenbart endeløse trang til selvgodhed på andres bekostning til de måbende danskere, der aldrig nogensinde blev spurgt, om de ønskede jeres eksperiment – , så hvorfor skulle alle disse “kulturberigende” gæster egentlig gøre nogen som helst indsats for at integrere og tilpasse sig på noget felt, når I så velvilligt
og naivt ønsker at lægge jer på maven for dem konstant og tydeligvis ikke regner danske tradtioner, normer, værdier og dansk kultur for noget særligt. Alle og enhver har da naturligvis ret til at komme til Danmark, helt uanset hvordan de opfører sig og konstant stiller vanvittige krav om særbehandling, ikke sandt., Zenia? ]

Danskere med muslimsk baggrund kommer til at ligne danskere med kristen baggrund mere og mere. De bliver bedre uddannet, bliver senere gift og får færre børn; kvinderne kommer på arbejdsmarkedet, mændene tager et større ansvar i hjemmet, og de bliver mere sekulære. [ God fornøjelse – skal vi tage et væddemål på det? 😀 ]

Et mindretal vil stadig være praktiserende religiøse, fuldkommen som nogle danskere er det.

[ Og det synes du bare man kan sammenligne? Render den relativt beskedne gruppe af danskere da
konstant rundt og truer kritikere på livet? Og forlanger hele samfundet indrettet efter barbariske love fra Biblen?
Laver de tvangsægteskaber? Fætter-kusine-ægteskaber i lag på lag? Ligger de typisk det danske
samfund til stor byrde? Foragter de andre danskere og kalder dem “urene vantro”, “ludere”
Overfalder de bøsser korporligt? Nej, vel, Zenia?

Har du mon nogensinde set den velanskrevne britiske Channel 4s Dispatches programmer
“Undercover Mosque” (2007)” http://vimeo.com/19598947 og efterfølgeren
“Undercover Mosque – The Return” (2008) ( se link nedenfor ), Zenia – om hvad der i VIRKELIGHEDEN
foregår af uhyrligheder i selv mainstream (!) moskéer i England, når man tror, at alle kameraer og mikrofoner
er slukket – og alle integrations-“eksperterne”, PK-journalisterne og de dybt naive og uvidende politikere,
der selv har skabt alle problemerne ( eller deres partier har ) igen-igen er blevet snakket efter munden og sendt hjem med alle de rigtigte plusord om “gensidig integration”, “inklusion”, “interkulturel forståelse”,
“islam betyder fred” samt “tolerance og tværreligiøst samarbejde mellem ‘nært’ beslægtede religioner” ]

For nogen vil den udvikling ske gradvist og uden konflikt, for andre vil konflikter i familierne være uundgåelige. Vi kan allerede se, at det er den vej, udviklingen går.
[ Hvor fanden ser du dog det henne, Zenia? Er det mon en generel tendens?
Eller måske bare noget du og PK-vennerne gerne VIL se? ]

Om 20 år vil vi stort set have glemt snakken om islamfrygt. Vi vil huske den diskussion som noget mærkeligt, vi brugte meget tid på i 00’erne og 10’erne. [ Tværtimod, Zenia! – mange flere danskere og deres helt uskyldige børn og børnebørn vil endelig være vågnet helt op til de barske realiteter. Bare se på den meget alvorlige situation i fx. England, Frankrig & Sverige, for det er såmænd DK om 15-20 år med jeres håbløst naive og fuldstændigt ansvarsløse politik! ].

  victor

  Posted: 29 januar 2014 - 19:57 - Svar

  Zenia Stampe er ikke et navn. Det er en diagnose.

  Peter Andersen

  Posted: 30 januar 2014 - 18:38 - Svar

  “Danskere med muslimsk baggrund kommer til at ligne danskere med kristen baggrund mere og mere. De bliver bedre uddannet, bliver senere gift og får færre børn; kvinderne kommer på arbejdsmarkedet, mændene tager et større ansvar i hjemmet, og de bliver mere sekulære.”

  Hvad mener sinken dog..?

  Mener hun i ramme alvor at muslimerne er tilbagestående? Mener hun de får for mange børn? Mener hun ikke de muslimske mænd tager noget ansvar i hjemmet og at kvinderne bliver for tidligt gift og ikke kommer nok ud på arbejdsmarkedet?

  Det er meget farlige og alvorlige anklager du hér kommer med fru Stampe..!

  Og oven i alle dine halv-racistiske tirader ønsker du så også, at de tilegner sig kristne værdier – må man altså forstå.

  Skulle alt dog dette ske, ville Danmark være det første land, der oplevede noget sådant, i hele verdenshistorien. Hun kan altså ikke bakke det op med hverken fakta eller historie, så hun må nøjes med, i sædvanlig stil, at forholde sig naivt og blåøjet til verden.

   Peter Andersen

   Posted: 30 januar 2014 - 18:47 - Svar

   I øvrigt er det jo sjovt at tænke på, at det hun hér advokerer for, er nøjagtig det samme som DF arbejder for. Selvom man nok ikke kommer nogen vegne med det projekt, ville det i hvert fald kræve et totalt stop for mere muslimsk indvandring og en noget anden tilgang til integration end det de radikale er villige til, at diske op med…

Bjovulf

Posted: 29 januar 2014 - 15:32 - Svar

Channel 4 Dispatches:

“Undercover Mosque” (2007)
http://vimeo.com/19598947

“Undercover Mosque – The Return” (2008)
http://www.metacafe.com/watch/4798670/dispatches_undercover_mosque_the _return/

Studér også gerne flg. programmer fra samme serie, Zenia – du kunne jo ligefrem risikere
at lære noget vigtigt 😉

“Britain’s Islamic Republic” (2010)
http://www.metacafe.com/watch/yt-E8vxc2yqyMs/dispatches_britains_islam ic_republic_1_of_5/
( 5 afsnit á ca. 10 min )

“Lessons in Hate and Violence” (2011)
http://www.liveleak.com/view?i=826_1297870709
(4 afsnit á ca. 12 min)

Leave a Comment