31
jan
Seneste opdatering: 31/1-14 kl. 1620
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

A chilling new video clip recorded yesterday captures the reality of rising anti-Semitism in France. In it, a group of anti-government demonstrators march through Paris, singing the French national anthem and chanting “Juif, la France n’est pas a toi” (“Jew, France is not yours”)–all on the eve of International Holocaust Remembrance Day:

Kol Yisrael radio reported that it was attended by neo-Nazi movements and Muslim extremists. Organizers claimed a turnout of some 120,000 people, however police estimated there were 17,000 people at the protest, reported AFP.

Perhaps the most disturbing quality of the video is its vantage point–peering out a window onto the streets of Paris. The implication of the image is as disturbing as it is mundane. Apart from the quenelle gestures, the marchers can clearly be heard singing a song mocking the Holocaust composed by Dieudonne, entitled “Shoananas”. The song is yet another masterful attempt by Dieudonne to trivialize and legitimize anti-Semitism; The footage provides the most alarming evidence yet that the popularization of anti-Semitism by the bigoted French comic is reaching terrifying heights, and raises serious concerns for the country’s Jewish community. ‘Jew, France Is Not Yours’ Chant Anti-Government Demonstrators in Paris, Paris Protest Against Hollande Turns Anti-Semitic, ‘Jews, Out of France!’, Paris anti-Hollande march turns hateful against Jews

Ikke-vestlige indvandrere koster Danmark milliarder

Et underskud på 16,6 milliarder lyder temmelig lavt, men desværre kan man ikke tilgå Rockwoolberegningen pt. Der er mange faktorer i et regnskab, sygehusforbrug, fængsler, specialundervisning, invalidepension og hospitalsophold til voldsofre, politiindsatser i ghettoer, skader ved påsatte brande osv. Altsammen går fra den velfærd, socialdemokraterne påstår sig at værne. For nærmere detaljering af udgifterne se Lone Nørgaard og Tabita Wullf Hvad koster indvandringen?

Socialdemokraterne afviser, at der er behov for at regulere i tilstrømningen af indvandrere. Mette Reissmann (S), hæfter sig ved, at indvandring ifølge analysen samlet set vil give et positivt økonomisk bidrag i 2050. Hun mener ikke, at det er nødvendigt at regulere i tilstrømningen af indvandrere. Vi fører en politik, hvor vi følger de internationale konventioner.

Vestlige indvandrere gavner i år staten med 3,8 milliarder kroner. Ikke-vestlige koster 16,6, viser analyse.Vestlige indvandrere er en væsentlig bedre forretning for den danske stat end ikke-vestlige indvandrere. Det fremgår af en ny analyse fra Rockwool Fondens Forskningsenhed, foretaget på baggrund af den såkaldte Dream-model.

Derimod belaster indvandrere fra ikke-vestlige lande som Tyrkiet, Somalia, Iran, Irak og Libanon i år de offentlige kasser med 16,6 milliarder kroner, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten. Analysen viser samtidig, at mønstret vil fortsætte med at se sådan ud langt ud i fremtiden. Ikke-vestlige indvandrere vil også i 2050 give et samfundsmæssigt underskud, til den tid på seks milliarder kroner om året. De vestlige indvandreres bidrag til samfundsøkonomien vil på det tidspunkt være vokset til 9,1 milliarder kroner.

Ikke engang om 35 år vil de komme til at bidrage til samfundet med et overskud. Derfor skal vi hurtigst muligt have lavet stramninger i udlændingepolitikken, siger Peter Skaarup til Jyllands-Posten. 5.000 nye ikke-vestlige indvandrere koster 2,1 mia.Ikke-vestlige indvandrere koster Danmark milliarder, Indvandring fra ikke-vestlige lande koster milliarder. Se også Socialdemokraterne i frit fald efter SF-exit


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


anno

Posted: 31 januar 2014 - 02:01 - Svar

Lige et link til JP:
5.000 nye ikke-vestlige indvandrere koster 2,1 mia. (Indland 30.01.14 kl. 23:00)
ht tp://jyllands-posten.dk/indland/ECE6449723/5000-nye-ikke-vestlige-indv andrere-koster-2-1-mia?ref=lokalavisen

Prudentius

Posted: 31 januar 2014 - 02:06 - Svar

Men igen er det jo ikke økonomisk redelighed, balance eller overskud der driver multikulturen-masseindvandringen.

Derimod er det ønsket om at smadre folket og nationalstaten for good. Og dermed åbne vejen for den universelle republik hvor kun “menneskeheden” hører hjemme.

Vi skal altid huske på at de vestlige magteliter og deres halehæng mentalt lever i en fremtidsvision, som de mener er sikret realisering via ideologisk ufejlbarlighed og deres magts uendelighed.

Sejren fra den kolde krig er steget dem til hovedet og de er nu igang med at nedlægge naturen og historien, som de nedlagde Sovjet.

At Sovjet handlede om nogenlunde det samme og gik bragende til bunds, som et andet Atlantis, det mener Vesten roligt at kunne ignorere.

Men hvad skal man også bruge historien til, når nu man er fuldtidsbeskæftiget med at afskaffe den??

steen

Posted: 31 januar 2014 - 02:09 - Svar

nej, men nogle har rigtig nok ræsonneret, at når nu ikke det kulturelle argument bed på ret mange, var det en ide at slå på det økonomiske. Men ak, heller ikke det bider på socialdemokraterne. Der er intet andet, end at få dem hostet ud i en satans fart.

Alt det, jeg ved et uheld kom til at se hos en ven på tv 2 om SF, er et fuldstændigt ligegyldigt sideshow. herregud, 50 år i hængekøjen + 50 år til. S derimod bliver siddende, til befolkningen indser, hvilke forræddere de er mod enhver af deres interesser. De siger det ligeud: Flygtningekonventionen af 1951 (!) er vigtigere, end det folk, der har valgt os og som betaler vores løn og pensioner. De vil ikke ændre sig, de skal fjernes.

  Svend Andersen

  Posted: 31 januar 2014 - 10:46 - Svar

  Det se ud til, at sosserne med hensyn til vælgertilslutning kommer til at betale regningen for cirkus ding-dong. S på ca. 15%: http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/30709869

  Svend Andersen

  Posted: 31 januar 2014 - 21:31 - Svar

  Metro Xpress måling bekræftes af Megafon, som for første gang har DF større end S: http://nyhederne.tv2.dk/politik/2014-01-31-df-stormer-forbi-s-efter-do ng-ballade

   steen

   Posted: 31 januar 2014 - 22:35 - Svar

   det er vist 3 eller 4 gang det sker. Interessant at SF’s nedsmeltning sender S i nedadgående spiral, måske det interessanteste. Vi var nok mange, der tænkte på 1966, da den røde regering trådte til i 2011, og det begynder at snerpe derhen ad. Vil Sf ivørigt overhovedet overleve, ikke at jeg ligger søvnløs over det?

    Svend Andersen

    Posted: 31 januar 2014 - 23:45 -

    Jeg mener, at det er første gang i en Megafon-måling; de plejer ikke at være særlig gavmilde ved DF i deres målinger, som Politiken er med til at financiere.

    Jeg tror, at SF vil overleve, nu hvor de er kommet fri af regeringssamarbejdet. Spørgsmålet er i hvilken form; de vil nok have svært ved at genfinde deres traditionelle identitet, nu hvor de har solgt deres sjæl og skal profilere sig i forhold til EL.

    Socialdemokraternes problem er måske væsentlig større end de umiddelbart virker ifølge målingerne. I et større perspektiv virker det, som om SF’s implosion er en dansk udgave af en europæisk tendens: implosionen af de traditionelle centrum-partier – vi har set det i Grækenland med PASOK, og i mindre grad i Frankrig med Hollandes PS og i Holland med PvdA (socialdemokrater); i andre lande er der også tendenser til irreversibel tilbagegang for både centrum-venstre og centrum-højre.

    Steen, du har i de senere år flere gange bragt gode interview med Udo Ulfkotte, som netop har påpeget denne udvikling: når krisen for alvor begynder at krasse, kollapser de traditionelle centrumpartier; indtil nu har hans forudsigelser holdt stik. Ulfkotte har begrundet dette med, at når krisen slår igennem for alvor, vil de økonomiske realiteter vedr. indvandringens pris ikke længere blive accepteret af befolkningerne.

    Det som Ulfkotte peger på, er de underliggende strømninger i befolkningerne. Mønsteret i implosionerne synes ikke direkte at være en debat om indvandringens pris, men forskellige nationale begivenheder som udløsende faktor; begivenheder eller politiske spørgsmål som set tæt på umiddelbart kan synes trivielle, men som i et større perspektiv synes at danne et mønster.

    Økonomerne kalder sådanne begivenheder for ‘sorte svaner’ – underskriftindsamlingen mod salget til Goldman Sachs var en sort svane. Socialdemokraterne burde ligge vågne om natten af frygt for endnu flere sorte svaner.

    Hans Und

    Posted: 1 februar 2014 - 00:07 -

    Svend,

    Det med sorte svaner kommer, vidst nok, fra at man som et eksempel på “beviser”, havde “alle svaner er hvide”.

    Der dukkede så, dvs man fandt, sorte svaner, vidst nok i Australien.

Peter Buch

Posted: 31 januar 2014 - 05:20 - Svar

Jeg formoder den nuværende socialdemokratisk ledede regering er uovergået som leveringsdygtig i ministerpensioner.
Hvordan befolkningen som sådan har det er i denne forbindelse underordnet.. Det går generelt godt for investorer. Som jeg nævnte i en anden kommentar på en anden post. Det er, set herfra, ene nok til det går som det går, begreber som flygtningekonvention, kultur, nationalstat og folk indgår næppe med noget af betydning i overvejelserne bag hvad der skaber den konstaterbare- virkelighed.

Britta Due Andersen

Posted: 31 januar 2014 - 08:43 - Svar

Ja, med alle de penge, der mangler i fælleskassen som fælge af masse indvandringen og “ulandsforsørgelse”, der udgør 16 mia., har vi ikke selv råd til at hælde de 8 mia. i DONGs kasse men må sælge aktiver. .

Nils

Posted: 31 januar 2014 - 09:47 - Svar

Det er ikke så svært at fastslå, hvad ikke-vestlig indvandring koster: Det hele. “Rubbet”.

Men pessimister og optimister kan selvfølgelig skændes om tidspunktet, hvor mange år, vi har tilbage, før vi er fremme ved vores “Syrien”. Den fejlslagne stat.

For dem, der bare ser Danmark som en fabrik, endnu en sweatshop med bevæbnede vagter, så ser regnestykket selvfølgelig anderledes ud.

For Magten ser fremtiden også lys ud, for den kan som bekendt ikke få magtesløshed nok.

mb

Posted: 31 januar 2014 - 11:06 - Svar

Vestlige indvandrere gavner i år staten med 3,8 milliarder kroner. Ikke-vestlige koster 16,6, viser analyse fra Rockwool Fondens Forskningsenhed.
http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2014/01/30/0130234645.htm

“Socialdemokraterne afviser, at der er behov for at regulere i tilstrømningen af indvandrere.
– Nu er Danmark jo ikke en ren forretning. Vi fører en politik, hvor vi følger de internationale konventioner. Vi bør have et fokus på bedre integration.”

Det er jo et lidt paradoksalt udsagn når man følger regerings politik på andre områder, fra salget af Dong, behandlingen af syge og andre svage grupper i samfundet, eller brugen af billig udenlandsk arbejdskraft i offentlige projekter.

  Olav

  Posted: 1 februar 2014 - 10:41 - Svar

  Bedre integrasjon..
  Det er altså muligheter til “bedre integrasjon”?
  Men hvorfor vente så lenge med bedre integrasjon, når man ser alle opplagte negative effekter av masseinnvandring på det som var de mest velfungerende samfunn for folk..

Børge

Posted: 31 januar 2014 - 12:19 - Svar

Igen og igen svindles der med fakta fra statens side om invandringens omkostninger. Der er selvfølgelig det langt værre faktum, at indvandrerne inden føje år udraderer Danmark totalt med danskernes velvillige hjælp, men selv når vi bare holder os til økonomien, er udsigterne også rædselsvækkende.

Jørn Ebbe Vig har igen og igen påpeget ved helt åbent at lægge alle tal frem, at indvandringen koster os 250 milliarder kroner om året brutto. Aldrig har jeg set een eneste anfægte hans tal.

— Hvor har de sidste 30 – 40 år været forfærdelige. Eneste trøst er, at man nok er borte før hele lokummet går op i flammer. Det er jo rystende at svagt begavede – moralsk totalt afstumpede – mennesker som Anker Jørgensen, Poul Schlüter, Nyrup, Fogh, Fadøl og Gucci har kunnet vælges til statsministre! Skræmmende. At vi har dyrket perverse ideologier som lighed, velfærd og multikulti.

I de her dage ser vi det hele ramle. Der kan ikke lånes flere penge, og der kan ikke drives flere ind over skatterne, så politikerne er udstillet i al deres elendighed. Man må håbe og be til, at danskerne får øjnene op, men jeg tvivler.

  Prudentius

  Posted: 31 januar 2014 - 14:47 - Svar

  Hvis du vil af med “velfærd” Børge, så lover jeg dig at der ingen hurtigere vej er end multikulti-masseindvandring.

  Og det tror jeg også en masse af velfærdens modstandere har opdaget og benytter sig af. Hvilket venstrefløjen i dens totale perversion forbliver blind for. Aldrig har man set folk smadre deres egen politiske arv og berettigelse med en sådan vellyst, som den europæiske venstrefløj.

  Bliver europæernes liv lettere uden de sociale sikkerhedsnet, som det har taget generationers slid og bitter kamp at spænde ud??

  Det nærer jeg ingen liberale forhåbninger om. Tværtimod tror jeg det stærkt vil forøge den elendighed og politiske-sociale farlighed, der følger i kølvandet på globalismens frontalangreb på nation og folkestyre.

   Olav

   Posted: 1 februar 2014 - 11:12 - Svar

   I motsetning til den venstrefløy som var med da velferdsstaten ble bygget, er vel den nåværende i stor grad et produkt av akademia.
   Med en totalt annerledes nærkontakt med sitt samfunn det innbefatter..
   En bekjent av meg (som stemmer rødt) presterte å begrunne sitt politiske valg med at vedkommende ville ta vare på velferdsstaten..

   Når det gjelder folket, virker det som vi rett og slett er dårlig skolerte på alle de gunstige virkninger; den store grad av “total trygghet” som er hovedproduktet av velferdsstaten vi fikk i gave. Vi har heller ikke forstått at opplevelsen av denne trygghet får oss til å tro og føle at tryggheten ikke er viktig, og noe vi må bestreve oss på å forvare.

   For visse røde (røde som har kommet seg opp sosialt, jeg formoder) manglet de skandinaviske velferdsstater autensitet, har jeg inntrykk av. Vi skal ha vår andel av verdens nød og dermed utrygghet, så lenge dette ikke rammer dem selv direkte..

Børge

Posted: 31 januar 2014 - 20:44 - Svar

Hvad blev der af min kommentar til Prudentius?

  steen

  Posted: 31 januar 2014 - 22:49 - Svar

  i dunno, der er intet i filtret.

Erling

Posted: 31 januar 2014 - 20:58 - Svar

The song is yet another masterful attempt by Dieudonne to trivialize and legitimize anti-Semitism.

Hvad er det nu, forskellen er paa antisemitisme og islamofobi?

Frihed for Loke saavel som for Thor.

Sp.: Hvorfor var der saa mange joeder i Auschwitz?

Sv.: Der var gratis adgang.

Torben Snarup Hansen

Posted: 31 januar 2014 - 22:57 - Svar

Citat af Steen: “Vi var nok mange, der tænkte på 1966, da den røde regering trådte til i 2011 …”

Ja, her drejer det sig om “seniorsegmentet”. Vi er grå og gamle, og de unge mennesker – herunder den postfaktuelle tøsebande og elevrådet i og omkring den såkaldte regering – tænker eller husker ikke så meget, og når pæren springer, snubler de i vintermørket. Staklerne har kun lært, at det handler om smukke hensigter og “Schein” (som vistnok hedder x-faktor i dag).

Men Steens parallel er oplagt. Tøsebanden var ikke opfundet i 1966, men der var et “kordineringsudvalg”, hvorigennem den soc.dem. høvding Per Hækkerup dresserede SF’erne, der kom “under åget”. Til sidst revnede ballonen – så vidt jeg husker i juledagene 1966. Sigsgaard, Reintoft og de to andre hoppede fra Aksel Larsen, og VS opstod kort efter. Annodazumal i reprise !

Skåning

Posted: 1 februar 2014 - 02:54 - Svar

Jag måste säga att även jag betraktar dessa franska filmer som oroväckande. Folk som marscherar i demonstrationståg längs gatorna och brölar att judar inte hör hemma i Frankrike. Jag hade en liten föreställning om att antisemitismen i Frankrike, precis som här, antingen var importerad från den muslimska världen, eller en ytterlighetsföreteelse. Men det här verkar vara “normala” fransmän som går till verbal attack (ganska grovt) mot en grupp som är ytterst välassimilerad, produktiv, men har en tro/etnisk tillhörighet som skiljer sig från standard fransk, utan att du märker det. Inga imperialistiska ambitioner.

Samtidigt är Paris/Frankrikes banlieus en helt annan värld. Ett samhälle inom samhället där inga franska lagar gäller. Skulle den sekulära franska staten försöka sig på att upprätthålla lagen där så blir det med ens inbördeskrig. Uppåt 10% muslimer lever i Frankrike och apartade kulturer från andra delar av världen fyller på. Men fransmännen går ut och demonstrerar mot homoäktenskap (icke-fråga) och mot judar. Vad är detta för människor? Är det palestina-vänstern, krypto-nazi-högern, muslimska invandrare, eller är det möjligen helt vanliga fransmän. I så fall har de fått sina prioriteringar bakom foten.

Angela

Posted: 1 februar 2014 - 10:35 - Svar

Det går inte att bedriva någon socialdemokratisk politik inom ramen för EU. Samtliga EU-länder har skrivit på Lissabonfördraget och därmed är den nyliberala politiken fastställd. Grundlagsfäst. Alla politiker har inte förstått att de blivit lurade. Den socialdemokratiske partiledaren Juholdt föll på det. Han trodde att Sverige skulle kunna tacka nej till EMS. Reinfeldt stod i SVT och skrattade. Sedan sparkades Juholdt.

Inte ett socialdemokratiskt parti har lyckats och det kommer de inte att göra heller. Och det gäller inte bara socialdemokraterna utan även borgerliga partier som kräver en ren högerpolitik, liberalpolitik eller centerpolitik. Alla har blivit lurade av nyliberalerna som inte har något direkt politiskt hemvist utan parasiterar på alla partier. Precis som en religion. Alla har blivit infiltrerade av postmodernismen. Både v och liberala partier går bra ihop nu därför att det som binder dem samman är postmodernismen/nyliberalismen/globalismen. Socialdemokraterna har gått ihop med liberala partier och samregerat i EU och det går alldeles utmärkt eftersom de har samma politik -globalismen.Men det har alltid slutat på samma sätt så med att det faller. Danmark är inget undantag. Väljarna upptäcker bedrägeriet efter ett tag. Och även de politiker som också blivit lurade.

Ang protesterna i Frankrike så skall det nog ses på ett annat sätt. Folk röstade mor Saarkozy och trodde att Hollande (s) stod för det han sa. Fastän Hollande i brittiska tidningar sagt att han bara lurade fransmännen. Efter att han blivit vald skulle han göra som EU sa i alla fall.

Angela

Posted: 1 februar 2014 - 11:44 - Svar

Det handlar om detta: “Alt det, jeg ved et uheld kom til at se hos en ven på tv 2 om SF, er et fuldstændigt ligegyldigt sideshow. herregud, 50 år i hængekøjen + 50 år til. S derimod bliver siddende, til befolkningen indser, hvilke forræddere de er mod enhver af deres interesser. De siger det ligeud: Flygtningekonventionen af 1951 (!) er vigtigere, end det folk, der har valgt os og som betaler vores løn og pensioner. De vil ikke ændre sig, de skal fjernes.”

Folk vill inte ha globalismen utan ha tillbaks sina nationer och demokratin. De är nationalister och inte globalister/imperialister. De vill bestämma själva över sina liv. De vill inte att en liten klick på någon % av världens rika skall dirigera deras liv.

2014 blir tufft. Idag gör EU-ministern Birgitta Ohlsson reklam för globaliseringen med deras EU-projekt i Lördagsintervjun. Tidigare har Svd skrivit om det hemliga dokument som läckt ut (EMS) där EU får rätt att lägga sig varje EU-lands budgetarbete och godkänna det innan det får antas av respektive land och att euroländernas makthavare uppmanas att stärka EU:s de överstatliga institutioner. Dvs mer makt till unionen och i slutänden ett Europas förenta stater. Befolkningarna MÅSTE säga nej nu i EU-valet och rösta på nationerna igen. Ett utträde ur EU. Folk i västvärlden har också rättigheter. Rätten till sina liv.

Machiavelli

Posted: 1 februar 2014 - 11:58 - Svar

Sidste lynmåling. For indvandring = 78,6 %. Imod 22 %.

Som min gamle far altid sagde: Vælgerne får det samfund de fortjener.

  Angela

  Posted: 1 februar 2014 - 12:47 - Svar

  Ja det är märkligt att man röstar för sin egen undergång. Vi har samma talesätt i Sverige. Att folk inte kopplar ihop orsak och verkan? Rapporterna duggar tätt med allt som fallerar. Och inte många tycks fråga sig varför. Var tar pengarna vägen? Just idag är det cancervården som är på tapeten i Nyheterna, patienter som inte får vård utan får bråka själva för att få den vård de betalat för i försäkringar och skatter. När skall det gå upp för alla att situationen är sådan idag? Hur skall pengarna räcka till allt när t ex de svenska läkarna får skickas utomlands på dyra utbildningar för att lära sig de nya sjukdomarna som importerats till Sverige och Europa och alla skottskador och krigstrauman. Sverige som inte deltog i de två världskrigen befinner sig nu i fullt krig. Inte bara i Syrien, Afghanistan utan också på Sveriges gator och torg. Många är så desinformerade och hjärntvättade att de inte ens förstår att det är krig.

  Ändå hoppas jag och tror att tillräckligt många läser bl a snaphanen för att veta t ex invandringskostnader. Kostnaderna för EU måste på samma sätt redovisas med anledning av valet i maj. Pengarna flödar ut ur våra länder. Pengar som skulle gått till den egna befolkningen.

   Machiavelli

   Posted: 1 februar 2014 - 14:24 - Svar

   Ja det er ufatteligt. Måske er det udtryk for at folk er mere autoritetstro over formyndighederne og pressen, men i sidste instans er det jo den sunde fornuft,der er sat ud af spillet. Men kompliceret er det.

   Utlandssvensk

   Posted: 1 februar 2014 - 16:13 - Svar

   @Angela,
   Jag har väntat i mer än 20 år på att svenskarna ska koppla ihop orsak och verkan. Under denna tid har jag även bott i flera olika västländer och bevittnat hur befolkningarna i dessa har begripit orsakssammanhangen och därefter drivit i genom förändringar. Danmark, Tyskland, Österrike, Schweiz. Italien, Frankrike, osv. är alla länder som de senaste 20 åren har infört begränsningar vad gäller asylinvandring som är minst lika hårda som de SD förespråkar.

   Men svensken vaknar väldigt lågsamt. Tyvärr är nog snart tiden ute…..

   PS.
   Jag tänker ofta på en artikel som jag läste för några år sen. Den handlade om ett gäng svenska 68-kommunister som åkte tillbaka till ett land i Asien där de hade hyllat en massmördarregim (jag tror att det var Kambodja). Väl där fick de träffa en person som hade arbetat som guide åt utländska besökare.

   Svenskarna hävdade att de hade blivit lurade (låter det bekant???). Men guiden svarade: Visst, vi lurade er, men ni ville bli lurade. Det hade varit otroligt lätt att genomskåda regimens propaganda om ni hade haft något som helst intresse av detta. Men det ville ni inte. Ni ville bli lurade.

   Exakt så ser jag på en majoritet av svenskarna: De vill bli lurade. En lobotomerad heroinist borde inse att något har gått allvarligt fel i Sverige endast genom att spendera några timmar i valfri stor eller medelstor stad. Men medelsvensson vill inte se. Han vill bli lurad och de otroligt urusla svenska medierna fungerar precis som guiden i exemplet ovan, dvs de serverar en verklighetsbild som alldeles uppenbart är helt felaktig men som tjänar som en snuttefilt för de som vill bli lurade.

   DS

Angela

Posted: 1 februar 2014 - 12:15 - Svar

För de som inte känner till Birgitta Ohlsson. B Ohlsson är mest känd i Sverige för sitt “Avskaffa Sverige tal”. Där hon anser att en världsregering och världsstat inte är en utopi utan ett fullt genomförbart projekt. Folks protester i EU-länderna skrämmer etablissemanget. Som nu drar åt tumskruvarna och återigen tar till skrämselpropaganda för att få folk att sitta fint och lyda. B Ohlsson har ingen respekt för det folk hon säger sig företräda. Egenintresset kommer först. Folk skall göra som EU:s fd propagandaminister Margot Wallström sa i en intervju med BBC inför omröstningen i Irland där irländarna röstade nej och fick rösta om för att de “röstat fel”: Leave it to the Leaders!

Leave a Comment