3
feb
Seneste opdatering: 4/2-14 kl. 2030
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

M præsenterer rapporten “Ett öppet Sverige – Nya Moderaternas arbetsgrupp om integration, migration och diskriminering.” Den ser ingen grund til at Sverige ikke skal forstætte Vestverdenens suverænt højeste indvandring, da den trods hemmeligholdte milliardudgifter “bidrager til vækst og velfærd.”

De her folk kan kun stoppes af en befolkningsmajoritet, et statskup eller en statsbankerot, ikke af ti eller tyve procent Sverigedemokrater. Svenskerne er passagerer på et skib, hvor kaptajnen, overstyrmanden og hele officersmessen er blevet psykotiske.

Når jeg hører Billström eller Reinfeldt, kommer jeg til at tænke på slagskibet Bismarck, Kriegsmarinens eget Titanic. Det havde rigtig nok sin kaptajn Günther Lütjens, men da en torpedo ramte dets to ror 1000 kilometer vest for Brest, kunne det kun sejle 15 grader til styrbord i en cirkel, og var således dødsdømt mange timer inden det faktisk blev sænket. Sådan lyder Billström, 15 graders, træt tomgang. ‘ A sitting duck’ ingen kan have ondt af, men hans 15 tommer kanoner er stadig intakte og kan skade Sverige. Når han er væk, sidder der en sosse-and og siger de samme klicheer.

Det er iøvrigt barokt, at “de borgerlige” lover fortsat indtag af røde stemmer, men det er ligegyldigt hvad de lover, for de taber valget til de røde, som også lover fortsat masseindvandring hvilket kan betyde, at vi aldrig ser en “borgerlig” regering i Sverige igen. Hvilket ubærligt savn.

Man noterer den nye sproglige forskydning: “Sverige är ett land byggt på migration,” som er noget af en tilsnigelse. Sverige er tværtimod en nation, som er i færd med at blive opløst af migration. Det svenske folk er på vej til at blive alle og ingen.

Den såkaldte debat, der foregår om det – forleden f.eks. P 1 Hur mycket rasism tål Sverige?, som skulle have heddet “Hvor megen indvandret ødelæggelse tåler Sverige?” – er en politisk kamp om at fortolke masseindvandringen historisk, der svarer til at efterevaluere D-Dag i 1984. Den er en irrelevant placebomedicin og holdningsmassage til et etableret faktum, som kan interessere historikere, men ikke borgere i et demokrati, som skal forestille at have indflydelse på fremtiden.

Jeg stod af efter tyve minutters kakafoni af forskelllige offergruppers klynk og skænderier og Alexandra Pascalidou’s imbecilitet. Svensk debat interesserer mig mindre og mindre, de nøgne facts så meget desto mere. Multikultitoget forlod perronen for 40 år siden, det kører stadig 200 km/t og det har intet bakgear. Alle kom med, også de der ikke ville. Nogle indfødte overvejer ikke helt overraskende, om det er nu de skal forlade landet.

Sverige är ett land byggt på migration. För Nya Moderaterna är det viktigt att Sverige även i framtiden ska fortsätta vara en fristad för dem som flyr undan krig och förföljelse. Vi ska också bereda människor möjlighet att komma till vårt land för att arbeta för att skapa sig en bättre framtid. Med fler invånare blir vi också fler som kan vara med och bidra till tillväxt och vår gemensamma välfärd.

Det är viktigt att inte stänga gränserna bara för att det i dagsläget råder en ekonomiskt svår situation i Europa. Nya Moderaterna vill värna öppenheten, och samtidigt tydliggöra de rättigheter och skyldigheter som finns för de människor som kommer till Sverige. Därför ska vi fortsätta skapa en migrations- och integrationspolitik som fokuserar på arbetslinjen. ETT ÖPPET SVERIGE – FÖRSLAG FÖR INTEGRATION OCH MOT DISKRIMINERING

Brits who fight in Syria face life in jail

Den danske regering lurepasser og deler ministerpensioner ud. Hvem skal dø når mangfoldigheden kommer ‘home to roost’?

British citizens who leave the country to join the war in Syria will be prosecuted and could be imprisoned for life, a Crown Prosecution Service chief warned today. Sue Hemming, head of counter-terrorism at the CPS, said even ‘freedom fighters’ who wanted to defeat ‘loathsome’ dictators such as president Bashar Assad would be dealt with ‘robustly’ when they returned to the UK.

She said that Britons who go abroad to study at terror training camps were breaking the law and would face charges, saying some could be prosecuted even before they’d left Britain if there was evidence that they were planning to fight.

Last month at least 16 people were arrested on suspicion of terror offences after travelling between Syria and the UK, compared to 24 in the whole of 2013. Ms Hemming told the London Evening Standard: ‘In three of the cases that we are prosecuting we allege that they have travelled there, got themselves involved in training and come back again.’

She said that three of the cases involved Britons attending training in rebel training camps, and in one of those cases, the CPS will allege that the Briton was going to join al-Nusra, a Syrian rebel group linked to al Qaeda. Ms Hemming said that under Section 5 of the Terrorism Act 2006, which bans acts preparatory to terrorism and assisting person in such activities, the maximum penalty is life. EXCLUSIVE: Brits who fight in Syria face life in jail, Report: More than 75,000 Foreign Nationals Fight in Syria

Hedegaard: “Alle kan tilgives, bare ikke mig”

BT havde søndag, sikkert i anledningen af etårsdagen for attentatforsøget på onsdag, hele otte sider om og med Lars Hedegaard. Ser man bort fra lagkager og rådne æg, samt attentatet på J.B.S. Estrup i 1885 og på Kurt Westergaard i 2010 er det virkelig småt med politiske attentater i nyere Danmarkshistorie, men man må da sige at såkaldt toneangivende kredse forbavsende hurtigt har vænnet sig til tingenes nye tilstand.

Så smertefrit var det næppe gået, hvis de svenske amatørterrorister med Munir Awad i spidsen havde fået udryddet større dele af Politikens redaktion i december 2009. Sådan lever vi alle fra tilfældighed til tilfældighed i det åbne, mangfoldige Europa. Jeg har set Villy Søvndal og Anette Wilhelmsen alene uden PET folk på gaden, men hvis de tror, at trusler på livet aldrig kan overgå dem, må man minde dem om hvad der sket i Sverige for 11 og 28 år siden. Intet kan ikke tænkes.

Alle der kender sagen og Hedegaard jeg har talt med, er fulde af lovord over for BT’s interview, som ikke bare er grundigt men også indeholder en hel del, som ikke er sagt før. BT har et videointerview online, og HRS i Norge omtaler interviewet.

Da politiet nåede frem, otte minutter efter at forfatteren og journalisten Lars Hedegaard den 5. februar sidste år -på onsdag er det år siden – blev forsøgt myrdet i sit eget hjem, mødte de to politifolk en ‘ dybt rystet’, ‘bange’ og ‘ konfus’ mand, ikke en rå debattør, en ‘fanatisk muslimhader’.Han har i årevis kæmpet alene, han var ved at dø alene; den formiddag havde han ‘ tårer i øjnene’ og kunne ikke tale, i dag er blot et strejf af ensomhed tilbage. Urokkelig i sin overbevisning, men mærket. Og de andre kan stadig ikke lide ham.

Han udgiver sin egen avis for at få trykt sine artikler, har gr oprettet sit eget forlag for at få udgivet sine bøger, har dannet sit eget selskab for trykkefrihed for at have et sted at høre hjemme. I spejlet ser Hedegaard en kriger, historiker, journalist og redaktør. Realisten, der kæmper for sandhed og for ytringsfrihed, og mange gange har sat sig op mod den herskende klasse i sin nådesløse kamp for at oplyse den danske befolkning om truslen fra radikal islam og den muslimske masseindvandring. ‘ Det er mit commitment, min forpligtigelse’, siger han, ‘ selv om det ikke er morsomt at læse om islam, der jo mest af alt er død, død, tortur og dumhed fra ende til anden i 1400 år’.

Andre, hans mange fjender, ser ham som en forvrøvlet gammel mand, optændt af had til islam og muslimer. ..Nu tager vi ham tilbage, tilbage til lejligheden for første gang, foran døren, hvor attentatmanden stod – ‘ og jeg er skideligeglad med at vi skal derhen det siger mig ikke rigtigt noget’, siger han, da vi i bitter kulde i slutningen af januar mødes på et gadehjørne et sted i København, hvor vinden står koldt ind fra havnen.

Han har for lidt tøj på, en tynd cottoncoat og en hvid skjorte, han fryser, og han siger ikke så meget, han er på vagt, ikke så meget overfor attentatmænd, men mere overfor journalister, der vil udstille ham som en forvrøvlet, skør og manisk muslimhader, for spørger du i København K, er det dét, han er.

Ét er drabsforsøget, det lever han med, på sin egen måde ‘ viser det jo, at jeg havde ret at jeg ikke er ligegyldig, man slår ikke de ligegyldige ihjel’, men den foragt og det had, han mødes med af intellektuelle, dét gør ondt, og når han siger, han er ligeglad, så passer det ikke. Først sidst på dagen, da vi trykker hånd til farvel, siger han dét, der gør, at jeg forstår ham: ‘ Alle kan tilgives, bare ikke mig’.

Han fortryder straks sine ord, han vil tænke over det: ‘ Lad os tales ved’, svarer han, men det er ikke svært at forstå, hvad han mener: Yahya Hassan, en voldsmand, der skriver digte og offentligt siger, at ‘ ghettoerne er fyldt med dumme perkere, som render rundt i joggingtøj.

De går til fredagsbøn, men bruger ugens øvrige dage på at stjæle, hæle, drikke sprut og gå i seng med danske piger’, bliver beundret og elsket og inviteret til at møde Politikens læsere; Ahmed Akkari, imamen, der opildnede til had og vold mod Danmark under Muhammed-krisen, forvandler sig til demokrat og kommer i Deadline, og alle siger, ‘ hvor var det godt’, men Hedegaard, der har sagt det samme i årevis, og endda var ved at bøde med sit liv, han er en idiot. Eller ‘ syg’, som Nephew-sagen Simon Kvamm skrev om Hedegaard i oktober, blot otte måneder efter at en attentatmand havde forsøgt at tage livet af den gamle mand.

Først overlever han et drabsforsøg, så bliver han kaldt ‘ syg’ af en popsanger. Selv siger han, at mødet med Krasnik i Deadline ‘ var værre’ end attentatforsøget: -Hvis jeg bare var død, havde det ikke kastet et negativt lys på min person. Jeg har mere respekt for attentatmanden end jeg har for Krasnik. Attentatmanden har fået besked på at slå den vantro ihjel. Jeg skal dø. Han skal i Paradis. Det er ærlig snak. Krasniks opførsel er den rene ondskab. At forsøge at karaktermyrde en mand, som har været ude for det, jeg har været ude for, det er mere ondskabsfuldt end noget, jeg kunne forestille mig, siger han.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 3 februar 2014 - 16:51 - Svar

Nu har Hedegaards forbandede skæbne jo også været at tilhøre lige præcis den kaste af akademiske funktionære, journalister og selvudråbte verdensborgere for hvem multikulturen var den nye (falske) messias.

Krarup og fætteren kunne man se ned på, som et par omvandrende middelalderlige relikvier, der endnu ikke havde fundet ud af at Nietzsche havde dræbt Vorherre med pennen og udråbt den moderne totale emancipation. Glistrup var en kriminel bornholmsk galning, mere Krøllebølle end menneske, og hans semi-arvtager Pia Kjærsgaard en vulgær racistisk-populistisk hjemmehjælper.

Men Hedegaard var en del af slænget, en af drengene. Men ak, ak, ak en klasseforræder og en ugudelig kætter.

Gud tilgiver, men multikultens præsteskab gør det ikke.

  A. Duch

  Posted: 3 februar 2014 - 23:24 - Svar

  Saadan en mundfuld kan slet ikke kommenteres.

Santor

Posted: 3 februar 2014 - 16:57 - Svar

Lars Hedegaard er en hædersmand. De hellige kan ikke tilgive ham, at han har ret og de har ganske enkelt ikke integritet nok til at fortælle ham det!

Morten - - -

Posted: 3 februar 2014 - 17:28 - Svar

Det var en svært loyal tekst.

– – –

Mads

Posted: 3 februar 2014 - 17:33 - Svar

“Da politiet nåede frem, otte minutter efter at forfatteren og journalisten Lars Hedegaard den 5. februar sidste år -på onsdag er det år siden – blev forsøgt myrdet i sit eget hjem, mødte de to politifolk en ‘ dybt rystet’, ‘bange’ og ‘ konfus’ mand, ikke en rå debattør, en ‘fanatisk muslimhader’”

Hvad fanden havdet de (journalisten?) regnet med? Rambo??

Machiavelli

Posted: 3 februar 2014 - 17:59 - Svar

Godt så kan Hedegaard anmelde min bog.

Allan Hansen

Posted: 3 februar 2014 - 19:26 - Svar

Kære Lars.
Du er hermed tilgivet – Godt Nytår.

Mvh. Allan Hansen.

Victor

Posted: 3 februar 2014 - 22:07 - Svar

“Ser man bort fra lagkager og rådne æg, samt attentatet på J.B.S. Estrup i 1885 og på Kurt Westergaard i 2010 er det virkelig småt med politiske attentater i nyere Danmarkshistorie,”.

Nå. Var henrettelserne af Petergruppens medlemmer et justitsmord?

Jeg villle nu nok – selv om jeg er rød – minde jer om Kaj Munk,

  steen

  Posted: 3 februar 2014 - 22:16 - Svar

  jeg sprang med vilje besættelsen over, det skulle jeg vel have skrevet. Ellers ville der blive nok at tage af, alene cirka 409 stikkerlikvideringer

   Victor

   Posted: 4 februar 2014 - 12:31 - Svar

   Hvad er dit ærinde. Er du nu også en af de radikale, der mener henrettelserne af stikkere var noget snavs?

    steen

    Posted: 4 februar 2014 - 16:06 -

    hvad får dig til at tro det ? Jeg tror gerne Gunnar Dyrberg, når han sagde at

    “Når jeg tænker tilbage, skulle vi nok have likvideret nogle flere stikkere. Det var faktisk alt for få, vi fik ram på” .

    http://snaphanen.dk/upload/2012/01/dyrberg-11.jpg

Hans Und

Posted: 4 februar 2014 - 06:55 - Svar

Jeg kan ikke rigtig se Lars har gjort noget som han behøver ønske sig tilgivelse for i sit offentlige liv.

Hans tidlige(re) våbenbrødre på på den ignorantefløj (venstrefløjen) burde tværtimod være taknemmelige for, at hans produktion på især to felter, Blekingegadebanden og islam, har givet dem en ikke alt for uværdig exitmulighed. At de så ikke vil benytte den er en anden sag.

Men Lars har selvfølgelig ret i, at han i vide kredse på den ignorantefløj er udnævnt til en “ikke person”, og som sådan, er samtale og for den sags skyld tilgivelse, en ikke eksiterende mulighed, for folk der vil “anerkendes” af den ignorantefløj.

Tim Pallis

Posted: 4 februar 2014 - 10:54 - Svar

Hvad har Lars Hedegaard bedrevet, siden han skal tilgives. Jeg er dybt taknemlig for han skrivende vid. Han oversatte Ibn Warraqs vidunderlige bog Derfor er jeg ikke muslim, skrev et utal af morsomme Groft sagt, en tobinds biografi, som beskriver en hædersmands liv på en hyggelig måde, og så er der 1400 års krigen.

Som historiker har han sat sig ind i et mægtig svært og lidet taknemligt område for at forklare de uvidende akademikere, politikere og journalister, hvad der foregår i denne verden. Det skal han da snarere prisbelønnes for end tilgives for. På baggrund af hans enorme indsats i islamkritikkens tjeneste kan man godt se stort på, at han stadig tror på den historiske materialismes metode. Det gør jeg nu ikke. Vi skal da også have lov til at være forskellige.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 4 februar 2014 - 12:52 - Svar

Brits who fight in Syria:

Det går som sagt en rak linje mellan Jordanien-fararna 1967-70 och Syrienfararna idag. Just de personer som deltog i PFLPs träningsläger i Jordanien och Libanon är idag centralfigurer i de nätverk som understödjer Syrienfararna – och som gör det möjligt för dem att komma “hem” igen tränade och redo för en europeisk “revolution”.

På den här utmärkta bloggen kan man läsa mycket om extremvänsterns kopplingar till terrorism och till KGB.:

http://royvega.blogspot.se/?view=classic

Arne von Kappelgaard

Posted: 4 februar 2014 - 14:21 - Svar

Jeg har meget svært ved at se, hvorfor Lars Hedegaard angler efter at få tilgivelse! Fortryder han hvad han har sagt? Fortryder han de bøger han har skrevet, flere sammen med Brix? Han kan da lune sig ved, at nu har en af multikultis repræsentant udtalt det, han selv har prædiket i så mange år. Så hvad er hans problem egentlig?
Udsendelsen med Krasnik var ikke den bedste reklame for Lars Hedegaard, men det kan man jo ikke laste MK for. Lars Hedegaard må kende sine lus på travet, men alligevel var han passiv, dårligt formulerende, opgivende, ingen skarphed i sit ordvalg.
Sket er sket, men se at komme videre, det er jo ikke verdens undergang. Forfængeligheden har måske lidt skade, men hvad pokker. Den der kan overvinde sig selv, er større end den der kan indtage en stad.

Allan Hansen

Posted: 4 februar 2014 - 16:27 - Svar

Glem aldrig hvad den berømte tibetanske
mester Tsongkhapa engang sagde:
” En ven kan forvandle sig til fjende, derfor
kan en fjende også forvandle sig til en ven,,.
– der er lige langt!

Det er tilgivelsen, der adskiller os fra de andre dyr.

Hvad er det, der gør os til det menneske vi er?

Det er tilgivelsen, der gør os til det menneske – vi er!
Uden tilgivelse ville vores art tilintetgøre sig selv i endeløs gengældelse. (se islam, som eksempel).
Uden tilgivelse ville der ikke være nogen historie.
Uden håb ville der ikke være nogen kunst, for et hvert kunstværk er på en måde en tilgivelseakt.
Uden drømme ville der ikke være nogen kærlighed, for
hver kærligheds-handling er på en måde et løfte om tilgivelse.
Vi lever videre, fordi vi kan elske, og vi elsker, fordi vi kan tilgive.
På en forunderlig vis fører tilgivelsen også til selvransagelse, selvkritik
og selverkendelse.

Det skal dog understreges, at der findes forbrydelser
som er så grusomme, brutale og modbydelige, at
de er utilgivelig!

Love&visdom – Buddha.

Torben Snarup Hansen

Posted: 4 februar 2014 - 16:42 - Svar

@ Arne von Kappelgaard: Du skriver, at

“Udsendelsen med Krasnik var ikke den bedste reklame for Lars Hedegaard, men det kan man jo ikke laste MK for…”

– Det kan man i allerhøjeste grad!

Krasnik oplyste efterfølgende, at et interviews i “Deadline” bør være en “boksekamp”! Alle taler om dialog og dialog og dialog. Men når det gælder fjernsyn, skal der frem for alt serveres underholdning. Oplysning og debat om relevante problemer er der kun begrænset interesse – samt talent – for i redaktionerne af flimmerkanalerne.

Krasnik er en usaglig og dybt egocentrisk stakkel, der overhovedet ikke satte sig ind i det emne, Lars Hedegaard har analyseret – grundigt og veldokumenteret.

  Allan Hansen

  Posted: 4 februar 2014 - 16:51 - Svar

  Jo tak, Hansen.
  Vi kan jo alle have en dårlig dag ikk´

Torben Snarup Hansen

Posted: 4 februar 2014 - 17:27 - Svar

Konjunkturelt? Nej, kalamiteten er strukturel – iboende. Fænomenet hedder virkelighedstab, og det har plaget den vestlige civilisation i 100 år (læs eksempelvis Voegelin). Respekten for saglighed og viden er svækket. På tv dominerer narcissister og klovne. Trods evindelig snak om “informationssamfundet” kendetegnes både politik, forvaltning og undervisning af pyramidalsk uvidenhed – i høj grad på grund af ideologisering og et spil om “shaming + blaming”. Den ravage, profetdyrkende kulturberigere forårsager over hele verden, gennemskuer beslutningstagerne i stat og kommune stadig I K K E . Hvis / når dette tema kommer på dagsordenen i de trykte medier, handler det om det samme og det samme. Hvis der er en “debat”, har den ikke flyttet sig de sidste 20 år. Det er således påfaldende, at en forskergruppe som Center for Studies in Islamism and Radicalisation (indtil for nylig under ledelse af en international kapacitet, Mehdi Mozaffari, Aarhus Universitet) så godt som aldrig omtales af journalisterne, og hvornår har en politiker trukket på den indsigt, der her leveres?

Arne von Kappelgaard

Posted: 4 februar 2014 - 17:45 - Svar

@ Torben Snarup Hansen

Jeg syntes at du har tabt focus! Hvis Krasnik har udtalt at Deadline bør være en “boksekamp”, ja okay, så er det en kamp LH har tabt uden at få slag ind. Hvad brokker du dig så over, når jeg skriver at udsendelsen ikke var den bedste reklame for LH ?
Hold dig til det faktiske, jeg har ikke nævnt dialog.
Jeg mener ikke at Deadline opfatter det, som det skal være underholdning, underholdning, tværtimod vil de vel gerne opfattes som seriøse og relevante, med focus på hvad der rører sig her og nu.

Hvis du mener, at Krasnik ikke har sat sig ind i sit emne, så er det endnu mere ejendommeligt, at han (Lh) ikke fik nogle “stød” ind, når vi begge ved, at han gennem sine udgivelser har stor indsigt i emnet.! Er du uenig?
Jeg kender ikke Krasnik til, at jeg kan udtale, at han er “-en usaglig og dybt egocentrisk stakkel-.”

Det man nok kan laste Krasnik for, er, at han under venlighedens og forståelses klædebon har fåer LH ind på falske præmisser. Men LH må være så gammel i gårde, at han ved man skal være på vagt overfor bogens folk.

ET FJELD KAN SPRÆNGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

  Peter Andersen

  Posted: 4 februar 2014 - 22:27 - Svar

  Det der skete var, at Krasnik lavede et karaktermord på Hedegaard. Han startede med at insinuerer, at Hedegaard selv havde fundet på mordforsøget.
  Efter at Hedegaard, pga. mordforsøget, har været gået under jorden i en periode og efter Krasnik har haft fortrolige samtaler med ham, så tror da pokker manden bliver paf af den behandling. Derefter roder Krasnik rundt i noget kildekritik, som, igen, efterfølgende bliver tilbagevist af op til flere kapaciteter indenfor emnet, heriblandt Hedegaard selv.
  Det hele ender med, at Krasnik selv bliver udsat for sin egen særprægede revolverjournalistik af Skammelsen, for ligesom at råde lidt bod på hele skandalen.
  Det er sådan set fakta – og vil for altid gå over i historien som en skamplet på public service. Det fremgår jo også tydeligt af BT’s og mange andres artikler.
  Hedegaard skulle sgu hverken være veloplagt eller forberedt på en sådan behandling – og det vil også tydeligt fremgå af historien.

   Tim Pallis

   Posted: 6 februar 2014 - 17:24 - Svar

   Tak for den Peter Andersen. Du har helt og aldeles ret. En ting til, Lars Hedegaard er en herlig skribent, men ikke stærk i den mundllige argumentation. Det er ikke ualmindeligt blandt gode skribenter. Krasnik hører til den snakkende klasse, det gør Lars ikke. Krasnik snyder også i “spil” det gør Lars heller ikke.

Peter Buch

Posted: 4 februar 2014 - 17:54 - Svar

Svenske er om nogen udvandrere, er repræsentanten for ny moderate bedre opdateret end os andre, eller blot uvidende?,
The Swedish Viking Age lasted roughly between the 8th and 11th centuries. During this period, it is believed that the Swedes expanded from eastern Sweden and incorporated the Geats to the south.[17] It is believed that Swedish Vikings and Gutar mainly travelled east and south, going to Finland, the Baltic countries, Russia, Belarus, Ukraine the Black Sea and further as far as Baghdad. Their routes passed through the Dnieper down south to Constantinople, on which they did numerous raids…
Persons with Swedish ancestry
United States 4,325,000[5]
Canada 334,765[6]
Argentina 175,000[7] (est.)
http://en.wikipedia.org/wiki/Swedes
Tilsvarende af dansk oprindelse i:
USA 1.439.897
Canada 200.035
Brasilien 140.000

Allan Hansen

Posted: 4 februar 2014 - 18:04 - Svar

Piano, piano – ro på.
Jeg mener, at Lars manglede sin vanlige skarphed!
Det kan der så være flere forskellige forklaringer på, men
han burde havde sat denne kylling på plads. Så er den vist ikke
længere.

Torben Snarup Hansen

Posted: 4 februar 2014 - 18:39 - Svar

@ Arne von Kappelgaard:

“Men LH må være så gammel i gårde, at han ved man skal være på vagt overfor bogens folk….”

Hva’ fa’en betyder det? “Bogens folk” ? Krasnik? Hvilke bøger?

Ludvig

Posted: 4 februar 2014 - 22:13 - Svar

“Sveriges huvudstad heter Titania”, är vad någon sa (apropå dina träffande skeppsliknelser) och ja; vårt land styrs av psykoter som samtidigt är övervakare för de imbeciller som håller massmediepladdret igång på Sveriges Radio, SvT, DN och så vidare, alltmedan Statsskutan tar in allt mer vatten.

Du ska ha tack för att du alls orkar lyssna på och läsa eländet. Själv – mitt inne i den svenska mardrömmen – klarar jag oftast inte längre av att knäppa på radion eller öppna blaskorna. Kräkreflexerna börjar så fort jag försöker. Men utifrån din sållning kan jag sedan följa upp det du pekar på.

Naturligtvis använder jag också flitigt våra inhemska alternativa medier. Där finns modiga människor som är värda all aktning.

HH

Posted: 5 februar 2014 - 11:57 - Svar

Stort tack till Torben Snarup Hansen för dina ord som jag tog till mig – virkelighedstab – verklighetsförlust på ren svenska, men samma mening. En flödande ström av icke bevisbara påståenden, ett enormt känslosvall, allt tycks hämtat från reklamens domäner.

Hustrun och jag satt och tittade på programmet om Sotji vars nya flotta OS-byggnader kommer till på ett träsk… människors behandling och mitt i denna ofantliga sörja av förstörelse en pigg borgmästare som förkunnade glatt; “Med litet piff och blomsterarrangemang kommer allt att ordna sig.” Vi kunde helt enkelt inte sluta skratta. Mitt i denna hemskhet med utblottade människor ser denne man ingenting, absolut ingenting. En större kopia av våra valda politiker…

Vid den grekiska olympiade – den ursprungliga alltså – sprang väl maratonloppets segrare barfota, vad jag vet. Och var det inte helt enkelt en minnesbild av en budbärare som kom springande med budet om segern vid Marathon?

Så uppblåst allting blivit och till vilka enorma kostnader. Här vill jag gärna se om Monte Python igen… ni vet startmannen med pistolen som skjuter och skjuter i luften och löparna som inte hör någonting… eller Sokrates och Platon som faller i funderingar vid en fotbollsmatch…

HH

Posted: 5 februar 2014 - 12:00 - Svar

Stort tack till Torben Snarup Hansen för dina ord som jag tog till mig – virkelighedstab – verklighetsförlust på ren svenska, men samma mening. En flödande ström av icke bevisbara påståenden, ett enormt känslosvall, allt tycks hämtat från reklamens domäner.

Hustrun och jag satt och tittade på programmet om Sotji vars nya flotta OS-byggnader kommer till på ett träsk… människors behandling och mitt i denna ofantliga sörja av förstörelse en pigg borgmästare som förkunnade glatt; “Med litet piff och blomsterarrangemang kommer allt att ordna sig.” Vi kunde helt enkelt inte sluta skratta. Mitt i denna hemskhet med utblottade människor ser denne man ingenting, absolut ingenting. En större kopia av våra valda politiker…

Vid den grekiska olympiaden – den ursprungliga alltså – sprang väl maratonloppets segrare barfota, vad jag vet. Och var det inte helt enkelt en minnesbild av en budbärare som kom springande med budet om segern vid Marathon?

Så uppblåst allting blivit och till vilka enorma kostnader. Här vill jag gärna se om Monte Python igen… ni vet startmannen med pistolen som skjuter och skjuter i luften och löparna som inte hör någonting… eller Sokrates och Platon som faller i funderingar vid en fotbollsmatch… Och glömmer att passa.

Leave a Comment