7
feb
Seneste opdatering: 8/2-14 kl. 1638
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Man skulle ikke tro, Sverige havde bevilliget 1 640 978 mio opholdtilladelser og mangler boliger, arbejde og endda pladser til 5.300 asylsøgere om måneden. Life is jolly good at Migrationverket. Deres nye You Tube kanal på mange sprog, er pædagogik på eksport og et land på udsalg (rea) i en industriel skala. Som jeg skrev, landets ledere er blevet psykotiske, og befolkningen er lammet af det fra Medicinsk Kompendium bekendte “uppgivenhetssyndrom”.. Sverige vil blive, og er det allerede med jævne mellemrum, en sikkerhedstrussel for sine naboer. Danske og norske politikere kan dukke sig, men de vil blive røget ud af deres huller af begivenhederne før eller siden.

Sweden: “I felt like I was interviewing dissidents in China again”

The Englishman Iain Channing returns to Sweden, the country he lived in during the 1980s. What has happened to the safe and well ordered country that was so admired throughout the world? Do people really appreciate the politicians’ radical experiment in social engineering? And what about Malmö – Sweden’s preeminent test tube? Here is Channing’s report – the second of three.

“And if you tell people that you have voted for the Sweden Democrats, they will call you racist. And so everybody …” he said no more, but made a zipping motion, moving his hand across his mouth. “Everybody thinks the same about this, but nobody dares say anything. Swedes, you know, do not like to be judged.” I felt like I was interviewing dissidents in China again.

“Why don’t Swedes simply vote for the Sweden Democrats and not tell anybody?” “I don’t know. Sorry, I don’t read much. I don’t understand this mång- mång- stuff (multi- multi- stuff—he couldn’t remember the word “multicultural,” mångfaldig). I just know it has gone too far. Do you have the same problem in your country?”. “Yes. Pretty much.”

I asked him if he had thought of emigrating, trying his luck elsewhere. “Oh yes, many times. To America or Canada. But I wouldn’t go unless there was something already fixed up in advance. If I went would they give me social contributions when I got there?” “I doubt it.” Kebabland – Part 2 Lukewarm feelings for Sweden, Iain Channing

“Hier stehe ich, ich kann nicht anders”

Islam continues to grow in power and influence across Europe. But at a recent concert in Speyer Germany, 25 kilometers south of Worms, one Christian woman decided to stand up to it. “DITIB: The Armed Man: A Mass for Peace” by Welsh composer Karl Jenkins was supposed to be an interfaith event to bring Christianity and Islam together.

But when the Muslim imam began his call to prayer during the concert, he was interrupted by a small woman in the balcony proclaiming that “Jesus Christ alone is Lord of Germany,” and shouting, “I break this curse.” She also invoked the name of Martin Luther and warned the audience that what was happening was “a lie.” The video went viral.‘Brave German Woman’ Rebukes Islam’s LieSoeren Kern: Germany Aiming to Become More Muslim Friendly


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Machiavelli

Posted: 7 februar 2014 - 03:33 - Svar

Ja! en brav tysk kvinde. Nu venter vi kun på at andre brave kvinder i Danmark også åbner munden. Men dem finder vi ikke i Det danske Folketing, hvor de står i kø for at tækkes muslimerne og komme med absurde udtalelser.Vi har brug for en kvindelig Luther.

Marit

Posted: 7 februar 2014 - 03:54 - Svar

Er det “brave kvinner” som må til mot islamiseringen og barbariet ? Burde ikke store, sterke og brave menn gå i bresjen ? Eller er de feige ?

  Machiavelli

  Posted: 7 februar 2014 - 09:13 - Svar

  Kig på Folketinget. Nogle af de varste hekse er kvinder er fra de radikale, derefter fra socialdemokratiet og SF.

  Peter Andersen

  Posted: 7 februar 2014 - 16:56 - Svar

  Jo Marit

  Det burde være mænd der gik forrest i kampen for vores kultur. De findes bare ikke længere – i vores kultur…

  intetnavntak_22

  Posted: 7 februar 2014 - 19:18 - Svar

  Det her er indvandring ikke islamisering. ALT indvandring er dårligt, det gør det Svenske folk illoyale. Hvis der er nogen derude (ikke nødvendigvis dig Marit) som ikke fatter det, så fatter i heller ikke proportionerne af problemerne.

  Du gør mig forresten en smule sur med den kommentar Marit, det er jo fuldstændig rigtigt…… I den gamle verden som f.eks. mindre end 150 år siden hvor kvinder ikke havde stemmeret.

  Det her er helt klart nye fænomener og nye boller på suppen. Den eneste måde det kan stoppes på er a lade.

  jeg frygter at det er lige præcis din mentalitet (ikke dig personligt Marit!) som opfostrer problemerne.

  I HAR stemmeret, det giver jer muglighed for at føre den gamle mands-dominerende-feministiske-overlevelses-politik om at elske alle i hele verden, ud i hele infrastrukturen.

  Jeg frygter, at kvinderne ikke kan eller vil, løse problemerne hvis der ikke er partier de kan identificere sig med. Når venstrefløjen begynder at spryde med indvandere så vil de som snegle søge længere ind mod midten. Men de vil aldrig lave det store hop. De vil aldrig rykke længere end lyseblå på den blå blok. Kvinderne tænker jo ikke at de har brug og/eller er så dumme ikke at tro på den politiske skala.
  Jeg kan love dig, når de efter at have inviteret 2 millioner invandere til Sverige og de sidder med deres lyseblå parti. Så sætter de deres indvendige politik barometer tilbage til 0 som om intet var hændt. De er ikke så ‘dumme’ at hoppe helt over til ‘nazisterne’

  Det er jo ikke i kvinders interesse at give mændene mere magt end kvinderne. Magt som kvinderne aldrig vil være i stand til at holde på, på grund af menneskets natur over millioner af år, deri kønsdomineret opfostring.

  En opfostring jeg godt tør sige at feministerne/kommunisterne i Sverige er nogen af de eneste som kæmper imod i hele verden, jeg støtter denne kamp. Det er bare uden held, indvandringen er så eksponentiel stor at kvindefjendtligheden bliver større, ikke mindre.-

  Politisk vold, voldtægter, kriminalitet, censur, censur i militæret.

  Det her er ikke bare anti demokratisk. Det er selvskadende. Dem de kalder nazister er faktisk normale Svenske mænd. Det var jo meningen kvinderne skulle stå ved deres side. Det kan godt være du er højreorienteret Marit. Men står du som kvinde, længere ude på højrefløjen end nazisterne, selv? Det gør de fleste på denne side faktisk ikke.

  “Det burde være mænd der gik forrest i kampen for vores kultur. De findes bare ikke længere – i vores kultur…” – Peter Andersen

  Medmindre der sker noget drastisk i Sverige meget snart. Er det eneste der er at gøre imod dette diktatur et stats-coup eller borgerkrig, Peter Andersen.

Jørgen Duus

Posted: 7 februar 2014 - 09:14 - Svar

Angående Iain Channing’s artikel om Kebabland:

En svensker på kebabbar afgiver sin bestilling til den hijabklædte servitrice på engelsk. Selv da hun svarer ham på fejlfrit svensk, fortsætter han på engelsk. Racisme eller en stille protest mod multikulturalismen?

Angela

Posted: 7 februar 2014 - 09:20 - Svar

Denna artikel publicerades på DN i oktober 1993. Då kunde man fortfarande tillåtas ha en kritisk uppfattning.
“Omoralisk invandring”. http://www.bgf.nu/publicerat/aik/omoral.html

Ja, jobbet er også dit

Posted: 7 februar 2014 - 10:09 - Svar

Ja Marit, det er brave kvinder, der (også) må til. Op på hesten. For når man brydes med en ideologi, er fysisk styrke helt uden betydning. Her er det ordet, det gælder. Eller synes du anvendelsen af fysisk styrke har ført til noget eftertragtelsesværdigt i Irak, Afghanistan eller for den sags skyld Syrien? Sådan kan man ikke få en ide ned med nakken.

Med ligestilling følger også et lige ansvar for at tage besværet.

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wolfgang-Borchert-Denkmal_an_de r_Eppendorfer_Landstra%C3%9Fe_in_Hamburg-Eppendorf.jpg

Bernhard Wicki, instruktør af “Die Brücke”, læser Wolfgang Borchert:

http://www.youtube.com/watch?v=9pp_i13s5_M

Når de i morgen kommer og siger til jer, at I og jeres børn skal opgive den mad og drikke, I plejer at indtage…
Når de i overmorgen kommer og beordrer dig til at dække håret til og blive inden døre…
… og ikke tale med det andet køn…
… og ikke elske nogen…
… og ikke tegne noget eller sige noget eller tænke noget…
… så er der kun en ting at gøre…

sig nej.

Ludvig

Posted: 7 februar 2014 - 10:34 - Svar

Här ser vi en svensk statlig myndighet på barnkrubbenivå som försöker förhålla sig till människor med universitetsexamen i livets hårda skola. Det kan inte bli annat än den katastrof som vi nu bevittnar i Sverige. Denna myndighet är nämligen en sinnebild för hela Sjuklöversverige.

Med Migrationsverket har vi – som exemplifieras i filmsnuttarna – trillat ett trappsteg ner från dagis- till just barnkrubbepladdrets nivå. Det är dock generösa bebisar som upplyser de asylsökande om att de har kommit till Schlaraffenland.

Och asylanterna ser att bebisarna bor i vuxna kroppar. De förstår så väl att här är bara att roffa åt sig; och att vuxna som uppför sig som bebisar – som tack – är värda deras fulla förakt.

Vad vill vuxenbebisarna innerst inne med sitt beteende – kan asylanten undra – tigger dom inte egentligen stryk?

  Angela

  Posted: 7 februar 2014 - 11:29 - Svar

  Ja, Ludvig det är beklämmande. Ännu mera sorgligt är att man medvetet undanhållit information för svenskar som varit berättigade till hjälp. Som en politiker sa: “Om vi skulle tala om det för folk skulle många söka och då skulle inte pengarna räcka till”. Eller : “Vi är glada för varje åldring som dör. Det är en kostnad mindre för kommunen.” Eller vägran att ge sjukvård åt äldre för att pengarna skall gå till alla från u -länder som kommer till Sverige med alla sjukdomar och dåliga tänder. Eller äldre som inte orkar längre och nekas hemhjälp eller platser i äldreomsorgen och i förtvivlan tar sina liv. Det gällde de människor som byggt upp Sverige med blod svett och tårar. Massor av svenskar lever idag under miserabla former utan hjälp. Många skulle heller aldrig be om någon hjälp. Det vore under deras värdighet. De har den riktiga grundinställningen att de sociala förmånerna var ett skyddsnät, en hjälp på vägen till att komma på fötter. Inte ett system som skulle utnyttjas så fort man hade en möjlighet att göra det utan att ens ha något behov av det.

  Det är skamligt att låta svenskar få leva och dö i misär medan man gör allt för att upplysa utlänningar om hur de skall utnyttja och bedra fattiga svenskar på deras liv.

  Ibland har jag trott att public service och politikerna kanske var utsatta för hot av främmad makt men när jag lyssnade på SR, Studio Ett igår , bl a en duell i rasism med Karin Pettersson och sedan ett inslag med den färgade lucian förstod jag att de är så komplett dumma. Helt otroligt hur dessa utseendemässigt “vuxna” fastnar i debatter om “rasism” och har ett så dåligt omdöme och en sådan brist på sympati att man bjuder en redan utnyttjad flickstackare för att pressa ut de sista droppar man kan i att svärta ned sina landsmän med lögner om rasism.

  Jag mäktar snart inte med att lyssna ens på SR, P1. Framför mig ser jag en hel rad av förtvivlade lärare från decennier tillbaka uppgivet säga: Det är de här som skall ta hand om oss.

  Finns det någon som helst självinsikt eller tvivel på vad de gör mot sina egna landsmän som gett dem ett bra liv, hos personalen vid SR eller SVT? Eller hos Karin Pettersson? Och övriga journalister. När en äldre tar sitt liv, när en sjuk plågas ihjäl, när en arbetslös inte får jobb, när svenskar lever i misär utan någon glädje i livet då får jag en primitiv lust att ta ett björkris och piska politikerna och journalisterna på bara stjärten. Eller slå dem i skallen med något hårt så att tänderna far ut! Hur många av dem sitter med en gråtande svensk vars liv är ett helvete? Hur många av dessa bortskämda barnungar har själva upplevt fattigdom och misär? Ändå skriker och gapar dem i alla medier och arenor om sin påstådda godhet.

  Det som skrämmer mig mest är nog dessa människor som saknar varje uns av vett eller humanitet. De är helt vettlösa. Medierna och byråkratins toppar har tagits över av de utlänningar som vill göra Sverige till sitt land och så förstås de svenskar som inte kan betecknas som annat än nyttiga idioter med tyngdpunkten på idioter.

HH

Posted: 7 februar 2014 - 13:50 - Svar

Ja, Angela, jag har samma funderingar och ibland undrar jag, en smula förvirrad, vad det är som hänt och händer med vårt land. I alla avseenden. Det är den digra okunskapen som skrämmer mig mest. Jag har hela tiden en känsla av närvaron av – låtsasvuxna.

Vad gäller gnyet om den mörka lucian förra året har jag emellertid en annan vinkel. Blonda, mycket blonda skulle luciorna vara och det kan vi tacka de stora tidningsdrakarna för som en gång i tiden började med skönhets-miss-tävlande när det gällde ett katolskt helgon vid namn Lucia.

Lucia är alltså en katolsk rest i vår kultur, hon som gav sina ögon i martyrskapet och därav ljusets drottning. Sicilien var fordom en synnerligen muslimsk ö men idag finns inga lämningar av denna tid.
Luciasången som vi sjunger den har sitt ursprung bland sicilianska fiskare som sjunger den med många verser och en bön till helgonet: “Il mare luccica, l´astro dargento…”.

Ingen vet hur helgonet Lucia såg ut. Men säkert var hon synnerligen mörkhårig och kanske också mörk i skinnet. Så den mörka, söta flicka som var Lucia förra året representerade säkert ursprunget. Det behöver man väl inte bli så ursinnig över, eller hur?

En bit sannare historia bara. Det finns värre saker i vårt land…

  Rune

  Posted: 7 februar 2014 - 14:32 - Svar

  “Lucia är alltså en katolsk rest i vår kultur”

  Nja, håller inte riktigt med?
  Lucia är ju egentligen en katolisering av den hedniska högtiden Lusse som inte har ett dugg med Lucia att göra.
  Man gjorde ju ofta så att man omvandlade hedniska högtider och platser till kristna sådana.
  Kyrkor byggdes gärna på hedniska offerplatser och Midvinterblot förvandlades till den kristna Julen. Lusse förvandlades till Lucia.
  Man kan ju ännu se de urgamla Lussesymbolerna på lussekatterna som man äter vid luciakaffet.

   Angela

   Posted: 8 februar 2014 - 00:07 - Svar

   Såg inte att du berättat om det. 🙂

  Angela

  Posted: 8 februar 2014 - 00:04 - Svar

  Den färgade Lucian var en provokation från etablissemanget. Mycket utstuderat och elakt. Luciafirandet är svensk kultur och den svenska kulturen skall provoceras, förlöjligas och förintas. Förintas kulturen så förintas folket. Folket är bärare av kulturen. Och kulturen bär folket. Utan kultur inget folk. Luciafirandet är en svensk gammal sedvänja vid vintersolståndet. Årets längsta natt. Lucia kommer av Lucifer. Det sicilianska helgonet är en efterkonstruktion. Förmodligen infört av kyrkan. Eftersom Lucia förknippats med en svensk flicka, eftersom det är en urgammal svensk tradition, med ljust hår så ville etablissemanget förstöra den svenska framtoningen, inte tillåta en flicka med svenskt utseende. Det var utstuderat elakt mot både flickan och svenskarna. För då kunde man spela “rasistkortet”. Så det är ingen bagatell precis att när ett folks kultur skall förgöras. Kulturen är folket. Folket är sin kultur. Etablissemanget vet vad man skall slå på. De är inte dumma. De är mycket medvetna, systematiska och sofistikerade.

  Det som var förskräckligt var att för att kunna spela “rasistkortet” så utnyttjades en liten flicka som var glad över att vara vald, för sin provokation. Det var elakt gjort mot flickan som glatt sig. Man drar sig inte ens att använda ett oskyldigt ovetande flickebarn som glatt sig över att ha blivit utsedd till Lucia, en flicka som helt ovetandes om att hennes egentliga roll inte var att vara Lucia utan något helt annat – en politisk provokation. Det var gement elakt.

  Och som om det inte räckte med att genera flickan offentligt vid Luciafirandet så gör man om det en gång till genom att bjuda in flickan till Studio Ett för att genera henne igen nu om skandalen. Och börjar förhöra henne “hur det kändes att ha blivit utnyttjad”. För flickan förstod ju det efteråt. Det var elakt, omdömeslöst och skamlöst att dra upp det igen. Suga på karamellen en gång till. Räckte det inte med en gång.

  Det var inte att Lucian var färgad som var skandalen utan SYFTET med att använda sig av en färgad flicka för att få en rasistdebatt. Spela rasistkortet. För att provocera folk som man trodde. Och det var DET som var skandalen att dessa människor inte drar sig för något utan utnyttjar en liten flicka för att få igång en rasistdebatt. Nu misslyckades provokatörerna för ingen reagerade på flickan som färgad utan endast på provokatörernas elakhet. För alla begrep vad etablissemanget var ute efter. De ville förstöra Luciafirandet som en svensk tradition. Spektaklet i kyrkan inbegrep annat som rappare m m . Det var traditionen man var ute efter att förstöra. Den högtidliga stämningen som totalt försvann när rapparna brakade loss.

  Men till Studio Ett var enbart Lucian bjuden inte rapparna. Så återigen spelar man på “den färgade” flickan vilket visar att det var flickans hudfärg som var ämnat att vara provokationen. Det var rasistkortet som var syftet med det hela. Det var skamligt och okänsligt mot flickan av Studio Ett och etablissemanget att föra det på tal igen. Räckte det inte med att de generat henne en gång. Det är precis som de inte förstår hur illa de gör flickan. Med sitt tilltag talar de ju om för henne att svenskar inte gillar att hon var lucia för att hon var färgad. Det måste kännas både förnedrande och hårt för henne. Det är DET som är det elaka. De var elaka mot flickan och samtidigt mot svenska folket som de ville utmåla som rasister.

Bjovulf

Posted: 7 februar 2014 - 15:40 - Svar

Trykkefrihedsselskabet måtte gerne afvise Jihad Taha 🙂

http://politiken.dk/indland/ECE2201398/trykkefrihedsselskabet-maatte-g erne-afvise-jihad-taha/

6. feb. 2014 KL. 12.50

Sag afgjort: Udelukkelse fra debatmøde var ikke etnisk forskelsbehandling.

Den unge studerende Jihad Taha har tabt sin meget omtalte sag mod Trykkefrihedsselskabet.

Sagen udspringer af et debatmøde om ytringsfrihed, som selskabet afholdt på Christiansborg, kort efter at dets formand, Lars Hedegaard, blev udsat for et drabsforsøg ved sin bopæl for et år siden.

Jihad Taha meldte sig til arrangementet via en hjemmeside, men fik kort efter en mail fra medlem af Trykkefrihedsselskabets bestyrelse, Torben Mark Pedersen, om, at Jihad Taha af sikkerhedsmæssige grunde ikke kunne deltage i arrangementet.

….

Turde ikke lukke Jihad ind
Torben Mark Pedersen forklarede i forbindelse med afvisningen af Jihad Taha i et interview med Politiken, at Jihad Taha blev afvist på grund af sit fornavn, der betyder ‘hellig krig’. Selskabet var rystet efter drabsforsøget på formand Lars Hedegaard og turde ikke lukke en person ind, der kaldte sig Jihad. [!!!]

Imidlertid lægger nævnet til grund, at der»deltog flere personer i debatmødet med anden etnisk baggrund end dansk«. [!!!] Og så kommer det centrale, ifølge nævnet. Da Trykkefrihedsselskabet afviste Jihad Taha, skete det udelukkende på grund af hans navn. Selskabet kendte på tidspunktet for afvisningen ikke Jihad Tahas etniske baggrund, konkluderer nævnet på baggrund af Trykkefrihedsselskabets forklaring.

….

Bjovulf

Posted: 7 februar 2014 - 15:45 - Svar

Allan Hansen

Posted: 7 februar 2014 - 16:19 - Svar

Islam er fuld af løgn!

Islam er blot en gammel arabisk
løgne historie!

http://www.youtube.com/watch?v=U88jg3giu7c

Why islam is false:

http://www.youtube.com/watch?v=Jjl0aVuQlkI

” Man har gemt kamelen, der hjemme
– og er gået ud i skoven for, at lede
efter dens spor!

Tak for kaffe – lev vel.

HH

Posted: 7 februar 2014 - 19:22 - Svar

Du har helt rätt i bakgrunden om Lucia, Rune. Ursäkta min lapsus. Den kristna kyrkan tog över och gjorde om många hedniska symboler och jag utgick från detta.

Angela

Posted: 10 februar 2014 - 11:39 - Svar

Den som vill läsa mer om Lucia-debaclet 2012 som lyftes nu lagom till valet i september kan läsa här
http://avpixlat.info/2014/02/09/sr-exploaterar-anyo-lucia-astrid-som-s lagtra-mot-sd/

Inlägget kom igår kväll (9 februari) och är lite mera utförligt än det jag skrev.

Leave a Comment