10
feb
Seneste opdatering: 11/2-14 kl. 0033
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ta inn hele skjermen 10.02.2014 224210

Hvad ser man på billedet, bortset fra de to oplagte motiver til højre, der får soldaten til at glemme, han er fotograf? Jo, et Kodak Brownie Starmite 4×4 rullefilm kamera, 1960, mit første kamera. Fra dengang der var så få bileder i verden, at man måtte lave dem selv. Et par år inden vi fik TV, der ændrede børns barndom i al fremtid. Blot en detalje fra dengang kameras var interessantere end kvinder. An American serviceman makes the most of his leave, 1962. By Paul Schutzer

For kontroversiel inden valgene: “Godheten”

Stefan Jarl er for betydelig en filmskaber til blot at ettikere som ‘rød’. Hans seneste dokumentar med Thommy Berggren, “Godheten”, vil SVT ikke vise inden EU og Riksdagvalget i år, selvom de indkøbte den sommeren 2013. Det er kras samfundskritik fra venstre af ting i Sverige, man bør kritisere, omend jeg til dels ville gøre det af andre grunde. Jarl ser f.eks. kun det nye, hyper-voldelige Sverige som et resultat af stigende, økonomisk ulighed i samfundet, ikke den årsag der falder mig først ind. Den kritiserer også den strøm af ledende politikere, der er vandret videre til astronomiske lønninger i det private erhversliv: Göran Persson, Tomas Östros og Per Nuder, Sveriges superrige der lever psykisk på en anden planet end andre.

Ta inn hele skjermen 10.02.2014 143849

SVT mener dokumentaren er for “ensidig og partipolitisk”, som man kan høre i Studio Ett fra minut 1:14:00. Jeg ved ikke, om Jarl ville bifalde, at jeg henviser til den, men det hører under oplagt blogstof at underløbe medierne, især de svenske, så derfor vil jeg gøre opmærksom på, at man kan se dokumentaren her og her – så længe det varer. Vel er dette ikke SVT, men nu er den altså ude i det fri.

P 1 Orientering om MSM’s udeladte fakta i Breiviks brev

Endnu engang bringer P 1’s Tom Carstensen nogle ubekvemme fakta ind blandt mediernes foretrukne mytologier, som han f.eks. gjorde i sin mini-dokumentar om English Defence League.

Denne historie interesserer mig af flere grunde. Ikke bare fordi jeg kender Spencer, Geller, Edward May og Fjordman, som omtales, men også fordi jeg fandt nålen i høstakken: Expos historie om Breiviks brev der førte videre til Gates of Vienna formidling på engelsk – og derfra til Spencer, Greenfield og Frontpage Magazine. Så vidt jeg har talt, er P 1 kun det andet main stream medie efter en finsk avis, der har haft historien – takket været Carstensen, som jeg ville give en pris, hvis jeg havde nogen at uddele. Min eneste indvending: Hvorfor interviewe Anders Gravers frem for den helt centrale person, Peder Jensen, som også er langt bedst inde i detaljerne og som N.Y. Times i et par måneder påstår er Breivik i samme person? P 1 Orientering fra 1:08:48 (sendt kl. 17:18)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Ludvig

Posted: 10 februar 2014 - 18:33 - Svar

Stefan Jarl har gjort många bra dokumentärer. “Godheten” är hans mästerverk.
Några reflexioner efter en första genomgång:

Efter halva filmen (40 min.):

“Oj,nu åker Alliansen genom falluckan; får folket se detta har dom Rödgröna segern som i en liten ask”. Men sedan får Löfven och socialdemokratin sina fiskar varma – indirekt förstås.De politiker som nämns är inte nu aktiva, utan i första hand sossar som hoppat av till näringslivet. De partier som indirekt gagnas av filmen är V och SD, även om de inte nämns överhuvud.

Stefan Jarl är en hederlig person som vill ha fram förtigna sanningar. SVT, som medproducerat Godheten, måste känna sig träffad i sitt innersta, för här berättas mycket som statstelevisionen döljer för tittarna. När det gäller att blanda bort korten om den katastrofalt ökande våldsbrottsligheten har SVT upphöjt den storljugande “kriminologiprofessorn” Jerzy Sarnecki till allenahärskande orakel. Stefan Jarl anlitar läkarexpertis som – även i bild – visar hur det verkligen förhåller sig.

“Sanningen skall göra er fria”.

Ja, och får tillräckligt många se Godheten kan det kanske uppstå krav på att landet befrias från SVT.

  Ludvig

  Posted: 11 februar 2014 - 12:02 - Svar

  SVT:s grötmyndiga översittarmentalitet gentemot tittarna framträder klart i Studio Ett programmet som Steen länkar till.

  SVT:s kommunikationsdirektör Sabina Rasiwala är väl värd att lyssna till. Här avkläder Sveriges Förmyndartelevision sig själv in på bara kroppen Rasiwala behandlar en framstående dokumentärfilmare som hon och företaget behandlar svenskarna i gemen – med tomma floskler och bortförklaringar.
  Representativt för nivån på hennes von oben attityd är följande:
  “Vi är inte You Tube, vi är SVT”.
  “Vi har vårt uppdrag, vårt redaktörskap”.
  Stefan Jarls inlägg leder till en svår fråga: Hur ska anständigheten ta sig an sin motsats?

  SVT tänker alltså hålla på dokumentären Godheten i, så där, ett och ett halvt år innan den visas. Just nu är den högaktuell och kan leda till en viktig och stimulerande debatt, vilket är naturligtvis vad Stefan Jarl och alla fria svenskar vill ha.

  Efter valet är den fortfarande intressant, men jämfört med nu ändå en lame duck – vilket är vad demokraturfrämjaren SR/SVT eftersträvar.

  (P.S. Inslaget börjar vid 1:05:00 och slutar vid 1:14:00)

Angela

Posted: 10 februar 2014 - 21:24 - Svar

Ja det var riktigt komiskt att höra debatten mellan Jarl och SVT. Först valet och sedan valdebatten! SVT lanserar en ny taktik.

Hr. Naturli'

Posted: 10 februar 2014 - 23:58 - Svar

Jeg hørte det meste af Carstensens indslag i Orientering. Han levede op til sin sædvanlige standard – meget bedre kan man ikke få det fra DR.

“Hvorfor interviewe Anders Gravers frem for den helt centrale person, Peder Jensen, som også er langt bedst inde i detaljerne?”

Enig. Og hvorfor ikke nævne de danske blogs, som også har behandlet sagen? Måske en aftale med redaktionen om at der godt kan åbnes lidt for virkeligheden, men kun når det handler om noget, der ligger uden for landets grænser. Som en parallel kan jeg nævne Rasmus Tantholt, der for nylig stod i Syrien *LIVE* hver halve time, og fortale at der kom sunnimuslimer for at tilslutte sig oprørerne, og at det bestemt ikke ville påvirke udviklingen positivt. Tænk hvis man sagde det samme om sunnimuslimsk influx i Danmark? Tænk hvis man nævnte danske “counter-jihad-blogs” … så ville folk måske prøve at kigge på dem … måske få en anden vinkel en den sædvanlige?

Måske er det bare mig der er paranoid. Men det er sgu påfaldende, hvilke informationer der som oftest ikke kommer ud til offentligheden gennem MSM.

  steen

  Posted: 11 februar 2014 - 00:22 - Svar

  Hr. Naturli’: Det er venligt af dig

  Og hvorfor ikke nævne de danske blogs, som også har behandlet sagen?

  Men det er et ønske Kim Møller og jeg forlængst ikke har haft, vi er tilfredse med den indirekte anerkendelse, som ligger i at løfte ting frem, hvor MSM har huller eller er på helt gal vej.

  Og: Fjordman er sandsynligvis nemmere at få fat på for Carstensen end Gravers, men om han er færdig med journalister indtil videre, det ville komme an på en prøve.

  Den DR kristiske Kim møller bemærker – foruden sin ros til Carstensen – at han dog fortier DRs konsekvente disinformation om den sag, men hvad kan man forlange? Jeg er tilfreds med mindre, Fjordman var også positivt overrasket.

  Endelig “Counterjihadbevægelsen” – jeg har mødt mange af dem, men jeg betragter mig ikke som medlem af en bevægelse.

Bjovulf

Posted: 11 februar 2014 - 00:17 - Svar

Fraud in student visa system exposed

http://www.bbc.co.uk/news/uk-26113986

10 February 2014

The Home Office has suspended English language tests run by a major firm after BBC Panorama uncovered systematic fraud in the student visa system.

Researchers secretly filmed a range of abuses including cheating in government-approved English exams, with entire rooms of candidates having their tests faked for them. [ Why am I not surprised? 😀 ]

Panorama: Immigration Undercover – The Student Visa Scandal will be broadcast on BBC One [!!!]
at 8.30pm on 10 February [!!!] [ Interessant, at BB nu overhovedet tør at beskæftige sig med den slags
betændte sager, som sikkert ville være blevet forbigået i øredøvende PK-tavshed elller bagatelliseret indtil
for nylig – blæser forandringens vinde mon nu for alvor over BBC efter årtiers laden stå til angående denne type højsensitive emner? ]

  Bjovulf

  Posted: 11 februar 2014 - 00:22 - Svar

  BBC naturligvis 😉

   Hr. Naturli'

   Posted: 11 februar 2014 - 00:50 - Svar

   Denne “nyhed” har været bragt tidligere. Efter min hukommelse er det mindst to år siden.
   Men ingen initiativer er blevet taget. Det er ligesom Anna Mee Allerslevs initiativ imod hadforbrydelser rettet mod jøder … og homoer. Hun havde dog vilje til at gøre noget. Sådan lød det ihvertfald, for en person hvis realitetssans overgår en paranoid skizofren PMS-ramt sociologistuderendes (med speciale i interkulturel anerkendelsesdialog). … eller bare en smådum “vild med dans”-danskers. Sidstnævnte er iøvrigt ikke helt sikker på, hvad det dér EU egentlig er for noget. Og så er der alle dem, midt i mellem, som bare holder deres kæft pga. arrogante, nedladende og bedrevidende idioter som … … … mig selv?

   Arh! Jeg går i seng!!!

    Bjovulf

    Posted: 11 februar 2014 - 01:01 -

    Aha – ja, der lyder svagt bekendt. Men vel så ikke af BBC trods alt?

    Det er vel så den oprindelige histore, der har fået dem til at lave
    dette undercover program?

Bjovulf

Posted: 11 februar 2014 - 00:30 - Svar

“Jeg ved ikke, om Jarl ville bifalde, at jeg henviser til den, men det hører under oplagt blogstof at underløbe medierne, især de svenske, så derfor vil jeg gøre opmærksom på, at man kan se dokumentaren her og her – så længe det varer.”

Den er hermed reddet for eftertiden, hvis det skulle blive nødvendigt 😉

steen

Posted: 11 februar 2014 - 07:33 - Svar

  Bjovulf

  Posted: 11 februar 2014 - 22:22 - Svar

  Tak – den havde jeg helt overset 😉

Sune

Posted: 11 februar 2014 - 16:26 - Svar

Et elevatorblik på den forbipasserende frodighed – La Croissette, Cannes?

Godt billede. Sort-hvide billeder kan noget farvebilleder ikke kan.

steen

Posted: 11 februar 2014 - 17:17 - Svar

Cannes, jeg tror, du har ret. Jeg var lidt i tvivl, men se også bilerne

Hans

Posted: 11 februar 2014 - 20:05 - Svar

Læg mærke til skiltet. Det ligner skiltet i det billede, Kim Møller viste inde fra København, hvori en fotograf med et kamera også forekommer. Derudover kvindens hat ligner en UFO. Hun har gode hormoner. Det viser hendes timeglasfigur, mens soldaten i forgrunden har hofter. Navnet John optræder, ligesom John Hurt i filmen med en hvid kassevogn. USA har netop tilfangetaget en Al-Qaida mand i Tripoli og bruger utroligt nok en hvid kassevogn.

Leave a Comment