15
feb
Seneste opdatering: 16/2-14 kl. 0826
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

David Pryce Jones: The Closed Circle: An Interpretation of the Arabs, antagelig bogen om araberne. Lars Vilks Komiteen markerede 25-året for fatwaen mod Salman Rushdie med et debatmøde på den gamle Østerbro Kaserne. Expressen havde lidt problemer med “Krudttønden”, men krudtet kommer altså fra militæret.

1-pryce jones I 061

David Pryce-Jones er født i Wien i 1936 og ingen årsunge, men han afslørede over for mig, at han var en stor fan af Mark Steyn og Tommy Robinson. “This working class lad, very, very bright,” og så remsede han de gange op, Robinson havde stillet BBC interviewere til vægs. Jeg kunne glæde ham med, jeg har pubcrawlet med Robinson og Paul Weston, og været inviteret til Mark Steyns værelse på Palace Hotel. Et kamera er et nyttigt adgangskort, hvis man kan bruge det, behøver man ikke være noget geni til andre ting. Pryce Jones er en mild, klog og tolerant mand, og en ægte, europæisk intellektuel.

Pryce Jones var et kup, jeg ville gerne have hørt på ham alene hele aftenen, hvis Vilks og Broder så havde fået en aften for sig selv også. København er blevet en interessant by i disse år, takket være ret få nøglepersoner. Den er for den politiske diskussion, hvad den var for jazzen i Montmartre tiden i 60 erne og 70 erne. Det er synd, at så få danske politikere har opdaget det. de er ‘in the day to day business’, hvem der har styr på de store linjer, ved jeg faktisk ikke. Min fornemmelse er, at ingen har.

Henryk Broder, jeg ved ikke rigtigt, jeg har mødt voksne tyskere, der ikke kender ham, og det har fået mig til at tvivle på, om vi overhovedet har en fælles horisont længere. Hvem er de informerede borgere så, som stemmer i demokratiske valg? Hvor er deres tanker henne? Har EU ret i, at pøblen er ignorant og skal styres centralt? Jeg har mødt masser af tyskere, der ikke aner hvem Henryk Broder er, og for mig, der er lidt forelsket i ham og hans ven Hamed Abdel Samad, er det temmelig uforståeligt. Der er uden tvivl danske journalister, der aldrig har hørt den støj før, altså ‘Broder’. Hvad man kan være uvidende om, går over enhver forstand. Jeg havde en nabo, der var journalist på BT, han anede ikke hvem Ayaan Hirsi Ali var. Det var i 2007, tre år efter hun havde fået Venstres frihedspris. Det er også dansk journalistik: Betal for at blive dummere. Video følger. Klik f. helskærm.

1-pryce jones I 0301-pryce jones I 078

1-pryce jones II 0192-pryce jones II 0033-pryce jones II 0164-pryce jones II 005


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Nils

Posted: 15 februar 2014 - 12:37 - Svar

BT-journalisten behøver jo ikke at vide, hvem Ayan Hirsi Ali er, hvis det er ham der skriver TORPEDERET- og MEJET NED-historierne…

Det er ikke dumhedens skyld, eller det dumme folks skyld, at det hele går ad Häckenfält til, det er elitens skyld. Dem, der bliver valgt ind til at være magthavere har et udvidet ansvar for demokratiet, som de ikke varetager. Eller mere præcist: de havde et udvidet ansvar for demokratiet, som de ikke varetog.

Vi andre kan bare nu og da sætte et kryds. Det er begrænset, hvor dumt eller klogt et kryds kan være.

    steen

    Posted: 15 februar 2014 - 16:25 - Svar

    jeg tror, han sagde han var på “livsstilstoffet” Det ved jeg ikke, hvad er, bare se på min livsstil 🙂

Gunnar Biering

Posted: 15 februar 2014 - 16:07 - Svar

Lidt off topic: I Berlingeren i dag proklamerer Gammeltoft Hansen, at embedsmænd skal sikre, at statsmagten træffer saglige, gennemtænkte og holdbare beslutninger.

Samme Gammeltoft Hansen var bagmand og pennefører for Udlændingeloven af 1983.

Svend Andersen

Posted: 15 februar 2014 - 16:54 - Svar

Til orientering for de uvidende danske journalister har Broder faktisk fået udgivet en bog på dansk: HURRA vi kapitulerer (Jyllands Postens Forlag, 2008)

http://www.saxo.com/dk/hurra-vi-kapitulerer_henryk-m-broder_haeftet_97 88776921422

Allan Hansen

Posted: 15 februar 2014 - 22:15 - Svar

Steen undskyld mig
men du skal lige lytte til Santiago synge ” Wonder Boy;;
WOW:

http://www.youtube.com/watch?v=3FEWr1YTayk

Allan Hansen

Posted: 17 februar 2014 - 02:27 - Svar

Som forret har jeg lavet en lille stuvede kantarel!l
– Svits, dine svampe i olivenolie over svag blus
(god tid). Tilsæt fint hakket radiser, hvidløg og
basilikum, valnødder og et lille drys rosmarin., salt og peber.
Serveret på friske salatblade
Lidt brød og vin – så kan det ikke gå galt!!!

Lev Vel

Leave a Comment