10
mar
Seneste opdatering: 12/3-14 kl. 1918
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Mod sædvane kommenterer jeg fotos, så lidt som muligt: Danskere tror, Rosengård er en ghetto uden for Malmø. Det er misforstået, ikke så lidt af byen ser ud på samme måde. Derfor har Malmø også et Gated Community som Victoria Park. (Victoria Park – Sveriges första gated community. Gated communities håller sina invånare säkra genom övervakning..) De der har råd, sikrer sig i det forhenværende Folkhem. Fanden, Reinfeldt og Löfven tager resten.

I 2004 havde Sverige 136 af den slags områder. Efter 2008 holdt man op med at tælle dem officielt, det kunne jo gavne…vi kender remsen: De har slutat rita utanförskapets karta, og de nu regerende politikere skaber mindst to nye Rosengård i Sverige om året = 2 x 28.000 mennesker. Se også DAGENS AVISLEDER 11.03.14, Sveriges vej. – Alle fotos © Snaphanen. Klik for helskærm/click for full screen.

11-skåne rosengård 2014 16709-skåne rosengård 2014 15907-skåne rosengård 2014 15505-skåne rosengård 2014 12101-skåne rosengård 2014 14103-skåne rosengård 2014 129

04-skåne rosengård 2014 11802-skåne rosengård 2014 14212-skåne rosengård 2014 17010-skåne rosengård 2014 17708-skåne rosengård 2014 16506-skåne rosengård 2014 1221-skåne rosengård 2014 1351-March 10 2014 034 2-March 10 2014 0481-skåne rosengård 2014 120

og min hund på vej i bad på Ribersborg fra 1898. Den mente, det var sommer i dag. Der var 18.5 grader i København.

1-skåne rosengård 2014 1931-March 10 2014 105


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robert R

Posted: 10 marts 2014 - 16:58 - Svar

Meget få blegansigter, et enkelt i baggrunden på et af billederne. Er billedserien fra Libanon eller fra Somalia?

Polka Charlie

Posted: 10 marts 2014 - 17:04 - Svar

Yderst interessant fotorepotage, Steen!

Arabiske butiksskilte/reklamer er tilsyneladende ikke kun populære på Nørrebro. Er frisørsalonen kønsopdelt?

Hr. Naturli'

Posted: 10 marts 2014 - 17:28 - Svar

Nu kunne jeg så godt bruge en forklaring på, hvilken positiv indflydelse disse indvandrere skulle have på det svenske samfund.

Jeg kommer til at tænke på Zlatan, som slet ikke havde været i Malmö centrum inden han var 14 år gammel. Svenskerne blander man sig ikke med.

LarsS

Posted: 10 marts 2014 - 20:08 - Svar

Malmø er en fin krystalkugle at have for vores fremtidige samfund.

I min provinsby, en halv times kørsel fra København, ses præcis det samme billede under konstruktion af vores politiske kunstnere.

Jeg er født og opvokset i staden, har set billedet forandre sig fra 60´erne og frem til i dag.

Mine forældre havde en bagerbutik og som nabobutikker var der en slagter, en grønthandler, et ismejeri, en kiosk, en frisør og en lille købmand.

Bagerne og ismejerierne er i dag forlængst udkonkurreret af supermarkeder og tankstationer. Slagterne var egentlig ligeså, men en niche åbner nu butikker igen: Halal.

Og foruden disse erhverv så er det i dag er det blot, at konstatere følgende overdragelse af erhvervsbeskæftigelse fra danskere til indvandrere:

* Rengøring
* Taxa
* Bus
* Kiosk
* Restauration (50%)
* Grønthandel
* Slagtere (50%)
* Frisør (50%)
* Kassejobs (50%)

Så det man blot kan konstatere, hvilket vel i og for sig er helt naturligt, er at samfundet overdrager en vis type jobs til vores “nye” medborgere og at de får en stor dominans indenfor særlige erhvervsområder, specielt hvor de kan slå sig ned som små selvstændige eller indenfor offentlige og private lavtlønsområder.

Dette mix vil give os store problemer fremover, vi er ved at dele arbejdsmarkedet over i to og specielt vores unge får sværere og sværere ved at komme ind på arbejdsmarkedet ved at “arbejde sig op”.

En ordentlig integrations politik ville aldrig have tilladt disse skel. Da ville vi have haft en jævn fordeling af indvandrere indenfor alle lag af det danske arbejdsmarked og vi ville have haft danskere og indvandrere konkurrere om de samme sektorer – Vi har trods alt haft mere end 40 år til at opnå succes på dette område.

Havde journalister og akademikere oplevet samme invasion på deres arbejdspladser, ville der have været et ramaskrig af primal styrke for mange, mange år siden og politikerne havde været tvunget til at reagere med politiske tiltag.

Men en dansk frisør som blot må konstatere, at hendes arbejdsplads snart vil lukke og som ære få en stand på arbejderhistorisk museum, herregud for hende, den hystade! – hun har blot ikke forstået, at hun i 2014 lever i et mulitikulturelt og inkluderende samfund.

Min yngste datter på 13 år sagde for ikke så længe siden til mig: “Far, jeg vil være tandlæge” og jeg smilede og nikkede. Forleden kom hun endnu gladere hen til mig og sagde: “Jeg har tænkt over det, Far!. Jeg vil hellere være frisør!” Og jeg smilede og nikkede, men tænker stadig!

Træt

Posted: 10 marts 2014 - 21:57 - Svar

Jeg har overordentligt svært ved at “købe dansk” når min irakiske stamfrisør klipper bedre end de fleste danske frisører og samtidig er hurtigere og meget billigere end den billigste danske frisør.

Skulle godsvognene en dag komme til at rulle, så vil jeg finde mig en dansk frisør og ikke tænke mere over hvorfor han pludselig flyttede.

  Axel

  Posted: 11 marts 2014 - 12:49 - Svar

  Pas nu på, du ikke får et klip i dit nazikort.

jdm

Posted: 11 marts 2014 - 00:26 - Svar

Steen, Fremragende billeder. Det ser ud til at de fleste var taget med vedkommendes kendskab, om ikke accept. Passer dette indtryk? Fik du iøvrigt noget form for “pushback”? Nogen der var utilfredse?

  steen

  Posted: 11 marts 2014 - 08:03 - Svar

  tak. Nej, de opdager det ikke. Min erfaring er, at det ikke nytter at spørge dem. 3 verdensfolk tror, de kan bestemme hvem man må fotografere på offentlig plads. De kan være parate til at skide på loven om pressefotografering med vold – det har jeg prøvet. Heldigvis har jeg også¨midler mod det.

Angela

Posted: 11 marts 2014 - 10:18 - Svar

Utanför ämnet. Det är med chock och bestörtning jag hör att en av SR:s i särklass bäste korrespondent, Nils Horner, har skjutits till döds i Kabul i dag på morgonen. Utan vidare kan konstateras att det är en stor förlust för oss alla. Jag är djupt bedrövad.

Victor

Posted: 11 marts 2014 - 12:22 - Svar

The Telegraph har i dag en historie, som sparker røv:

Ifølge den var nysvenskeren Mohammed Abu Talb, der byggede de bomber, som blev brugt ved bombningen af North West Airlines og Synagogen i København – det var i juli 1985 – også med til at plante bomben i det Pan Am fly, der eksploderede over den skotske by Lockerbie.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/terrorism-in-the-uk/10688330/Lo ckerbie-bombing-profiles-of-the-men-who-were-implicated-before-Libya-t ook-the-blame.html

HH

Posted: 11 marts 2014 - 13:15 - Svar

Ja, tragiskt är det förvisso, Angela. Men sett mer historiskt undrar jag vad västvärlden har i Afghanistn att göra. Engelsmännen blev bortkörda, ryssarna likaså. Sen kom USA in och resten vet vi. Precis som alla andra önskar jag att det afghanska folket får frihet, att flickorna får gå i skola och utbilda sig och att landet lyfts ur sin misär.

Men vad är svaret på all vår hjälp av godhet? Det har inte talats så mycket om den kvinnliga svenska biståndsarbetare som också sköts till döds på en annan plats och ett annat år bakåt. Talibanerna gillar inte poliovaccin…

Tydligen.

Ur vår svenska verklighet: en nedriven elledning stoppade alla tåg mot Malmö och Lund. Tre bussar tog oss till önskad plats. Restid fyra timmar… Men det var inte det som slog mig. Jag började undra om jag var med på en charterresa. Alla dessa människor från främmande länder. Jag satt mållös och stirrade ut över någonting som beskrivningen överst på Snaphanen berättar om.

Jag är inte rädd för främlingar. Men jag undrar vad slags Mecka den här landsdelen blivit.

Fascinerande på ett obegripligt vis, skulle jag vilja säga.

Machiavelli

Posted: 11 marts 2014 - 14:50 - Svar

Afklaring.

Psykotisk personlighedsforstyrrelse, det er ordet, der er dækkende for multielskerne overalt i verden.

Forstyrrelsen viser sig bl.a. ved. at politikerne, de fleste journalister og de højtuddanede tosseehoveder ikke kan tænke i bestemte baner. De kan godt tælle til ti baglæns og løse en tredjegradsligning, men at stigningen i vold, kriminalitet og drab skulle hænge sammen med, at flere og flere udlændinge strømmer ind i Danmark er helt uden for bevidstheden. På samme måde med den tanke, at de stigende udgifter til politi, brandvæsen, fængsler, hospitaler, socialhjælp, børnepenge, vuggestuer, ungdomsinstitutioner, førtidspension, kontanthjælp, pædago-hjælp har noget som helst med indvandringen at gøre.

Det er her sygdommen viser sig i al sin gru, Det udadtil velfungerende og veltalende menneske er kun et skalkeskjul, ligesom når fattigrøven køber en smoking og narrer banken til at låne ham en million. De syge kan godt forstå, slipper man en ræv ind i et hønsehus går det ud over hønsene. Men at der er en forbindelse mellem den stigende indvandring og samfundets økonomiske og sociale problemer er helt uden for bevidstheden. Virkeligheden fortrænges efter behov.

Hvis DF fx udtrykker, at når flere end 60% muslimer sidder i ungdomsfængslerne, kunne det tyde på, at der er et problem med den muslimske indvandring. En sund personlighed vil straks svare, at det ser sådan ud og at problemet må tages op i Folketinget eller af et udvalg. Men hos de psykoseramte folketingspolitikere går moralen straks amok.

Hvad fanden er det for en gang racistisk hadpropaganda? Skal politikerne nu til at bedømme folk efter hudfarve elle race? Kan DF ikke se, at verden lider og at flere og flere i den fattige verden bliver nødsaget til at tømme sparekassen og finde en vej til Europa. Er der ikke blodige krige og opstande overalt? Forventer Afrika ikke en befolkningsksplosion i de næste årtier. Er det derfor ikke mere humant at lytte til Danmarks yngste borgmester Anna Mee Allerslev, der som bekendt mener, at befolkningen i Mellemøsten og Afrika vil have det bedre i København.

Tidens store alvorlige spørgsmål er derfor: Hvordan får det danske samfund de syge gjort sunde? Jeg er ikke psykoanalytiker og ved det ikke. Mit eneste forslag er at fjerne dem fra magt og indflydelse og sende dem ud i arbejdsløsheden indtil de bliver klogere. I mellemtiden kan de så søge hjælp.

Ludvig

Posted: 11 marts 2014 - 22:25 - Svar

Din turning-torso-bild är utsökt vacker, Steen och din hund verkar vara försjunken i djupa grubblerier över hur det kunnat gå så galet i Sverige
Rosengårdsbilderna är dokument över hur det kan gå i ett land där majoriteten förskansat sig antingen i faktiska gated communities (en ytterst liten grupp) eller i ett slags “gated communities of the mind.” Man vill inte fatta och man vägrar fatta vad som är på gång.

  steen

  Posted: 12 marts 2014 - 18:59 - Svar

  Tak, Ludvig, jeg tror bare han nød Ribersborg i fulde drag. Han er meget obeservant på mennesker, men næppe på politik 🙂

  1-skåne rosengård 2014 182

   Ludvig

   Posted: 13 marts 2014 - 10:28 - Svar

   Tack för den nya bilden på din hund.
   Som inbiten och obotlig hundälskare tror jag ibland
   att deras klokhet övergår vårt förstånd (plats för gul smilie!).

Machiavelli

Posted: 14 marts 2014 - 08:53 - Svar

Jeg er også meget meget glad for hunde, der-i-blandt min egen. Men den er desværre dum som en dør og bestiller ikke andet end at æde og lege. Men derfor er det en darling – tilak – alligevel.

Niels Nielsen

Posted: 14 marts 2014 - 16:03 - Svar

Sverige bygger et muslimsk kalifat i Malmø. De gør det af mindst 2 grunde: Det er langt fra Stokholm, og det
mindsker Danmarks lyst til at få landet tilbage. Strategien er den samme som lå til grund for nedrivningen
af danske middelaldekirker i et bredt bælte langs med Øresund og opførelsen af Barsebækværket.

Leave a Comment