3
apr
Seneste opdatering: 3/4-14 kl. 1653
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

BBC Panorama The Mayor and Our Money blev sendt den 31.3.2014. Nedenstående er bare et uddrag af Andrew Gilligans Lutfur Rahman’s Muslim favouritism: the evidence:

Over the next few weeks, this blog will be setting out in detail the truth about Lutfur Rahman, the extremist-linked mayor of Tower Hamlets, and the full evidence against him.

Finally, however, following the BBC’s Panorama on Rahman this week, it looks as if the dam is breaking. A Government investigation is now looking extremely likely. In the days ahead, I will describe the kind of things it should be about.

We start today with the evidence which shows how the Rahman adminstration’s grant-giving in many areas strongly favours Muslim groups, even though their presence in the borough is actually falling. As to where they are going, well into Essex. Chingford. Chafford Hundred. Southend.

Older people’s lunch club programme

Of the £907,180 given to run lunch clubs for residents over 50, £515,280 (57 per cent) was allocated to Muslim organisations, to lunch clubs described by the council as exclusively for Bangladeshis or Somalis, or to clubs which from their own publicity are aimed at an exclusively Muslim clientele.

As the council’s own equality impact assessment admits (p5 of PDF), 22 out of the 34 lunch clubs funded (65 per cent) are targeted at ethnic minorities, even though 60 per cent of the borough’s over-50s are white and only 23 per cent are Bangladeshi. There was an increase of nine ethnic minority-only lunch clubs from the previous funding round, and “a reduction in lunch clubs for the general population, which primarily impacts the white British, Irish and non-Bangladeshi or Somali ethnic minority population”.

Mother tongue classes

Of the £313,486 in grants for mother tongue lessons, £296,016 (94 per cent) was allocated to Muslim organisations. The neighbouring secular borough of Newham spends money on teaching recent immigrants to speak English. Lutfur’s Tower Hamlets spends money on teaching people not to speak English.

Sveriges Journalistforbund forbereder til Riksdagsvalg

Från Svenska Journalistförbundets kurs i att hantera SD, foto Sjunne.dotcom (Mälardalens frilansklubb årsmöte på torsdagskvällen … ”Att bevaka Sverigedemokraterna”)

1-Indspilning i fuld skærm 03-04-2014 160544


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 3 april 2014 - 16:35 - Svar

SD er, som DF, (sådan forstår jeg dem) i høj grad forsvarere af den skandinaviske folkestyrede socialdemokratiske nationalstat.

Det vil sige en grundlæggende demokratisk statsmodel med stærke offentlige sociale sikkerhedsnet.

Jeg vil vove den påstand, at især den store brede middelklasse har meget stærke interesser i at bibeholde/forsvare netop denne samfundsmodel.

Ligeledes tror jeg det er et godt bud at langt størstedelen af journalister udgår fra og til deres dages ende tilhøre netop denne store brede middelklasse.

EU er enden på folkestyret. Derom ingen tvivl. Og multikulturen-masseindvandringen er enden på de offentlige sociale sikkerhedsnet. Derom heller ingen tvivl.

Med EU og masseindvandring går den store brede middelklasse altså hårde tider i møde. En tid med stadig mindre politisk magt og stadig mindre social sikkerhed.

Hvad er det lige der forhindre flertallet af middelklassen i at bruge hovedet og forsvare deres kerne-interesser??

Tåbelige idealer??

Det tror jeg det er! Og det er på høje tid, at kaste disse idealer på møddingen.

For det er på møddingen med idealerne eller et fast greb om tiggerstokken, der venter forude.

  MIKE

  Posted: 3 april 2014 - 16:54 - Svar

  Hvis DF bare kunne kommunikere lige så skarpt og velformuleret som du kan – så så verden meget anderledes ud. Du koger på smuk vis det hele ned til noget alle kan forstå. Det er næsten poesi.

  Du ville gøre dig godt som pressechef for DF 🙂

   Tim Pallis

   Posted: 3 april 2014 - 17:11 - Svar

   Det var godt du sagde det Mike. Jeg er meget enig. Prudentius er noget ganske særligt på denne blok. Det glæder mig hver dag , at læse hans (hendes) kommentar. Gud ved hvem han (hende) er? Der er både en fin ironi og faktuel viden om alt muligt, som vi har gavn af at høre, men som kan være meget vanskeligt af formulere, hvis man ikke er begavet med hans (hendes) forståelse og formuleringer.

    Prudentius

    Posted: 3 april 2014 - 17:40 -

    Hans! 🙂 Og tak for de pæne ord, begge to (MIKE – Pallis). Jeg synes selv jeg har en heldig hånd af og til, dog ikke mere end det.

   intetnavntak

   Posted: 3 april 2014 - 17:33 - Svar

   Det er meget flotte ord, det kan være DF læser det alligevel eller får det i en anden version fra en læser.

   Men jeg ‘opfatter’ det ikke så anderledes end beskrevet her, at det er deres holdning, når jeg hører deres politik.

   Bjovulf

   Posted: 3 april 2014 - 17:36 - Svar

   Deraf dæknavnet “Prudentius” ( den kloge / forsigtige – som i “prudent” på engelsk ) 😉

   http://en.wikipedia.org/wiki/Prudentius

    Prudentius

    Posted: 3 april 2014 - 18:02 -

    Dog et dæknavn født ud af min interesse for digteren med navnet. Ikke noget forsøg på skjult selvbeskrivelse-forherligelse. 😉

    Bjovulf

    Posted: 4 april 2014 - 14:43 -

    😀

  Peter Andersen

  Posted: 3 april 2014 - 22:18 - Svar

  “Hvad er det lige der forhindre flertallet af middelklassen i at bruge hovedet og forsvare deres kerne-interesser??”

  Mit bedste bud er, at den samme socialdemokratiske velfærdsmodel har været en kæmpe stor sovepude.

  Vi sidder og ser programmer om dyre boliger og nybyggede køkkener, og hele middelklassen har gældsat sig til op over begge øre, i håb om at kunne relaterer til netop et sådant liv. Men langsomt går det op for dem, at den kære folkeskole er blevet omdannet til en regulær hundegård og EU har sendt tusindvis af lavtlønsarbejdere ind over grænsen, for at overtage vores job. Flere og flere mister fodfæstet og kan overhovedet ikke relaterer til de problemer politikerne prioriterer. Men gode gamle Danmark har sovet så længe, så mange har svært ved at vågne ordenligt op. De bliver ved med at tro at det hele nok skal gå. At islam er blevet et stigende problem, skyldes også denne søvngængeragtige tilgang til tingene. “Der kan jo ikke ske noget – vel?” Men hele grundlaget er langsomt ved at skride. Arabiseringen af folkeskolen kan ikke længere reddes af åndssvage reformer og arbejdsmarkedet, som fuldstændig har slået bunden ud af de lavest lønnede, vil også snart ramme de mellemste indkomster. Alt kan erstattes!

  Det er det vi finder ud af nu. Og derfor kommer de ventede jordskredsvalg, i hele Europa, langsomt men sikkert – som amen i kirken! Det ku’ man ha’ sagt sig selv…

   steen

   Posted: 3 april 2014 - 22:43 - Svar

   “jordskredsvalg” – jeg er faktisk begyndt at tro, at det også blivere det, vi vil se i Sverige til septemeber.
   Tidligere har jeg sagt op til 15 % for SD. Nu siger jeg op imod 20 %. Jeg hører det ‘på vandrørene.’

   Hvordan etabliseementet vil tage sådanne tal, kan blive interessant i sig selv. De har forsyndet sig imod al politiks gyldne regel: Udeluk aldrig på forhånd en mulighed, du kan få brug for senere.

   Hvis det bliver sådan, siger det alt om den censur svenske medier ikke længere har kunnet udføre så effektivt, siden SD kom i Riksdagen i 2010.
   Svensk presse har været nøglen til hele ødelæggelsen af landet. Må de få det at mærke rigtig grundigt..

    Peter Andersen

    Posted: 4 april 2014 - 11:46 -

    “Hvordan etabliseementet vil tage sådanne tal, kan blive interessant i sig selv.”

    Jeg har på fornemmelsen at orkestret spiller videre, til de står i vand til halsen.

    Men det bliver de også nød til nu, for der er ikke redningsbåde nok til dem alle sammen.

    Bjovulf

    Posted: 4 april 2014 - 14:38 -

    Nemlig, PA – og man begynder allerede at spore tendenser til ren panik i måden, de svenske “journalister” og politikere mfl. reagerer på og er mere og mere i tvivl om og stærkt uenige om, hvordan SD skal håndteres og for enhver pris holdes nede på nogle få procent – med hån, larmende tavshed, tilsvining eller med demokratisk “inklusion” og påtaget “accept” – , hvor de førhen var så selvsikre og totalt ensporede og bare uden videre og helt uden grund refererede til SD som svagt “begavede” og “lavtuddannede”, “indvandrerfjendtlige”, xenofobiske”, “antidemokrater”, “skabsnazister” og “racister” etc. – fx. på SVT & SR –
    stort set 24 timer i døgnet. Så det skal nok blive interessant og “sjovt” at følge på bekvem
    afstand.

    For nu hævner det sig så big time i takt med at den svenske befolkning har opdaget, at dette dels ikke er sandt – man kan sagtens gå ind for en fornuftig og reguleret indvandring og for at stille helt rimelige krav om tilpasning ( integration & assimilation ) og sætte skarpe grænser for, hvad man skal acceptere fra sine uinviterede gæster uden at være nogen af de ovennævnte ting – dels at de øvrige politikere samt alle “eksperterne” og ‘profstyckerne’
    ( de såkaldte meningsdannere i den svenske presse ) ikke på noget tidspunkt har overvejet at lytte til den (indfødte) svenske befolknings udbredte og dybe bekymringer angående det enorme omfang af den ikke-vestligt orienterede indvandring, dens sammensætning samt de massive og stadigt accellererende integrationsproblemer og de meget uhyggelige konsekvenser for fremtidens “Sverige” og tage dem seriøst på noget felt. Disse uvidende og dybt uansvarlige naivister har overhovedet ikke fattet endnu, at der om bare få årtier slet ikke er noget egentligt “Sverige” – i traditionel forstand – tilbage for dem at dyrke deres endeløse selvgodhed i på andres bekostning. Og gæt så, hvem der nok skal sørge for at stikke af fra
    ansvaret for katastrofen til den tid …

    Denne udvikling er allerede helt åbenlys i større og større områder af de store svenske byer, hvor kontrollen på “bedste” franske manér nu er på vej til at glide de svenske myndigheder helt af hænde i takt med den hastigt forandrede demografi – i en grad så jøder endog må flygte (Malmö) eller med så godt som daglige gangsteropgør med dødelig udgang (Göteborg & Södertälje) eller ugevis af særdeles voldelige optøjer ( Husby ved Stockholm mfl. ) – , og hvor man derfor konstant skal tage hensyn til de “kulturberigende” fremmedes meget sarte normer og deres endeløse særkrav og meget aggressive dominansadfærd.
    Havde disse “gæster” vidst – og underskrevet en kontrakt om dette – , at der truede en øjeblikkelig hjemsendelse, hvis man ikke kunne lære at opføre sig ordentligt og så ellers uden protest acceptere svenske normer, værdier, love, demokrati og kvinders lige rettigheder, jøder, homoseksuelle og andre minoriteter etc. – og så naturligvis opdrage sine børn til det samme i stedet for had og åbenlys foragt over for alt svensk og vestligt, som vi nu desværre ser det mere og mere i takt med de ikke vestligt orienterede indvandreres støt stigende andel af den svenske befolkning -, så havde piben jo nok haft en lidt anden lyd – selv i PK-Sverige 😉

    De – denne groft uansvarlige virkelighedsfjerne, snakkende klasse af traditionelle politikere, PK-“journalister”, “eksperter”, selvbestaltede meningsdannere og frelste kunstnere mv. – bærer med andre ord selv hovedansvaret for SDs succes og det formentlig kommende jordskredsvalg i Sverige til efteråret, men de nægter stadigt desperat at indse, hvordan tingene reelt hænger sammen og prøver derfor med alle mulige bortforklaringer af og besværgelser mod ondet.

    Men det er allerede for sent for dem … 😉

Machiavelli

Posted: 4 april 2014 - 03:10 - Svar

Jeg kan høre på vandrørene, at danske politikere intet har lært og ikke forstår udviklingen. “Verden lider” som en socialdemokratisk dumrian så sandt sagde og ikke vil flytte et komma i indvandrerpolitikken. DF er heller ikke for kløgtige – ud over at de snakker. Og befolkningen vil fortsat stemme på de radikale landsforrædere og Enhedslistens kommunister og islam-elskere, som de hele tiden har gjort. Så der skal muslimsk og parkistansk “fest” i gaderne før betonen falder væk fra hjernecellerne.

“EU er enden på folkestyret. Derom ingen tvivl. Og multikulturen-masseindvandringen er enden på de offentlige sociale sikkerhedsnet. Derom heller ingen tvivl.” Smukt og sandt sagt Prudentius. Og Danmark betalte 90 millioner til Somalia forrige år. Galskaben har ingen ende.

Så nu er jeg blevet i dårligt humør igen og vil lyttte til Amira Willighagens guldstemme endnu engang.

Leave a Comment