4
apr
Seneste opdatering: 4/4-14 kl. 1932
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Prægtig dokumentar ikke mindst Farages rundvisning i EU parlamentet. Man ser endda den tidligere EU modstander Neil Kinnock, der efter moden overvejelse valgte at blive mangemillionær på EU sammen med sin kone. Man tænker jo på, hvor meget hans svigerdatter snart skal til at berige familien mere.

Deadline kaldte forleden Farage for ‘populist’. Jeg er temmelig irriteret over at få at vide af journalister, hvem der er populister, og jeg mistænker de bare siger det af konformitet: Når alle andre jurnalister skriver det, må det vel være sandt. Deadline kan selv være populister. I virkeligheden ved disse journalister lige så lidt om EU molokken, som man også ser glimrende beskrevet i dokumentaren. De kender hverken personerne eller de utallige institutioner, og de indrømmer det. 52 virkelig godt tilbragte minutter, en dokumentar som ikke bare handler om en lun mand, men også er lavet med masser af engelsk humor. Den har en tone, der ikke kunne være lavet andre steder.

Filmed over six months, controversial filmmaker Martin Durkin meets controversial UKIP leader and political whirlwind Nigel Farage, in the run-up to the European elections, at which some commentators predict Farage will lead UKIP to victory. They also believe he may stop the Conservatives from winning the general election.

A few years ago, no one had heard of Nigel Farage; now he’s a major force in British politics. But who is Nigel Farage? Durkin finds out on a journey full of incident: drink in hand, Nigel guides viewers through his favourite watering holes in the City, and he sneaks the film crew into the Euro Parliament, only to be swiftly ejected. Channel 4. Nigel Farage: Who Are You?, sendt den 31 marts 2014.

600.000 i Nordafrika parate til at invadere Europa illegalt i år

Det burde ikke kommme bag på nogen, at tallet af illegale ind i Europa nu stiger eksponentielt. Alligevel er der politikere, der mener vi bør bosætte dem og ikke forsvare os. Islams kaos vil skylle Europa i historiens rendesten, hvis de politikere og ‘humanister’ får deres vilje. Skal de virkelig stadig forstille at være ‘de gode’ mod ‘de onde’, nu man allerede med en vis beføjelse visse Europæiske lande som tabt for Europa i dette århundrede? Hvor går de godes grænse? Ved en milliard eller bare en halv? Hvis en ny grøn invasion, den islamiske, er godhed, så ville det også have været godhed at lade “Hitler’s grønne” (som vi kaldte dem i Danmark under besættelsen) snuppe hele Vesteuropa, fordi det ellers var synd for ham.

Om bare en generation vil vi bittert fortryde, at vi ikke forsvarede Europa i tide, også med ethvert militært middel. Når en flådeblokade af Middelhavet alligevel vil blive nødvendig på et tidspunkt, kan man lige så godt lægge først som sidst, inden Europa destabiliseres yderligere.

Politikerne vil lægge den senest muligt, og det vil blive værre end ingenting. Politik er lige dele fejghed, opportunisme, dumed og amatørisme, Europa har oplevet og med nød og næppe overlevet det før. Men denne gang? Der er intet til hinder for at lindre islams selvpåførte lidelser i deres egene lande af den grund. Skal de spredes endnu mere til Europa, er løbet kørt sådan som jeg ganske ofte mener det om Sverige. Den terminale svenske sygdom har en meget lang latenstid, men den vil medføre landets død, ser jeg for mig.

Synspunktet kaldes ‘ekstremt’. Jeg afviser det, som Hamed Abdel Samad gør i interviewet oven for, jeg siger bare tingene lige ud som jeg ser dem. “I’m just a rational thinking person who calls a spade a spade. I have always been. I do not do it just to provoke when I say that Islam has fascist characteristics.”

Up to 600,000 would-be migrants are in position to set sail from North Africa, in an onslaught on Europe’s coastline, the Italian government has warned. Italy, with its southernmost province just 80 miles from Libya, is the gateway for thousands of clandestine migrants washing up on Europe’s shores, since the Arab Spring left swathes of Northern Africa in chaos.

More than 40,000 made the crossing last year, many on overcrowded and dangerous wooden boats. Investigators estimate that 20 per cent ultimately end up in Britain.Italy’s Home Secretary Angelino Alfano said: ‘According to our information between 300,000 and 600,000 people are on the other side of the Mediterranean on the North African coastline, waiting to cross sooner or later.’

‘The frontiers of the Mediterranean are European and we must all protect them,’ he added.In the first three months of this year 11,000 have landed in Italy, a seven-fold increase on last year, with the season for crossings about to begin as the weather improves. 600,000 migrants are lined up along North African coast and ready to enter Europe this summer warns Italy

…som sex i drottning Victorias England

Tullberg er økonom, men så tilpas dissident, at det kan blive en ny bog for svenske medier, at tie ihjel. Titlen er rammende: “Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik.” Hvis det høfligste er at gå til, vælger Sverige at gå til.

Den här boken tar upp de centrala frågorna kring invandring. Här finns väsentliga fakta och resonemang i den förmodligen viktigaste framtidsfråga som svenska folket kan bestämma över. Här diskuteras en mångfald dåliga beslut som resulterat i en situation som gradvis förvärras. Etablissemanget för en destruktiv politik och saknar förmåga att ändra kurs, då de är mentalt låsta. Detta gör att det blir lika svårt att diskutera invandring i Sverige som sex i drottning Victorias England. Det är därför ett samhällsansvar för medborgarna att sätta sig in i invandringsfrågan och fundera igenom vad som är en förnuftig politik.

Boken Låsningen belyser detta och ger underlag till läsaren för egna reflektioner och andra slutsatser än den obligatoriska entusiasm för omfattande invandring som reguljära media propagerar för. Låsningen är ett bidrag till åsiktspluralism i invandringsfrågan. Jan Tullberg Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Britta

Posted: 4 april 2014 - 09:21 - Svar

Ja filmen er fair nok, når det gælder EU, men mht. indvandringen, så var der den samme hadefulde tale. Alle de medvirkende lagde afstand til en politik, der vil begrænse indvandringen. Vi skulle høre de samme floskler, om hvor godt indvandringen er for England. Og ikke ord om alle dem fra den 3. verden, og deres overforbrug af velfærdsgoderne, der er en møllesten om halsen på landets social- og sundhedsvæsen.

Peter Andersen

Posted: 4 april 2014 - 11:33 - Svar

Indvandringen berører ikke socialklasse 1 og 2 på anden måde end som billig arbejdskraft. Derfor er den enten fordelagtig eller, i værste fald, irrelevant for dem.
Journalisterne vil jo gerne tilhøre denne gruppe og da det jo er dem som tegner medierne, tegner de jo også deres eget selvbillede.
Socialklasse 4 og 5 er for længst stået af – mens socialklasse 3, så småt, begynder at mærke konsekvenserne.
Og det vil sige, at de største grupper nu langsom begynder at føle sig hægtet af. Det er ikke spor overraskende, men “medie-røvslikkerne” har alligevel en interesse i, at fremstille det som om det er. Det er deres måde at holde sig fri af virkeligheden på. Det er selvfølgelig en stakket frist og det kommer til at ramme dem selv i nakken, som en boomerang.
Det interessante her er, at højrefløjens fremgang, statistisk set, ikke kun kan tilskrives de tre nederste socialgruppers stemmeafgivning. Der må altså være mange, i de højere sociale lag, som udmærket kan se skyerne i horisonten. Hvis ikke de frygter for deres indtjening, ja så frygter de for deres børns eller deres egen sikkerhed. Men åbenbart endnu ikke nok til at virkeligheden, for alvor, er gået op for dem.
Det er lige før man håber V, K, R og LA formår, at få fragtet en bunke indiske CEO’s, bankfolk, overlæger, ingeniører, økonomer, konsulenter, analytikere, forskere, advokater og ejendomsmæglere til landet, så alle de spadsere kan smage lidt af deres egen, så højt besungne, globalisering. Samtidig med at DR og TV2 bliver lagt ud som betalingskanaler.
Det er nemlig det, deres politik vil fører til, i den sidste ende. Men, nå nej… Så slemt var det jo heller ikke ment. Bare produktionen er billig og den polske håndværker laver et nogenlunde job, så er “vi alle” glade. Ghettoer er jo ikke noget “vi” bor i – og folkeskolen? Jamen, den bruger “vi” jo ikke…

  Anders

  Posted: 4 april 2014 - 12:28 - Svar

  Godt skrevet!

  Dertil vil jeg også bare sige, at efter at have set filmen om Farage, at England i sammenligning med Danmark virker til at være et *langt* mere polariseret samfund pga. den massive indvandring og årtiers sociale eksperimenter. Men ikke kun derfor. For en anden ting man lægger mærke til, er at det er et meget mere klassefikseret samfund, med en langt mere institutionaliseret og lukket politisk klasse, overklasse og “intelligentsia”, der holder samfundet i et solidt jerngreb. På mange måder en lidt skræmmende dokumentar, der viser et samfund i opbrud – at det ikke kan blive ved at fortsætte som det gør, for der er nu kræfter i samfundet, for hvem status quo ikke længere er acceptabel.

  Lagde I for øvrigt mærke til, at den venstreorienterede arabiske kvinde, der skriver i avisen Independent og som flere gange i løbet af udsendelsen desparat og selvmodsigende forsøger at bashe Farage og UKIP, henimod slutning så pludselig siger:

  “What has to happen between now and the elections coming up is that the media has to be kind of controlled in terms of how often Farage gets to rule the airwaves. I think we should be very, very worried.”

  Vildt at man kan slippe afsted med at sige noget!

   steen

   Posted: 4 april 2014 - 19:23 - Svar

   Ja, man lægger mærke til, at England er temmelig ‘swedificeret’, men der er EN meget vigtig forskel:

   Medierne, det frie ord og pluralismen har været der hele tiden. Dokumentaren er selv et godt bevis på det.

   Hvis jeg skulle kue nogen, ville jeg hellere kue en svensker – med det ene forbehold, at når Svensson ikke længere kan kues, ligger der en latent fanatisme i Sverige, man ikke finder i England.

  Peter Andersen

  Posted: 4 april 2014 - 19:26 - Svar

  Lidt mere Farage på slap line…

  “https://www.youtube.com/watch?v=MYn0lTeFNV4&feature=em-subs_digest-vr ecs”

Angela

Posted: 4 april 2014 - 19:06 - Svar

Ja, samtliga kommentatorer beskriver samhället precis som svenskarna försökt göra. I alla fall de som insett vad som är att vänta. Men hellre för att göra något åt situationen skjuter man budbärarna. Alla i hela västvärlden som analyserat samhällsutvecklingen har insett konsekvenserna. Som jag sagt förut är Sverige “först ut på banan” och konsekvenserna blir tydligast, skarpast och först uppmärksammade i all sin kraft. Det som händer i Sverige här och nu kommer att hända i övriga länder i västvärlden om man inte på allvar tittar på Sverige nu och gör något för att stoppa utvecklingen. Sveriges situation måste rejält upp på agendan i hela västvärlden.

I amerikansk litteratur (forskning) har man redan tagit upp medelklassen som kommer att försvinna. Det har inte gått upp än för medelklassen i Sverige. De är vare sig kunniga eller välinformerade. De tror på fullaste allvar att globaliseringen inte drabbar dem. Nu först börjar det drabba journalisterna. De som inte ville ta upp frågan när det drabbade andra yrkesgrupper i Sverige med ohälsa, självmord, mobbing och “tystnaden på arbetsplatsen” som följd i takt med alla “omorganisationer” och slimmade organisationer. En följd av globaliseringen. Arbetsmarknaden skall krympas och folk slåss om jobben. Som någon “höjdare” uttryckte folk kommer i framtiden att slåss om att få sopa gatorna utan lön. Jag tror jag skrivit det förut om alla från medelklassen med välbetalda jobb som intervjuas i SVT och med förvåning i ansiktet uppger att de från den ena dagen till den andra blivit arbetslösa,hemlösa och nu får stå i sopp- eller matkö. Det är inte frågan om ett tvåtredjedels samhälle utan om ett enfemtedelssamhälle. Läkare, journalister, jurister, ingenjörer, företagare kommer att utsättas för global konkurrens och hamna på gatan. Det börjar alltid med de längst ner på samhällsstegen. De har ingen ork att försvara sig. De faller direkt. De får full sjå att försvara sig mot makteliten övergrepp. Det är först när det når medelklassen och övre medelklassen som det egentliga motståndet kommer.

I USA är det redan ett faktum att lägre medelklassen som lärare, poliser, brandkår blir utan pensioner när samhället kraschar. Detroit är ett exempel.

Obehagliga sanningar har man alltid svårt att ta till sig. Det händer inte mig bara alla andra. I Sverige hör man de från arbetarklassen som låtit sina barn studera säga att deras barn är så högt utbildade att det händer inte dem. Samma villfarelse har länge varit känd i arabstaterna där de högutbildade ingenjörerna, läkarna och juristerna inte fått jobb för jobben finns inte. Därför söker de sig till väst för att upptäcka att jobben finns inte där heller för där är lika många utbildade.

  Peter Andersen

  Posted: 4 april 2014 - 19:49 - Svar

  ” Det som händer i Sverige här och nu kommer att hända i övriga länder i västvärlden om man inte på allvar tittar på Sverige nu och gör något för att stoppa utvecklingen.”

  Ja, globaliseringen er godt i gang i alle lande og vil selvfølgelig også ramme de bedrestillede, før de aner det. Men med hensyn til indvandrer-problematikken, tror jeg nu ikke de fleste andre lande kommer så langt ud som Sverige er kommet allerede nu. Selv om der også råder en klam konsensus over meget af den danske debat, er det for intet at regne i forhold til den svenske. Vi har ikke så mange indvandrer her, men vi vil fandme ikke ha’ flere. Vi har ikke Sveriges areal og her er ikke ubegrænset plads for de rige at boltre sig på heller. Derfor har Danmark allerede haft en ret så skarp indvandrerdebat i over 15 år nu, og til det næste valg får skruen nok en tak mere. I den sammenligning er Sverige ikke engang begyndt endnu. Jeg tror faktisk at det danske socialdemokrati er langt mere rabiate i indvandrerspørgsmålet end SD, hvis man skal stille det sådan op.
  Det er det der, for mig, er så underligt ved Sverige…

   steen

   Posted: 4 april 2014 - 20:28 - Svar

   Jeg tror faktisk at det danske socialdemokrati er langt mere rabiate i indvandrerspørgsmålet end SD, hvis man skal stille det sådan op.

   Det er fordi de endnu ikke har smagt vælgernes medicin. Både S og M i Sverige vil komme til det, men alt for sent. Det mærkelige er, at de ikke lader sig afskrække af hvad der er sket og sker i DK, Norge, England, Holland og Frankrig.

   Der er selvfølgelig mange grunde til at det danske socialdemokrati er i en eksistentiel krise, men jeg mener stadig at det er deres fejltagelser fra 90 erne mht indvandringen, som forfølger dem, og jeg tror ikke nødvendigvis at de nogensinde kommer tilage til fordums storhed. Det er deres egen skyld.

   Jeg har stemt S for længe siden. Jeg rører aldrig ved dem mere. Jeg stemmer ikke på en politisk kaste, som forråder sine kernevælgere og yderst – sit land. De kan forbedre sig og angre, jeg er ligeglad.

    Peter Andersen

    Posted: 4 april 2014 - 21:22 -

    Nu kan man jo ligesom heller ikke stemme på et parti, der ingen politik har.

    Endnu engang har en eller anden obskur gruppe sat sig for, at prøve og finde “den røde tråd” i partiet. Hvor mange gange har vi efterhånden hørt om det?

    Thorning er en ikke-figur. Hvem er hun – hvad vil hun? Det er ikke andet end billige floskler og radikale reformer det hele. Man hælder koldt vand i karret samtidig med at man hiver proppen ud. Det skal gå galt.

    Vi skal ha’ en bedre skole! Godt, så lukker vi lige en masse uintegrerbare muslimer ind, og arbejder lidt med noget inklusion.

    Vi skal ha’ nogle flere arbejdspladser! Godt, så lukker vi lige en masse østeuropæere ind, uden overenskomster. Stikker dem nogle sorte penge og fupper lidt med papirerne, knalder dagpengeperioden ned, fjerner efterlønnen og sender velfærden ud af landet. Så er den ligesom klaret.

    Og så skal vi selvfølgelig holde fast i den danske model og bla bla bla…

    Godnat kammerater! Der havner min stemme heller aldrig mere…

    steen

    Posted: 4 april 2014 - 21:48 -

    Helt enig. Desværre har S det til fælles med mange andre. De er så fokuserede på at beholde/vinde magten, at de ikke aner, hvad de vil med den, og når de endelig vil noget, har de hænderne bundet på ryggen af EU.

    Men jeg gentager: Jeg tror aldrig S bliver et + 30 % parti mere. Hvis det da findes om ti år. Jeg vil græde tørre tårer, hvis det ikke gør. Nye partier er et demokratisk livstegn. S er et museum uden udstillede genstande.

    Machiavelli

    Posted: 5 april 2014 - 04:36 -

    Hvem er Helle? Hvad er hun? Her er en god beskrivelse.

    “Det, der kendetegner Helle Thorning-Schmidt, er alt det modsatte. At hun hverken kan skrive eller improvisere. At hun har en meget begrænset almen viden. At hun ikke har nogen større visioner. At hun kort sagt ikke er i stand til at gå blot nogle få meter uden en rollator af stikord, briefinger og talepapirer, og til trods for dem alligevel taler som en lydfil. Mangler hjælpemidlerne, er hun hjælpeløs og næppe i stand til at udvikle selv de mest enkle ræsonnementer.”
    Dansk sociolog-har glemt hans navn.

    steen

    Posted: 5 april 2014 - 04:38 -

    Det må næsten være Henrik Dahl, ik’ ? Han har jo omgåedes hende

    Henrik Dahl har ikke ændret mening: Helle Thorning er stadig ‘blank’

Leave a Comment