8
apr
Seneste opdatering: 8/4-14 kl. 1006
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Altså, at forhindre Sverigedemokraterne at besøge arbejdspladser i valgkampen, mener Karin Pettersson, politisk chefredaktör på Aftonbladet. Det var så nemt før 2010, da kunne hun og kollegerne bare lades som om SD ikke fandtes ved at nægte dem adgang til medierne med en praksis, der ville være fuldstændigt uhørt i noget andet europæisk demokrati. Men det gik næsten upåagtet hen, for hvem interesserer sig for en lille hovedstad nær Polarcirklen, der vender ryggen mod vest og var lufttomt område under hele den kolde krig? Nu må Sveriges Pettersonner imidlertid række dybere ned i posen efter argumenter for deres hidtil uantastede politiske holdninger, og det ser ikke kønt ud på TV.

Den svenske valgkamp blev symbolsk sparket i gang med fængslingen af kunstneren og dissidenten Dan Park, og den står stadig og vipper på kanten af en makaber farce. Vel er Stockholm ikke Kiev, men voldspotentialet er betragteligt til stede hver dag. Jeg har vist tidligere stillet spørgsmålet, om den svenske magtelite overhovedet nogensinde har accepteret demokratiet som styreform, da nu plutokratiet falder dem langt mere naturligt jvf. Anders Isakssons Den politiska adeln – Politikens förvandling från uppdrag till yrke. Endnu har valgkampen ikke kostet menneskeliv, selvom det er det, man  hver dag frygter. Man er “brun og ekstrem” bare at sige det, men lad os tales ved til september, når vi ved hvordan det gik. SD-diskussion utan SD

Muhammedkrisen, åh…..!

Den er selvfølgelig med rette debatteret netop i disse dage på grund af Ahmed Akkari, men ikke kun ARLA er trætte i masken. Katrine Winkel Holm skriver Sig undskyld, Uffe Ellemann!  Uffe Ellemann er så klog, at han længe ikke har behøvet at blive klogere. Han er trods alt cand. polit og journalist, men han er også vor tids Tøger Seidenfaden, der var så klog at han umuligt kunne tage fejl, mentalt set en svensker, som Seidenfaden jo også var familiært. Det er a losing battle med dem, ja nu hedder Seidenfaden ganske vist Lidegaard, men forskellen er ens. Dagbladet Samarbejdspolitiken kan ikke tage fejl, heller ikke når det gør det.

En krise var efter vores opfattelse en tilstand, der havde en begyndelse og en slutning. Islams kriser er kroniske, der er ups and downs, og lige nu er det relativt roligt med en naturlig baggrundstrussel hele tiden. Islam betyder ikke fred og kun delvist underkastelse, islam betyder krise, terror og kronisk krise. Når krisen med de vantro er elimineret, begynder krisen mellem sunni og shia.

Muhammedkriser er så vidt vi ved indtil videre evige. En muslimsk våbenhvile, en hudna, betyder kun at man puster ud indtil man kan krige videre. Jeg oplevede lige den Muhammedkrise, vores politikere havde påført os, med kameraet.

Der vil utvivlsomt komme andre Muhammedkriser, det har Folketinget sørget grundigt for, og de har ikke en skid at stille op imod dem, andet end tomme ord. Siden 2006 har der i Europa været utallige mindre Muhammedkriser, ved folk der læser udenlandske aviser.

Pt er kun et par håndfulde danskere truet på livet af islam, Westergaard, Storm, Akkari, Khader og Hedegaard, Carsten Juste og Flemming Rose, men det vil ændre sig gradvist under de kommende fluktuerende Muhammedkriser. En dag vil truslen nå Store Kongensgade 40 C og Rådhuspladsens hjørnekontor, hvor vissenpinden Lidegaard sidder. Ja, det var allerede på nippet den 29 december 2010, hvad der synes at være undsluppet chefredaktør Vissenpind.

På billederne: Abu Laban, Yvonne Ridley, Jørgen Bæk Simonsen og Rune Engelbreth Larsen. Seidenfaden var desværre gået, da jeg ankom, men han havde talt lige som domprovst Anders Gadegaard, Omar Marzouk, Kamal Qureshi, Ken Livingstone, Outlandish og Abdul Wahid Petersen – Stenings-Petersen blandt venner.

Så var der heldigvis 1200 islamister fra hele verden med og uden burka. Danmark skulle trynes, det var de enige om. Jeg sad i den kønsadskilte afdeling for mænd blandt fuldskæggede herrer med hvis kalot, og jeg vil da give dem, af at være en undercover fotograf og en islamobob, behandlede de mig vældig pænt, sådan a la kom og følg vores åbne, kærlige sekt, der er hjertevarme selv for dig, men det var en ret hård dag at stå igennem alligevel. Jeg gjorde det for billederne med mit elendige ALDI kamera til 500 kroner. Dansk presse bojkottede det næsten, og pressemødet på Hotel Marriot dagen efter helt.  Islamofobi-konference i Bella Centret – Jørgen Bæk Simonsen i godt selskab, maj 2006:

1-muhammedkrisen-0011-muhammedkrisen

1-bella 1 1-bella 6 3-bella 3 4-bella 41-Indspilning i fuld skærm 08-04-2014 044051


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Machiavelli

Posted: 8 april 2014 - 03:40 - Svar

Hold da kæft! brækmiddel før morgenmaden. Og hvem er de to spøgelser?

Hans01

Posted: 8 april 2014 - 05:06 - Svar

noget af et rædselskabinet

Santor

Posted: 8 april 2014 - 08:24 - Svar

Meget fine billeder af løgnerne, hyklerne og de forstilte. Pudsigt nok er det de samme ( i det omfang de er i live ) som vore dages politikere tager med på råd når der skal diskuteres islam.

Når man finder ud af man er blevet snydt, bedraget og svindlet så ændre man som regel indstilling til de mennesker der snyder, bedrager og forstiller sig, men ikke Danske politikere, nææ de fortsætter af samme spor og gør skaden større frem for at erkende deres fejltagelser.

Jeg håber at deres forræderi overfor den Danske befolkning kommer til at koste dem rigtig dyrt!

Machiavelli

Posted: 8 april 2014 - 08:33 - Svar

“Jeg håber at deres forræderi overfor den Danske befolkning kommer til at koste dem rigtig dyrt!”

Ja det håber jeg også.

Peter Andersen

Posted: 8 april 2014 - 10:06 - Svar

Hvor er historien dog ubarmhjertig. Alle de fjolser, der var tilstede der, krymper sig nok noget og prøver at finde en grimasse der kan passe. At de ikke kunne se hvilken side de var på, er vel egentligt lidt tragisk. Mange af dem har jo fine uddannelser og tilmed en vis magt i samfundet. De vil blive konfronteret med deres handlinger for tid og evighed, og de vil blive ved med at prøve at sno sig, det bedste de har lært.

Uffe Ellemann er et pragteksemplar! Og billedet med Abu Laban, Bæk Simonsen og lille Rune siger jo alt. Hvad pokker skal de arme stakler dog gøre, nu hvor skaden er sket og kliken af frelste fjolser aldrig ville tilgive dem, hvis de skulle blive klogere. Det eneste smarte de nu kan gøre er, at trække sig, i al ubemærkethed. Men det kan de ikke engang, fordi islams væsen nu engang er sådan skruet sammen, at nye historier konstant vil poppe om, herfra og langt ud i fremtiden.

HH

Posted: 8 april 2014 - 10:18 - Svar

“Starka demokratiska refexer i Sverige” – så sant, så riktigt formulerat! Jag är född i detta Sverige och jag måste säga att jag livet igenom haft svårt för mitt lands konsensus. De danskar jag träffar och träffat verkar inte födda med samma sjuka. Ja, jag menar att det är ett sjukdomstillstånd. Jag är faktiskt imponerad av Wolodarski som hävdar rimligheten i ett politiskt möte.

Jag har nogsamt tittat på SD:s programförklaring. Finns där något orimligt, odemokratiskt? Jag kan inte se att det är orimligt om man anser att man bör vara försiktig med invandring – FÖR ATT KUNNA KLARA AV DEM SOM KOMMMIT OCH GE DEM EN RIMLIG FRAMTID I VÅRT LAND! Det är inte rasism. Men rasism har svensken av idag fått veta att det är om man sjunger nationalsången, hissar den svenska flaggan – som har samma Andreas-kors som alla andra nordiska flaggor, en kristen symbol således – eller intresserar sig för landets historia. Fantastiskt vad mitt lands “elit” lyckats komma fram till.

Samtidigt som förfallet på landets skolor fortsätter. Bara läs historieprofessorn Dick Harrisons bekymmer som tidigare återgivits här på Snaphanen, Jag har printat ut det som en varning till mina barnbarn – som lyckligtvis inte hamnat eller hamnar i de grupper som inte kan läsa.

Kan man inte läsa kan man heller inte bilda sig en uppfattning om vad demokrati och val innebär. Och det är naturligtvis detta en dam som fröken Pettersson insett och förstått. Och agerar därefter. Där har vi en sann antidemokrat!

Som ni säkert sett och hört hotas nu de besöksplatser som SD förvägras av diverse tillbud. Jag har mina misstankar om vilka det är som står bakom hoten. Knappast SD-anhängare, men säkert sådana som hejar på fröken Pettersson…

Bjovulf

Posted: 8 april 2014 - 11:49 - Svar

På tide med en “hurtig” IKEA-boykot? 😉

http://denkorteavis.dk/2014/ikea-bojer-sig-for-krav-fra-muslimske-kund er-og-skifter-polser-af-svinekod-ud-med-halal-polser/

Ikea bøjer sig for krav fra muslimske kunder og skifter pølser af svinekød ud med halal-pølser

[ Først var det julefrokosten, der blev forbudt – og nu så dette? Hvorfor laver I ikke bare
hele denne Ikea-afdeling om til muslimsk “kultur-center” med moské, nu I er igang, Ikea? 😀 ]

Lidt uden for København på Vestegnen ligger en meget stor afdeling af møbelkæden Ikea.

Her er der en populær café, der i flere år har haft et slagnummer: En kogt pølse til kun en femmer.

Sådan er det stadigvæk. Men pølsen er ikke længere den samme.

Før var pølsen en almindelig dansk pølse lavet af svinekød. Nu bliver den erstattet med en pølse med kylling og kalkun. Det sker af hensyn til de muslimske kunder. Ifølge islam er det forbudt at spise svinekød, mens kylling og kalkun er tilladt – halal.

Det vil fortsat være muligt at købe en almindelig pølse lavet af svinekød. Nu koster den bare 10 kroner og er stegt og ikke kogt.

Tine Linhart fra Ikea siger til mx.dk, at der har været en efterspørgsel efter pølser, der ikke er lavet af svinekød.

[ Og? Så derfor må der altså i princippet slet ikke forefindes svinekød i køkkenet, hvis man absolut skal tilfredsstille alle de mest ekstreme og mest krævende muslimers endeløse krav?
Der kan jo have været et svinekødsprodukt på en tallerken for 12 opvaske siden, for ellers skal man jo i stedet til at føre “dobbelt bogholderi” med alt service og operere med halal-godkendte opvaskemaskiner, som aldrig har set svinekød og heller aldrig kommer til det. Er det ikke i virkeligheden der, I planlægger at bevæge jer hen før eller siden, “kære” Ikea? :)]

Hun bliver spurgt om det ikke er unfair, at folk, som gerne vil have svinekødpølser til en femmer, ikke kan få det længere, fordi andre af religiøse årsager ikke vil have svinekødspølsen?” [!!!]

»Jeg vil ikke gå ind i en debat om religion. For os er det vigtigt, at der et alternativ til folk der spiser svinekød, og folk, der ikke spiser det.« [ !!! – men de øvrige kunders ønsker
og følelser interesser jer altså ikke en papand, Ikea? … Ok, mange tak – vi har skam forstået budskabet 😉 ]

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 8 april 2014 - 12:33 - Svar

I England vågar man åtminstone tala klartext om vad som väntar, men att besluta om eller ens komma med några förslag till effektiva lösningar tycks fortfarande vara kontroversiellt:

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/terror-training-in-syri a-makes-attack-on-uk-inevitable-9241144.html

Ludvig

Posted: 8 april 2014 - 12:40 - Svar

Sveriges EU-minister,Birgitta Ohlsson,är fylld av fasa och håller på att bli vansinnig – om vi ska tro henne själv och Dagens Nyheter.
Vad gäller saken? Det är fråga om hennes starka demokratiska reflexer inför problemet att vårt land besöks av ständigt fler romska,rumänska tiggare.

Birgitta vill hjälpa Rumänien att hjälpa landets romer på plats. Men Rumänien vill varken veta av henne eller DN som ställt ett antal frågor i frågan till den rumänska regeringen – och detta utan att få något svar!

Så behandlar man väl inte “en humanitär stormakt” som Sverige? (Citatet är från Carl Bildts utrikesdeklaration i mars 2013). Nej, verkligen inte; och därför har Birgitta beslutit sig för att berätta om de nu sammanbrutna hemliga förhandlingar som förts med Rumänien.

Birgitta O. är ett överfullt paket av känslor som spretar åt alla håll (och en prydnad bland många för alliansregeringen.I dagens DN-intervju /rubrik:”Hemliga förhandlingar om tiggarna i Sverige”/ meddelar ministern att hon är “förbannad,ledsen och besviken”; men när hon klargör att “jag blir vansinnig”, tycker jag nog att hon utsätter läsarna för ett tempusfel.
Det ska vara presens,Birgitta,nutid.

Karin Pettersson och Peter Wolodarski är en skam för Sverige, men dom står inte ensamma.

  Maja Dacke

  Posted: 8 april 2014 - 14:45 - Svar

  Just det, Ludvig, jag har i alla tider sagt att man inte kan bli det man redan är.

  Bjovulf

  Posted: 8 april 2014 - 16:31 - Svar

  Eller kanske för-nutid – hun har ju varit så där mycket länge nu 😉

   Ludvig

   Posted: 8 april 2014 - 20:48 - Svar

   Absolut.Det vi kallar historisk presens på svenska. Ja, Birgitta Ohlsson har hunnit med mycket dumt, men förhoppningsvis blir hon historia efter vårt riksdagsval i september – historisk dåtid så att säga.(Plats för brett smilande smilie!)

  Bergfast

  Posted: 9 april 2014 - 08:12 - Svar

  Hätskhet, ja, agg, anklagelser, förakt för och ibland t.o.m. hot, mot andras fel, brister och tillkortakommanden, har en förmåga att komma ur ett slags vansinne som brukar kallas för – storhetsvansinne – .

  En person, eller ett fotbollslag, eller en nation, som ser sig som varande – ofelbar – , eller som havande – rätt – , drar ofta slutsatsen att alla andra har och är – fel – …..

  En person, eller en nation, som befinner sig på en s.k. – maktposition – med möjligheter att påverka avgörande beslut för många människor, även i andra länder, och som så att säga lider av denna – självförhärligande självsyn, med en begränsad, ja, kanske då nedlåtande, kanske föraktande, syn på sin omgivning, kan kanske ganska så lätt hänfalla till just fenomenet – storhetsvansinne – ?..

  Det är nog ett slags – åkomma – , som i ett historiskt perspektiv lätt kan drabba, och har drabbat, många olika befattningshavare av olika slag. Inte sällan politiker, men även storkoncernchefer, generaler, presidenter och andra inflytelserika personer…

   Bergfast

   Posted: 9 april 2014 - 09:29 - Svar

   Ps.

   Även s.k. vanliga människor, och inte minst då kanske t ex journalister, dvs. vanliga medborgare utan någon särskild politisk makthavande positioner, kan ju också drabbas av – åkomman – ….

   Göran Person, förre socialdemokratiske statsministern, ansågs visst vara delvis – drabbad – . Han kallades visst för H.S.B…. Dvs.- Han Som Bestämmer- ….

   Även Maud Olofsson hade nog en släng av – just denna slev -, när hon trodde sig ha och vara så – rätt, så rätt, så rätt, (i tex Nuonaffären),, och det sedan visade sig att hon haft – så fel, så fel, så fel….

   Men det verkar som om hon inte alls ens vill – kännas vid – , eller ens vill – röra vid – , eller ens – erkänna – , fastän det lyser starkt i många svenskars, och andras, ögon hur – fel – , och framförallt hur fruktansvärt dyrt för skattebetalarna, just detta beslut i denna affär var. Det är ändå lite märkligt hur hon helt resolut bara kan – vägra – , att komma till KU, på uppmaning därifrån. Beror detta då kanske på – storhetsvansinne – ?…

   Vem vet……

   Ds.

Arne von Kappelgaard

Posted: 8 april 2014 - 13:43 - Svar

Et er, at mange muslimer har et forkvaklet syn på verden, men at så mange af vores hjemlige koran disciple bar ved til bålet, det bør aldrig glemmes.
Her er nogle af tåberne, de burde med deres uddannelse og stilling have vidst bedre:

22 forhenværende ambassadører, der kritiserer at man har bragt Muhammed-tegningerne, samt hele tonen i udlændingedebatten. (Kilde:Politiken, 20.12.2005).
»Efter de seneste års skærpelse af den offentlige debat i Danmark er vi nu vidne til en tilspidsning af tonen, der kun kan opfattes som en forfølgelse af det mindretal, som udgøres af muslimske medborgere. Såvel religionsfriheden som ytringsfriheden er blandt de grundlovssikrede friheder, men det har aldrig været foreneligt med danske holdninger at udnytte friheden til bevidst at såre et mindretal på deres tro.
Vi underskrevne er dybt foruroligede over, at et dansk dagblad har fundet for godt at bringe karikaturer af islams mest fremstående, historiske skikkelse, øjensynlig uden nogen konkret anledning.
En afbildning af Mohammed er i sig selv en krænkelse af muslimsk tradition.
Vi har derfor forståelse for, at mange muslimer føler sig sårede, men står naturligvis både uforstående og fordømmende overfor, at nogle muslimer, fortrinsvis i udlandet, har fundet anledning til at fremsætte trusler mod det pågældende dagblad og tegnerne.
Vi mener, at følelsesmæssige sår bedst heles gennem samtale.
Vi er skuffede over, at både det officielle Danmark og bladets redaktion straks afviste, at der var noget at hele.
Vi henstiller, at denne holdning bliver taget op til ny overvejelse og hilser de første tegn herpå velkommen.
Det ville have klædt det demokratiske Danmark, om statsministeren havde imødekommet den anmodning om en samtale, som blev fremsat af elleve fremmede ambassadører fra muslimske lande.
De 22 penneførere:
Jørgen Adamsen (f. 1920): Ambassadør i Iran 1980-82 og Algeriet 1983-85.
Michael Bendix (f. 1934): Ambassadør i Indonesien 1986-91, Venezuela 1991-95 og Luxembourg 1995-2000.
Ole Bierring (f. 1926): Ambassadør Frankrig 1980-84, repræsentant i FN’s Sikkerhedsråd 1985-86. Hans Henrik Bruun (f. 1943): Ambassadør i Tyrkiet 1987 og Frankrig 1999.
Niels Ersbøll (f. 1926): Chef og ambassadør EF-repræsentationen 1973-77. Generalsekretær EU’s ministerråd 1980-94. Udenrigsministerens repræsentant ved EU’s regeringskonference 1995-97.
Per Fergo (f. 1925): Udenrigsråd og chef for Udenrigsministeriets Retsafdeling 1974, ambassadør Portugal 1978-85, Canada 1985-88.
William Friis-Møller (f. 1935): Ambassadør i Kina og Nordkorea 1991-95, Mongoliet 1992-95, Sverige 1998-2001.
Per Groot (f. 1924): Ambassadør i DDR 1973, Japan 1976-84, Sydkorea 1976-78, Holland 1986.
Herluf Hansen (f. 1934): Ambassadør i Algier og Tunis 1991-2000.
Preben Hansen (f. 1925): Ambassadør i Algier og Tunis 1985-91.
Jørgen Holm (f. 1923): Generalkonsul Brunei 1979. Ambassadør i Sydkorea 1981-85, Malaysia 1985-91.
Bent Haakonsen (f. 1936): Chef i Udenrigsministeriets departement for Internationalt Udviklingsarbejde 1983-1986. Ambassadør Tyskland 1995-2001 samt i Sverige 2001-04.
Henning Kjeldgaard (f. 1935): Ambassadør i Tanzania og Zambia 1983-88, Botswana, Lesotho, Swaziland, Malawi og Angola 1988-93 samt Kenya, Nairobi og Seychellerne fra 1993-96.
Ole Koch (f. 1932): Ambassadør i Israel 1978, Ungarn 1989-93. Akkrediteret i Zagreb 1992-93. Jørgen Korsgaard-Pedersen (f. 1932): Ambassadør i Egypten og Sudan 1977, Somalia 1978, Polen 1984-86 og Australien 1991-95.

Ugen før var følgende sat stort op:

»Det er på tide, vi siger fra«, stod der på forsiden af Politiken torsdag 15. december 2005. Under overskriften kunne man se portrætterne af 12 anerkendte forfattere, der stod bag et samlet opråb: I de senere år er der foregået en åbenlys diskriminering af de etniske mindretal i Danmark både i sprogbrug og i lovgivningen (..)«, indledte forfatterne, der blandt andre talte litterære koryfæer som Klaus Rifbjerg, Ib Michael, Suzanne Brøgger, Janne Teller, Kirsten Thorup, Carsten Jensen, Hanne-Vibeke Holst, Stig Dalager, Inge Eriksen, Thomas Boberg, Henning Mortensen og Per Schultz Jørgensen. »Vores medborgere med muslimsk kultur- og trosbaggrund (…) bliver over én kam udsat for forhånelser af deres religion og kultur, nedværdigende og diskriminerende omtale og usande kollektive generaliseringer«, fortsatte opråbet.

Deres højlydte protest blev bragt to en halv måned efter, at Jyllands-Posten bragte de 12 karikaturer af profeten Muhammed. Forfatternes opråb var et væsentligt partsindlæg i det, der på kort tid udviklede sig til Muhammedkrisen og til en ophedet debat om, hvor langt man kan og skal gå i ytringsfrihedens navn.

Hvem husker ikke annoncen i alle større dagblade ”Det er blevet flovt at være dansker” (Jyllands-Posten 29.3.2000), hvor 1038 personer havde skrevet under på erklæringens titel.

Et nyttigt redskab at have, den dag regnskabet skal gøres op.

ET FJELD KAN SPRÆNGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

  Hans Und

  Posted: 9 april 2014 - 05:12 - Svar

  Arne du skulle vel ikke vide hvor man kan se de 1038 navne?

  – Jeg har forsøgt med lidt googling.

Hartvig Jensen

Posted: 8 april 2014 - 14:06 - Svar

Husker tydeligt de 22 ambassadørere og deres naive menings feller gøren og laden under krisen. Også Arla`s opførgsel huskes og så vidt det er muligt køber jeg aldrig deres produkter.

  Peter Andersen

  Posted: 9 april 2014 - 00:55 - Svar

  Sjovt nok kører historien om Arla nu også på flere udenlandske blogs, så som Atlas Shrugs, hvor flere tilkendegiver, at de fremover vil boykotte firmaets produkter. Det kunne sgu være skægt hvis det, ovenpå udgivelsen af Akkaris bog, efterfølgende blev rigtigt dyrt for Arla. Hvad var det lige de, i alt, mistede i tabt indtjening nede i Mellemøsten? Var det små 2 milliarder, plus deres halal-certificering og afregning af blodpenge?

  Tja… En lille boykot i dele af England, Tyskland, USA og andre vestlige lande ville vel snildt kunne tidoble det beløb, eller hva’..?

  Men så må AFA’erne vel til lommerne og støtte mejerigiganten.

Arne von Kappelgaard

Posted: 9 april 2014 - 09:01 - Svar

@ Hans Und

Jeg har navnene fra avisen, som jeg har gemt. Man kan kalde det vor tids Bovrup Kartotek.

Med dansk hilsen

Arne

  Hans Und

  Posted: 9 april 2014 - 10:54 - Svar

  Arne,

  Kunne du scanne eller affotografere og så lægge det på nettet et eller andet sted?

Hans Und

Posted: 9 april 2014 - 10:57 - Svar

Arne,

Kunne du scanne eller affotografere og så lægge det på nettet et eller andet sted?

Et eksempel på, hvordan uden at komme i konflikt med copyright er her:

http://www.uriasposten.net/archives/category/journalister/nauntofte-je ns

– scroll ned…

Arne von Kappelgaard

Posted: 9 april 2014 - 13:42 - Svar

@ Hans Und

Jeg er ikke nogen ørn til det tekniske. Siden fylder også en hel side af de gamle fra Jyllands Posten.
Mulighed er, at jeg muligvis af flere omgange kan kopiere den, og så sende den til dig. Du kan muligvis få min mail fra denne sides ejer, og så skrive til mig? Vil ikke have min mail lagt ud på nettet.

ET FJELD KAN SPRINGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

  Hans Und

  Posted: 9 april 2014 - 20:43 - Svar

  Hvis du sender det til Snaphanen, så er han måske villig til at sende det videre?

steen

Posted: 9 april 2014 - 20:46 - Svar

ja, da Mail adresse: snappost (snabel a) yahoo (punktum ) dk

Arne von Kappelgaard

Posted: 10 april 2014 - 15:09 - Svar

@ Hans Und

I og med at jeg skriver et indlæg her, så opgiver jeg min @ adresse til Steen, som så ikke er synlig når indlæg kommer på.
Derfor “Hans Und”, benyt det opgivne @-adresse som Steen har sat på, og han har min tilladelse til at give den til dig, hvorefter du kan skrive til mig, og vi finder ud af noget.
Med dansk hilsen

Leave a Comment