5
apr
Seneste opdatering: 7/4-14 kl. 0250
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hvad lærte vi af Muhammedkrisen, som Arlas bondekræmmere nu synes er for gammel til at kommentere på, som kommunikationsdirektør i Arla Astrid Gade Nielsen udtrykker det.

“Vi har valgt at lægge sagen bag os, og vi kommenterer ikke længere på otte år gamle begivenheder.«

Jo, den almindelige dansker fik sig en lynlektion i mafiøs islam, han får brug for fremover, og han fik genopfrisket en nærmest klassisk sandhed: Man skal være intellektuel, kunstner eller tilhøre dele af ervherslivet for at være så stor en forrædder mod alt hvad der er værdifuldt i dette land og som generationer har kæmpet for. Eller svensk eller norsk politiker, naturligvis, 110 procent fejge, principløse skvadronører, der vil sætte deres egen mor på udsalg, hvis nogen siger “buh!”

En af disse intellektuelle, sidste dages hellige hyklere er professor Jytte Klausen, der i dag stoltserer i medierne som om hun var på ‘den rigtige side’ hele tiden, fordi hun i 2009 ikke kunne få tegningerne i sin forskningsbog. Oh, professor Jytte fra Jylland, pt. Massachusetts, hvad sagde hun mens det foregik i 2006 og frem til 2009? Se hende på Tempora mutantur og stol ikke på en intellektuel uden et grundigt sikkerhedstjek.  Jyske Jytte var i virkeligheden i  gruppe med Flammen og Citronen, selvom hun først er født i 1954.

Den menige dansker gennemskuede på et kort øjeblik hvad der forgik, og drog den eneste mulige konklusion: “Det vil vi Fandeme ikke finde os i. Lad araberne æde halalslagtet sand.” To procent af vores samhandel er med islam, de var irrelevante, de kunne ikke presse os, men de kunne alligevel klemme ‘elitens’ bløddyr ind i dødsangst.  Vi skylder både Seidenfaden, Politiken, Abu Laban og Akkari historisk tak for de to lektioner om islam og intelligentsiaen.  Uddrag fra bogen “Min afsked med islamismen” af den tidligere imam Ahmed Akkari

“Om aftenen på dagen for vores ankomst blev jeg sammen med resten af den danske delegation kaldt til møde med konferencens arrangør. Det foregik på et af de mange fornemme værelser.
»I har gjort det så godt, at vi synes, lidt af presset skal tages af jeres skuldre,« indledte en af arrangørerne mødet. Vi foreslår, at I skal komme med en udtalelse til konferencen, hvor I opfordrer til forsoning med Danmark og udtrykker, at I er kede af, at sagen kom ud af kontrol.«
Raed, Abu Laban, Abu Bashar, Abdul Wahid Pedersen og jeg kiggede på hinanden, udvekslede et par ord og nikkede indforstået. Vi syntes alle, at det var en god idé. Taktisk var det klogest at gøre som foreslået, hvis forholdet til den islamiske verden skulle forbedres, og især hvis jeg som krisens ansigt skulle have en chance for at vende tilbage til et normalt liv i Danmark.
»Vi har allerede en aftale med Arla,« fortalte arrangøren, da vi indvilgede i planen.
Aftalen, vi efterfølgende fik beskrevet, handlede om, at mejerigiganten skulle donere et betydeligt beløb til et formål efter de lærdes valg. Til gengæld ville de på konferencen udstede en erklæring om, at det nu igen var religiøst acceptabelt at købe de danske, svenske og norske mælkeprodukter.
Hvor stort et beløb, der var tale om, og hvor pengene skulle ende, blev ikke uddybet. Om pengene nogensinde skiftede hænder, ved jeg heller ikke med sikkerhed, men to dage senere kunne vi konstatere, at de lærde overholdt deres del af aftalen med en samlet erklæring. Reelt var det ren afpresning forklædt som en handling i troens tjeneste. Kun Gud ved, hvor mange danske firmaer, der er blevet presset til at købe aflad hos disse imamer på samme måde.”

Se også JP-redaktør Carsten Juste har stadig hemmelig adresse: Håber Akkaris afsløringer giver røde ører

– Jeg er mest optaget af reaktionen blandt de politikere, venstreintellektuelle, forskere og andre medløbere, som smiskede for Akkari og hans venner. De nye afsløringer sender et nådesløst lys ned over deres moralske svigt under krisen. Deres udtalelser og analyser dengang virker nu, ja nærmest komiske. De tog fatalt fejl på alle områder. Man kunne håbe på, at de besinder sig. På den anden side er det nok lettere at lære en chimpanse at spille Beethovens violinkoncert end at få eksempelvis en Uffe Ellemann-Jensen til at erkende, at han har taget fejl. Af alle dolkede han sin efterfølger Anders Fogh Rasmussen bagfra. Nu bekræfter Akkari, at Fogh handlede korrekt i enhver henseende. Jeg håber, at historikerne får læst Akkaris bekendelser, siger Carsten Juste.

Berlingske har et meget langt, fremragende portræt af Akkaris nuværende liv som nærmest hjemløs. Han har samvittighed. Han havde ikke mødt andet end hjælp og venlighed i Danmark, men moskeen lærte ham, at vi var mindreværdige og foragtelige. En dag skammede han sig over sig selv. De 5000 islamister’ Akkari omtaler i Danmark, bør hellere smides ud af landet i morgen end i overmorgen af de samme landsforræddere, som inviterede dem ind uden at spørge dem, der havde valgt dem. »I dag skammer jeg mig også over det, men den dag følte jeg mig som en helt«.

På rekordtid blev en ung Ahmed Akkari en af Danmarks mest afholdte og benyttede imamer, når der skulle holdes fredagsbøn. Han har prædiket i de fleste større moskeer i landet.I »Min afsked med islamismen« skriver han: »I dag, hvor jeg kan betragte hele dette system udefra, har jeg svært ved ikke at drage en lille parallel til nazisternes succesfulde strategi i Tyskland. Også de fik folkemasser til at acceptere had og uhyrlige påstande ved hjælp af propaganda. (-) Eneste forskel i metoden er, at nazisterne ikke påstod, at deres sandhed kom fra Gud.«


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 5 april 2014 - 19:15 - Svar

Det er så vidt jeg ved ulovligt at betale bestikkelse. Statsadvokaten burde uden yderlig opfordring indlede en undersøgelse og tilrettelægge en retssag mod forbrydersyndikatet Arla.

Jeg har læst et beløb på 210 millioner, Dollars eller kroner. Bøden skal være 5-10 gange større!

Elefanten

Posted: 5 april 2014 - 20:09 - Svar

Arla oplyser på deres hjemmeside, at de er et andelsselskab. Skulle der forefindes en enkelt andelshaver, der ønsker at få oplyst, hvad andelshavernes penge er gået til?

Nils

Posted: 5 april 2014 - 20:14 - Svar

Herregud, bønder der vil sælge mælk. Skal vi nu hidse os op over det.

Crass Børsting

Posted: 5 april 2014 - 20:44 - Svar

Vi betaler for det reb, vi skal hænges i.

  Elefanten

  Posted: 5 april 2014 - 20:54 - Svar

  Hvis det kan være hr. Børsting en trøst, sender EU penge til Fatah-styret på Vestbredden, hvor der jævnligt praktiseres dødsstraf. Så vi betaler også for det reb, de andre bliver hængt i.

Santor

Posted: 5 april 2014 - 20:56 - Svar

SF må selvfølgelig lufte deres “vrede”.

SFs integrationsordfører Karina Lorentzen Dehnhardt virkelighedsresistens er bedårende!

http://www.bt.dk/politik/top-sfer-om-akkari-bog-det-goer-mig-saa-vred

Robin Shadowes

Posted: 5 april 2014 - 21:06 - Svar

Nån som vet om Skånemejerierna är fristående från Arla eller hör dom ihop på något sätt?

Menig 442

Posted: 5 april 2014 - 21:46 - Svar

Læren fra dengang er, at solidariteten blandt Europas virksomheder er ikke eksisterende. Den enes død er den andens brød. Havde de andre fødevareproducenter holdt sig tilbage, ville der efter 14 dage ikke kunne opdrives mejeriprodukter i Mellemøsten og hele balladen falde til jorden som en sten.
Selv inden for EU var solidariteten og støtten til lille Danmark ikke mange sure sild værd.
Der er ikke nogen der tør vove pelsen, når fredens religion rører på sig.

  Santor

  Posted: 5 april 2014 - 22:42 - Svar

  Yup, spot on!

Kuffarten

Posted: 6 april 2014 - 00:11 - Svar

Boykot Arla! Jeg har vidst, siden Mo-krisen, at Arla var nogle elendige medløbere, for jeg læste deres undskyldninger til bla. Saudi Arabien dengang. Puha, hvor de strøg dem op og ned ad ryggen. Jeg køber kun ost fra Løgismose og smør fra Lurpak! Så håber jeg ikke, at de er ejet af medløber-Arla…
Kunne bønderne ikke sælge til andre mejerier eller oprette eget mejeri-kooperativ?

  Hans Und

  Posted: 6 april 2014 - 06:09 - Svar

  Lurpak ER Arla.

  Vil man have 100% fri for Mo mejeri-produkter er der nok ikke andre muligheder end den Charles beskriver nedfor.

  Selv når man går til de små mejerier risikere man, at der islamofile medarbejdere der på forskellig vis giver positiv særbehandling til muhammedanere.

  Nils

  Posted: 6 april 2014 - 08:54 - Svar

  Arla ER jo bøndernes eget kooperativ. Jeg tror mælkebønderne er meget godt tilfredse med, at de folk, de har sat til det, gør hvad de kan for at afsætte mælken på de forskellige markeder, der nu er til rådighed, ellers kan de jo gøre oprør via repræsentantskabet. Hvis de vil forvandle deres mejeri til antiislamisk politisk organisation, så kan de jo bare gøre det.

  Jeg tror også, de danske Arla-bønder var meget godt tilfredse med Arlas krisehåndtering, for et bortfald af en milliardomsætning i Mellemøsten mærkes øjeblikkeligt på økonomien for den enkelte gård. Afregningsprisen ændres hver måned, så pludselig kan der være for lidt til renter og afdrag.

  Arlas ledelse har desuden også ansvar over for medlemmerne i Sverige, Tyskland og Storbritannien, som ikke nødvendigvis deler den danske dagsorden, så handlemulighederne er nok yderst begrænsede for en bondesammenslutning, der vil svinge med dannebrog i stedet for at sælge mælk og fetaost.

   VDM

   Posted: 6 april 2014 - 17:35 - Svar

   Vi har hört det förut. Erst kommt das Fressen, dann kommt die Moral. Varför skulle detta vara bättre i din och Arlas tappning, än när det framfördes av de företag som samarbetade med den tyske värnemakt och gjorde sig goda pengar på det sättet?

    Nils

    Posted: 7 april 2014 - 00:02 -

    Det er ikke umoralsk at sælge mælk og ost – ikke engang til arabere.

    steen

    Posted: 7 april 2014 - 00:19 -

    @ Nils: Ikke det? At Danmark var nazisternes spisekammer, er der mig bekendt blevet sat spørgsmåltegn ved moralsk.

    At sælge til fok, der vil bekrige vores samfundsorden – araberne – forkommer mig temmelig moralsk anløbent.

    Vores største humanitære hjælpeindsats nogensinde, var fødevarer og tøj til Norge. 22 tons om dagen fra 1940 til 1945. Det var en moralsk hjælp. Jeg kunne ikke være mere ligeglad med arabernes bojkot eller Arla. Arla burde have vidst, at det kun ville vare kort tid, alligevel forrådte de deres land.

    Bojkot Arla, de ville gøre det samme igen.

    http://www.denstoredanske.dk/Geografi_og_historie/Norge_og_Sverige/Nor ge_efter_1905/Norgeshj%C3%A6lpen

    Norgeshjælpen. Den norske befrielsesfest i 1945 varede omtrent fra den officielle befrielsesdag den 9. maj til kong Haakon 7.s ankomst til Oslo den 7. juni. Som tak for Norgeshjælpen gik et stort optog gennem Oslo på den danske grundlovsdag, den 5. juni.

    Den danske stat bidrog fra 1944 med midler til indkøb af fødevarer og medicin; værdien af den samlede hjælp 1940-45 beløb sig til ca. 42 mio. kr., hvoraf 70% blev dækket af staten. Norgeshjælpen var således det første større humanitære hjælpearbejde til udlandet, og selve indsamlingen er en af de mest omfattende i Danmarkshistorien. Som en udløber af Norgeshjælpen oprettedes i 1946 Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde.

    Nils

    Posted: 7 april 2014 - 08:46 -

    Eller mere præcist: IKKE at sælge mælk og ost til arabere er umoralsk, faktisk klassisk racisme. Det vil også give en masse vrøvl i supermarkederne, når kunderne skal sorteres, i dem der gerne må købe mælk og ost og dem, der ikke må.

    Hvis man vil flekse sin forbrugermagt til fordel for vestlige værdier, hvorfor så ikke boykotte et eller andet arabisk – i stedet for at skade noget af det mest danske, der findes, og efter min mening mest uforargelige.

    Siden kan man diskutere, hvilken udenrigspolitik, Danmark har, hvordan vi som land skal reagere på forskellige frastødende regimer. At holde verden åben er sikkert godt for almindelige fredelige mennesker, men måske burde man regulere våbenindustrien lidt, og det kunne være en ide for aktive forbrugere, at boykotte en patronfabrik.

Charles Nielsen

Posted: 6 april 2014 - 00:57 - Svar

Jeg opfordrer til at købe mælken direkte ude hos bønderne, for der komme den lige fra patterne.
Her er mælken ikke ødelagt af arla.
Osten og smøret kan man lave på gammeldaws manér, og det er i hvertfald ikke ringere end Arla´s produkter, kun bedre.
Fanden i helvede med told og skat, disse intitutioner er kun landskadelig. For deres tyverier af den danske, nej skandinaviske folk i form af skat og andet “nas” bruges kun til at brødføde de kommende og herboende muslimske nassere, de kan jo ikke brødføde sig selv.

Prudentius

Posted: 6 april 2014 - 02:15 - Svar

Arllah burde gå planken ud og begynde at sponsorere deres egen milits i Syrien.

Jeg kan se det for mig, glade børn der napper en frisk flødeost mens hovederne triller og blodet sprøjter. Takbir!

Det kan ligefrem blive et rullende “integrations-projekt” med ivrige “nydanskere” som Arllah-ambassadører overalt på den globale jihads slagmarker. Fra Syrien over Irak til Afghanistan og Pakistan. Sådan kan Arllah nå ud til mange flere glade kunder på det store islamiske marked.

Og det er helt og aldeles koran-sanktioneret. Det er visionært, det er globalt, det er Arllahu-Akbar!!!

  Nils

  Posted: 6 april 2014 - 09:04 - Svar

  Sikke dog en gang vrøvl, Prudentius.

  Ludvig

  Posted: 6 april 2014 - 10:19 - Svar

  CHAPEAU!för det inlägget, Prudentius.

  Mvh Ludvig

Machiavelli

Posted: 6 april 2014 - 05:46 - Svar

“Man skal være intellektuel, kunstner eller tilhøre dele af ervherslivet for at være så stor en forrædder mod alt hvad der er værdifuldt i dette land og som generationer har kæmpet for.”

Ja sådan er det, og det burde stå med 3 cm høje bogstaver i pressen, som er en del af svineriet. I hvert fald noget af den. JP. er ved at forandre sig til det bedre.

Historyman

Posted: 6 april 2014 - 10:07 - Svar

Bliver de klogere på hjørne kontoret?

Gad vide om Politiken vil analysere sin handlen, som mediehus og ikke mindst den redaktionelle linje, som man antog i forbindelse med Muhammed – krisen. Så vidt jeg ved var det kræfter i eller nær Politiken, der organiserede de 22 diplomater, der skrev det åbne læserbrev(20/12 -05), som kritiserede Fogh-regeringen for ikke at møde diplomaterne fra de muslimske lande(OIC henvendelsen 7/11 – 05).
Det var Tøger Seidenfaden der lage den redaktionel linje, her var det vigtigere at være anti-Fogh og anti-DF, end at stå op og forsvare ytringsfriheden. Kan den ny chefredaktør overvinde politikens iboende træg-hed, og nu UNDSKYLDE til den danske befolkning, Anders Fogh og Dansk Folkeparti, og indrømme at avisen tog totalt fejl, i alle opfattelser og i alle synspunkter under hele Muhammed – krisen.
NEJ…, det er nok for meget at for lange.
mvh.
Historyman

Machiavelli

Posted: 7 april 2014 - 01:46 - Svar

JP redaktør Cartse Justensen skriver:

“På den anden side er det nok lettere at lære en chimpanse at spille Beethovens violinkoncert end at få eksempelvis en Uffe Ellemann-Jensen til at erkende, at han har taget fejl. Af alle dolkede han sin efterfølger Anders Fogh Rasmussen bagfra.”

Nej! det rablende fjols, som stadigvæk er talsmand for flere moskeer i Danmark, er hinsides sund fornuft og eftertanke, når det drejer sig om fredens religion. Og når man så tænker på hele det politiske etablisement og de intllektuelle tosser, som også fortsætter med at demonstrere udviklingen af lillehjernen, står vi overfor en nærmest psykologisk gåde. Hvordan kan nomalt begavede mennesker bevare en sådan uvidenhed overfor den islamiske udvikling i verden? der er jo beviser nok!
Der giver i hvert fald stof til eftertanke for psykologien. Det kan være Uffe Ellemann går over i historien som talsmand for en ny opdagelse: “Uffe Ellemann bristen”. Et uforståelig sammenbrud af den sunde fornuft.

  Peter Andersen

  Posted: 7 april 2014 - 22:29 - Svar

  Den lille sleske Ellemann har da aldrig tænkt på andre end sig selv og sin fremtoning. Han har altid været lige til at brække sig over, som han sidder der og hamrende arrogant prøver, at udstråle den bedreviden, han så langt fra besidder.

  Han fik aldrig en skid, og må nu nøjes med, at sidde og lege pseudo-ekspert sammen med lige så bovlamme Lykketoft, i et af TV2’s åndssvage programmer. Sikkert kun fordi hans kone har ville give ham lidt oprejsning.

  Ellemann/Lykketoft – fordi de kender verden… Min bare røv!

Leave a Comment