15
apr
Seneste opdatering: 16/4-14 kl. 0041
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Weston påpeger i dag blandt andet det bekvemt oversete faktum, at vi aldrig er blevet spurgt og at der aldrig er målt noget folkeligt flertal for masseindvandringen.(Se Hvem ejer multikulturen?) Multikulturalisterne er kørt hen over demokratiet uden skrupler, ja i Sverige er den statslige propaganda lykkedes med at knæsætte, at “indvandringsmodstand er udemokratisk.” Det vitterlige vås der kun kan lykkes i et semi-totalitært land. Det næste de vil gøre, er at skovle os ind i en fælles EU asylpolitik og åbne op for de kommende millioner, der venter på at krydse fra Afrika. Ingen forestiller sig vel en EU-flådeblokade i Middelhavet. Da vil det endegyldigt være kørt for Europa.

Paul Golding, Britain First, anholdt og løsladt igen

Han konfronterer her Abu Izzadeen

born Trevor Brooks, 18 April 1975), is a British spokesman for Al Ghurabaa, a Muslim organization banned under the Terrorism Act 2006 for the glorification of terrorism, that operated in the United Kingdom. He was convicted on charges of terrorist fund-raising and inciting terrorism overseas on 17 April 2008, and sentenced to four and a half years in jail. He was released in May 2009, after serving 3 and half years, including time on remand.

CHAIRMAN PAUL GOLDING HAS BEEN ARRESTED og STATEMENT FROM CHAIRMAN PAUL GOLDING REGARDING HIS ARREST

The heavy-handed Essex police also raided a family member’s house twice in the last few days, both in the early hours of the morning, a course of action that was completely unnecessary.

Tommy Robinson er savnet, men han er i fængsel hele dette år.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


ny kommentator

Posted: 15 april 2014 - 10:21 - Svar

Chanting: “… UK go to Hell…” Det er grotesk grænseoverskridende hån af etniske briter.. Jeg ved det også sker herhjemme.. Og ingen “løfter et øjenbryn”.. Men jeg bliver lige stødt hvergang jeg læser/ser om denne slags.. Britain First, burde smøre en røvfuld Koraner ind i svineblod og afføring og kyle dem efter røvhullerne.. Så kan de lære hvor lidt respekt deres ytringer gir til Islam… Og hvor uønsket de er i Vesten… Fredens Relegion..LOL

Men i England kommer man vel i fængsel hvis man offentligt “skænder” en Koran… ???

JensH

Posted: 15 april 2014 - 12:09 - Svar

Igen-igen: “Granat eksploderet i Malmø”:

http://www.bt.dk/krimi/granat-eksploderet-i-malmoe

  Charles Nielsen

  Posted: 15 april 2014 - 21:07 - Svar

  Man kan ikke finde en håndgranat der er eksploderet. Så den Svenska Policen er noget dygtig. 🙂 🙂
  Har læst BT.

  Alt hvad der har med Islam og Muslimer, at gøre skal fjernes. Man er jo nød til at fjerne årsagen til al den uro og lemlæstelse disse to ting medfører.
  Og det uanset hvad § 266b siger til det.

Bjovulf

Posted: 15 april 2014 - 15:34 - Svar

Cherif jubler over dom: Ville kun voldtage franske piger

http://ekstrabladet.dk/nationen/article2262637.ece

Endeligt faldt der en dom for racisme mod en etnisk europæer, skriver Cherif El-Ayoty, om en afgørelse i Paris forstaden Evry, hvor fire voldtægtsmand erklærede, at de specifekt gik efter et fransk offer

Af: Thomas Harder

– Den 30. marts i år voldtog fire muslimer, alle sammen født og opvokset i Frankrig, en 18-årig hvid fransk pige under bestialske forhold nær Paris.

– I denne sag brød dommeren endelig en usynlig grænse og gik stik imod holdningen blandt politikere og bureaukrater i et Europa, som er kuet af kriminelle muslimer.

– Dommeren dømte de anklagede for racisme mod en etnisk europæer. Dette er en milepæl i moderne europæisk retspraksis.

Sådan skriver Cherif El-Ayouty i et indlæg til Ekstra Bladet om racisme. Cherif har boet i Danmark siden 1968 – og elsker det. Og da han for halvanden måned siden skrev Se også: Ældre indvandrer til ung indvandrer: Derfor kan ingen lide dig blev han voldsomt glad for den positive reaktion. Hans brev om racisme fortsætter således:

steen

Posted: 15 april 2014 - 23:23 - Svar

Han så den nok her den 10 Jeg skal få fat i hans tekst

Prudentius

Posted: 16 april 2014 - 00:33 - Svar

Meget flot og meget smertelig valgtale af Weston!

Multikulturen-masseindvandringen er det totale fallitbo for indfødte europæere, demokratisk-socialt-kulturelt-demografisk-(og ikke mindst)-økonomisk.

Fra hybrisfyldt sejrherre i den kolde krig til klodens (sinds)syge mand, det går hurtigere og hurtigere ned af bakke for Vesten.

EU vil selvfølgelig blive udplyndret og knust af de immigrant-horder imperiet selv invitere, ganske som Rom blev det af sine egne germanske klienter. Og det er helt fortjent, problemet er bare, at vores nogenlunde civiliserede nationer-samfund rutsjer med ned i afgrunden.

Ideer har så sandelig konsekvenser og Vestens hovedløse forelskelse i de universelle menneskerettigheder er en dødbringende affære.

Kuffarten

Posted: 16 april 2014 - 01:15 - Svar

Interessant at læse Paul Goldings statement om fængslingen – og interessant at læse de støttende kommentarer. Vanvittigt, at det britiske samfund er kommet så langt ud, at det er ham og ikke de terrorismefremmende individer, man arresterer.

Hvad vil Europa, og især det politisk korrekte EU gøre, når der for alvor begynder at rejse sig en voldsom modstand mod de muslimske horder, som kommer og tager brødet ud af munden på os og samtidigt forlanger flere og flere ændringer i samfundet? Vil man sætte hele banden fast? Så kan der vist blive trangt i de i forvejen overfyldte fængsler.

Kuffarten

Posted: 16 april 2014 - 01:41 - Svar

Abu Izzadeen aka Trevor Brooks er en grimmer ka’l! Læs om ham her, og se dette billede af ham, hvor han sandt at sige mest minder mig om en meget uheldig blanding mellem en afro-araber, en kamel og en hest!
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1895855/Muslim-preacher-Abu-Izz adeen-found-guilty-of-inciting-terrorism.html

Ludvig

Posted: 16 april 2014 - 12:35 - Svar

Lyssnar nu på morgonen till svenska riksdagens senast debatt om migration.
Sverigedemokraten bygger under sina invändningar mot massinvandringen med ett gediget siffermaterial, som man ju gör i ett fungerande parlament. Men vad tjänar det till? Mot sig har han sju partier som sedan länge förvandlat detta rum till något helt annat än ett demokratiskt debattforum.

Det har blivit en plats där en sjuhövdad överhet predikar till en underdånig menighet. Detta är stormaktstidens absolutistiska Sverige, som med floskulösa brösttoner kungör – gör veterligt – hur populasen har att förhålla sig till den förda invandringspolitiken som – självklart utan undersåtarnas hörande – dikterats av en humanitär stormakt.I egna ögon höjer sig detta humanismens välde högt över resten av hela världen.

  steen

  Posted: 16 april 2014 - 13:29 - Svar

  Det drejer sig jo om at holde ‘diskussionen’ på et moralsk plan, värderingar, godhed, ondskab – de ved, at bliver den politisk, er de rökt.

  Derfor er det trættende teater at overvære, en ikke-debat. Befolkningen er ikke så dum, den ikke kan se det.

  Debatten plejer at komme online, ikke?

   Ludvig

   Posted: 16 april 2014 - 13:50 - Svar

   @ Steen
   Jo, men eftersom debatten inte är på partiledarnivå, så dröjer det kanske något. (leende smilie!)

Leave a Comment