17
apr
Seneste opdatering: 18/4-14 kl. 1747
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Roman philosopher Cicero said: “A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself. For the traitor appears not a traitor; he speaks in accents familiar to his victims, and he wears their face and their arguments, he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men. He rots the soul of a nation, he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city, he infects the body politic so that it can no longer resist. A murderer is less to fear. The traitor is the plague.” [..]

In London, entire areas are slowly coming under Islamic control. Tower Hamlets is now lost to the West as Jews, women and homosexuals are persecuted whilst English street names and the few remaining whites are systematically replaced. Soon to be lost, if indeed they are not already lost are Luton, Bradford, Oldham, Birmingham, Leicester, etc.

The Norwegian writer Fjordman calls this ‘beheading nations’ and asks the following question: “Less attention has been paid to the fact that Muslims are beheading entire nation states. Although this is happening in slow motion, it is no less dramatic. Historically, the major cities have constituted a country’s ‘head’, the seat of most of its political institutions and the largest concentration of its cultural brainpower. What happens when this head is cut off from the rest of the body?”

Wilder’s PVV bliver størst i EU-valget

A TNS NIPO poll published today predicts that the PVV, the Party for Freedom of Geert Wilders, will become the biggest party in the European elections in the Netherlands. According to the poll the PVV is going to win the European elections on 22 May with 18.1% of the votes, followed by the Liberal VVD of Prime Minister Mark Rutte with 16.2% and the liberal-democrat D66 party with 15.7%. The losers of the European elections would be the Christian-Democrats and Labor. Wilder’s Freedom Party Leads Poll for Dutch European Parliament Elections

Front National bliver størst i det franske EU-valg

Ifølge en meningsmåling udført for magasinet Paris Match i denne uge står Front National til at få 24 procent af stemmerne og blive det største franske parti i Parlamentet. Både de og mange af deres kommende gruppefæller er i dag løsgængere i Parlamentet. Ny måling giver medvind til EU’s yderste højre


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bergfast

Posted: 18 april 2014 - 20:40 - Svar

”How is this not tresaon?”, frågar Paul Weston…

Det som nog ändå är just kärnan i – förräderi – , och som nog alltid i alla tider har varit kännetecknet på just – förräderi – , det är nog just – infiltrationskonsten – ?

Att alltså kunna infiltrera antingen en kunglig eller grevlig ätt, eller en klan, eller ett politiskt parti, och därmed en nation, och att genom denna infiltration faktiskt falskeligen utge sig för att vara en representant för eller en anhängare av, och en fullvärdig medlem, eller medborgare i en nation, och som då menar sig tala för och också just representera, vederbörande partis, eller nations, behov, önskningar, viljor samt intressen?

Denna form av – bedrägeri – har kanske varit den svåraste av avslöja, eller upptäcka, genom historiens gång?

Om i dagens värld, från och med filmkonstens inträde och biografkultur fick fäste i befolkningar, t ex blonderade, eller icke blonderade, dvs. naturligt blonda, kvinnor utger sig för att inom en förråande och depraverande underhållningsindustri, eller såsom tv-programledare av olika demoraliserande och vulgära pratshower, eller olika former av koppleriprogram, och där framställer sig själva såsom just – svenskor – , fastän de i själva verket inte alls egentligen är just svenskor, utan är just – infiltratörer – , ( även om de alltså ändå har ett svenskt medborgarskap och på så vis ändå är – svenskor – , men som ändå har just en fientlig agenda mot t ex just nationen Sverige), och i just denna – roll som svenska -, i filmerna och i programmen, faktiskt gör propaganda för just de – vulgära, ytliga, amoraliska, billiga, slampiga, sexfixerade, glättiga, glappande och slöa, slappa, halvgalna och likgiltiga – svenskor – som just ingenting annat intresserar sig för än just – sex, sex, sex – , osv. osv. osv., ja, vad skall man då kalla sådant om inte just – infiltrations-förräderi – ?

Det är en mycket avancerad, subtil, lurig och finurlig form av – förräderi – . Detta därför att människor i allmänhet verkligen tror på att dessa – svenska kvinnor – , verkligen är svenska kvinnor….?

Det allvarliga i hela detta – bedrägeri – är att många människor i allmänhet, både människor i utlandet och invandrade människor till Sverige, och också svenskar och svenskor själva, verkligen tror på denna – förgörande propaganda -, och på att dessa – svenska kvinnor -, verkligen är svenskor!

Unga svenska flickkor och kvinnor, tror det dessa – svenskor – , i det massmediala rummet gör – propagerar för – . Dvs. alltså gör – reklam för -, undervisar om, upplyser om, och också direkt – propagerar för – . Många människor tror nog på att det är – det normala. Många tror alltså verkligen att det är en s.k. – typisk del, av vad det är att vara just svenskor, och – det svenska – .

Många unga flickor och kvinnor förstår inte att det är just endast propaganda, som är till för att förstöra, både dem själva, deras familjer och deras nation, och som är till för att skapa just en negativ – image – .

De inser inte att det inte är en verklighet. De inser inte att det är en förrädisk propaganda som är till för att just försöka skapa en verklighet som skadar nationen Sverige, genom att det framför allt skadar unga svenska flickors och kvinnors självbild, och som därigenom i sin tur skadar nationen Sverige. Detta alltså genom att hjärntvätta svenska flickor och unga kvinnor att tro på denna – falska och förrädiska propaganda – .

Men eftersom denna typ av – förräderi – har pågått i så pass många decennier, så har den påverkat många människors föreställningar, inbillningar och tro om och kring – den svenska kvinnan – .

Den har också även därmed lyckats skapa begreppet – den svenska synden – vilket väl anses vara en allmänt vedertagen just – image – , om den – typiska – svenska kvinnan…..

Helt utan egentlig motsvarighet i den – verkliga – verkligheten….

Det är alltså en inbillad föreställning som inte stämmer överens med den verkliga verkligheten för de flesta svenska flickor och unga kvinnor, men som de får försvara sig mot på skolor och universitet, och i det övriga allmänna samhället, på bussar, affärer och spårvagnar, gator och torg, och kanske även på restauranger och liknande allmänna lokaler.

Så begreppet – Treason -, alltså begreppet – förräderi – , kan verkligen ske på en mängd olika subtila och svårupptäckta områden. Det kan ske inom olika föreningar som säger sig förespråka någonting – gott -, men som i själva verket förespråkar raka motsatsen till – gott – . Det kan ske inom områden som definitivt inte endast är öppet rent politiska sfärer, eller inom det öppet rent politiska språket, utan bakom dimridåer och falska och förrädiska – frihetsideal – , som kanske inte alls leder människor till någon – frihet – , utan snarare då tvärtom, leder dem till – slaveri – ….

Bergfast

Posted: 18 april 2014 - 20:55 - Svar

Korr.

…”Det kan ske inom områden som definitivt inte endast är öppet rent politiska sfärer, eller inom det öppet rent politiska språket, utan bakom dimridåer och falska och förrädiska – frihetsideal – , som kanske inte alls leder människor till någon – frihet – , utan snarare då tvärtom, leder dem till – slaveri – ….”..

Alltså till en slags – slaveri – , där de är – slavar – under sina utseenden, och där de är – förslavade – också under de – moderna ideal -, och de – moderna sexiga utseenden som just – propageras för -, inom massmedier.

Detta är – förrädisk propaganda – , som är förförande och därmed vilseledande för många unga människor, och särskilt flickor och unga kvinnor.

Det är märkligt att samhället, föräldrar,mor-far-föräldrar osv., skola, har så svårt att kunna värja sig mot detta – infiltrerande hjärntvättande falska propaganda och förräderi -, som pågår helt öppet…

Men…

Kanske människor inte vill verka vara – omoderna – ?…

(Modernitet, modernitet, nytt, nytt, modernt, modernt….?Är det den hemliga formeln, det hemliga ordet, som gör att – tricket – , det förrädiska tricket, lyckas övertala människor…? Och särskilt då unga människor?…)

Vem vet…

Jernhesten

Posted: 18 april 2014 - 23:00 - Svar

Paul Weston virker til at være en meget sympatisk og troværdig mand.

Altid en fornøjelse at se videoer med ham – noget som man absolut kun kan blive klogere af.

Leave a Comment