30
apr
Seneste opdatering: 1/5-14 kl. 1931
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ordet ‘man’ skal blive til ‘en’, for det må ikke minde om ‘mand’. I et land med 241 anmeldte, grove voldsforbrydelser og 160 voldtægter om dagen (inkl. ret sikkert mørketal), giver det et meget godt billede af det svenske kleresi og dets medier, muligvis også af hvad der er akademisk lærdom i Sverige. Ofrene for det svenske Clockwork Orange skal bare sige “en”, så er de slet ikke kommet til skade i den herskende klasses kødhakkemaskine.

Selvom Sverige efter mit kvalificerede skøn næppe eksisterer som nation om hundrede år, ja muligvis allerede ikke om halvtreds, når oprindelige svenskere allerede har været i mindretal i nogle årtier, så venter tusindårsriget alligevel sådan rent sprogligt og akademisk. Jeg gad dog nok vide, hvilken fremtid genusstudier og feministpartier får i det lykkelige, arabiske  Sverige. SVT

Solidaritetsmøde for den svenske kunstner, Dan Park

Fire måneders fængsel og en bøde på 20.000 kr. Det var straffen, den svenske gadekunstner Dan Park fik, fordi han offentligt fremviste nogle plakater med et budskab, der provokerede venstreekstremister. Den rystende dom, der stiller spørgsmålstegn ved, om der overhovedet er kunstnerisk frihed i Sverige, har ikke trukket overskrifter i Dan Parks hjemland.Svenskerne ser ud til at være ligeglade med, at deres ytringsfrihed trædes under fode. Men det er vi på den anden side af Sundet ikke. Derfor arrangerer Trykkefrihedsselskabet nu et debatmøde om Dan Park-sagen. Kom og hør følgende oplægsholdere:

Dan Park, kunstner, Lars Vilks, kunstner og kunstteoretiker, Mikael Jalving, historiker, ph.D. og blogger, Ingrid Carlquist, journalist, forfatter og redaktør, Henrik Rönnquist, galleriejer fra Malmø. TFS – tilmelding her.

Lars Hedegaard i Rushys Roulette

Hedegaard er med fra starten min 4.25. Så slipper man for at høre det hele, som er Much Ado About..tjahøm, jeg hørte noget med gadebelysning, inden jeg slukkede. (Undskyld, Martin Henriksen!)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Polka Charlie

Posted: 30 april 2014 - 23:23 - Svar

Hmm… Kan bekræfte, at hele udsendelsen ikke er værd at høre.

> Steen

Virker din PayPal-konto? – kan ikke få det til at virke. Jeg ville nemlig have sat en flaske vin ind på din konto i forbindelse med bloggens 10 års jubilæum. (Og ja, der er dækning på min konto…)

steen

Posted: 30 april 2014 - 23:37 - Svar

Tak, Charlie – det mener jeg, mener jeg skal forhøre mig his teknikken for en sikkerheds skyld

  Peter Buch

  Posted: 1 maj 2014 - 01:06 - Svar

  Jeg skal ikke udtale mig om Pay Pal virker, men Trykkefrihedsselskabets side er aktuelt teknisk sær.

  Jeg kommenterede i forgårs på http://www.trykkefrihed.dk/ikke-kun-marginale-ku-ere-der-sympatiserede -med-fascismen.htm
  og fik et- Tak for kommentaren, at se på skærmen. Uden kommentaren vistes.
  Jeg skrev en kommentar mere om hvor min kommentar var blevet af, og fik samme Tak….Men ingen af kommentarerne var at se.

  Skrev derpå til redaktionen og Katrine Winkelholm og klagede min nød, hun svared venligt ved 8 tiden i går morges hun vill spørge teknikken, der er aktuelt stadig ingen af mine kommentarer at se og muligheden for kommentarskrivning er nu også ganske forsvundet.

  Det går godt, når der på siden var hævdet kommentarer vises i umodereret form og eventuelt senere bliver slettet såfremt man overskrider de betingelser man tidligere tillige kunne se anført om ønskede benyttede formuleringer, at der ikke må være personangreb eller lignende, hvilket jeg ikke selv mener, der var.
  Jeg nævnte i kommentarens ord jeg synes der var tale om makværk og uproffesionelt arbejde, mon de begreber var nok til indholdet ikke vistes?

   Machiavelli

   Posted: 2 maj 2014 - 04:11 - Svar

   Jeg får dårlige nerver, bare jeg hører ordet Trykkefrihedsselskabet.

    Peter Buch

    Posted: 2 maj 2014 - 06:40 -

    Ja, sådan har jeg det ikke.
    Jeg meldte mig endda ind i selskabet lige før sidste generalforsamling, uden dermed at nedlægge Selskabet til Indførelse af Ytringsfrihed i Danmark og Resten af Verden, som jeg stadig er eneste talsmand for.

    Lad mig takke for ordet først.

    Lad mig derpå som repræsentant for kommentatorer på sidelinjen dels gengive min sidste drøm, en jeg just havde.
    Jeg er på vej med cykel, gående, ud over en lang nedadgående trappe med rådne og forsvundne trin, med noget mere i hænderne end cykelstyret. der var også mit lille sæt saks, og fil til negle, Jeg møder en tidligere kollega og taber i befippelsen manicuresættet så det falder ned hvor der ikke var et trin. Jeg går tilbage og forsøger påanden vis at komme ned hvor trappens fundament er for at finde småtingene. Vågner.

    Lad mig komme tilbage til mine aktuelle manglende viste kommentarer på allerede nævnte link.
    Der er intet sket. De er stadig ikke at se. Min tredie kommentar om hvor de første to kommentarer blev af bliver modtaget, og jeg får et- Tak for kommentaren.

    Hvilket heller ikke ses.

    Det er skuffende. Ganske skuffende. Men rasende bliver jeg ikke.

Prudentius

Posted: 1 maj 2014 - 00:11 - Svar

Et sjovt interview!

Rashid vil voldsomt gerne høre hvad Hedegaard vil have gjort ved tingenes tilstand og Hedegaard spiller retorisk fint bolden videre til de sanseløse politikere, der har overladt biksen helt og aldeles til fjerne og totalt korrupte-ligeglade kontorister i Bryssel.

Man kunne jo omvendt spørge Rushy Rashid, hvad hun vil gøre ved masseindvandringens destabilisering af de europæiske stater!?

Hvad vil hun egentlig stille op efterhånden som de åbner grænser (med stadig større hast) fræser sig vej igennem økonomisk, politisk og social stabilitet??

Jeg tror ikke hun har noget svar. Jo, måske mere fokus på “integrationen” eller noget i den dur. Men det er som bekendt bare penge ud af vinduet og stadig ikke noget svar.

Det kan være jeg gør hende uret. Det tror jeg nu ikke.

Machiavelli

Posted: 1 maj 2014 - 05:14 - Svar

Nielsen

Posted: 1 maj 2014 - 16:07 - Svar

Mogens Glistrup forlængst sagt det nødvendige om fladpanden Rushy Rashid:

  steen

  Posted: 1 maj 2014 - 16:09 - Svar

  🙂 Tak. At følge en logisk tankegang, er ikke hendes stærkeste side. Hun ville i Folketinget for sossokratiet, men blev ikke opstillet. Nedenunder artikler står der svjovt nok:

  Hvor høj er din IQ?
  30 spørgsmål 2 testmuligheder.
  Få et certifikat med din IQ!

   Machiavelli

   Posted: 2 maj 2014 - 04:19 - Svar

   Jeg har været opstillet til Folketinget men blev desværre ikke valgt ind. Og det kan systemet være glad for. Jeg fik vist 13 stemmer, mest familie og skakvenner fra klubben. Og det var ikke socialdemokratiet. Jeg testede for shov også også min IQ, men er for beskeden til at komme nærmere ind på det.

Bjovulf

Posted: 1 maj 2014 - 17:30 - Svar

En simpel diktatøvelse i 8. klasse bliver misbrugt til grov politisering

http://denkorteavis.dk/2014/en-simpel-diktatovelse-i-8-klasse-bliver-m isbrugt-til-grov-politisering/

Til brug for 8. klasse i skolen er der lavet et diktatøvehæfte. Det hedder ”Ny Diktat for Alle” 8. klasse, øvebog 1 (Gyldendal 2003). Hæftet skal indøve stavning og tegnsætning. Men tilsyneladende har nogen fået den idé, at den også skal bruges til noget ganske andet. Imellem en række uskadelige historier om dyrevelfærd, bankrøveri, Michael Jackson og Bermudatrekanten optræder en helt uantagelig øvetekst.

Antijødisk og promuslimsk

Denne tekst, der skal danne udgangspunkt for en række øvelser med udsagnsord, handler om den unge palæstinenser Ali, der er flygtning fra Libanon, opvokset i en flygtningelejr. Om hans far hedder det, at han sidder i fængsel i Israel ”fordi han er anklaget og dømt for et bombeattentat, han slet ikke har deltaget i. Hans mor blev myrdet under et af de israelske bombardementer. Ali er muslim og tager sin religion meget alvorligt.”

Lidt senere fremgår det af øveteksten at pigen, som er forelsket i Ali, kommer fra en fordomsfuld familie, som ikke tolererer indvandrere og har forbudt datteren at se Ali. Pigen beretter: “Problemet er mine forældre. [!!!] De flippede simpelthen fuldstændig ud, da jeg fortalte dem om Ali. Min far tror, at alle indvandrere er kriminelle [!!! – tja, hvorfor mon? 😉 ] , og min mor [!!!] siger, at hele hans familie sandsynligvis er terrorister, og at muslimerne undertrykker deres kvinder.” [ Og? Gør de da ikke det konstant? 🙂 ]

  Bjovulf

  Posted: 1 maj 2014 - 17:45 - Svar

  Muslimer har presset stor butikskæde til at forbyde salg af svinekød og erstattet det med halal-kød

  http://denkorteavis.dk/2014/subway-forbyder-skinke

  Bacon og skinke er nærmest en nationalspise for englænderne. Men det kan de altså ikke længere købe i 185 af Subways butikker.

  Den store butikskæde, SubWay, der sælger fastfood, har netop bøjet sig for et stærkt muslimsk pres.

  Butikskæden har besluttet at fjerne al svinekød fra omkring 200 butikker. For fremtiden sælger de kun [!!!] kød, der er tilladt efter muslimske forskrifter: Halal-slagtet kød. (MailOnline)

  Ifølge avisen, er det ledelsen selv, som åbent erkender, at ændringen er sket efter ”stærke krav” fra muslimske kunder.

  Vi tilpasser vores udbud til kunderne. Hvis befolkningens sammensætning ændre sig i et område, så tilpasser vi os det, siger en talsmand fra kæden. (MailOnline) [!!!]

  Subway removes ham and bacon from nearly 200 stores and offers halal meat only after ‘strong [!!!] demand’ from Muslims

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2616576/Subway-removes-ham-por k-nearly-200-stores-strong-demand-Muslims-eat-Halal-meat.html

  185 branches across UK and Ireland now sell halal-only meat
  Halal refers to objects or actions permissible under Islamic law
  Pork is forbidden and while other meat can be eaten, it must be sourced, slaughtered and processed according to strict rules
  Subway said all halal meat served in its branches has come from animals that were stunned before being slaughtered
  Halal-only menu is in response to ‘strong demand’ from Muslim customers

  [ Det kunne være rigtigt interessant at høre nærmere om, hvordan “strong demand” mon kommer
  til udtryk? Trusler? Afpresning? ]

  Fast food giant Subway has removed ham and bacon from almost 200 outlets, and switched to halal meat alternatives in an attempt to please its Muslim customers.

  It has confirmed turkey ham and turkey rashers will be used instead in 185 of its stores, where all the meat will now be prepared according to halal rules.

  The chain, which has around 1,500 outlets across the UK, explained its decision by saying it had to balance [!!!] animal welfare concerns with ‘the views of religious communities’.

Bjovulf

Posted: 1 maj 2014 - 18:51 - Svar

Ha, det er jo urkomisk, at de ikke kan sætte sig ud over at et ord er afledt
ad ordet “mand” – og nu bruges i en bredere betydning. Og bare vent til
PK-tosserne og ultrafeministerne i Sverige finder ud af, at “människa” også
er afledt af “mann” – det bliver rigtigt interessant, at se hvad de så har
tænkt sig at stille op med deres salige “MÄNskliga rättigheter” 😀

Ordet “human” har jo en lignende etymologi, så det kan heller ikke bruges 😉

http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=menneske

Afledt af oldnordisk menskr – fra “mand”

Nudansk Ordbog (1981) siger “lånt fra oldsaxisk ‘mennisco’ ” –
fra oldtysk “mennisk”. Tysk “Mensch”.

http://www.etymonline.com/index.php?term=human

mid-15c., humain, humaigne, from Old French humain, umain (adj.) “of or belonging to man” (12c.), from Latin humanus “of man, human,” also “humane, philanthropic, kind, gentle, polite; learned, refined, civilized,” probably related to homo (genitive hominis) “man”

  steen

  Posted: 1 maj 2014 - 19:42 - Svar

  “människa” er hun (hon) på svensk ! “Menneskeheden” – “Fisseflokken” ?

   Bjovulf

   Posted: 1 maj 2014 - 21:31 - Svar

   Nå ja – hvordan kunne jeg dog glemme at nævne det? 😉

   Kønsforvirringen i Sverige er jo total efterhånden –
   hvordan kan “hen” mon selv finde ud af det? 😀

   PS Hvad hedder “hen” så i de andre fald? –
   “hem”, “henem” eller “henne”?
   “hens” eller “hennes”?

   De sidste muligheder i akkusativ / dativ og genetiv går vel så heller ikke?

   Måske / kanske kan vore svenske læsere oplyse os tilbagestående / återblivna danskere
   om udviklingen på det fascinerende sprog- og kønspolitiske område i Sverige? 😀

Bergfast

Posted: 1 maj 2014 - 19:15 - Svar

Alltså, och egentligen, eftersom och tydligen det onekligen visat sig vara sålunda, och utan att ursprungsbefolkningar själva generellt sett egentligen och i verkligheten har haft, eller har, så särdeles många möjligheter att säga varken bu- eller bä – om den saken, så har invandringspolitiken helt enkelt pressats på dem, (och om de protesterat det allra minsta så har de då automatiskt betecknats och stämplats för att vara onda, elaka, rasistiska och fientliga, trångsynta, korkade, bakåtsträvande osv.), så kan därmed inte någon egentlig annan råd givas, än att de nordiska befolkningarna, som själva vill överleva, raskt, beslutsamt, och med en medveten målmedvetenhet, faktiskt beslutar sig för att ”konvertera” till islam, samt lika raskt och beslutsamt skaffar sig fyra unga fruar, och med dessa fyra unga fruar lika beslutsamt och lika raskt skaffar sig minst tio barn med vardera fru…..!

Detta är den förnuftigaste, den klokaste, den mest sansade, den mest naturliga, den mest överlevnadsvilliga, den mest intelligenta, och den mest rationella handling som unga nordiska befolkningar faktiskt kan företa sig själva!…

Vid unga år, ca 18 – 20 år, ”konverterar” de helt sonika till islam, gifter sig lika raskt, och skaffar sig omkring 10 barn per fru…! Utan den minsta eftertanke…

Någonting annat är absolut inte att tänka på!

Dvs., OM, man just som nordbo vill överleva som just nordbo, samt vill anse sig vara förnuftig, sansad, klok, vettig, realistisk och förståndig. Det är helt enkelt många, många, många barn som räknas och som betyder någonting i slutänden…

Ingen annan – utväg – gives till de nordiska befolkningarna ur den – knipa – som de har försatts i både av sina – egna – och av – andra – ……

Så är – läget – !

Fyrtio barn per familjekonstellation!

Enda ”möjligheten”!….

Se så! Sätt igång, ni unga, friska och starka!

Vilja till familj! Vilja till barn! Och absolut ingenting annat!….

Det är den enda “utvägen” ….

….

Leave a Comment