9
maj
Seneste opdatering: 10/5-14 kl. 0918
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En lille forsmag på hele videoen, som CEPOS plejer at lægge ud. Gress arrangementet var fyldt til sidste stol i går. Besøg Davidgress.dk.

Medvind på cykelstierne

Den gamle kommunistleder, Gudrun Schyman, har som bekendt dannet et feministisk parti, uvist  hvorfor, for der sidder syv feministiske partier i Riksdagen i forvejen, men de kan ikke få for meget øregas derovre. Det øger i øjeblikket i opinionsmålingerne. Der vil komme champagne i skovsøerne og falde stegte duer ned fra himlen, dog ikke om mandagene, der skal være kødfrie. Hun vil desuden indføre polygami, sexundervisning i børnehaven, give illegale immigranter (‘papperslösa’) bistandshjælp og afskaffe forsvaret, helt, altså. Gå hjem og vug, De Radikale!  Per Gudmundsson har studeret partiprogrammet:

Feministiskt initiativ har tidigare mest varit känt för den pr-kupp i valrörelsen 2010 då partiledaren Gudrun Schyman eldade upp 100 000 kronor i kontanter i protest mot löneskillnaderna. Efter att ha läst hennes partiprogram kan jag bara säga: vänta tills ni får se vad hon kan göra med en hel statsbudget.

Feministiskt initiativ vill skrota kärnkraften, införa ett slags medborgarlön genom socialförsäkringssystemen, avskaffa försvaret, höja a-kassan och underhållsbidraget, kvotera barnbidraget, kvotera bolagsstyrelserna, kvotera föräldraledigheten, kvotera bidragen till idrottsföreningar, avskaffa vinster i välfärden, öka statsbidragen till offentlig sektor, avskaffa rut och rot, stoppa vapenexporten, avskaffa förskoleavgifterna, ge papperslösa rätt till socialbidrag, avskaffa straffet utvisning, skapa ett tredje juridiskt kön, införa köttfria måndagar och obligatorisk sexualundervisning på dagis, förbjuda djur på cirkusar, samt införa en typ av månggifte, för att bara ta ett axplock. Och detta ska betalas med sex timmars arbetsdag.

En lille smagsprøve på lingoen i Feministisk antirasism (Svenskhed er i citationstegn, fordi den jo ikke findes i den virkelige verden). Offerdyrelsen hos denne velbjergede middelklasse siver som klæg sirup ned over partiprogrammet.

Feministiskt initiativs politik ifrågasätter den norm om ”svenskhet” som baseras på ett vitt, västerländskt, kristen arv. Den antirasistiska politik som Feministiskt initiativ bedriver utmanarden etablerade och diskriminerande strukturen som upprätthåller etniskt baserade privilegier i samhället. Feministiskt initiativ anser att en kvinna tilldelas olika positioner i samhället beroende på faktorer som ekonomiska förhållanden, utbildningsnivå, ålder, västerländskt eller ickevästerländskt ursprung, vit eller ickevit hudfärg och om hon är en hetero­, homo­,bisexuell eller transperson. Med insikten om att olika maktordningar kan samverka och påverka kvinnors positioner driver Feministiskt initiativ en feministisk antirasistisk politik som utgår från kvinnors olika erfarenheter av underordning i ett patriarkalt samhälle.

Jorden tillhör oss alla er også god, det er sådan noget folk sad og filosoferede i hashtåger i 1969 mens de drak juice og spiste kokosnødder. FI vil simptelthen opløse statsbegrebet:

Feministiskt initiativ har en vision om en fri värld som inte begränsas av skarpa gränser och höga uteslutande murar. Gränser skapar ett ”vi och dom”, bidrar till att skapa rädsla för andra människor och utgör rasismens fundament. Istället vill Fi bygga en värld efter principen att jorden tillhör oss alla och ska med omsorg och respekt delas rättvist mellan hela jordens befolkning. Så länge världen är uppdelad och präglad av orättvisor – krig, tortyr, miljökatastrofer, statligt förtryck, förföljelse, fattigdom, våld, hot, sexuella övergrepp och rättslöshet – kommer det att finnas människor som väljer att resa över gränser eller fly för att söka skydd och ett värdigare liv i ett annat land. Feministiskt initiativ anser att det ska vara varje människas rättighet….Fi ska verka för att ingen ska kunna dömas till utvisning.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Børge

Posted: 9 maj 2014 - 13:48 - Svar

Som min gamle mor sagde: Tag stemmeretten fra kvinderne – De ved ikke, hvad de gør.

  PFEP

  Posted: 9 maj 2014 - 14:40 - Svar

  Jag är nära att hålla med dig Børge, även det låter ganska drastisk.
  Kanske man borde införa någon sort av “valtest” var väljaren måste ha viss baskunskap, innan en röst får lämnas.

   Utflyttad svensk

   Posted: 9 maj 2014 - 17:15 - Svar

   Valtest behövs nog. Men till att börja med kan man höja röståldern till t.ex 50. Bara folk med livs erfarenhet skall få rösta. Och en IQ av over 70 borde också införas.
   Men som någon sa: man får den regering som man förtjänar.

    Robin Shadowes

    Posted: 9 maj 2014 - 21:45 -

    Påminner om en kommentar jag läste på Exponerat angående Sebbe Staxx. Från minnet gick det väl nåt i stil med att han lider inte bara av ADHD. Han lider av hela alfabetet, utom I och Q. 🙂

  Maja Dacke

  Posted: 9 maj 2014 - 15:06 - Svar

  Och så finns det de kvinnor som vet vad de gör och vad som är tillrådligt för ett land. Men vi skriker inte så högt som virrpannorna runt omkring och hörs inte. Det är lättare att kalla alla kvinnor vimsiga och ointelligenta och ovetande om sina handlingar. Jag håller med dig att det finns alltför många av den sorten.

   intetnavntak

   Posted: 9 maj 2014 - 19:47 - Svar

   Enig med dig Maja.

   Olav

   Posted: 10 maj 2014 - 01:00 - Svar

   Holder med, Maja, det finnes også menn i manesjen som aldri skulle kunne bygge et samfunn, med sin mangel av folkevett.
   Det slår meg at vi har kvalitetskontroll på mangt i våre samfunn, bare ikke på samfunnet selv, og de som til enhver tid sitter og trekker i spakene.

   Vi mangler også et overordnet felles mål, tross større produksjon av såkalte akademikere enn noensinne.
   Siden skandinaviske land sammen med øvrige Norden bare noen tiår tilbake kunne gi hele befolkningen allmenn trygghet, hvilket jo må være målet for vår sivilisasjon, hadde det ikke vært vanskelig å gjøre scenarier av hva som skjer når meget fremmede kulturer, dominert av menn, slipper inn i samfunn der voldsmakt forlengst er overlatt staten.
   Like lett hadde det vært å konstatere den reduksjon av folks trygghet som vi har måttet oppleve, uten å kunne gjøre noe med det.
   Den som skulle gjort noe med det; noe effektivt, har som vi vet unnlatt det hele.

   I samfunn der ulike former for vold og overgrep på hver enkelt av oss var fraværende, er dette nå hverdag. I tillegg kan vi ikke lenge bevege oss fritt, og slett ikke til alle døgnets tider.

   Skandinaviske land var, sammen med øvrige nordiske, de land som minst var i stand til å stå imot voldsomme kulturer, og ikke minst kulturer der løgn er middel framfor tillit og dermed ærlighet.
   Jeg håper en dag man finner vår egen “4-bande” (de er selvfølgelig adskillig fler) og lar disse stå til svars for den udåd de har begått mot både samfunnet og verden.
   Verden forbedres ikke av at trygge land blir omgjort til utrygge, det forstår selv små barn.

  Machiavelli

  Posted: 9 maj 2014 - 15:28 - Svar

  Det sagde min far også. De bliver mere og mere umulige. “Jeg elsker hele verden…” Verden lider …” osv. Flere indvandrere. Den sunde fornuft er helt væk. “Der kan være 2 millioner mere i Danmark.” Man kan blive ved og ved og ved.

LarsS

Posted: 9 maj 2014 - 13:48 - Svar

Jeg elsker politiske jokes.

Men, at nogen kan finde på at stemme på dem, går udover min lille forstand!

HH

Posted: 9 maj 2014 - 13:56 - Svar

Det har jag sagt hela tiden – våra politiker är tonåringar i sinnet. Och vilket parlament slår detta? Fru Schyman är numera adlad och heter af Schyman!

F ö är jag så gammal nu att jag snart slipper mer av eländet. Jag ska ha en snygg död i tron på min Frälsare och en enkel kista från Ikea. Återvinningsbar!

I ungdomen var jag på väg bort till en annan kontinent där jag brevledes fått veta att jag var välkommen. Det blev tyvärr inte så. I brist på denna slutliga resa lever jag idag helt i en inre exil. Mitt land är helt enkelt ett enda stort skämt.

Men stackars mina barn och barnbarn!

  Maja Dacke

  Posted: 9 maj 2014 - 15:10 - Svar

  Samma här, HH, en inre exil. Men mitt stoft ska spridas med vinden över vatten, så inget Ikea för mig. När den tiden kommer finns ingen koll på något och …

  Och mina barn och barnbarn finns inte kvar i detta ruttna skämtland – alltid en tröst.

Santor

Posted: 9 maj 2014 - 14:59 - Svar

Man må vel spørge om hvem der skal tjene pengene hjem til FI´s gave-regn.

  Maja Dacke

  Posted: 9 maj 2014 - 15:12 - Svar

  Men, snälle Santor, du vet väl att pengar växer på träd här i Sverige?! Det är bara att plocka åt sig det man behöver … Men konstigt nog har jag aldrig sett de träden.

Historyman

Posted: 9 maj 2014 - 15:18 - Svar

Er Spærregrænsen ikke 4 % i Sverige?
3.0 % er stadigvæk ikke 4 %. Hvad kommer debatten op til det svenske valg til at handle om, ligestilling, økonomi, indvandre?
Mvh.
Historyman

  steen

  Posted: 9 maj 2014 - 16:03 - Svar

  Den kommer til at handle om “skol, vård och omsorg” 🙂

  Jo, spærregrænsen er 4, og jeg tror nu ikke FI kommer ind

HH

Posted: 9 maj 2014 - 15:45 - Svar

Ja, Maja Dacke, vi är flera som ser korthuset. Men apropå hädanfärden hade jag tänkt mig en psalm av Grundtvig som har flera i den svenska psalmboken- 198 börjar så här: “Likt vårdagssol i morgonglöd…” Men för att citera vandrarprästen David Petander: “Låt orden fara, men behåll anden”.

Hur som helst och låt var och en bli salig på sitt sätt. Det som bekymrar mig som fortsättning är rösterna i det evigt babblande radiohuset. En del röster är bra. Andra ger mig magknip! Någon gång är det något väsentligt som sägs men där det som ska sägas försvinner i en röst som inte bär. Hur skulle det vara med en logoped?

Jag nämner detta för att ge alla andra en fin vink: börja sjunga i kör så hittar du snart ditt röstläge! Och många är vi som sjunger i kör i Sverige och där får man den röstträning – om man har en bra och insiktsfull körledare – man behöver.

Till Historyman: det dräller av pengar i pengar i Sverige. Som Maja Dacke säger, våra politiker är helt övertygade om att de växer på träd! Ta nu bara de 100 000 som i en första omgång ska HBTQ-certifiera våra hem för gamlingar. Lusten tar aldrig slut och inte denna certifiering hellr. Den gäller bara för tre år. Sen är det nya tag igen!

Sverige – vilket land!

HH

Posted: 9 maj 2014 - 15:48 - Svar

Ja, Maja Dacke, vi är flera som ser korthuset. Men apropå hädanfärden hade jag tänkt mig en psalm av Grundtvig som har flera i den svenska psalmboken- 198 börjar så här: “Likt vårdagssol i morgonglöd…” Men för att citera vandrarprästen David Petander: “Låt orden fara, men behåll anden”.

Hur som helst och låt var och en bli salig på sitt sätt. Det som bekymrar mig som fortsättning är rösterna i det evigt babblande radiohuset. En del röster är bra. Andra ger mig magknip! Någon gång är det något väsentligt som sägs men där det som ska sägas försvinner i en röst som inte bär. Hur skulle det vara med en logoped?

Jag nämner detta för att ge alla andra en fin vink: börja sjunga i kör så hittar du snart ditt röstläge! Och många är vi som sjunger i kör i Sverige och där får man den röstträning – om man har en bra och insiktsfull körledare – man behöver.

Till Historyman: det dräller av pengar i Sverige. Som Maja Dacke säger, våra politiker är helt övertygade om att de växer på träd! Ta nu bara de 100 000 som i en första omgång ska HBTQ-certifiera våra hem för gamlingar. Lusten tar aldrig slut och inte denna certifiering heller. Den gäller bara för tre år. Sen är det nya tag igen!

Sverige – vilket land!

Synonymen

Posted: 9 maj 2014 - 15:48 - Svar

Alla förslag från Fi:s partiprogram verkar vara uttänkta av fullständigt verklikhetsfrånvända dårar. Alla utom ett! Nämligen att ”förbjuda djur på cirkusar” 🙂

Britta Due Andersen

Posted: 9 maj 2014 - 16:59 - Svar

Jeg var til CEPOS debatmøde m David Gress og Robert Spliid.
Jeg gik temmelig skuffet derfra. Jeg synes ikke David Gress var særlig overbevisende. Som jeg sagde til en bekendt, så kunne Morten M. have gjort det MEGET MEGET bedre.
Og så synes han, at den fri bevægelse var pragtfuld. Det at man kan få billig arbejdskraft fra Østeuropa var for ham for og Robert Spliid bare sagen. Sidstnævnte kunne ikke få nok af EU og talte kun om herligheden ved det indre marked. Det bekræftede de så hinanden i ret meget af tiden.

Hele problematikken om domstolen og dens politiseren blev heller ikke berørt.

Vi fik han bog og den vil jeg nu læse.

  steen

  Posted: 9 maj 2014 - 22:23 - Svar

  at den fri bevægelse var pragtfuld.

  han kristiserede den også skarpt for den kriminalitet, den prakker os på, flere gange endda

  Jeg fatter ikke det det med “grænsebomme”, som nu er diskuteret igen dette døgn. Jeg ved ikke om de vil holde kriminelle ude, men jeg ved at jeg har rejst i årtier i Europa med bil, tog, skib og fly, og det er ingen ulempe overhovedet, at skulle vise sit pas.

Anonym

Posted: 9 maj 2014 - 19:40 - Svar

@ Britta: Er fri bevægelighed over grænserne for personer, som ikke er kriminelle og som forsørger sig selv plus evt. medbragte pårørende ikke det optimale?

Problemet er så indtil videre, at det danske samfund er viklet ind i en gigantisk og uoverskuelig statslig og skatteyderbetalt velfærdspraksis, der på mange områder ikke skelner mellem en udlænding med et par ugers ansættelse og en indfødt dansker, som har arbejdet og betalt skat i årtier. Så her er behov til en gigantisk oprydning, som de to debattører ikke kunne nå at berøre.

Mødet med Gress og Spliid varede ca. halvanden time, og en mængde problemer blev smidt på bordet, så det meste blev kun drøftet overfladisk. Gress nåede trods alt så nogenlunde at belyse: 1) EU-føderalisternes hellige gral – “acquis communautaire”, som uigenkaldeligt æder den ene stump af nationalstaternes suverænitet efter den anden. Men dette havde Splid ingen kommentar til. 2) EU-rokraternes “nye narrativ” om Europa, som er et plagiat af mange virksomheders forsøg på at levere “storytelling” og ligne underholdningsbranchen. Det interessante er, at EU-toppen er historieløs, uvidende, ideologisk og arrogant, så den suppe, der skal serveres, bliver kogt på floskler og løgne à la: “EU skaber fred”.

Hvis mødetiden var blevet forlænget med 30 minutter, kunne Gress have fået mulighed for at tage fat på en af Spliids store fejltagelser: nemlig de dybe kulturforskelle mellem eksempelvis Tyskland og Grækenland. For Spliid var den græske nedtur blot en gentagelse af Schlüters “kartoffelkur”. Om sumpen af vennetjenester, bestikkelse og svindel i grækernes offentlige institutioner var han enten uvidende, eller også fandt han emnet uinteressant.

Derudover ville det have været velanbragt at gå lidt mere i dybden med bankunionen. Spliid er trods alt finansmand, men hans ærinde var tydeligvis at bagatellisere og berolige. Den værste klamamse, han serverede, var påstanden om, at EU’s direktiver og forordninger blot er den logiske konsekvens af en kæde af demokratiske diskussioner og beslutninger i de europæiske befolkninger og deres respektive parlamenter. Mon han selv tror det, eller talte han mod bedre vidende?

  Britta Due Andersen

  Posted: 10 maj 2014 - 09:44 - Svar

  Nej, jeg synes den fri bevægelig er en katastrofe for Danmark.

  Jeg kan ikke se, at der er noget godt ved, at ufaglærte mv. kan underbydes, så de skal arbejde for en timeløn på fx 100 kr. Ingen kan leve i længden af sådan en løn i Danmark. Vi skaber et proletariat af working poor, hvilket jeg synes er helt uantageligt!
  Har vi mangel på arbejdskraft i visse sektorer, er det vores egne politikere, der skal udstede arbejdstilladelser – tilladelser der kun er midlertidige. Samtidige skal de sørger for at uddanne flere på mangelområdet og “dressere” dovne danskere til at tage arbejde.

  Jeg hørte en dag i P1 en udsendelse om tomatplukkere i det sydlige USA. Her gik et “hvidt” ægtepar og arbejdede for max 25 dollars om dagen med lange arbejdsdage. De andre arbejdere var fra Mexico. Den fremtid vil jeg ikke have.

Anonym

Posted: 9 maj 2014 - 20:47 - Svar

Vedr. FI: det undrer mig, at feministerne ikke blot vil forbyde mænd, der jo generelt er roden til alt ondt … eller i det mindste kræve tvungen kastrering af henkønnet.

Gunnar Biering

Posted: 10 maj 2014 - 12:37 - Svar

Fri bevægelse over grænserne er een ting. Det har der været i årtier før Schengen-katastrofen.
Men før Schengen kunne politi og toldvæsen kontrollere ved grænserne i det omfang, de fandt behov for det. Det kan de ikke mere.

Noget andet er fri ret til at slå sig ned i andre lande og arbejde (eller lave andre ting!). Det er jo Eurokraternes kronjuvel. Men det fratager nationalstaterne deres naturlige mulighed for at varetage deres egne befolkningers interesser.

De sidste 20-30 år har udviklingen i EU været til skade for deltagerlandene og folkene. Derfor begyndte jeg også at stemme imod dengang omkring 1990.

Det er Europas forbandelse, at eliten mener, at EU stadig skal “udvikles”. De får aldrig nok! Modsat f.eks. USA. Der er der ingen snak om konstant at flytte magt fra delstaterne til forbundsregeringen.

Torben Snarup Hansen

Posted: 10 maj 2014 - 12:50 - Svar

@ Britta: Dine indvendinger mod fri bevægelighed over grænserne er seriøse og relevante. Men spol lidt tilbage i dit ræsonnement og stands ved politikerne og bureaukraterne i stat og kommuner, som “skal sørge for …” det ene og det andet. Her er svagheden i din kommentar. Den ubehagelige sandhed er, at bemeldte “aktører” netop IKKE er aktører. De vil ikke. De tør ikke. De kan ikke. Generelt mangler de kendskab til problemerne på nærværende planet, og generelt er de ængstelige for, hvad andre politikere og journalister vil mene om deres udspil. Hvilke politikere, bortset fra DF, vil drage umiddelbar fordel – især stemmer ved næste folketingsvalg – af effektiv indsats med de værste udskejelser fra islamister og multikriminelle bander? Ingen! Det giver ikke “pote”. Derfor kan borgerne simpelthen ikke stole på dem.

Er Dansk Folkeparti borgernes repræsentant og redskab i en grundig reform – herunder fyring af uduelige og overflødige “islamiske rollemodeller” plus konsulenter og tolke – i kommunalforvaltningen? Øjensynligt er en sådan Kehraus ikke det, Kristian Thulesen Dahl giver topprioritet.

Den barske sandhed blev formuleret af Niklas Luhmann (desværre afdød) for 25 år siden: Den moderne velfærdsstat er et historisk enestående fænomen, da den frem for alt fungerer med penge og dekreter – Geld und Satzung! Djøferne er ude af stand til at konfrontere den multikriminalitet, som forpester borgernes hverdag.

Derfor er der behov for en reform af stat og kommune. Schweiz viser vejen: Borgermagt gennem valg af lokale beslutningstagere og afstemninger om lovforslag.

  Britta Due Andersen

  Posted: 10 maj 2014 - 17:41 - Svar

  Torben, tingene var ikke ideelle inden de åbne grænser. Dovne Robert havde det fortrinligt, men man gjorde dog noget gennem fx kontanthjælpsloftet. Nu har vi stadig Dovne Robert og vil sandsynligvis få flere. Mange fra Østeuropa vil finde ud af, hvor let de kan slå sig ned her i landet med familien og leve af kontanthjælp – som tyrkerne fandt ud af det i 70erne. Østeuropæerne er så flittige og vil samtidig tjene sorte penge ved siden af.

  Dernæst bliver nogle af de mange udenlandske studerende nok også her og lever af kontanthjælp.
  Alt i alt får vi flere, vi skal forsørge, fordi det nu er så nemt at få foden inden for. Og de kan ikke sendes hjem.

  Nærdemokrati: Når flygtninge eller andre skal sendes hjem, er det så nemt at starte mediekampagnen og få udvisningen stoppet. Danskerne bliver bløde i knæene, når de sidder der og tuder. Tænk bare på Em-sagen.
  De irakiske tolke skulle absolut også slæbes hertil, selv om de vel kæmpede for deres eget land.
  I tilkendelse af førtidspension er det ikke egen læge, der undersøger folk mht graden af arbejdsevne. Hvorfor. Jo, det er der en god grund til, for de har ikke mod til at sige nej/ være ærlige over for deres patienter. Så nærdemokrati er ikke altid en god sag. jeg synes slet ikke kommunerne skal give folk førtidspension men staten, fordi kommunerne er for tæt på deres medborgere.

  DF vil gerne have flere folkeafstemninger, men det vil de andre gamle partier ikke. ikke

Torben Snarup Hansen

Posted: 11 maj 2014 - 03:27 - Svar

De offentlige beslutningstagere – især dommerstanden, lederne i uddannelsessektoren og institutionernes “kolde hænder”, der fyrer “varme hænder” – er grundproblemet, uanset om grænserne kontrolleres eller ej. Det gælder også læger og socialrådgivere og mange andre behandlere, og øjensynligt vil DF blot hælde endnu flere penge på den gigantiske maskine? Kan den aldrig blive for stor for jer? Kan beskatningen aldrig blive for tung? I forvejen har den danske stat verdensrekord i at presse penge ud af samfundet. Er det ikke foruroligende og grotesk, at antallet af kontanthjælpsmodtagere og førtidspensionister siden 1970’erne er steget parallelt med antallet af socialrådgivere? Burde det ikke gå den modsatte vej, så jo flere behandlere, der bliver ansat, desto færre problemer er der at løse?

Jeg fiskede efter din holdning til denne permanente ulykke med et oppustet og ineffektivt snylterapparat, men desværre går du ikke ind i emnet. DF’erne burde tvinges til at læse Ole Birk Olsens bog om den offentlige velfærd, der skaber tabere. Hvorfor kan / vil DF ikke tænke “ud af boksen” her? Et demokrati, hvor der ikke er borgere, men klienter, er selvfølgeligt kontraproduktivt og en vidunderlig tumleplads for klatremus, karrieremagere, konsulenter og hurtigsnakkere. Det er betegnende, at beskatningen i Schweiz er under halvdelen af det danske niveau, men service i hospitaler, skoler m.v. er i top! Er dit argument mod schweiziske tilstande og borgermagt på lokalt niveau, at vælgerne generelt vil reagere sentimentalt og ikke rationelt? Det kan de vel også finde på i andre sammenhænge. Så hvorfor skal de overhovedet have adgang til at stemme ved folketings- og kommunalvalg?

Anonym

Posted: 11 maj 2014 - 09:53 - Svar

Hej Torben
Du spørger: Vil DF blot hælde endnu flere penge på den gigantiske maskine? Kan den aldrig blive for stor for jer?
Jeg kan ikke svare på DFs vegne. Bare almindelig medlem.
Du spørger: Kan beskatningen aldrig blive for tung? Læs statistik. (Beskatningen mener jeg er faldet, men ja vi skulle have verdens højeste skattetryk.
Alle borgelige taler om lavere skat og færre offentlige ansatte. Jeg har været medlem af regionsrådet (Hovedstaden) for DF. Der hørte jeg aldrig fra de andre borgelige partier om besparelser – kun at det tilsyneladende aldrig kunne blive godt nok. Jo, de andre på venstrefløjen kom med endnu mere overbud. Følger man med i medierne gentager mønstret sig. Det er kun når man taler overordnet, at der skal spares – ikke når de enkelte lovområder diskuteres. Så vil borgelige politikere også være julemænd. Og er de borgelige kommuner billigere at bo i. Jo måske, når de har rige borgere.

Det er så nemt at tale om færre “kolde” hænder – altså i teorien, men når det skal omsættes til besparelser i hverdagen dvs. i praksis, hyler alle inkl. de borgelige vælgere.

Bemærk jeg kan se, vi har et kæmpeproblem og synes da også godt om noget af LAs politik.
Overordnet må jeg dog fastholde, at folk, der arbejder, skal kunne leve af deres løn, og må have flere jobs. Den amerikanske model – nej tak!

Jeg synes helt sikkert, vi skal have flere folkeafstemninger.
Et lille indspark: Mon ikke den skæggede dames førsteplads bla. skyldes elitens / mediernes dyrkning af “tolerance”.
Mediernes ensretning er et problem, fordi demokrati forudsætter ordentlig information pro contra.

Britta

Posted: 11 maj 2014 - 09:54 - Svar

Hej Torben
Du spørger: Vil DF blot hælde endnu flere penge på den gigantiske maskine? Kan den aldrig blive for stor for jer?
Jeg kan ikke svare på DFs vegne. Bare almindelig medlem.
Du spørger: Kan beskatningen aldrig blive for tung? Læs statistik. (Beskatningen mener jeg er faldet, men ja vi skulle have verdens højeste skattetryk.
Alle borgelige taler om lavere skat og færre offentlige ansatte. Jeg har været medlem af regionsrådet (Hovedstaden) for DF. Der hørte jeg aldrig fra de andre borgelige partier om besparelser – kun at det tilsyneladende aldrig kunne blive godt nok. Jo, de andre på venstrefløjen kom med endnu mere overbud. Følger man med i medierne gentager mønstret sig. Det er kun når man taler overordnet, at der skal spares – ikke når de enkelte lovområder diskuteres. Så vil borgelige politikere også være julemænd. Og er de borgelige kommuner billigere at bo i. Jo måske, når de har rige borgere.

Det er så nemt at tale om færre “kolde” hænder – altså i teorien, men når det skal omsættes til besparelser i hverdagen dvs. i praksis, hyler alle inkl. de borgelige vælgere.

Bemærk jeg kan se, vi har et kæmpeproblem og synes da også godt om noget af LAs politik.
Overordnet må jeg dog fastholde, at folk, der arbejder, skal kunne leve af deres løn, og må have flere jobs. Den amerikanske model – nej tak!

Jeg synes helt sikkert, vi skal have flere folkeafstemninger.
Et lille indspark: Mon ikke den skæggede dames førsteplads bla. skyldes elitens / mediernes dyrkning af “tolerance”.
Mediernes ensretning er et problem, fordi demokrati forudsætter ordentlig information pro contra.

  Hans Und

  Posted: 11 maj 2014 - 13:32 - Svar

  Jeg gætter på melogay juryen er sammensat så der er en eller anden form for kontrol med, hvem der vinder. Altså valgsvindel dvs alt er tilrettelagt efter et bestemt resultat. Egentligt er det uinteressant, hvem der vinder, men har EUSSR junta også sneget sine klamme hænder ind på det punkt for, at bruge det til propaganda er det pludselig en anden sag.

  Hans Und

  Posted: 11 maj 2014 - 13:35 - Svar

  Og i øvrigt gætter jeg på, at der ikke er det fjerneste element at spontanit ved buhningen af russerne. Det var planlagt og formentligt også betalt.

Torben Snarup Hansen

Posted: 11 maj 2014 - 12:01 - Svar

Danmarks og de øvrige vesteuropæiske staters velfærd er en magnet for ikke-europæere, der gerne vil forsørges. Komplet logisk! Med eller uden grænsekontrol bliver de faktisk forsørget. I det danske tilfælde til en pris af omkring 200 milliarder pro anno – i Sverige væsentligt mere.

Men hele samfundet er på sprøjten. Du behøver ikke overbevise mig om, at borgerlige politikere har ladet stå til gennem årtier. Det kan enhver konstatere. Anders Fogh fandt jo ud af, at han måtte føre rød udgiftspolitik for at holde de blå ved magten. D.v.s. DJØF. I 2011 kom de røde så tilbage. Hele tiden – blå eller rød – DJØF, konsulenter og tolke og “rollemodeller” og kommunalt tilskud til fritidsfaciliteter, når Mustafa har sat ild på og skudt fru Jensen. Og hele tiden sender kommunernes varmhjertede kvindelige behandlere både Karsten og Abdullah på førtidspension plus rare penge til Libanon.

Har Ole Birk ret i, at dette absurde og enormt omkostningstunge cirkus skaber tabere?

Mener du, der er styr på sagerne? Hvor længe tror du, det kan fortsætte?

HH

Posted: 12 maj 2014 - 11:37 - Svar

Mitt i all denna sörja fanns det tid för lek. Jag menar den här melodifestivalen där alla länder förbrödrades och försystrades. Danmark gjorde någonting fantastiskt av det hela. Men en sak slog mig – varför sjöng alla på ohörbar engelska? Missförstå mig inte, jag tycker det är gott att vi har ett interlingua som t o m en vitryss kan tala. Grekiskan är ju bara historisk idag.

Alltså, varför fick jag inte höra andra rösters stämmor? Armeniska, rumänska, ryska (där publiken buade på ett otrevligt sätt).

Och för att nu visa upp den strålande facaden av likhet och alla människors sanna värdighet uppträdde någonting konstigt som borde vara diskriminerande för varje kvinna – en s k kvinna med skägg!

Tyvärr talade inte speakern om vad namnet betydde. Det var en lek rakt i ansiktet på den ovetande publiken. Conchita Wurst kan översättas till Vagina Snopp. Och dragartistens eventuella kroppsliga behag kan vi lämna därhän.

För att till sist återgå till Julia C:s eminenta analys så bekräftar hon bara orimligheten och omöjligheten i det som pågår. För varje flykting som lyckas ta sig hit återstår tusen! Och kanske hundratusen!!

Snart randas verklighetens dag…

Leave a Comment