19
maj
Seneste opdatering: 19/5-14 kl. 2344
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Når svenskerne kommmer i mindretal 

Den ret kendte speedwaykører, Alexander Edberg har, selvom han kører motorcykel og ikke læser statistik, det rigtige på fornemmelsen, at han og hans landsmænd er på vej i mindretal i ‘deres land.’ Det har vakt et vældigt påstyr, at han har udtrykt det på skrift, men hvordan vil man i længden holde det skjult? Når Edberg er en ældre herre på 65, er svenskere en folkegruppe blandt 200 andre i Sverige, den største ganske vist, men mindre end 50 procent af befolkningen. Hvorfor må han ikke sige det? Skal det være en overraskelse, julegaven 2050- 2060? Selv hvis svenskerne i morgen med et flertal besluttede sig for ikke længere at lade sig kolonisere fra fejlslagne stater som Eritrea og Somalia, vil de komme i mindretal, det vil bare ske senere. Som med så mange andre ‘tipping-points’ var der ikke noget bump i vejen der fortalte dem, da de passerede det.

Det är katastrof i min hemstad Eskilstuna. Där är det så hög invandringsprocent att det är helt otroligt. Jag känner folk som inte ens vågar gå ut på kvällarna på grund av det. Elitföraren: “Skulle inte förvåna mig om det snart är fler invandrare än svenskar i Sverige”

”Ett estimat för 2060 är att svenskar utgör 6,5 miljoner och invandrarna 6,7 miljoner. I vilken grad de senare är integrerade och om de ser sig själva som svenskar är frågor som inte kan besvaras i dag. Man kan få stora interetniska problem även om huvudgruppen i landet utgör en majoritet, men det blir likaväl en speciell händelse när ett folk upphör att vara majoritet i sitt land. Enligt detta scenario kommer det att hända i Sverige om mindre än 50 år.” Jan Tullberg: Det låsta läget

Italy: Muslim Destroys Public Library

Reason: No Qurans To Be Found On The Shelves

It happened in Busalla, a small town of 5.700 inhabitants, in the province of Genes, in Liguria. Last Thursday afternoon, a 24-years-old Senegalese immigrant went to the town’s public library. He was looking in vain for the Quran and “books about Islamic culture”. He went mad and started beating the two staff members present at that time with his fists and feet: a 43-years-old woman, who was there as an unpaid librarian, and a 64-years-old man, the head of the association “Pro Loco” (the local cultural association). Then he ransacked the library by knocking over the shelves and throwing down the books before dumping them on the pavement outside while shouting ALLAHU AKHBAR!!! IVE


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


LarsS

Posted: 19 maj 2014 - 23:54 - Svar

Jeg holder utrolig meget af Sverige og har det ikke godt med denne massive kritik af landet, som om det var generelt gældende, at flertallet af svenske borgere er venstredrejede, naive og hjernevaskede robotter. Pat Condell smider benzin på bålet og har en tendens til at trække de vanvittige politikeres beslutninger og ageren ned over den almindelige “Svensson”. Mine mere end 25 års rejsen, kendskab, venskaber og udveksling med vores skandinaviske storesøster, siger mig noget helt andet.

Der er en vulkan af svensk realitetssans og fornuft, som blot venter på at blive udløst – den svenske nationalstolthed vil blive vist for omverden, inden dette mareridt af svenske politikers idioti om, at Utopia ligger “runt hörnat”. De svenskere jeg er venner med ved udmærket, at deres politikere er ved at styre landet direkte mod Dystopia – de næste valg i Svea vil så vise, om landet ender med at havne i Realita!

Just wait and see!

  Britta Due Andersen

  Posted: 20 maj 2014 - 11:46 - Svar

  Lars, ser man på meningsmålingerne for SD, skal der meget mere til for bare at ryste politikerne lidt. Ca. 10 % er alt for lidt, så langt som de er ude.

   steen

   Posted: 20 maj 2014 - 11:54 - Svar

   Nu tror jeg de er særdeles underrapporterede i opinionsundersøgelserne, men om det så skulle være 15, ja 20 procent, battter det ikke noget.

   Condell har desværre fat i noget af det rigtige, når han forklarer Riksdagens psykologi. Den skal fjernes med overvældende folkeligt flertal, og det bliver den ikke.

   I Sverige er det som bekendt ‘racisme’ bare at antyde, at der kommer for mange. Svensk debat er kørt fuldstændigt i grøften af politikere og journalisters årtierlange arbejde for at afspore en fungerende, saglig samtale. Jeg beundrer SD for, at de orker, at de ikke går udenom politikere og medier og bare henvender sig til den folkelige fornuft.

   LarsS

   Posted: 20 maj 2014 - 19:14 - Svar

   Britta, helt enig.

   Men ofte sker omvæltninger ganske voldsomt. Vi så det her i DK tilbage i 1973 hvor Glistrup ramte en nerve i befolkningen, mange var bare så trætte af konsensus, at de valgte rebellens uniform og stemte imod de etablerede politiske partier. Vi ser lidt det samme i år, hvor DF får enorm opbakning blandt almindelige danskere, men måske nok så meget fordi de/vi er lede og kede af den visionsløse levebrøds-politik som er blevet herskende i dagens samfund.

   Det samme tror jeg er ved at ske i Sverige, men to ting ville hjælpe SD enormt (i mine øjne):

   1. Af med uniformerne. Det er OK, at SD vil signalere fællesskab både indadtil og udadtil, men at optræde i disse gule/blå T-shirts og ligne et spejderkorps, bringer for mange potentielle støtter et billede frem, af en kult, som vil bringe sine budskaber ud via sin fremtoning mere end selve det politiske faktuelle. Der er meget Dalai Lama over den måde at kommunikere på, det frastøder mange og onde tunger vil endda kunne drage paralleller til organisationer helt tilbage til 30´ernes Europa. Hvilket vel er en af årsagerne til at størstedelen af svensk media og fascistoid-ramte kultur-darlings,som den falske historiker, Henrik Arnstad, bruger dette billede af “kampklædte SD´er” som et narrativ i deres beskrivelse af partiet.

   2. Selve valgsystemet i Sverige er en joke! Hvordan i hele hule helvede kan et land der vover at kalde sig selv for et demokrati forlange, at vælgeren skal plukke en valgseddel frem fra det parti han/hun vil stemme på, inden man går ind i valgboksen – det skriger til himlen og jeg fatter ikke, at svenskerne kan acceptere dette system. Havde Sverige samme valgsystem som i Danmark, hvor alle får udleveret samme stemmeseddel med alle navne/partier oplistet, er jeg sikker på, at dette ville gavne SD. Så ville ens kryds blive sat udfra egen overbevisning inde i valgboksen og ikke udfra hvilken seddel du tog med dig derind, overvåget af naboer, journalister og andre med lyst til at vide om du er en “forrædder” eller ej!

    Bergfast

    Posted: 20 maj 2014 - 20:13 -

    LarsS:..

    .”Selve valgsystemet i Sverige …..et land der vover at kalde sig selv for et demokrati forlange, at vælgeren skal plukke en valgseddel frem fra det parti han/hun vil stemme på, inden man går ind i valgboksen – “…

    – Tricket – , eller sedvänjan, vid valtider i Sverige är att alla som röstar på röstlokal kan ta emot valsedlar från alla olika partier, och sedan gå in till det privata valbåset, och där, helt privat, själv välja ut sina favoritvalsedlar och lägga i kuverten….

  Peter Andersen

  Posted: 20 maj 2014 - 14:33 - Svar

  Uanset hvad svenskerne så en dag måtte være i stand til at mande sig op til, kan man altså ikke bare lige smide en million muslimer ud af landet.

  Løbet er kørt..!

steen

Posted: 20 maj 2014 - 00:27 - Svar

Der er en vulkan af svensk realitetssans og fornuft, som blot venter på at blive udløst

Det har jeg også baseret mit håb på meget længe. 2014 vil være på høje tid at udløse den.

  Prudentius

  Posted: 20 maj 2014 - 01:09 - Svar

  Der er nok fortsat indfødt flertal for Euro-imperium, masseindvandring og menneskerettigheds-messianisme i næsten alle vesteuropæiske lande.

  Det går den rigtige vej. Meeeeen, det går langsomt.

  Mere end bare politik er i spil. Multikulturen som projekt er født ud af en hel vestlig kultur og dens (umulige) idealer. Europæerne har sat sig op til at skulle forene verden med “tolerance” og “rummelighed”, og det er en ideologisk trætop som det bliver både smerteligt og pinligt at kravle ned fra.

   Prudentius

   Posted: 20 maj 2014 - 01:33 - Svar

   Herhjemme har vi jo faktisk en massiv blok (minus DF) af enighed om menneskerettigheds-utopien (og dens imperium EU), og dens primære konsekvens masseindvandringen.

   Enhedslisten er vist slet ikke EU-tilhængere, men de kan dog ikke få indvandring nok. Venstre er ikke helt uvillige til at gå lidt på kompromis med masse-tilstrømningen, men de sad givetvis helst i regering med de Radikale og Konservative og førte den politik der nødvendigvis måtte strømme fra en sådan koalition.

   Og det er så den slinger der er internt i blokken. Et parti imod EU, men for masseindvandring, og et parti parat til et par bitte små kompromisser med modstandere af nationens udslettelse. Og det er så det.

   (Multikulturen vil selvfølgelig brække sammen alligevel, som kommunismen, men det bliver på trods af massiv politisk-social opbakning overalt i Vesten)

Ludvig

Posted: 20 maj 2014 - 11:40 - Svar

Pat Condell ska ha stort tack för att han tar sig tid att tala klartext om tillståndet i Sverige.
Klartext är det värsta våra makthavare vet.

  Marit

  Posted: 20 maj 2014 - 17:07 - Svar

  Herlige Pat Condell.

LarsS

Posted: 20 maj 2014 - 21:04 - Svar

@ Bergfast.

Det ved jeg, men det er da stadig latterligt!

Hvorfor kræver det svenske demokrati, at vælgeren offentligt skal samle valgsedler sammen inden vedkommende går ind i valgboksen?

Det eneste man opnår ved den form form offentlig skue, er at nogle vælgere ikke tør samle de “forkerte” valgsedler sammen med de “korrekte”!

Hvorfor er det så svært at forstå, at det handler imod valgdeltagerens personlige og anonyme integritet??

Jeg har lige modtaget min stemmeseddel til EU. Når jeg møder op på søndag vil jeg modtage en stemmeseddel med SAMTLIGE partier og politikere på èn stemmeseddel, derefter vil jeg gå ind i valgboksen, trække gardinet for og sætte mit kryds, uden nogen som helst kan vide hvor min politiske sympati ligger.

I burde få valgobservatører til Sverige, I beskytter på ingen måde vælgere som ønsker fuld anonymitet.

Leave a Comment