1
jun
Seneste opdatering: 6/6-14 kl. 1813
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-Indspilning i fuld skærm 01-06-2014 142529

JTA skriver, at han menes at have deltaget i borgerkrigen i Syrien i 2013. RTBF skriver, han blev anholdt med to skydevåben mage til dem, der blev brugt i Bryssel. Han havde også et Go Pro kamera på sig og tøj der svarer til det, man kan se på CCTV optagelserne fra det jødiske museum i Bryssel. Han blev anholdt på en busterminal i Marseille i fredags. Det er nærliggende at tro, han var ved at forlade Europa.

Alle bange anelser ser ud til at holde stik og mere til: Syrien! Hvis han har kæmpet i Syrien, har han givetvis været kendt af det franske efterretningsvæsen, hvad fotografiet også antyder. Fotografiet har flere ligheder med CCTV videoen, det er et mugshot fra fem års fængsel. Alligevel har han kunnet indehave et Kalashnikov stormgevær, en pistol og gennemføre sit terrorangreb og gøre to mindreårige børn forældreløse.

Det varsler ilde for Europa og for den danske “vi forebygger og overvåger-strategi”, især for europæiske jøder. Det spørgsmål der rejser sig, er om europæiske sikkerhedstjenester overhovedet kan overkomme at overvåge de jihadister, europæiske politikere løbende hælder ind på europæisk område. Klager politiets ledere sig til politikerne og hvis ikke, hvorfor ikke’? Hvad prioriterer PET mere ?

Det er nok på tide, at Europa’s jøder spytter klart ud og tager ansvar, inden Syrien også kræver menneskeliv i Danmark, Norge og Sverige. Noget tyder på, de er overladt til at sørge for deres egen overlevelse.

Norge, Danmark, Belgien og Østrig har procentuelt flest Syrienjihadister i Europa. Hvis der var nogen retfærdighed til, ville Tariq Ramadan  få røven på komedie i Oxford, hans udtalelser faldt samme dag som Mehdi Nemmouche blev anholdt, men jeg er ikke optimist.

The alleged culprit, 29-year-old French citizen Mehdi Nemmouche from the northern French town of Roubaix, was captured Friday in Marseilles. When Nemmouche was arrested in southern France on Friday, he was in possession of firearms, a large quantity of ammunition and a video claiming responsibility for the May 24 attack, a Belgian prosecutor said.

Belgium investigators are probing a possible terrorist link, noting Nemmouche is believed to have links to Syrian jihadists. Nemmouche last visited Syria in 2013. While Belgian authorities have officially said that the attack on the museum was most likely a racially motivated hate crime, the authorities began earlier last week to probe possible terror connections.Suspect arrested for Brussels Jewish Museum shooting, Passenger from Brussels arrested with rifle in Marseille. Frenchman ‘admits’ Brussels shooting in video.

1-bryssel jødisk1-victime-musée

Også i dag er to hjemvendte, hollandske Syrienjihadister arresteret for et terrorplot mod Geert Wilders.

Dagens svenske skolebrand

Sverige har fler skolbränder än andra europeiska länder. Antalet skolbränder började stiga vid milleniumskiftet. Kostnaderna har beräknats till en miljard kronor för året 2009. Malmö ligger i topp i Sverige. De skolor som brinner ligger oftast i områden som också har många andra bränder. Detta kan tyda på att normerna har ändrats i en grupp så att anlagda bränder ses som acceptabelt. Det har föreslagits att ökningen av skolbränder är relaterade till ökad invandring och utanförskap men man har samtidigt angett att rikstäckande statistik beträffande vilka som ligger bakom saknas. Invandrare har i undersökningar varit överrepresenterade bland personer dömda för mordbrand (anlagd brand som innebär fara för annans liv eller hälsa eller för omfattande förstörelse av annans egendom) och bland personer som genomgått en rättspsykiatrisk undersökning p.g.a. av mordbrand. Anlagda bränder., Skolbränder 2000–2010. Stockholm: Två större bränder under natten kan ha varit anlagda.

I ghettoen Rinkeby i det nordlige Stockholm. Det er en “förskola”, en børnehave på mit sprog. Der er mellem 471 og 571 skolebrande om året, det vil sige, der nogle år er op til halvanden skolebrand om dagen, og de koster skattebetalerne mellem en halv og en hel milliard kroner. Brandskyddsföreningen mener, at 90 procent er påsatte brande. Man taler ikke så meget om det. Det brænder bare, det gør det jo nu for tiden.

Det er ligesom med mord i Sverige. I dette døgn er der to, et og to,  normalt er der cirka et pr. døgn. Hvordan det hænger sammen med, at BRÅ hævder der kun er 90 mord i Sverige om året, har jeg prøvet at rede ud i Det er svært at dø i Sverige. Især er det svært, når statistikken mere mørklægger, end den opklarer.

Formålet med svensk statistik er helt åbenbart at danne grundlag for gode og rigtige meninger, og de døde kan ikke brokke sig over at være faset over i en anden, statistisk kategori, hvor de enten ikke er døde alligevel, er faldet ned fra et højt sted, eller har begået selvmord.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten Dreyer

Posted: 1 juni 2014 - 10:54 - Svar

Hvordan går det med den sigtede for drabsforsøget på Hedegaard ?
Sidder han stadig i Tyrkiet ?

steen

Posted: 1 juni 2014 - 11:11 - Svar

Åbenbart. Jo længere desto bedre. Det ser ud til, at han ikke bryder sig om det, siden han vil “hjem”. Jeg ved ikke, om du nogensinde har set Midnight Express (1978).Hvis tyrkiske fængsler stadig er sådan, tror Fanden han vil “hjem” og resocialiseres i Danmark.

Historyman

Posted: 1 juni 2014 - 11:50 - Svar

Damm,… you fast 😉
mvh.
Historyman

Christian

Posted: 1 juni 2014 - 11:56 - Svar

Jeg anser ikke mig selv for at være konspiratorisk, men nedtones denne historie ikke i de øvrige medier, der også (som i andre sager) ikke længere nævner mistænktes etniske oprindelse selvom dette forekommer at være relevant. Er vi på vej mod svenske tilstande?

steen

Posted: 1 juni 2014 - 11:59 - Svar

Jeg har ikke set de danske i dag. De svenske kalder ham over en bank “fransk statsborger.” De fransksprogede har næsten alle hans navn, ligesom de israelske.

Jeg har forfulgt sagen i den forgange uge, som du måske har set, fordi jeg lugtede, hvad det var, og blev irriteret over al den pølsesnak og den “øgende (men uspecificerede) antisemitisme”. Helt fra starten, var der flere kommentatorer, der gjorde et kvalificeret gætteri, og de fik jo alle ret.

Jeg mener, Mosaisk Trossamfund skal henvende sig til Thorning og Vestager, og anmode dem om at skifte attitude til Syrien-jihaidsterne. Enten skal de fratages statsborgerskab og ikke lukkes tilbage i landet igen, eller også skal de retsforfølges fra det øjeblik, de sætter foden på dansk jord.

Jeg fortrækker selvfølgelig det første. Det er det sikreste for deres kommende ofre og det billigste for danske skatteydere. Kender jeg Thorning og Vestager ret, er der nok nogle, der skal dø først.

Tommy

Posted: 1 juni 2014 - 12:47 - Svar

Angående skolebranner.
Dette må jo være Sveriges svar på Boko Haram- Nei til vestlig utdanning!
Kanskje bevegelsen oppstod i Sverige?….

  Bjovulf

  Posted: 1 juni 2014 - 13:19 - Svar

  Ja, den heter Bok Haram i Sverige 🙂

  Her raserade de ett bibliotek för ungefär en månad sen:

  http://snaphanen.dk/2014/04/14/muhammedkrisen-var-kun-et-komma/

  Kim Rasmussen

  Posted: 1 juni 2014 - 15:15 - Svar

  Taenk sig,at beaucoup harem kan have laert det/noget i sverige,hmmmnnn,
  kunne det vaere,at det er svenskerne selv,det er galt med……saadan bare at have skoler
  liggende i omraader,hvor brandvaesenet moeder flyvende sten?!
  Naaaeeh forresten,ironi kan forekomme….

   Bjovulf

   Posted: 1 juni 2014 - 15:35 - Svar

   Man er åbenbart – af uransagelige årsager – i Skandinavien begyndt at bygge skoler, børnehaver, vuggestuer og lignende institutioner af langt mere brændbare materialer
   gennem de seneste 3-4 årtier. Førhen brændte de mig bekendt ikke spontant “helt af sig
   selv” hver anden dag eller oftere.

   Det er altsammen meget mystisk 😉

JensH

Posted: 1 juni 2014 - 13:47 - Svar

“Kender jeg Thorning og Vestager ret, er der nok nogle, der skal dø først.”

Hvis jeg kender Thorning og Vestager ret, så vil ‘lig på bordet’ udelukkende få den konsekvens, at der vil blive bevilliget yderligere milliarder af skatteborgernes penge til nyttesløse ‘integrations-projekter’.

Ole Burde

Posted: 1 juni 2014 - 14:48 - Svar

Læg godt mærke til at det sandsynligvis kun var ved rent HELD at ”Mehdi Nemouche” blev fanget . Det var toldvæsenet som var på en routine operation som næppe havde noget direkte at gøre med en kalashnikov bevæbnet terrorist . Den eneste grund til at han blev fanget , var den næsten ufattelige dumhed hvormed han slæber rundt med sin 5kg tunge angrebsriffel i håndbagagen! …..det bliver interressant at se om riflen kan spores , og hvorhen …

  steen

  Posted: 1 juni 2014 - 15:10 - Svar

  Som det er pointeret nogle gange de seneste ti år af blandt andre Fjordman, vil vi vinde den krig vores politikere med stor iver sender vores børn ud i, simpelthen fordi modstanderne er for lavt begavet og indtil videre for få.

  Det kræver dog først, at vi forlader det stadium af politiker- og mediepåført selvbedrag og naivitet, vi nu befinder os i. Så længe det varer, er det os der vil tage tage tabstallene, og europæerne tager mange hver dag. Mord, vold, voldtægt den ene vej, ikke den anden.

  Jo tidligere vi adresserer problemet, desto mere acceptabelt kan det løses. Jo senere, desto mere kommer det ud af kontrol. Det er den vej, Sverige går. Det bliver grimt, og det er derfor jeg har haft fokus på det.

  Hvad jeg har villet, er at skåne Danmark for det blodbad, som jeg ikke mener, Sverige kan undgå og som Norge har fuld fart imod.. Det føles eksotisk, at blive svinet til for det, men jeg har vænnet mig til det.

  Nemmouche ble pågrepet under en rutinekontroll. Han nektet å la tollinspektører inspisere bagasjen hans. Man tror han var på vei til Nord-Afrika med båt.

  http://www.document.no/2014/06/syria-jihadist-bak-drap-pa-joder-og-mus eumsansatte/

   Voldposten

   Posted: 1 juni 2014 - 17:26 - Svar

   Fjordman har givetvis ret i, at muslimerne er for svagt begavede til at vinde den af vore politkere planlagte borgerkrig.

   Men uanset hvor mange de er, er de mere til fare for sig selv end os andre, når de har et skydevåben inden for rækkevidde.

   Muslimerne kan man lade Sønder Bavelse Pigespejderkor tage sig af med venstre hånd. Det interessante bliver, hvor mange fra Pølletiken-segmentet – bladsmørere, socialpædagoger, skolefrøkener, LGBT-personer o.s.v. – der melder sig under islams fane, når ballonen går op, ghettoerne er brændt ned til grunden og de hellige krigere derfor må gøre udfald? –

   Nævnte segment udmærker sig jo – som bekendt – ved at have gennemgået langvarig og intensiv militær træning, har kamperfaring og ekspertise i våbenhåndtering, foruden deres navnkundige logistiske evner og organisationstalent. Det bliver en svær nød at knække!

   Christian

   Posted: 1 juni 2014 - 21:54 - Svar

   Steen,

   Du taler om krig og om Hamas, der kan tage magten i Sverige. Men kan det tænkes, at du undervurderer styrken i de vestlige demokratier, og at befolkningerne rent faktisk er ved at stemme sig til en ny politisk dagsorden, der vil tage problemerne mere alvorligt? Og kan vi i det hele taget afvise, at demokratiet af den årsag fungerer, og at problemerne med indvandringen til Europa således kan løses ved integration og inklusion. Vist skal der handling til. Vi skal nok skubbe på for at få en mere progressiv læsning af koranen i muslimske kredse, vi skal stille krav og være konsekvente. Måske skal vi også tilbyde hjemsendelsesordninger og ha et mere udbredt indvandrer-/ flygtningestop på tværs af konventioner. Men er det urealistisk?

   Hamas kan ikke tage magten i Sverige, og kommer heller ikke til det. Og skulle det ultimativt set komme til en større konflikt, vil de samlede militære og strategiske ressourcer i den vestlige verden trods alt kunne afgøre udfaldet af en sådan.

   Jeg synes, at man skulle fastholde en mere positiv dagsorden – de massive problemer til trods. Verden har trods alt ændret sig på godt og ondt de sidste halvtreds år, men Europa er også blevet et mere trygt sted at være. Således står vi ikke længere på randen af en altødelæggende atomkrig, og vi har haft fred i 70 år de europæiske lande imellem. Hertil kommer, at vi har opnået en massiv økonomisk og teknologisk fremgang siden halvtredserne. Alt dette er vel og mærket forløbet samtidig med indvandringen til Europa.

   Ovenstående er ikke en kritik af indholdet på Snaphanen, men måske en beskeden opfordring til at gentænke den dagsorden, der synes at hedde, at tilstrømningen af muslimer til Europa kun kan føre til en væbnet konflikt på sigt på grund af uovervindelige kulturforskelle. Måske man kan fortsætte med at gøre opmærksom på de mange problemer, men samtidig også forsøge at skifte debatten over i en mere konstruktiv retning med fokus på deres løsninger.

    Peter Andersen

    Posted: 1 juni 2014 - 23:11 -

    Christian

    Problemet med masseindvandringen af muslimer løses ikke bare ved udbredelse af en mere progressiv koran-fortolkning og hjemsendelse af de mest umedgørlige.

    Islam er et globalt fænomen og muslimerne udgør 1/5 af verdens befolkning. Hvad der sker i Syrien, Libyen, Egypten og alle de andre krudttønder, har også stor indflydelse på muslimer i resten af verden. I de muslimske lande går alt i den gale retning og ingen synes at kunne sætte en stopper for det. Derfor vil spændinger og konflikter mellem dem og os komme til at fremstå mere og mere tydelige i de kommende år. Også i Europa eller Danmark. Hvad vi beslutter os for at gøre, vil derfor have nøjagtig de samme konsekvenser som havde det været i Kina, Rusland – eller Syrien.

    Vi kan stadig godt tage tyren ved hornene, men konsekvensen af det vil blive kraftigt inspireret af det der sker i andre egne af verden. For sådan fungerer islam. Indtil nu har Danmark ikke udgjort en trussel for det samlede broderskab og betragtes derfor heller ikke med særlig stor interesse fra det. Muhammedkrisen gjorde dem godt nok lidt vrede, men det var stadig mest “Down USA” og “Down Israel”.

    Hele islam er et stort broderskab – og det er ikke til at spøge med..!

    steen

    Posted: 2 juni 2014 - 03:18 -

    Hamas, der kan tage magten i Sverige.

    Det var altså en talemåde, en illustration af, hvor lidt militær der skal til, for at erbobre Sverige. Ikke fordi jeg for alvor tror, at Hamas vil det. Det går jo også fint uden våben.

    Christian

    Posted: 2 juni 2014 - 21:01 -

    Hvis Islam er eet stort broderskab forstår jeg ikke, hvorfor så mange muslimer er i indbyrdes krig i fx Syren og mange andre steder. Jeg har fulgt debatten her på siden i nogle måneder og Snaphanen er god til at gøre opmærksom på de mange problemer, som er afstedkommet af indvandringen. Men jeg synes også, at man bør anerkende, at verden har ændret sig siden 1950’erne, og at omend den nuværende situation er et resultat af en række svigt fra politisk hold, må vi også erkende situationen, hvor beklageligt det end måtte være, er irreversibel: vi kan ikke hjemsende hundredetusinder af muslimer hvoraf mange er danske statsborgere, og resten nok ikke kan/vil modtages i deres hjemlande.

    Skal vi derfor bare grave os længere og længere ned i et sort hul af kritik af Islam og muslimer, mens vi venter på at Hamas tager magten i Sverige? Eller findes der konstruktive kompromisser, hvor vi kan indrette samfundet i sameksistens med fx assimilerede, sekulariserede muslimer – og hvad skal der til for at nå dertil? Dette er unægteligt det svære og krævende spørgsmål. Men at bevæge sig ind på en diskurs af had og negativitet, hvor vi udelukkende fokuserer på alt det, der er galt og derved maner os selv længere og længere op i et hjørne, hvorfra der ikke er nogen vej ud? Det er det lette at gøre. Hadet, den sort hvide verden hvor man hele tiden bekræftes i sine egne fordomme og hvor der ingen reelle udfordringer eller nytænkning findes: Det er et trygt sted at være.

  Bjovulf

  Posted: 1 juni 2014 - 18:02 - Svar

  Ja, det er jo også lidt svært, når man nu i månedsvis nede i Syrien og omegn er blevet
  vænnet til, at en kalashnikov da er en helt selvfølgelig del af ens påklædning eller
  håndbagage, ikke sandt? 😉

  Bare “synd”, at koranen ikke nævner den slags våben, for i modsat fald ville man vel også
  bare kunne komme og kræve tilladelse til dem, bedømt ud fra vore naive, uvidende og dybt
  uansvarlige politikeres hidtidige læggen-sig-på-maven-over-for-vanvittige-muslimske-særkrav-tempo 😀

Bjovulf

Posted: 1 juni 2014 - 16:57 - Svar

Ja, man har jo lov at håbe 😉 – det var en gigantisk og helt uforståelig “fejl” og fuldstændigt ansvarsløst lige fra starten at give VM i 2022 til et islamisk ørkendiktatur
som Qatar, hvor man behandler og udnytter de “vantro” udenlandske arbejdere som slaver og kvinder som kvæg, hvor der er alt for varmt til fodbold, uanset hvilke teknologiske fixfaxerier man så hitter på, hvor man overhovedet ikke har nogen egentlig tradition for fodbold på et bare nogenlunde rimeligt niveau, og hvor man helt uden nogen videre international kritik åbenlyst giver financiel støtte i lange baner til kontroversielle og potentielle ballademoskéer af den værest skuffe over hele verden – nu senest i Danmark – , hvorfra der så bliver – eller i løbet af kort tid vil blive – udspredt ægte islamisk hadpropaganda og intolerance over for de ufrivillige værtsbefolkninger i overensstemmelse
med det muslimske broderskabs bogstavtro koranfortolkninger.

Qatar risikerer at miste VM i 2022 😀

http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/2014/06/01/0601140732.htm

Fifas vicepræsident anbefaler ny afstemning, hvis det bliver bevist, at Qatar bestak sig til VM-værtskabet. [ Jamen, det er jo bare en helt naturlig del af deres “kultur” … 😉 ]

Hvis det kan bevises, at Qatar brugte bestikkelse til at sikre sig VM-værtskabet i 2022, kan VM om otte år blive placeret i et andet land.

Vicepræsident i verdensfodboldforbundet Jim Boyce siger til BBC, at det kan blive udfaldet, hvis Fifas egen rapport når til samme konklusion som avisen Sunday Times, der søndag hævder, at Qatar købte sig til værtskabet med et millionbeløb.

– Hvis rapporten slår fast, at der lå ulovligheder til grund for afstemningsresultatet, så vil jeg, som medlem af eksekutivkomitéen, ikke have noget imod, hvis vi skulle have en ny afstemning, siger Jim Boyce.

Sunday Times afsløringer lægger sig i forlængelse af den mystik, der siden afstemningen i 2010 har omgivet valget af den lille ørkenstat som vært for fodboldens største begivenhed.

Moran ya Simba

Posted: 1 juni 2014 - 17:33 - Svar

“kendt af det franske efterretningsvæsen, hvad fotografiet også antyder.”

Ja, nogen klassisk selfie ligner det jo ikke. Vi er vist mere ovre i mug-genren. Men hvad laver sådan et udyr i Europa??

T. Snorrason

Posted: 1 juni 2014 - 21:28 - Svar

At få bremset sådanne “enkeltstående” terror-mord er nok svært.
Gerningsmanden er antageligvis komplet ligeglad, om han ryger i spjældet. Og for fej til at gribe chancen for martyriet og alle rosinerne ved at vente på specialpoliti kommer frem.
Eneste effektive løsning er nok kollektiv afstraffelse af det lokale muslimske samfund.
Nu kan man måske ikke, som tyskerne under WWII, henrette 50 vilkårlige, blot der var en såret tysker. Det virkede ellers effektivt.
Den danske modstandsbevægelse var fuldt klar over, hvad “tyske tilstande” betød i feks. Polen og Norge og undlod derfor klogeligt angreb på tyske tropper i Danmark.
Man kunne dog smide 50 muslimske familier ud for hvert terrormord.
Utvivlsomt har politi i alle lande lister over de mest uønskede, og så slog man to fluer med et smæk.
Terroristen ville ramme sine egne og samfundene kom af med uønskede.
Man kan ikke straffe kollektivt?
Jo, selvfølgelig kan man det, det er bare at beslutte det.
Muslimer betragter sig jo ikke som statsborgere med samme forpligtigelser, som andre borgere, men mener kun shariaen gælder og “alle muslimer” er samme samfund, så kollektiv afstraffelse kan de sagtens forstå. Det de mest frygter, er at miste social- og bistandshjælp.

Islam har erklæret krig med verdensomspændende terror (står såmænd i den “hellige” koran, kultens terrormanual) og skal behandles derefter.

  Robin Shadowes

  Posted: 2 juni 2014 - 09:19 - Svar

  General Pershing lät avrätta muslimer på Filippinerna för drygt 100 år sedan när han tröttnade på deras terror. Soldaterna i exekutionsplutonerna beordrades att smörja in kulorna i grisfett. Bara en muslim skonades för att kunna vittna inför sina egna om vad som väntade om inte terrorn upphörde. Det lär ha varit väldigt effektivt och dom höll sig i skinnet flera decennier efteråt. Vad vi bör göra är att säga upp alla idiotiska FN-konventioner så att våra händer ej längre är bakbundna som nu. Tyvärr är det nödvändigt att ta i med hårdhandskarna. Ju längre vi tvekar och väntar, desto blodigare kommer konflikterna att bli. Vad vi behöver är en ny general Pershing som har balls nog att ta dessa svåra beslut för allas bästa.

   Axel

   Posted: 2 juni 2014 - 11:01 - Svar

   Sardiniens korsflag viser stadig de afhuggede hoveder af fire muslimer …

    T. Snorrason

    Posted: 2 juni 2014 - 17:02 -

    Afhuggede “negerhoveder” (maurere) er et fransk? heraldisk symbol, og betyder at den pågældende adelsfamilie har deltaget i korstog.

   Torben Snarup Hansen

   Posted: 2 juni 2014 - 11:06 - Svar

   “Se non è vero, è ben’ trovato!” – Hvis det ikke er sandt, er det i hvertfald godt fundet på! Jeg har søgt dokumentation for historien men fandt intet. Har du fundet noget?

   T. Snorrason

   Posted: 2 juni 2014 - 17:08 - Svar

   Egentlig kan man benytte de nugældende krigslove, hvor man ved standret kan henrette enhver, der kæmper u-uniformeret.
   En ting er sikkert, der skal skarpt lud til for at få bragt diverse terrorhandlinger til ophør.

Victor

Posted: 1 juni 2014 - 23:30 - Svar

Jeg synes lige I skal holde det, vi allerede nu ved om Mehdi Nemmouche, f.eks. at han er radikaliseret kriminel og syriensfrivillig op mod Peter Wivels kommentar til sagen i Politiken.

http://politiken.dk/debat/ECE2305041/europas-populistiske-partier-har- vind-i-sejlene/

Her formår han på faktisk at give UKIP, Front National og Morten Messerschmidt ansvaret for dette attentat.

Nu har jeg læst den kommentar et par gange og forstår stadig ikke, hvordan, han, intelllektuelt ærligt, kan nå frem til den analyse. Det er ikke en gang godt lavet.

  steen

  Posted: 2 juni 2014 - 01:33 - Svar

  Næh, hvordan “populismen” kan være årsag til mordene i Bryssel, den er ikke lige nem at greje, men jeg kan forstå, at bloguniverset også er medskyldigt.

  Jeg har længe vidst, at ligegyldigt hvilke ulykker indvandringen fører med sig, kan det lade sig gøre at skyde skylden for dem på kritikerne, men jeg må bede nogle andre om at læse den, for at forsikre mig om, det er Wivel og ikke er mig, der er sprøjtegal.

  I bloguniverset mætter mordere sig

  Det er godt, man har nogen til at læse Politiken for sig. Der er byrder nok uden.

   Victor

   Posted: 2 juni 2014 - 11:32 - Svar

   Steen

   Jeg forundres over denne form for diskurs, hvor der ingen – absolut ingen – sammenhæng er mellem Faktuelle Fakta og meningerne. Det er helt tydeligt her.

   Det irriterer mig grænseløst – som når borgerlige nu skælder venstrefløjen ud for, at Danmark kom med i EU…

  Moran ya Simba

  Posted: 2 juni 2014 - 17:20 - Svar

  Rent Goebbelsk er det er lidt spændende strategi. Nu er islam-skeptikerne (som naturligt nok også er skeptiske overfor det stærkt islam-fremmende EU) så blevet identiske med vores modstandere.

  Wivel kan jo godt have ret i, som Steen fremhæver, at mordere finder inspiration på blogge. MEN, folk der skyder jøder, læser nok ikke snaphanen, uriasposten eller jihadwatch… Og, fraset Breivik, hvornår har anti-islamister grebet til vold?? Den sammenblanding er exceptionelt fornærmende. Efterhånden som konflikterne vokser vil die-hards angribe os hårdere og hårdere indtil handling afløser ord. Europa er på vej tilbage ind i centrum af historien…

Leave a Comment