13
jun
Seneste opdatering: 15/6-14 kl. 1920
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-014

(Klik .f helskærm)

Sommerting – Alene ikke ensom

Hvad der sker, vides ikke på forhånd. Det er improvisationer, som musikken indrammer, fremhæver, løfter og tilpasser sig. Hvor begrebet spoken word ofte dækker over digte sat til musik, er der hos trioen Leth, Simpson & Toksvig rent faktisk tale om det talte ord på stramt redigeret slap line.

Nyt album fra Leth, Toksvig og Simpson er en milepæl i spoken word-genren


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Andersen

Posted: 14 juni 2014 - 00:13 - Svar

Nu ville jeg ikke ligefrem vride armen om på Leth, for at høre hans mening om kontroversielle emner, men jeg tror han ville give mig ret i mangt og meget.

Han er sgu helt ok – den gamle røver…

Bjovulf

Posted: 14 juni 2014 - 02:21 - Svar

Og så har vi endda bare lige set starten på konsekvenserne af vore dybt naive, uvidende og uansvarlige politikeres og “elitens” “spændende” sociale eksperiment i fuld skala –
påført danskerne helt uden den bare mindste lille skygge af et demokratisk mandat nogensinde!

Razzia ved islamisk kulturhus: Vidne så våben

http://ekstrabladet.dk/112/article2305957.ece

Politiet leder efter våben ved moske i København

Af: Mikkel Selin

Politiet i København er rykket talstærkt ud til en moske og tilstødende bygninger, efter at et vidne skal have set våben blive båret ind i komplekset på Ørnevej/ Vibevej i byens nordvest-kvarter.

Sent fredag aften var politiet i fuld gang med at ransage stedet for at finde de påståede våben.

– Vi har et vidne, der så et våben. Der er ikke blevet skudt eller truet, men et vidne skulle have set disse våben bliver båret ind på adressen. Det er vi ved at tjekke lige nu, siger vagtchef Henrik Brix, der tilføjer, at anmeldelsen indløb klokken 20.33.

I forbindelse med aktionen har politiet visiteret snesevis af mænd og kvinder, der befandt sig i området.

– Der var nogle unge mennesker, der begyndte at råbe lidt, men ellers foregik det hele stille og roligt, siger Ekstra Bladets mand på stedet og tilføjer, at et par mænd på et tidspunkt blev ført væk i håndjern.

Santor

Posted: 14 juni 2014 - 08:54 - Svar

Han er nærmest hypnotisk at høre på og så er han tilpas arrogant når han skriver. Jeg kan stadig huske forskrækkelsen og de oprørte madammer efter hans fortællinger fra Haiti, Fræk som en slagterhund og 3 gange så hurtig 😉

Leave a Comment