18
jun
Seneste opdatering: 18/6-14 kl. 1011
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

 

Nicky asks just one very Big Question: Should the British stop tolerating intolerance? Amongst those taking part in the debate are: Daniel Hannan MEP, author of Why We Invented Freedom and Why it Matters; the Mail on Sunday columnist, Peter Hitchens; Maajid Nawaz, Chairman of the Quilliam Foundation; Rabbi Laura Janner- Klausner,of the Movement for Reform Judaism; Douglas Murray, Associate Director of the Henry Jackson Society; the imam and broadcaster, Ajmal Masroor. BBC, july 15,20144

“Tomorrow belongs to me”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 18 juni 2014 - 14:32 - Svar

Jalving i JP om muslimers forfølgelse af kristne på Røde Kors’es asulcentre i DK:
De fordrevne og de faldne

http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/soendagsskolen/ECE6804 738/de-fordrevne-og-de-faldne

Søndagsskolen 15.06.14 kl. 03:00

AF Mikael Jalving

Enhver idiot ved, at kristne chikaneres, forfølges og myrdes i Mellemøsten, selv Røde Kors lader til at have opdaget det. Før invasionen i Ira var der knap 1,5 mio. kristne i landet. Nu menes der at være under 300.000, og mønsteret er det samme overalt i regionen. Alle kristne, der er så heldige at kunne flygte, stikker af fra de arabiske masser, militser og myndigheder. De kristne udvandrer fra deres ældgamle kernelande.

Som sagt; det ved alle, skønt ingen rører så meget som en lillefinger for at stoppe det. Kristenforfølgelser er ikke alene et mellemøstligt problem. I takt med den massive tilvandring til Europa bliver kristne indvandrere genstand for voksende chikane. Også i Danmark. På Røde Kors’ 10 asylcentre blev der i 2013 registreret 250 tilfælde af vold, trusler og chikane. Hvor mange af disse, der var rettet specifikt mod kristne, vides ikke præcist, og Røde Kors afviser, at det skulle være et problem.

Problem og problem. Det er naturligvis kun et problem, hvis man opfatter kristne som en slags mennesker, og det gør jeg af forskellige, nærliggende grunde. Hvad Røde Kors angår, kommer man i tvivl.

Skåning

Posted: 19 juni 2014 - 01:34 - Svar

Måste säga att den där BBC-debatten var rent för lam och meningslös. Douglas Murray var rent för diplomatisk och hade egentligen inget att säga. Endast Peter Hitchens hade någon verklighetskontakt och han blev bara utbuad. Och jag delar inte hans syn på att en återgång till kristen religion är det enda sättet att bibehålla en verklig brittisk identitet. En sann fosterlandskänsla från gräsrötterna, hade kunnat fungera lika bra om den bara tillåtits.

Och här kanske jag gör mig impopulär, men jag ansåg faktiskt att det var oärligt att inte kräva den judiska rabbin ett svar från imamen angående vad som står i deras Torah, utan att alla direkt började babbla om antisemitism. Ja, jag vet att dagens judar är moderniserade och omtolkat en hel del, men inte alla (ultraortodoxa). Judendomen är faktiskt ursprungligen en lagreligion som förskriver lika sjuka straff som Koranen, i sin Torah. Även kristna har tillämpat mosaisk lag i perioder, exempelvis i Sverige på 1600-talet. Det kunde hon dock gott få försvara/förklara utan pejorativ.

Leave a Comment