21
jun
Seneste opdatering: 21/6-14 kl. 1548
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

2-March 29 2014 190

(Foto © Snaphanen, klik f.helstørrelse). Morten Storm plantede angiveligt den elektroniske sender, der skaffede Anwar al-Awlaki en drone i hovedet den 30 september 2011. Den 29 marts i år mødte jeg ham i Trykkefrihedsselskabets regi i København. Bagefter sad vi nogle timer ude i forårssolen og snakkede og drak øl. Han mindede mig om nogle sunde jyske drenge, jeg har sejlet i ØK med for mange år siden: Livsglad, fuld af lune, sympatisk, begavet –  og eventyrlysten noget udover det almindelige. PET er ikke glade for hans åbenmundethed, – alene det, at hans historie viser, PET samarbejder med udlandet om likvidering af terrorrister –  og jeg skal ikke tage stilling til, om det nu er klogt. Nu kommer hans bog Morten Storm The Agent, og Daily Mail bringer et kapitel fra den.

My real name is Morten Storm and I was born in Denmark in 1976, a working-class boy with a drunk for a father and a violent stepfather who beat both me and my mother. I was 13 when I attempted my first armed robbery, holding up a shop with a hand gun. It was the start of a downward spiral into crime, violence and prison. I smuggled, consumed ridiculous amounts of drugs and delighted in street brawls. Hailed at the age of 20 as ‘Denmark’s youngest psychopath’, I joined a biker gang known as the Bandidos, deadly rivals of the Hell’s Angels, whom they fought with guns and knives at every opportunity.

But I began to worry that the constant fixes of violence and drugs would eventually kill me. After one fight in which I hit a man with a baseball bat, I couldn’t get the sound of his knees and arms cracking out of my head. Perhaps I really was turning into a psychopath, and that made me start questioning the purpose of my life. Then one day, I went into a library and, though I had never been religious, I picked up a life of the Prophet Muhammad.I knew about Islam through immigrants I met on the streets, and had always envied the strength of their families and the bonds that united them while facing poverty and discrimination.

Ezra Levant takker Anders Fogh Rasmussen

“Fracking” er en metode til udvindelse af olie og naturgas, der truer traditionelle leverandører som Rusland, Venezuela og stater i Mellemøsten. Martin Lidegaard har forbudt metoden i Danmark i al fald indtil 2014.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Thor

Posted: 21 juni 2014 - 17:25 - Svar

Om det nu är sant att Ryssland supportar anti-fracking rörelsen så bevisar ju inte det att anti-fracking rörelsen har fel. Försök nu att tänka outside the box, Ezra Levant. Och varför detta hallå om att Putin varit KGB-agent? George Bush Sr var chef för CIA. Men CIA kanske är någots slags godhetsapostlar?

  intetnavntak

  Posted: 21 juni 2014 - 23:47 - Svar

  Putin arbejdede for stasi i Tyskland, han sidder nu på magten i Rusland. Omgivet af KGB.

  Spørgsmålet du skal stille, er ikke om han er en god person; Men hvem fra KGB der dræbte John F. Kennedy og Olof Palme. Det er rigtigt, det behøver ikke være Putin, det kan være han blev belønnet for hans leder rolle af infiltrationen af Tyskland.

   Thor

   Posted: 22 juni 2014 - 02:26 - Svar

   Får man tro Masha Gessen så var Putins jobb i DDR att klippa ut artiklar i tidningar från väst och samla i en klippbok. Värdelös information som både Stasi och KGB samlade på.

   Thor

   Posted: 22 juni 2014 - 02:35 - Svar

   Så KGB mördade JFK och Palme? Beträffande JFK så har det ju påståtts vara både CIA och maffian som ligger bakom. Och ibland påstås CIA vara skyldigt till Palmedådet. Allt bara spekulationer.

    intetnavntak

    Posted: 22 juni 2014 - 15:12 -

    http://www.jallai.se/2014/06/ib-ett-svenskt-stasi/

    Det er her jeg har mine mistanker fra, der beskrives at JFK og Olof Palme skete nogen lunde samtidigt.

    Så vi har et Tysk Stasi, vi har en Dansk afdeling der fik penge fra Soviet og vi har et Svensk Stasi. Så har vi 2 drab. Der skete nogen lunde samtidigt.

    En ting er sikkert, Putin, eks stasi/kgb, må have stået ud for at blive diktator. Han kommer fra en tid med mange højtstående officerer.

    Nu diktator af Rusland og personen der startede EurAsian Union, var ikke en simpel papir klipper.

Thor

Posted: 21 juni 2014 - 17:31 - Svar

För övrigt, de uppräknade “onda” stater som påstås hotas av frackingutvinning får sällskap av den goda staten Norge och som jag får förmoda till Ezra Levants besvikelse hans stamfränders Israel.

  steen

  Posted: 21 juni 2014 - 17:59 - Svar

  Kilde? Og det selvforsynende olieland, Danmark?

   Thor

   Posted: 22 juni 2014 - 02:08 - Svar

   Jag behöver inte uppge källa mer än Ezra Levant eller redaktionen på Snaphanen. Alla länder som tjänar pengar på konventionell gasutvinning eller har konventionella reserver kan förlora på konkurrens från frackinggas.

    Peter Andersen

    Posted: 22 juni 2014 - 03:13 -

    “Alla länder som tjänar pengar på konventionell gasutvinning eller har konventionella reserver kan förlora på konkurrens från frackinggas.”

    Ja, det kan de – og så..?

    Det er vel ikke forbudt at konkurrere med hinanden..?

    Jeg forstår da udmærket, at storproducenterne ryster i bukserne og forsøger at stikke en kæp i hjulet på en ny udvindingsmetode. Hvad jeg ikke forstår er hvorfor pressen ikke reporterer om det. Men det er der jo desværre intet nyt i…

    Angela

    Posted: 22 juni 2014 - 06:34 -

    Javisst, så är det ju. Och ingen bryr sig om människorna och hur det drabbar dem. Företag har inget samhällsansvar. Det var därför vi hade staten och politiken. Som en motkraft. Företagens enda uppgift är att överleva och leva – tjäna pengar och inte gå i konkurs. För att tjäna maximalt med pengar vill därför företagen ha bort sådana “otrevligheter” som nationalstater, demokrati (folkstyre) och politik. Det förhindrar kapitalet att flyta fritt över globen utan att behöva ta ansvar för globen och dess människor och helst slippa skatter och avgifter för det ger mindre klirr i kassan utan i stället se till att folk genom skatter betalar för det som är nödvändigt för att hålla storföretagen vid liv (banker inräknat) dvs samhällsservice (komunikationer, utbildning – inte bildning – sjukvård, räddningstjänst osv) och dessutom håller företagen igång med arbete helst obetalt men i alla fall till så låga omkostnader som möjligt därför spelar man ut folk mot varandra i en nedåtgående spiral. När man fått bort gränser sätter man igång folkvandringar för att lättare få makt över folk. Folk får nog upp med att överleva och har svårt att försvara sig. Folk blir varandras fiender i stället för att bekämpa den verkliga fienden som gör dem till slavar. Ju fler som genomskådar samhället desto bättre och det börjar ske nu. Folk kastar gamla floskler som höger/vänster och använder sitt förnuft i stället. Valrörelsen till EU var beklämmande men folket klokt . Endast en tredjedel röstade och de andra röstade nationellt för förnuftet. Det blev ett slag för makteliten när folk inte lyder. Mötet i Köpenhamn som nästan inte omskrivs fastän det är DÄR besluten tas är beklämmande. Eftersom folk börjat uppmärksamma skuggregeringen har de börjat släppa tid och mötesplats, deltagarlistor och agenda. På agendan fanns punkten om folks olydnad mot mobbarna. Vad de kommit överens om visade sig snabbt när det inte gick att få ihop grupperna för nationalisterna. Splittring var ordet och pilen riktade sig mot Farage och Le pin.

    En i alla fall representant för DF har skrivit i bloggen kom igen och förklara varför DF och Sannfinländarna plötsligt stack till Tories och Camerons grupp. Vilket förräderi. Var partierna bara kontrollerad opposition? Eller? Helt tyst om detta. Varför?

    Och nu spekuleras om Tone skall få den eller den posten i EU liksom Reinfeldt. Ja, välj Reinfeldt så har han snart kollapsat hela EU! Hahaha…Var skall han sedan få jobb? I FN? Go Reinfeldt! GO!!!Tone kan de sätta på en post där hon kan få begapa apan i sin selfish. Där passar hon bra. Apor lär ju vara en utrotad art så det är bäst hon glor på en så länge hon kan.

    Angela

    Posted: 22 juni 2014 - 08:35 -

    http://www.svt.se/nyheter/varlden/spansk-solenergi-i-fara

    La in 3 länkar från nätet om just detta men kommentaren kom inte med så nu tar jag det uppdelat.

    Angela

    Posted: 22 juni 2014 - 08:40 -

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3345&artikel=54993 15 och

    Miljonböter i Spanien om du samlar in solenergi
    http://nyadagbladet.se/miljo/miljonboter-i-spanien-om-du-samlar-in-sol energi/
    17 aug 2013 … En skatt har införts i samband med att Spaniens regering valde att införa ett dekret som betyder att privata husägare inte ska kunna samla och …

    finns flera , Ny Teknik t ex http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/solenergi/article3064501.e ce

    Angela

    Posted: 22 juni 2014 - 08:45 -

    Tydligen artiklar i Nya Dagbladet som inte får länkas till. Använd sökord Spanien solceller så kan ni läsa själva utan min länkning. Den är den mest roliga i synnerhet eftersom den råkade slinka igenom i SR men sedan blev det tyst där med. Hujedamig. Sådant får man inte säga. Hahaha…

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3345&artikel=54993 15 och

    finns flera , Ny Teknik t ex http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/solenergi/article3064501.

    Anonym

    Posted: 23 juni 2014 - 01:12 -

    Detta är ett svar till Peter Andersen (jag vet inte varför, men hans inlägg har inte har någon reply-knapp.)

    Det är klart jag inte förespråkar någon konkurrensbegränsning. Jag skrev som jag gjorde eftersom steen tyckte Danmark skulle varit med som förlorarland. Men jag klarar inte av att räkna upp alla aktuella länder, därav min formulering. Varför ska pressen skriva om detta, det är ju ett självklart samband?

Angela

Posted: 21 juni 2014 - 19:27 - Svar

Jag hoppas innerligt att Danmark fortsätter förbjuda skiffergasutvinning och att Sverige följer efter och alla andra. Även Frankrike har förbjudit utvinning. Har inte Tyskland förbjudit så diskuteras det i alla fall för de påstår att det hotar öltillverkningen. Bra av Ryssland om de sätter sig på tvären. De har agerat bra i många saker.

Skulle skiffergasen utvinnas genom fracking spräcks berggrunden sönder för att kunna utvinna gasen. Stora mängder vatten pumpas ner i djupa borrhål, blandat med sand och kemikalier under högt tryck. Grundvatten riskerar att förstöras genom den stora kemikalieanvändningen och ur skifferlagren riskerar metangas och cancerogent bensen, uran, radon och hälsovådliga tungmetaller att frigöras och stiga till grundvattennivån. Man destabiliserar och spräcker alltså själva berggrunden.

Ibland tänker jag , vad händer när girigbukarna tömt hela jordens innandöme? Får jorden slagsida, börjar vabba, kommer ur kurs och far in i ett svart hål eller lättar jorden och svävar som en luftballong i rymden?

Vi har så mycket solenergi och hav så det går alldeles utmärkt att satsa på det. USA har långa kuststräckor och ökenklimat så de kan bli självförsörjande. Vind lider de ingen brist på heller. Tänk om alla husägare fick ha egen solenergi, celler på taken, så mycket pengar folk skulle spara på att fixa det själva. Och det är nog det som är det stora problemet. Storfinansen vill inte släppa ifrån sig energin frivilligt till folk. Då kan de inte tjäna storkovan längre. Det sägs att flera fått på nöten av storfinansen när de löst energiproblemen. Gasledningen i Östersjön är ett annat “sjukt” tilltag som bestämdes över huvudet på folk som vanligt. Fast vanligt folk begrep att det lätt kan utnyttjas vid konflikter. Då stryper man energin. Varje land skall vara självförsörjande i största möjliga mån. Det sparar både jorden och människoliv.

Angela

Posted: 22 juni 2014 - 06:42 - Svar

Miljonböter i Spanien om du samlar in solenergi
http://nyadagbladet.se/miljo/miljonboter-i-spanien-om-du-samlar-in-sol energi/
17 aug 2013 … En skatt har införts i samband med att Spaniens regering valde att införa ett dekret som betyder att privata husägare inte ska kunna samla och …

http://www.svt.se/nyheter/varlden/spansk-solenergi-i-fara
27 jan 2014 … I Murciaregionen i sydöstra Spanien, med 300 soldagar om året, har tusentals familjer lockats att investera i små solkraftsanläggningar. Det var …

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx%3Fprogramid%3D3345%26artikel %3D5499315
10 apr 2013 … Solceller har nu blivit så billiga att de i flera länder i världen är lönsamma att sätta upp helt utan subventioner. Det gäller till exempel Italien, …

Leave a Comment