29
mar
Seneste opdatering: 30/3-14 kl. 1412
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mød Morten Storm, Mehmet Ümit Necef og Ahmed Akkari. Akkari var desværre forhindret på grund af sygdom. Lyd kommer her snarest. Den er værd at høre. Morten Storm: A radical life. Mehmet Ümit Necef, Lektor, Ph.d.Center for Mellemøststudier, Institut for Historie Alle fotos © Snaphanen.dk, click for full screen.

Som PET-agent var han blandt andet involveret i en mission til at efterspore Anwar al-Awlaki i Yemen, og til at videregive oplysningerne til CIA. Storm hævder, at han skulle have skaffet en kone til al-Awlaki. Kvinden, der var fra Kroatien, skulle i sin kuffert have haft sporingsudstyr, som skulle tjene til at afsløre al-Awlakis opholdssted, når hun var kommet Yemen. Storms historie støttes af en SMS, som angiveligt skulle være sendt af PET’s føringsofficer, med teksten “Tillykke bror, du er lige blevet rig, meget rig”. Historien støttes desuden af, at Storm har et billede af de 250.000 dollars, der skulle være dusøren for oplysningerne.Den 30. september 2011 blev Awlaki dræbt i et amerikansk droneangreb efter at været blevet lokaliseret.Morten Storm, PET agent.

1-unnamed 2-March 29 2014 190 3-March 29 2014 178 4-March 29 2014 111

flere ’stills’

1-IMG_0086 1-IMG_0208 2-IMG_01471-IMG_01851-March 29 2014 180

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Morten Storm… Var det ikke ham jihadisten, der rendte rundt nede i Yemen lige før?

  Er det bare mig eller ser folk ikke langt bedre ud, når de har forladt dødskulten?

  Nu synes jeg ligefrem Morten Storm ligner en, man kunne lade passe sine unger. Akmed Akkari er et andet eksempel og sådan kunne man sikkert blive ved.

  Der er som om der simpelthen er noget fysisk over islam, som virker frastødende…

  • han er faktisk enormt sød 🙂 det er svært, ikke at kunne lide ham

   • Det var jo også det jeg mente Steen…

   • Helle Schmidt

    Morten er en dejlig dreng <3

 • Det er jeg helt unig i hvad angår Storm

  Der er som om der simpelthen er noget fysisk over islam, som virker frastødende…

  Han er en meget modig og hæderlig mand, med mindre jeg tager vældigt meget fejl.

 • Machiavelli

  Har gået på Uni med Mehmet Ümit Necef. En fin og klog fyr dengang og i dag.

 • Morani ya Simba

  Jeg har en svaghed for Morten Storm. Først med hardcore islamister og derefter hemmelig agent blandt dem. Og før det en tur hos Bandidos. Det kræver et vist mandsmod at fucke med dem. Glæder mig til hans bog 🙂

 • Pingback: Befolkningsudskiftning for fuld damp « Snaphanen()

 • Mig der kender ham

  Han stinker jo for vild, os i Korsør der kender ham ved han er fuld af løgn 24/7. Først er han kriminel, så muslim, så pet agent! Haha, tag jer nu sammen og kig igennem ham! Vi er mange der ved han er falsk! Imorgen er han noget andet! Man har faktisk ord for det! Psykisk ustabil, ADHD, maniodepressiv……

 • Jeg kender ham jo ikke, men jeg fik en ganske andet indtryk ved at kvæle nogle bajere med ham efter — og Psykisk ustabil, ADHD, maniodepressiv, det kan du ikke bilde mig ind. Han er en glad gut på enhver måde. Trods sin farlige situation.

 • Pingback: Optimisme en zorgeloosheid | E.J. Bron()

 • Pingback: Morten Storm: “The Agent” « Snaphanen()

 • Pingback: BBC Newsnight: Morten Storm « Snaphanen()

 • Pingback: “Endeløs tomhed, alt er tomhed” « Snaphanen()

 • Pingback: Morten Storm på France 24 « Snaphanen.dk()